dino כתב:
redrony כתב:
קודם כל, לא באתי לעקוץ את הקהל, אלא לעורר דיון בנושא הההשאלות.
שנית, אני מאוד לא אוהב את מכבי, אבל מצד שני אני גם לא מתעסק בהם רב היום כמו חלק גדול מהאוהדים שלנו.
אז נכון, לקחת מושאל ממכבי זה לא כמו לקחת מושאל מהפועל חיפה, אבל לקחת מושאל זו בעיה. נקודה.
אבל אני מודה, שכרגע, מכבי לא מעניינת אותי בכללל. אנחנו לא בכיוון שלהם ולא בכיוון של כלום
מה הבעיה הגדולה במושאל עם אופציה חוץ מאולי פגיעה קלה באגו?
תאמין לי שאגו זה הדבר האחרון שמעניין אותי.
קבוצה שמתיימרת להיות קבוצה גדולה, מועדון יציב שמתסכל קדימה, לא יכולה לחיות מארעיות. לקחת שחקן בהשאלה, הוא היה טוב. מה קורה בסוף השנה?
עכשיו נכנסים לרזולוציות של האם יש אופציה על השחקן או לא ואם יש, מה המחיר ה"חדש" של השחקן. ואם כן, זה שוב פעם לסגור איתו חוזה, מפני שהחוזה הקודם היה תקף רק לעונה או לחצי עונה. זה להוציא הרבה אנרגיה שיכולה להיות מתועלת למקומות אחרים.
עכשיו, ברור שיש הבדל אם אתה לוקח שחקן מקבוצה קטנה או גדולה. בואו נגיד שלקבוצה קטנה יש פחות כח להשאיר את השחקן שהוא חוזר אליה ויש פחות סיכוי שהשחקן ירצה להישאר בה.
שאתה לוקח מקבוצה גדולה (שוב, עזבו רגע יש אופציה או אין אופציה), והשחקן היה אצלך טוב, למה שהיא תרצה לשחרר אותו?
אני לא אומר שזה מוחלט. אם באמת יש שחקן ספציפי, בעיקר אם הוא מקבוצה מחו"ל, שאפשר להביא אותו, יש מה לדבר לגופו של שחקן ואם אתה סוגר את העסקה טוב מכל הכיוונים, שזה אומר אופציה לרכישה במחיר שנקבע מראש, וסגירת התנאים של השחקן, אז מילא.