תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 47  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול ינואר העברות הרשמי (ע"ש איוואן ארג'יץ הגדול)
הודעהפורסם: 01 ינואר 2016, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
ניקולה דרינצ'יץ נוסף לרשימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
איך פיספסו את באגה הזה מבאטה בואיסוב שהפועל חיפה לקחו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 23:59 
לפי שליימה ארביטמן סגר אצלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
שלמה שרף : ארבייטמן סגור ב99% בהפועל.
כשהוא פולט דברים ועם זאת שארבייטמן גדל בטוברוק
לדעתי זה הולך לקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
טוב מניח שאין לנו הרבה אופציות ישראליות לעמדה הזאת, אם טוטו פצוע ודמארי עולה הרבה מידי.
גאדיר לדעתי עדיף עליו, אבל מניח שאם באמת יש דברים במה ששרף אומר, אז גאדיר הולך לב"ש. הבעיה היא שהוא חלוץ שחייב אסיסטים ופחות מייצר לעצמו מצבים ואין אצלנו מי שיתן לו כדורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול ינואר העברות הרשמי (ע"ש איוואן ארג'יץ הגדול)
הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
אז כבירי עבר לבחור שחקנים לפי שיר השחקן שלהם. מעניין באיזה כושר הלמאי נמצא, אנחנו צריכים שחקן כמוהו לאמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 01:23 
לפי מה ששמעתי, רופניק בכושר לא רע היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
היות וכנראה הפועל כן רוצה להתחזק בקשר התקפי או 50/50(בין השאר), כפי שטען אבי נמני, מה לגבי דה לוקאס שמשוחרר מביטר? במשחקים ששיחק בתחילת העונה הוא היה נראה אחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול ינואר העברות הרשמי (ע"ש איוואן ארג'יץ הגדול)
הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
שחקן עצלן. לא מתאים לכדורגל של היום. הוא שייך לז׳אנר ה״יש לי מסירות, בעיטות והגבהות ממש טובות אם רק תתנו לי רבע שעה להתכונן״, יחד עם ברונו קוטיניו, רובן ראיוס ושות׳.

הפועל צריכה שחקן כמו בארי חמזה. טכניקה ופיזיות בחבילה אחת. לרייכרט יש פיזיות אבל כרגע הטכניקה שלו ברצפה. לאוחיון יש טכניקה נהדרת אבל פיזית הוא לא ברמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 10:27 
אל באנדי כתב:
ניקולה דרינצ'יץ נוסף לרשימה

מאיפה השם הזה מוכר לי?

Eros Ramazzotti כתב:
שחקן עצלן. לא מתאים לכדורגל של היום. הוא שייך לז׳אנר ה״יש לי מסירות, בעיטות והגבהות ממש טובות אם רק תתנו לי רבע שעה להתכונן״, יחד עם ברונו קוטיניו, רובן ראיוס ושות׳.

שכחת את מדוניאנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 10:31 
כקהל שעומד בעקרונות שלו, ידין אמור לקבל שריקות בוז, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 10:34 
redrony כתב:

בלי ספק.
להביא שחקן שגמר במכבי חיפה, בגיל 29, להשאלה עם אופציית רכישה, זה מקביל להשאלה בשביל השבחה של ילד בן 21 עם עתיד במכבי בלי אופציה.
התעלית על עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 10:50 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

בלי ספק.
להביא שחקן שגמר במכבי חיפה, בגיל 29, להשאלה עם אופציית רכישה, זה מקביל להשאלה בשביל השבחה של ילד בן 21 עם עתיד במכבי בלי אופציה.
התעלית על עצמך.

אההההה, לא ידעתי שיש עוד פרמטרים במשוואה הזו. אולי כדאי שפשוט נעשה הכל מסודר. קבוצה, גיל, עם עתיד, בלי עתיד.
שיפסיקו כבר להביא מושאלים מקבוצות בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 10:56 
לגמרי. הגיע הזמן שנהיה מקצוענים כמו שאר העולם, שם לקהל של ברצלונה לא היה בעיה לקבל מושאל ממדריד, בנאפולי היו מעודדים השבחות לשחקני רומא, ושאלקה היו חותמים להיות קבוצת הבת של דורטמונד.

או בקיצור, אם יריבות ספורטיבית כל כך לא מעניינת אותך, אולי אתה בתחום הלא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ינואר העברות הרשמי (ע
הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

הפועל צריכה שחקן כמו בארי חמזה. טכניקה ופיזיות בחבילה אחת. לרייכרט יש פיזיות אבל כרגע הטכניקה שלו ברצפה. לאוחיון יש טכניקה נהדרת אבל פיזית הוא לא ברמה.

