pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
אני לא מבין מה אתה רוצה. אם מבחינתך אין הבדל אז אני מניח שלא אכפת לך שמחר בבוקר כבירי יעזוב ובמקומו רמון יחזור/תאומים/חג'ג'.
הרי רק הפרצוף השתנה והכל נשאר אותו דבר.
אם לא אז אתה סתם מקשקש.
אחינו אני לא רוצה כלום, למזלי הרב אני לא מושקע בהפועל ואני לא מפסיד פה כסף.
אין הבדל כי אם אתה מסתכל על מה שנעשה פה מתחילת העונה אז:
-הביאו 25 שחקנים חלשים עד בינוניים.
-הביאו לתפקיד המאמן ליצן מספרד שהוחלף אחרי שני מחזורים בשחקן עבר ללא שום הכשרה שהוחלף אחרי חודש וחצי במאמן כושל שככל הנראה יוחלף על ידי גוטמן שמוכנים להפוך בשבילו את העולם כאילו מדובר במורניו
-מביאים בינואר אוסף של שחקנים בינוניים ששכחו איך נראה מגרש כדורגל.
אלה לא "טעויות" אלא חובבנות של אנשים שלא יודעים לנהל מועדון כדורגל ופועלים מתוך אמוציות ואם לא הייתי יודע והיית אומר לי שחיים רמון הוא זה שמנהל את הפועל כנראה שהייתי מאמין לך.
שוב, אין לי בעיה אם כאלה שבוחרים להישאר אופטימיים, ואני גם מקווה מאוד שגוטמן יצליח לעשות פה איזשהו שינוי ונברח מהתחתית, אבל עד עכשיו ההתנהלות היא לא נכונה וזה מתבטא יפה מאוד על הדשא
תשמע זו גניבת דעת.
אתה מתעלם ממצב הקבוצה (בעצם מצב המועדון) שכבירי קיבל.
אתה מתעלם מבעיות תקציביות + נתח גדול מהתקציב שהולך לכיסוי טובות (שחקנים טובים ומוכחים עולים הרבה)
אתה מתעלם מהרציונל להביא שחקנים צעירים ומוכשרים מתוך מטרה לבנות קבוצה לאורך זמן.
אתה מתעלם מהקושי הידוע להביא שחקנים טובים בינואר.
אתה מתעלם מהניסיון של כבירי לבנות מערכת ניהולית מסודרת כולל השקעה בנוער ומתקנים.
סוגיית המאמן היתה טעות קשה מאוד. אין וויכוח. אני מניח שגם בגלל הטעות עם מנדיונדו, כבירי נלחץ ויצר הסלמה של האפקט עם תהליך מוזר ומייגע למצוא מאמן. זו הטעות כי גדולה בפער גדול וזו הסיבה העיקרית לדרך שבה נראית הקבוצה.
יש עוד טעויות שנעשו וייעשו אבל בגדול נבנה פה סגל סביר עם כמה נפילות (מתוך 25 שחקנים זה סביר).
כבירי חדש בתחום והוא עוד ייטעה, אבל הוא יוצא מתוך גישה כללית נכונה במסגרת האילוצים הקיימים.
אני ממש לא טוען שהכל בסדר והכל נעשה בול כמו שצריך, אבל רבאק, לפחות להראות את התמונה השלמה ולא רק את החלקים שמשרתים את האג'נדה