לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
דווקא יש הרבה דברים שכן מצביעים על כך שאולי הוא היה סייען/סוכן שב"כ.
1. אופן ביצוע הירי ספציפי לעבר הבר שלא היה עמוס באנשים, לא חסרים מקומות אחרים באיזור שהיו מלאים באנשים, מה גם שמיד אחרי הירי הדיי מכוון הוא נמלט ולא יראה למקומות אחרים.
2. נראה מקוצוען וכך עם עניין בריחתו.
3. לפי הטענות הבר היה בר שבו ישבו מידי יום שישי סוכני שב"כ לשתות בירה, מלחם ידע את זה.
שימו לב שרוב הכתבות בעיתונים ובחדשות הם על אלון בקל ז"ל ולא על שמעון רוימי ז"ל ההרוג השני, מדוע?
כמו כן, שימו לב שאף לא אחד מהפצועים רואיין בטלוויזיה - למרות שבדר"כ במקרים אחרים, כן היו מראיינים את הפצועים, אפילו מתוך מיטת ביה"ח.
לא מדברים יותר מידי על הפצועים, מצבם, השמות שלהם וכו'.
אחד מחבריו של שמעון רוימי שהתראיין לטלוויזיה בהלווה התראיין כאשר פניו מטושטשות.
4. הנשק- זהו נשק שלא חוקי בישראל, אז כיצד האב החזיק את הנשק?
ככל הנראה החזיקו בנשק כזה כדי לייצר רושם על אנשים מסוימים.
5. העונש הדיי מקל שקיבל מלחם על תפקית חייל ושוטר (גייס סייענים נוספים בכלא).
6. יש עדויות שמיד אחרי הרצח, דלקו אחריו מספר אנשים עם נשקים שלופים ואף אחד לא יראה לעברו? מדוע?
(אולי חשבו שמלחם אחד משלהם ושהוא רודף אחרי היורה?).
7. כל סיפור בריחתו וצו איסור הפרסום.
טוב בוא נתחיל להפריך את הטעונות שלך אחת אחת
קודם כל אני מקווה שירדת מזה שהנרצח השני הוא איש שב"כ כי זה אפשר להוכיח די מהר
עכשיו :
1. אופן ביצוע הירי היה מאוד לא ספציפי מאוד לא מקצועי ואם אני לא טועה הירי נגמר כשנגמרה המחסנית
2. שום דבר בו לא נראה מקצוען חוץ מנושא הבריחה שעדיין קשה לקבוע אם זה נובע ממקצוענות ואין מספיק פרטים כדי לומר זאת, כמו כן רק לפי מספר הראיות שהוא השאיר בשטח כולל פרטים הכי בסיסים כמו טביעות אצבע וDNA
3.הפצועים רואיינו (ויותר מאחד) והדבר הזה שמישהו יודע שסוכני שב"כ יושבים בבר ככזה או אחר זה בגדר עלילה מופרכת הסיכוי שתראה שני סוכני שב"כ יושבים על בירה הוא קלוש עד לא קיים, בטח ובטח כאלו שמגייסים סייענים וכו ...
4.מי אמר שהנשק לא חוקי בישראל ? , מדובר בנשק מסוג פלקון איטלקי ויש 10 כאלו רשומים וידועים במדינה
5.למה אתה חושב שהעונש היה מקל ? מדובר על 4 שנים בכלא על תקיפה ואם אני לא טועה היתה התחשבות בסעיף נפשי (אבל זה אני לא יוד בוודאות)
6.עדויות של מי ?, אתה באמת מאמין שמישהו שלכאורה לטענתך ירה בסוכני שב"כ ובורח עם נשק לא מורידים אותו מיד ? ומי אלו בדיוק אותם אנשים שרצו עם נשקים שלופים ?
7. סיפור בריחתו יתבהר בהמשך אני מניח וכל מה שקשור לצו איסור הפרסום זה נוהל כמעט אוטומטי במקרים כאלו שיאפשרו למצות כיווני חקירה (גם בחטיפת שלושת הנערים היה צו איסור פרסום)
בכלל עושה רושם כמקובל בקונספירציה שיש כאן יותר מידי השלמות מידע שלא נתמכות בראיות
רק בשביל הדגש - מה שאני אומר זה אכן בגדר שמועות - לא מידע פנימי כלשהו.
ולטענתך:
1. ירי מדויק למרכז הבר, הירי האחר היה ככל הנראה כדי לפגוע באדם מסוים שברח לאותו מקום,
לא היה ריסוס לכל עבר כמו באירועי טרור אחרים.
2. הצורה בה החזיק את הנשק בזמן הירי והכיוון מעידים שהוא היה מקצוען/מנוסה.
גם עניין המשקפיים (שעוד לא אמרו למה שימשו) סימנו משהו של מישהו שמבין עניין.
אולי מסיבת היומןלדת היתה של אחד הסוכנים? ובאו כל החב׳רה?
ומדוע שלא ישבו כמה עמיתים מהעבודה יחד לבירה?
זה אסור על עובדי מדינה? (באמת ובתמים שואל)
3.איפה ראית ראיונות עם הפצועים עצמם (שלא בעיתון)?
ראו אותם מתראיינים בטלוויזיה ? פרסמו את כל שמות הפצועים?
מה עם הפצועים באמת? האם מדווחים מה מצבם?
4. ככה הבנתי, אולי טעיתי. ממה שאמרו נשק אוטומטי לא חוקי בישראל.
ממתי למתנדב במשטרה יש נשק כזה.
5. מקל או לא זאת שאלה של פרשנות.
6. היו עדויות(אשתי מכירה את אחד מאלו שהעיד על כך)
על כך שאנשים עם אקדחים שלופים דלקו אחריו.
אולי הם לא חשבו תיארו לעצמם שחבר שלהם הוא היורה.
7. שבוע עבר ולא אומרים לנו כלום.. מוזר קצת
1. הירי ממש לא היה מדוייק, ורואים את זה מהמצלמה של הבר זה מה שנקרא לרסס, אתה יודע שהוא ירה לעבר אוטובוס גם ?
2. זה הדבר הכי מצחיק שאפשר לומר, הוא ההפך הגמור ממקצוען, באיזה עקרונות הוא השתמש כשירה בנשק ? האם הוא החזיק אותו בשתי ידיים ? האם הוא נכנס לעמידת מוצא ? האם הנשק היה בשקע כתף ?
האם החלק העליון של הגוף נשען קדימה , האם הנשק הוחזק בצורה ישרה ?
ובכלל מי יורה באוטומט כשהוא רוצה לחסל יעד ? ירי באוטומט מראש אינו מדוייק ולכן יורים בבודדת.
לסיכום הסעיף הזה, בסרטון מהחנות רואים שהוא נא בצעדי רדיפה מול מי שברח מהפאב ויורה לעברו תוך כדי תנועה משהו מאוד לא אופייני למי שיודע להשתמש בנשק בצורה "מקצוענית"
יש גם הבדל גדול ממה שרשמת קודם על כך שזה מום ידוע שבו סוכני שב"כ שבאים בשישי לשתות בירה לאירוע של מישהו מהעבודה שכל החברה הגיעו אליו, אבל האמת הפשוטה שאכן היה אירוע יומהלדת של אלון בקל שאתה מסכים איתי שהוא אינו סוכן של השב"כ, לעניין האם מותר או אסור לשבת אז ברור שמותר.
3.ביום האירוע אני זוכר לפחות 2 שיחות טלפון עם כאלו שנפצעו קל באירוע אפילו אחת שקיבלה כדור באזור האגן שסיפרה על שהתרחש
4. מה זה נשק אוטומטי לא חוקי בישראל ? באיזה מוסד אבטחה אין נשק אוטמטי ? תראה בכל המתקנים שמעסיקים מאבטחים (ולא כאלו של הכדורגל) בדרך כלל השומרים נמצאים עם נשק אוטומטי לדוגמה מאבטחים של הברינקס
5.נכון זו בהחלט פרשנות אבל נדמה לי שאם תבדוק מקרים דומים תראה שרף העונשים דומה
6.אתה מסכים איתי שהעדויות האלו לא אומרות כלום, לרוץ אחרי מישהו באמצע דיזינגוף עם נשק שלוף (באיזה מרחק היו מהיורה ?) זה לא משהו שפשוט בוא נירה ונראה מה יהיה
ובכלל אם אתה טוען שהוא אחד מאנשי השב"כ זה בכלל מופרך אין כזה דבר ערבי שמגוייס והפוך להיות "סוכן" שב"כ שעובר הדרכות או משהו כזה יש מקורות שמגוייסים לפעילות באזורים שבהם הם גרים
7.הקצת מוזר הזה , הוא אפילו מוזר מאוד אבל לי לפחות יש הרגשה שזה נעשה בכוונה כדי לסייע בחקירה