מודה שלא ראיתי את בארי בפעולה, חוץ מבמשחק נגדנו.
רק אומר שעדיף שהפועל תתמקד בשחקנים מוכחים ופחות בפוטנציאלים(אלא אם יש כסף לכולם), היות וכל הבעיה שלנו כיום בסגל היא שכולם רק בגדר פוטנציאל. את ז'ורז'יניו ראיתי והוא גם מבוגר יותר מבארי, אני דווקא אהבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 10:57 
וההיתממות שלך אולי מגניבה, אבל כל הדיון הזה התנהל עוד מההתחלה סביב האופציה. אז אתה סתם ראש קטן, ואתה יודע את זה.
אם פרמטרים של השבחה לעומת החתמה נראים לך לא רלוונטים, אז אפשר באותה מידה גם לנהל שיח סביב השערות באף של השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:00 
NARKOTIKA כתב:
לגמרי. הגיע הזמן שנהיה מקצוענים כמו שאר העולם, שם לקהל של ברצלונה לא היה בעיה לקבל מושאל ממדריד, בנאפולי היו מעודדים השבחות לשחקני רומא, ושאלקה היו חותמים להיות קבוצת הבת של דורטמונד.

או בקיצור, אם יריבות ספורטיבית כל כך לא מעניינת אותך, אולי אתה בתחום הלא נכון

אה, מעניינת, בודאי. פשוט, גם מכבי חיפה היתה יריבה ספורטיבית שלנו עד לא מזמן. אבל אתה צודק, יש בזה משהו, כי הם כבר לא. הקיצור, אז ממכבי לא, ואם אני מבין נכון את הראש, אז גם מנתניה, סכנין, כפ"ס והפועל חיפה לא.
או ששוב, פשוט לא נשאיל שחקנים כמו שמועדון שמתיימר להיות מועדון גדול נוהג. אבל בעצם אנחנו כבר מזמן לא מועדון גדול. נקווה שיענקל'ה יסכים שהוא ישחק נגדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:01 
NARKOTIKA כתב:
וההיתממות שלך אולי מגניבה, אבל כל הדיון הזה התנהל עוד מההתחלה סביב האופציה. אז אתה סתם ראש קטן, ואתה יודע את זה.
אם פרמטרים של השבחה לעומת החתמה נראים לך לא רלוונטים, אז אפשר באותה מידה גם לנהל שיח סביב השערות באף של השחקן.

ההיתממות שלי לא מגניבה, כי זו לא היתממות. להפועל אסור להשאיל שחקנים מקבוצות אחרות בארץ כמדיניות. ואת האופציות אצל יעקב שחר כבר ראינו. ומה מוכרים לנו מההנהלה גם כבר ראינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
מה עדיף להחתים את ידין לחתונה לכמה שנים, כשאתה מסתכן בשחקן גמור? ההשאלה עם אופציה זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות במצב שלו(אם הוחלט ללכת עליו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:04 
אני לא עוקב.
אתה טוען שזה צביעות לקבל סתם מושאל מהפועל חיפה ולא ממכבי תל אביב?
כל הקונספט הזה של יריבות לא באמת תופס אצלך. וגם כשאנחנו השבחנו שחקן למכבי חיפה לפני 6 שנים אף אחד לא אהב את זה, אבל יש רמות של קבלה שאתה מסוגל לרדת אליהם. אם זה שמכבי זה קו אדום בשביל הקהל של הפועל זה צביעות לדעתך, אז אתה שוב, חסר כל מושג מהי יריבות ספורטיבית.

וזה כשאני עוד מסכים לנהל דיון ברמת ההשבחה. במקרה של ידין זה שנות אור משם, אבל כנראה שממש חיפשת את הויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:06 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

ההיתממות שלי לא מגניבה, כי זו לא היתממות. להפועל אסור להשאיל שחקנים מקבוצות אחרות בארץ כמדיניות. ואת האופציות אצל יעקב שחר כבר ראינו. ומה מוכרים לנו מההנהלה גם כבר ראינו.

זה דיון אחר לגמרי, ברמה המקצועית אין לי שום ויכוח איתך, רק בעקיצות שלך לקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:19 
קודם כל, לא באתי לעקוץ את הקהל, אלא לעורר דיון בנושא הההשאלות.
שנית, אני מאוד לא אוהב את מכבי, אבל מצד שני אני גם לא מתעסק בהם רב היום כמו חלק גדול מהאוהדים שלנו.
אז נכון, לקחת מושאל ממכבי זה לא כמו לקחת מושאל מהפועל חיפה, אבל לקחת מושאל זו בעיה. נקודה.
אבל אני מודה, שכרגע, מכבי לא מעניינת אותי בכללל. אנחנו לא בכיוון שלהם ולא בכיוון של כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שנית, אני מאוד לא אוהב את מכבי, אבל מצד שני אני גם לא מתעסק בהם רב היום כמו חלק גדול מהאוהדים שלנו.
אז נכון, לקחת מושאל ממכבי זה לא כמו לקחת מושאל מהפועל חיפה, אבל לקחת מושאל זו בעיה. נקודה.
אבל אני מודה, שכרגע, מכבי לא מעניינת אותי בכללל. אנחנו לא בכיוון שלהם ולא בכיוון של כלום

מה הבעיה הגדולה במושאל עם אופציה חוץ מאולי פגיעה קלה באגו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:24 
אני לא ראה שום דבר פסול בהשאלה עם אופציה במחיר סביר.
זה בטח עדיף על רכישת השחקן במחיר האופציה כבר עכשיו.
הרי אם תבחר לא לממש את האופציה כנראה שלא השבחת שום דבר ועל הדרך גם לא הפסדת כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:44 
שתפנימו שהפכנו מזמן להיות קבוצה קטנה לא תהיה לכם בעיה עם מושאלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:59 
באירופה קורה גם לא פעם שגדולות שואלות שחקנים מקטנות, ולפעמים שחקן לא מתאים לקבוצה אחת ובודקים אם הוא מתאים לאחרת, ביג פאקינג דיל. כל עוד זה עם אופציה ובמקרה הזה בטח אי אפשר לומר שמדובר בהשבחה אז ממש לא נורא. בלי להתייחס להאם ידין ספציפית מתאים להפועל כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 12:04 
חצי סגל של אינטר מושאל, כולל מושאלים מזאגרב וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 12:17 
dino כתב:
redrony כתב:

תאמין לי שאגו זה הדבר האחרון שמעניין אותי.
קבוצה שמתיימרת להיות קבוצה גדולה, מועדון יציב שמתסכל קדימה, לא יכולה לחיות מארעיות. לקחת שחקן בהשאלה, הוא היה טוב. מה קורה בסוף השנה?
עכשיו נכנסים לרזולוציות של האם יש אופציה על השחקן או לא ואם יש, מה המחיר ה"חדש" של השחקן. ואם כן, זה שוב פעם לסגור איתו חוזה, מפני שהחוזה הקודם היה תקף רק לעונה או לחצי עונה. זה להוציא הרבה אנרגיה שיכולה להיות מתועלת למקומות אחרים.
עכשיו, ברור שיש הבדל אם אתה לוקח שחקן מקבוצה קטנה או גדולה. בואו נגיד שלקבוצה קטנה יש פחות כח להשאיר את השחקן שהוא חוזר אליה ויש פחות סיכוי שהשחקן ירצה להישאר בה.
שאתה לוקח מקבוצה גדולה (שוב, עזבו רגע יש אופציה או אין אופציה), והשחקן היה אצלך טוב, למה שהיא תרצה לשחרר אותו?
אני לא אומר שזה מוחלט. אם באמת יש שחקן ספציפי, בעיקר אם הוא מקבוצה מחו"ל, שאפשר להביא אותו, יש מה לדבר לגופו של שחקן ואם אתה סוגר את העסקה טוב מכל הכיוונים, שזה אומר אופציה לרכישה במחיר שנקבע מראש, וסגירת התנאים של השחקן, אז מילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 12:27 
השאלה עם אופציה אגב בשבילי זה לגמרי כמו רכישה.
השחקן שלנו. אם הוא לא יהיה טוב, במילא היינו רוצים לשחרר אותו. הדבר היחיד שמשתנה זה הסיכון הכספי, שיורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 12:35 
redrony כתב:
dino כתב:
redrony כתב:

תאמין לי שאגו זה הדבר האחרון שמעניין אותי.
קבוצה שמתיימרת להיות קבוצה גדולה, מועדון יציב שמתסכל קדימה, לא יכולה לחיות מארעיות. לקחת שחקן בהשאלה, הוא היה טוב. מה קורה בסוף השנה?
עכשיו נכנסים לרזולוציות של האם יש אופציה על השחקן או לא ואם יש, מה המחיר ה"חדש" של השחקן. ואם כן, זה שוב פעם לסגור איתו חוזה, מפני שהחוזה הקודם היה תקף רק לעונה או לחצי עונה. זה להוציא הרבה אנרגיה שיכולה להיות מתועלת למקומות אחרים.
עכשיו, ברור שיש הבדל אם אתה לוקח שחקן מקבוצה קטנה או גדולה. בואו נגיד שלקבוצה קטנה יש פחות כח להשאיר את השחקן שהוא חוזר אליה ויש פחות סיכוי שהשחקן ירצה להישאר בה.
שאתה לוקח מקבוצה גדולה (שוב, עזבו רגע יש אופציה או אין אופציה), והשחקן היה אצלך טוב, למה שהיא תרצה לשחרר אותו?
אני לא אומר שזה מוחלט. אם באמת יש שחקן ספציפי, בעיקר אם הוא מקבוצה מחו"ל, שאפשר להביא אותו, יש מה לדבר לגופו של שחקן ואם אתה סוגר את העסקה טוב מכל הכיוונים, שזה אומר אופציה לרכישה במחיר שנקבע מראש, וסגירת התנאים של השחקן, אז מילא.

אם אתה סוגר את הדברים באופן ברור ונכון מבחינה עסקית ומשפטית אין שום בעיה ושום רזולוציה לרדת אליה. כשמדובר על שחקן שהוא לא צעיר בכלל אין בעיה, כי לא צריכה להיות בעיה להגיע להסכמה על מחיר ודרישות שכר בשנה שנתיים הבאות. זה לא שידין או תורג'מן יהפכו להיות כוכבים גדולים וידרשו שכר כפול אחרי חצי עונה בקבוצת תחתית.
מה גם שגם עם שחקנים צעירים זה יכול לעבוד (כמו שלומי אזולאי שהושאל לביתר ואחרי שמומשה עליו האופציה גם נרכש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: