תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 15 - עירוני נהריה - הפועל ת"א - יום שבת 2.1.16 ב-19:50
הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:09 
עם רמת הכישרון שיש בקבוצה הזו, אין לוקסוס לשחק עם גארד זר כל כך חלש, מביך וחסר יכולת התקפית כמו באטל. מבין משחק, מנהל משחק, מתאים ליד רביב. נו באמת.
שחקן חלש מאוד. לא מסוגל לשים סל. בקושי עובר שחקן בכדרור. קליעה חלשה. אין לו בכלל חצי מרחק. שלא לדבר על פלואוטרים כאלה.
הבעיה הכי גדולה של הפועל. ואם היו מחליפים אותו מזמן היינו עם עוד 3 ניצחונות. כל עוד הוא בהפועל הקבוצה הזו תהיה מועמדת רצינית לירידה.
זה פשוט בלתי נתפס שעוד לא החליפו אותו. פשוט לא ייאמן. רבאק, איפה הוא ואיפה גארדים זרים אחרים בליגה הזו.
לפחות אם הוא היה איזה אתלט. אבל הוא אפילו זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:10 
די נו. אם באמת נגרר עכשיו לדיון על אינטליגנציה של שחקנים בתור הסבר ליכולת העלובה של הקו האחורי שלנו לייצר משהו שדומה למשחק התקפה, אני כבר מעדיף לפרוש.
הוקיץ' באמת שבמקרה הזה הדמגוגיה כולה שלך. די עם השטויות האלה על אינטליגנציה כהסבר לכל רעה חולה, זה לא מכבד אותך וזה לא הסבר רציני בשום רמה. כבר הראתי פה כמה פעמים שהקו הקדמי שלנו באופן די קונסיסטנטי מתעלה על זה של היריבה מבחינת תרומה (כולל היום כמובן) ואילו הקו האחורי באופן קונסיסטנטי לא נותן חצי מהתרומה (כולל היום כמובן). יש לנו בעיה קשה מאוד בקו האחורי, למזלנו שיחקנו היום מול קבוצה בלי זר שגם באופן כללי יש לה רק זר אחד בקו האחורי (קלארק ובראון משחקים שם בעיקר 4) והצלחנו לצאת מזה בשן ועין. הקו האחורי שלנו הוא מאוד "אינטליגנטי" ביחס לליגה וזו רחוקה מלהיות הבעיה שלו, יש לו בעיות ברורות שהן כמעט כולן בתחום היכולת האישית (יכולת רעה מאוד באחד על אחד, קליעה רעה, יכולות אתלטית ופיזיות נמוכות שפוגעת לנו בהגנה ובמשחק הריצה).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 02 ינואר 2016, 22:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
חברים, אתם זוכרים שנצחנו היום, כן? אפשר קצת בכל זאת להרגע, ולא להתנפל אחד על השני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
תגיד מיק ג'ונס, אתה גם כותב על כדורסל מדי פעם או שאתה מתמקד בלהזדנב על ההודעות של פז ולזרוק בדיחות משעשעות?
ליצן.

אני חושב שהאשכול הזה עם ההודעות המטומטמות שלך מדבר בעד עצמו יא אומלל. לך תעבוד על האינטיליגנציה שלך קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:23 
שמע פז, בינתיים מי שמעליב פה את הדיון זה אתה. במקום להתייחס לטענות שלי אתה מתחיל לתקוף את ההודעות שלי ומקשר את זה איכשהו לכדורגל (wtf?!).
ניתוחי פסיכולוגיה בשקל של הכותב שמולך זה משהו שדי מאפיין את ההודעות שלך ובדרך כלל אני מבליג כי אתה באמת אחד הבודדים פה שאפשר לדבר איתו על כדורסל אבל כדאי שתירגע עם הסיפור הזה.

לגופו של עניין (אם זה אפשרי בכלל), אני מסכים שאין לנו מספיק יכולת אישית בקבוצה ושזאת הרעה החולה בקבוצה הזאת. אני כתבתי את זה עוד בקיץ כשבנו את הקבוצה הזאת. גם כשהביאו את סימונס אמרתי שלמרות שהוא שחקן טוב זה לא סגנון השחקן שהיינו צריכים. אין לי בכלל מחלוקת איתך בנקודה הזאת.
זה לא משנה את העובדה שכדורסל אפשר וצריך לשחק וכבר היו לנו דקות של כדורסל טוב העונה. לנהריה ולחיפה אין יותר יכולת אישית מלהפועל והן קבוצות צמרת בליגה הזאת. לחיפה יש סכמה התקפית טובה והרבה שחקנים חכמים. נהריה מצליחה בזכות ניב ברקוביץ' שמניע את כל הקבוצה. מייקל אומה, אחלה שחקן וסקורר, קולע פחות בממוצע מטיילור. סתם לידיעתך.
זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:24 
מיק ג'ונס כתב:
הוקיץ' כתב:
תגיד מיק ג'ונס, אתה גם כותב על כדורסל מדי פעם או שאתה מתמקד בלהזדנב על ההודעות של פז ולזרוק בדיחות משעשעות?
ליצן.

אני חושב שהאשכול הזה עם ההודעות המטומטמות שלך מדבר בעד עצמו יא אומלל. לך תעבוד על האינטיליגנציה שלך קצת.

כרגיל, הרבה תוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 15 - עירוני נהריה - הפועל ת"א - יום שבת 2.1.16 ב-19:50
הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:28 
אין תרגילים, אין הרגשה של מאמן שאחראי פה למשהו, ויש רק פיק אנד רול למוות, ואילתורים, אולי אפילו יותר מאשר אצל קטש.
באטל לא מייצר נקודות נכון, הוא לא סקורר כמו אומה (שחקן שחקן), אבל הוא היחיד שמניע את ההתקפה אצלנו ובעל ראיית משחק. סימונס לא חזק בלייצר נקודות לעצמו מאפס, ויש קצת את רביב. וזהו. באטל מצליח לייצר אסיסטים ומצבים חופשיים לשחקנים למרות האפס תרגילים וסדר שיש במשחק של הפועל. המאמן הוא בעיה הרבה יותר גדולה מבאטל.
היום 2 דקות לסוף ביתרון 10 כולם שיקשקו כאילו הם מובילים 2. מדהים ועצוב כאחד. המשקשק הראשי אגב היה על הקווים. פסקי זמן חסרי אונים. פשוט ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:34 
הוקיץ' כתב:
שמע פז, בינתיים מי שמעליב פה את הדיון זה אתה. במקום להתייחס לטענות שלי אתה מתחיל לתקוף את ההודעות שלי ומקשר את זה איכשהו לכדורגל (wtf?!).
ניתוחי פסיכולוגיה בשקל של הכותב שמולך זה משהו שדי מאפיין את ההודעות שלך ובדרך כלל אני מבליג כי אתה באמת אחד הבודדים פה שאפשר לדבר איתו על כדורסל אבל כדאי שתירגע עם הסיפור הזה.

לגופו של עניין (אם זה אפשרי בכלל), אני מסכים שאין לנו מספיק יכולת אישית בקבוצה ושזאת הרעה החולה בקבוצה הזאת. אני כתבתי את זה עוד בקיץ כשבנו את הקבוצה הזאת. גם כשהביאו את סימונס אמרתי שלמרות שהוא שחקן טוב זה לא סגנון השחקן שהיינו צריכים. אין לי בכלל מחלוקת איתך בנקודה הזאת.
זה לא משנה את העובדה שכדורסל אפשר וצריך לשחק וכבר היו לנו דקות של כדורסל טוב העונה. לנהריה ולחיפה אין יותר יכולת אישית מלהפועל והן קבוצות צמרת בליגה הזאת. לחיפה יש סכמה התקפית טובה והרבה שחקנים חכמים. נהריה מצליחה בזכות ניב ברקוביץ' שמניע את כל הקבוצה. מייקל אומה, אחלה שחקן וסקורר, קולע פחות בממוצע מטיילור. סתם לידיעתך.
זה הכל.

קודם כל, זה כבר לא נכון ואומה עבר את באטל לפני 2-3 מחזורים. אם מנרמלים פר 40 דקות אז גם לפני הוא קלע יותר (הם היו סביב אותו מספר כשאומה היה עם 31 דקות בממוצע ובאטל 35 בממוצע). ואגב אני ממש לא מחזיק מאומה סקורר גדול. יש לו יכולת אחת שמתאימה לרמות הגבוהות וזו הקליעה, בגלל שהוא מסוגל לייצר אותה בכדרור מעל החסימה אז לפחות הוא מסוגל לייצר משהו עם הכדור אבל עדיין זה לא my cup of tea (גארד סקורר ברמה גבוהה באמת צריך לשלב את זה עם יכולת להגיע לטבעת, שאצל אומה היא ברמה די נמוכה מכמה וכמה סיבות). לבאטל אין אפילו את זה, פשוט אין לו שום יכולת התקפית סבירה - לא קליעה, לא חדירה, לא מיד ריינג', הוא לא יעיל בשום אספקט ולא משנה כמה חכם הוא יהיה, ככה קשה מאוד לייצר גם לאחרים באופן יעיל. כשההגנות לא מכבדות את הקליעה שלך והולכות אנדר בפיק אנד רול אז אתה גם לא יכול להפעיל את הגבוה ביעילות. כשאתה לא יוצר יתרון על השומר שלך בצעד ראשון אתה לא יכול לעשות dish לשלשה או לגבוה פנוי מתחת לסל. זה פשוט לא עובד.
זה שאפשר וצריך לשחק כדורסל הרבה יותר טוב עם הסגל הקיים זה ברור וכמובן שאין לי ויכוח איתך בנושא הזה. להגיד שהעניין סובב סביב "אינטליגנציה" של שחקנים (וסלח לי שאני לוקח פה parallels מדיונים קודמים איתך - קרא לזה "ניתוח פסיכולוגי בשקל" כמה שתרצה) זה כל כך פשטני ובעיקר לא רלוונטי למה שקורה אצלנו בקבוצה (שהאינטליגנציה של כל השחקנים בקו האחורי חוץ מרביב עולה בהרבה על היכולת האישית והגופנית שלהם).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 02 ינואר 2016, 22:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
מיק ג'ונס כתב:
הוקיץ' כתב:
ליצן.

כרגיל, הרבה תוכן.

מחכה כבר בקוצר רוח להערות המחכימות שלך באשכולות הבאים. אני בטוח שהן יכילו הרבה תובנות על אינטיליגנציית משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
אין תרגילים, אין הרגשה של מאמן שאחראי פה למשהו, ויש רק פיק אנד רול למוות, ואילתורים, אולי אפילו יותר מאשר אצל קטש.
באטל לא מייצר נקודות נכון, הוא לא סקורר כמו אומה (שחקן שחקן), אבל הוא היחיד שמניע את ההתקפה אצלנו ובעל ראיית משחק. סימונס לא חזק בלייצר נקודות לעצמו מאפס, ויש קצת את רביב. וזהו. באטל מצליח לייצר אסיסטים ומצבים חופשיים לשחקנים למרות האפס תרגילים וסדר שיש במשחק של הפועל. המאמן הוא בעיה הרבה יותר גדולה מבאטל.
היום 2 דקות לסוף ביתרון 10 כולם שיקשקו כאילו הם מובילים 2. מדהים ועצוב כאחד. המשקשק הראשי אגב היה על הקווים. פסקי זמן חסרי אונים. פשוט ככה

כל מילה. הלחץ מתחיל במאמן ומחלחל למגרש עם רבע רביעי מחפיר שלנו שרק בזכות הרבה מזל (בעיקר החמישית המומצאת של האוול) לא נגמר בהפסד. אסור שהניצחון החשוב הזה יסנוור אותנו, אנחנו עדיין נראים רע ולא מאומנים בשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
טיילור באטל זה גארד עם יכולת אישית הכי רעה בליגה, אני כבר מעדיף את גיל אמיתי באחד על אחד. זה לא יאמן שמגיעים למצב שכל התקפה בדקות האחרונות הכדור ביד שלו 24 שניות כדי שינסה לאלתר משהו על השומר שלו, זה שחקן בלי יכולת אישית, פשוט אפס. לא מסוגל להגיע לטבעת, לא יכול לעלות לקליעה מעל חסימה, אין לו שום יכולת לייצר משהו בהתקפה. זה נורא. אין בעיה לסחוט את השעון בסוף אבל לא עם שחקן כזה, הוא לא מסוגל לעשות שום דבר.
אני כל כך מאוכזב ממנו, שחקן פשוט רע. חייבים להחליף אותו.

כן אנחנו יודעים שהוא לא גארט שכל כך רצית פה. אבל הוא הבעיה האחרונה שלנו.
כשרביב נראה כמו שהוא נראה אז כל החסרונות של באטל נראים הרבה יותר גדולים ומשמעותיים.
סך הכל הוא הביא משחק סולידי היום. הכמות הרגילה של זריקות ל-2 באחוזים בסדר גמור. אסיסטים וריבאונדים בקבוע. היה חסר לי רק שלשה או שתיים כדי לעשות את המשחק הזה "בסדר גמור" מבחינתו. בדרך כלל הוא גם נותן את זה. מספיק להעיף מבט לנקודות מדד שלו כדי להבין כמה הוא טוב בכמה אספקטים. אחד מהדברים שהוא לא טוב בהם זה להיות גאנר שמעיף זריקות מעל חסימה ונכנס לטבעת על מנת להרוג. את זה אני מצפה מרביב וסימונס לתת.
שנה שעברה צעקנו לשמיים שצריך רכז ליד רביב והנה קיבלנו אחד כזה משמיים. זה שהחבר'ה מסביבו לא נותנים את מה שמצפים מהם זה לא אומר שאתה יכול להרוג פה שחקן שסה"כ נותן מספרים יפים מתחילת העונה ובטח כשהוא משחק עם פציעה בכתף.

תן ריספקט לבאטל, הוא לא גארט ולא סוואן או וויאט אבל הוא שחקן קטלני שכשהוא משתלט על המשחק זה חגיגה לעיניים ואם הוא היה משחק בקבוצה יותר טובה אז כבר היו צועקים להחתים אותו לעוד שנה אתמול.

מקווה שהוא יהיה בריא ונראה אותו פה עוד הרבה זמן. :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 15 - עירוני נהריה - הפועל ת
הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 23:05 
ranjef כתב:

אני בהחלט לא מוריד את האחריות מאברהמי. אבל אני כן חושב, וזה מתקשר למה שאנחנו מדברים עליו כל השנה, שמשחק ההתקפה ברוב הקבוצות בליגה מתחיל ביכולת של הקו האחורי לייצר ולנצל יתרונות על ההגנה. מה שאתה אומר פה על באטל ("אמנם לא מייצר נקודות אבל מייצר אסיסטים") זה להנמיך את הציפיות ממנו לאפס. ראבק, זה הגארד הזר שלך. ולדעתי גם היכולת האישית החלשה שלו פוגעת מאוד ביכולת שלו לייצר לאחרים באופן אפקטיבי ואני לא מתרשם ממספרי האסיסטים.
מעבר לזה, תרגילים לא שווים כלום בלי שחקנים שמתאימים אליהם וגם להפך - אם יש שחקנים מתאימים אז פיק אנד רול פשוט זה התרגיל הכי יעיל בכדורסל. סה"כ יש לנו שני שחקנים שהקבוצה צריכה לעבוד בשבילם בצורה יעילה יותר ממשחקים קודמים (רותבארט וסימונס) והיום היה שיפור מסוים באספקט הזה, אבל כך או כך זה לא יספיק לדעתי בלי גארד זר הרבה יותר טוב ודומיננטי מבאטל. אם תחליף מאמן בלי להביא גארד ברמה גבוהה יותר לדעתי זה לא יהיה שווה הרבה.

אגב, לגבי חיפה שהוזכרה פה - מעבר לנושא האימון ולהגנה האדירה שלהם צריך לזכור שמאז החזרה של גרייבס הם קבוצת קליעה ב-5 רמות מעלינו. כל הזמן יש להם 3-4 קלעים טובים על המגרש שלפחות 2-3 מהם ברמות הגבוהות של הליגה. גרייבס, קולמן, דיברתולומיאו ובלייזר (למרות שהוא לא בכושר טוב) זה קלעים אדירים ברמת הליגה, לנו יש רק אחד כזה (סימונס) וגם הוא רחוק מכושר שיא. כל הספייסינג שלהם הוא בכמה רמות מעלינו, היכולת שלהם לשבור את ההגנות בהתקפה מסודרת גם בלי יכולת יוצאת דופן באחד על אחד היא ברמה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 23:36 
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:
טיילור באטל זה גארד עם יכולת אישית הכי רעה בליגה, אני כבר מעדיף את גיל אמיתי באחד על אחד. זה לא יאמן שמגיעים למצב שכל התקפה בדקות האחרונות הכדור ביד שלו 24 שניות כדי שינסה לאלתר משהו על השומר שלו, זה שחקן בלי יכולת אישית, פשוט אפס. לא מסוגל להגיע לטבעת, לא יכול לעלות לקליעה מעל חסימה, אין לו שום יכולת לייצר משהו בהתקפה. זה נורא. אין בעיה לסחוט את השעון בסוף אבל לא עם שחקן כזה, הוא לא מסוגל לעשות שום דבר.

כשרביב נראה כמו שהוא נראה אז כל החסרונות של באטל נראים הרבה יותר גדולים ומשמעותיים.
סך הכל הוא הביא משחק סולידי היום. הכמות הרגילה של זריקות ל-2 באחוזים בסדר גמור. אסיסטים וריבאונדים בקבוע. היה חסר לי רק שלשה או שתיים כדי לעשות את המשחק הזה "בסדר גמור" מבחינתו. בדרך כלל הוא גם נותן את זה. מספיק להעיף מבט לנקודות מדד שלו כדי להבין כמה הוא טוב בכמה אספקטים. אחד מהדברים שהוא לא טוב בהם זה להיות גאנר שמעיף זריקות מעל חסימה ונכנס לטבעת על מנת להרוג. את זה אני מצפה מרביב וסימונס לתת.
שנה שעברה צעקנו לשמיים שצריך רכז ליד רביב והנה קיבלנו אחד כזה משמיים. זה שהחבר'ה מסביבו לא נותנים את מה שמצפים מהם זה לא אומר שאתה יכול להרוג פה שחקן שסה"כ נותן מספרים יפים מתחילת העונה ובטח כשהוא משחק עם פציעה בכתף.

תן ריספקט לבאטל, הוא לא גארט ולא סוואן או וויאט אבל הוא שחקן קטלני שכשהוא משתלט על המשחק זה חגיגה לעיניים ואם הוא היה משחק בקבוצה יותר טובה אז כבר היו צועקים להחתים אותו לעוד שנה אתמול.

מדהים כמה נמוכות הציפיות של אנשים מסוימים מגארד זר בהפועל תל אביב (או בכלל מקבוצה כלשהי בליגה). "סולידי", "בסדר גמור". מאז המחזור השביעי (8 משחקים כולל הגביע) לא נתן משחק אחד שהוא יותר מ-"סולידי", לא עבר את ה-15 נקודות, קולע באחוזים מחרידים, לא מסוגל לייצר שום דבר באחד על אחד ואיכשהו יש אנשים שזה נראה להם בסדר כי הוא מסיים עם שורה סטטיסטית של אסיסטים וריבאונדים. בעיני הוא סיבה מרכזית מאוד לעונה החלשה שלנו ובעיקר לתקופה החלשה שלנו. וזה שלצד החולשה של רביב היום הוא לא הצליח להתעלות זה לחובתו, לא לזכותו (במשחקים הקודמים כשרביב היה טוב והוא היה גרוע אז אמרו שזה בגלל הדומיננטיות של רביב, כשרביב רע אז זה בגלל החולשה של רביב - how convenient). שוב, אין לו יכולת התקפית אחת שהיא ברמה סבירה לגארד זר בליגה הזאת ובנוסף הוא חור בהגנה, אין לנו את הלוקסוס לגארד זר כזה.
עזוב את גארט, זה חלב שנשפך, כרגע אנחנו חייבים גארד זר הרבה יותר דומיננטי מבאטל. בטח שעם הפציעה שלו בכלל אין שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 00:21 
לצערי החששות שלי על טיילור התממשו
היכולת שלו לא הייתה קשורה לחילוף המאמנים אלא לחיסרון של רביב.

שחקן נורא מוגבל, העונה שלנו יכלה להיראות אחרת בלעדיו, הכי מכעיס אותי שהוא לא מנסה או מסתכל על הסל כי אין מצב שזה לא קיים אצלו בכלל.
כל המחצית הראשונה הבחור לא מסתכל על הסל, כל האולם יודע שהוא ימסור מחדירה (חלק גם מסירות מוזרות כמו ג'ף בפרימטר בסוף שעון, או ג'ון במיד פוסט) כל מיני מסירות של ''קח את התפוח אדמה הלוהט''.
ולמרות שראיית המשחק הטובה שלו, יהיה לו קשה לייצר אסיסטים לאורך זמן כי יהמרו על הקליעה שלו ולא יקחו בחשבון את היכולות שלו.
לגבי היכולת האישית, מתחת לכל ביקורת אני לא מבין מה אתם מצפים מזר בליגה הזאת.
אין קליעה מכדרור, קליעה מחסימה אוף/און דה בול, בלי סיומת בצבע, בלי יכולת פיזית/מהירות לייצר לעצמו חדירה.
זורק זריקות פנויות, באחוזים נמוכים לצערי וזה לא מה שצריך לקבל מזר כל כך יקר, מקווה שיחליפו אותו מהר.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:

מדהים כמה נמוכות הציפיות של אנשים מסוימים מגארד זר בהפועל תל אביב (או בכלל מקבוצה כלשהי בליגה). "סולידי", "בסדר גמור". מאז המחזור השביעי (8 משחקים כולל הגביע) לא נתן משחק אחד שהוא יותר מ-"סולידי", לא עבר את ה-15 נקודות, קולע באחוזים מחרידים, לא מסוגל לייצר שום דבר באחד על אחד ואיכשהו יש אנשים שזה נראה להם בסדר כי הוא מסיים עם שורה סטטיסטית של אסיסטים וריבאונדים. בעיני הוא סיבה מרכזית מאוד לעונה החלשה שלנו ובעיקר לתקופה החלשה שלנו. וזה שלצד החולשה של רביב היום הוא לא הצליח להתעלות זה לחובתו, לא לזכותו (במשחקים הקודמים כשרביב היה טוב והוא היה גרוע אז אמרו שזה בגלל הדומיננטיות של רביב, כשרביב רע אז זה בגלל החולשה של רביב - how convenient). שוב, אין לו יכולת התקפית אחת שהיא ברמה סבירה לגארד זר בליגה הזאת ובנוסף הוא חור בהגנה, אין לנו את הלוקסוס לגארד זר כזה.
עזוב את גארט, זה חלב שנשפך, כרגע אנחנו חייבים גארד זר הרבה יותר דומיננטי מבאטל. בטח שעם הפציעה שלו בכלל אין שאלה.

בוא נשים דברים על דיוקם. אתה לא יכול לרשום "מאז המחזור השביעי קולע באחוזים מחרידים". אני מסכל על העונה כולה ועברנו לא מעט. הוא קולע ל2 באחוזים נפלאים. מקום חמישי בליגה.
מקום שלישי באסיסטים ובטופ 10 של יחס אסיסטים איבודים.
לוקח ריבאונדים במספרים מעולים בשביל גארד.
מדד ממוצע של מעל 20.
12 מתוך 15 משחקים הוא בדו ספרתי בנקודות.
שלישי בקבוצה באחוזים ל3 אחרי בלאט וסימונס.

כשאני רואה שורה כזאת משחקן שבאופי שלו הוא לא גאנר זה לחלוטין מתקבל. כמובן שיש חסרונות ואני לא משקר לעצמי. הוא שומר רך ולא מאיים על הסל מספיק, אבל החבילה כולה ביחס לסגנון של השחקן זה (תחזיק חזק) בסדר גמור.
משחק "בסדר גמור" זה 14 6 ו6. לא צריך יותר מזה מבאטל. סוכר של מספרים. שרביב וסימונס יתחילו לתת את מה שמצפים מהם ביחד עם תרומה קטנה מאמיתי/בלאט ומתן אז אנחנו נתחיל להראות כמו קבוצת כדורסל.
מה גם שלקחו לו את השחקן הכי חשוב בקבוצה ושינו לגמרי את כל הסגנון.

כל עוד מי שמסביב לא מתפקד אז איזה ג'וש סלבי שקולע 30 נקודות כן יכול לגרום לעסק לזרום יותר. אתה תיארת שחקן אימפוטנט ברמת הקאונסיל והוא הדבר הכי רחוק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 00:44 
בוריס כתב:
לצערי החששות שלי על טיילור התממשו
היכולת שלו לא הייתה קשורה לחילוף המאמנים אלא לחיסרון של רביב.

שחקן נורא מוגבל, העונה שלנו יכלה להיראות אחרת בלעדיו, הכי מכעיס אותי שהוא לא מנסה או מסתכל על הסל כי אין מצב שזה לא קיים אצלו בכלל.
כל המחצית הראשונה הבחור לא מסתכל על הסל, כל האולם יודע שהוא ימסור מחדירה (חלק גם מסירות מוזרות כמו ג'ף בפרימטר בסוף שעון, או ג'ון במיד פוסט) כל מיני מסירות של ''קח את התפוח אדמה הלוהט''.
ולמרות שראיית המשחק הטובה שלו, יהיה לו קשה לייצר אסיסטים לאורך זמן כי יהמרו על הקליעה שלו ולא יקחו בחשבון את היכולות שלו.
לגבי היכולת האישית, מתחת לכל ביקורת אני לא מבין מה אתם מצפים מזר בליגה הזאת.
אין קליעה מכדרור, קליעה מחסימה אוף/און דה בול, בלי סיומת בצבע, בלי יכולת פיזית/מהירות לייצר לעצמו חדירה.
זורק זריקות פנויות, באחוזים נמוכים לצערי וזה לא מה שצריך לקבל מזר כל כך יקר, מקווה שיחליפו אותו מהר.

מסכים לחלוטין. הזוי ששחקן של 20 נק' למשחק בביג 10 בקולג' מצליח להיות שחקן התקפה כל כך רע שחוץ מלזרוק catch and shoot פנוי ב-30% אין לו שום נשק בארסנל ההתקפי. אין לו פשוט אף go to move בהתקפה. יאמר לזכותו שהיתה לו קליעה הרבה יותר טובה בעבר, מדי פעם היו לו משחקי התפוצצות שאצלנו לא ראו מאז משחק האימון מול אילת, אבל אין לי שום תקווה שנראה ממנו משהו כזה העונה (הוא רק הולך ומדרדר מבחינת ביטחון והפציעה בטוח לא עוזרת).
גם הוא וגם סימונס זה דוגמה לסיכון בשחקנים כאלה שהתלות שלהם בקליעה מבחוץ כל כך מוחלטת שאם הם לא מצליחים להביא אותה ברמה גבוהה יכולת הסקורינג שלהם יורדת די קרוב לאפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 01:01 
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:

בוא נשים דברים על דיוקם. אתה לא יכול לרשום "מאז המחזור השביעי קולע באחוזים מחרידים". אני מסכל על העונה כולה ועברנו לא מעט. הוא קולע ל2 באחוזים נפלאים. מקום חמישי בליגה.
מדד ממוצע של מעל 20.

כשאני רואה שורה כזאת משחקן שבאופי שלו הוא לא גאנר זה לחלוטין מתקבל. כמובן שיש חסרונות ואני לא משקר לעצמי. הוא שומר רך ולא מאיים על הסל מספיק, אבל החבילה כולה ביחס לסגנון של השחקן זה (תחזיק חזק) בסדר גמור.
משחק "בסדר גמור" זה 14 6 ו6. לא צריך יותר מזה מבאטל. סוכר של מספרים. שרביב וסימונס יתחילו לתת את מה שמצפים מהם ביחד עם תרומה קטנה מאמיתי/בלאט ומתן אז אנחנו נתחיל להראות כמו קבוצת כדורסל.

כל עוד מי שמסביב לא מתפקד אז איזה ג'וש סלבי שקולע 30 נקודות כן יכול לגרום לעסק לזרום יותר. אתה תיארת שחקן אימפוטנט ברמת הקאונסיל והוא הדבר הכי רחוק מזה.

שוב, אוי לציפיות הנמוכות. אם קודם זה היה "סולידי" אז עכשיו ההשוואה היא לקאונסיל. באטל זה השחקן שהיה אמור להיות המנהיג והזר המוביל בקבוצה, הזר היקר בקבוצה, פשוט הזוי להוריד את הסטנדרטים בצורה כזאת. קאונסיל זה לא מדד לשום דבר (מה גם שהוא הרוויח פחות מחצי מבאטל אז בוא ניכנס לפרופורציות כאן) ואין דבר כזה גארד זר בליגה הזאת שלא מסוגל לייצר שום דבר התקפית וזה "בסדר".
מאז מחזור שביעי זה מעל חצי עונה אז אני לא מבין את הניסיון לטעון שזה לא משמעותי. במבט על עונה שלמה היו לו שלושה משחקים שהוא היה בהם באמת דומיננטי, אלו היו שלושה משחקים ברצף בתקופה אחת טובה שהיתה לו (תחילת הדרך של שרון). לצערי יש לנו מדגם מספיק גדול של 15 משחקים כדי להבין שזה לא משקף ומכיוון שהמגמה שלו היא רק מגמה של הדרדרות (ועוד עם פציעה on top of it) אין לי ספק שהוא בעיה מאוד גדולה מבחינתנו. כל התהליך הלוגי הזה של "הקבוצה לא נראית טוב אז אי אפשר לשפוט אותו" הוא תהליך הפוך מהמציאות - הקבוצה לא נראית טוב ועל זה בדיוק אני שופט אותו. גארד זר שלא ניצח לך משחק אחד במאני טיים ושהקבוצה שלו מפסידה בכל משחק צמוד ונראית כל כך רע במשחק עומד ברגעי לחץ, זה הרבה מאוד עליו.

באטל באמת לא שחקן רע, הוא שחקן בינוני. וזו בעיה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 01:31 
ומילה לגבי סימונס. אין ספק שהוא מאכזב מאוד בינתיים, ושבחירת הזריקות שלו היום ברבע האחרון היתה מזעזעת. אבל זה לא העניין.
יש דבר אחד שחייבים להעיר לו עליו וזה הזריקות האלה אוף דה דריבל (unassisted מה שנקרא) ל-2 ארוך. אלו זריקות שיצאו לחלוטין מהכדורסל, זריקות ביעילות נמוכה מאוד והוא לקח היום 2 כאלה שלא הלכו לשום מקום (לעומת מן floater חביב כזה שצלל פנימה כשהוא כן ניסה ללכת לטבעת). עם השלשות הקשות אני יכול לחיות (כי גם ב-33% זה עדיין efficiency סביר) אבל ה-2 הארוך הזה זו פשוט זריקה גרועה בכדורסל והוא צריך להיות הרבה יותר בררן לגביה. אני לא חי בסרט שפתאום לקראת גיל 34 הוא יהפוך לשחקן אגרסיבי שהולך לטבעת, אבל הוא צריך להתאים את הכדורסל שלו לכדורסל המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 01:54 
לי לא אכפת אם באטל הוא זר טוב או בינוני לליגה הזאת (הוא בטח לא פח ובטח לא אפס כמו שחלק הגדירו אותו כאן). לי אכפת אם הקבוצה נראית יותר טוב ותנצח יחד איתו או לא.

להחליף עכשיו עוד זר, ובטח הזר היקר בקבוצה, ובטח אחרי שהחלפנו שניים ומאמן זה לא דבר של מה בכך. ולהגיד שאם לא נעשה את זה מיד נרד ליגה זה נראה לי לא רציני בלשון המעטה.

ניצחנו היום משחק שבסיבוב הקודם הפסדנו אחרי שהובלנו בדיוק כמו שהובלנו היום.

אפשר קצת לחייך. לפחות עד יום שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:54 
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:

מדד ממוצע של מעל 20.

שוב, אוי לציפיות הנמוכות. אם קודם זה היה "סולידי" אז עכשיו ההשוואה היא לקאונסיל. באטל זה השחקן שהיה אמור להיות המנהיג והזר המוביל בקבוצה, הזר היקר בקבוצה, פשוט הזוי להוריד את הסטנדרטים בצורה כזאת. קאונסיל זה לא מדד לשום דבר (מה גם שהוא הרוויח פחות מחצי מבאטל אז בוא ניכנס לפרופורציות כאן) ואין דבר כזה גארד זר בליגה הזאת שלא מסוגל לייצר שום דבר התקפית וזה "בסדר".
מאז מחזור שביעי זה מעל חצי עונה אז אני לא מבין את הניסיון לטעון שזה לא משמעותי. במבט על עונה שלמה היו לו שלושה משחקים שהוא היה בהם באמת דומיננטי, אלו היו שלושה משחקים ברצף בתקופה אחת טובה שהיתה לו (תחילת הדרך של שרון). לצערי יש לנו מדגם מספיק גדול של 15 משחקים כדי להבין שזה לא משקף ומכיוון שהמגמה שלו היא רק מגמה של הדרדרות (ועוד עם פציעה on top of it) אין לי ספק שהוא בעיה מאוד גדולה מבחינתנו. כל התהליך הלוגי הזה של "הקבוצה לא נראית טוב אז אי אפשר לשפוט אותו" הוא תהליך הפוך מהמציאות - הקבוצה לא נראית טוב ועל זה בדיוק אני שופט אותו. גארד זר שלא ניצח לך משחק אחד במאני טיים ושהקבוצה שלו מפסידה בכל משחק צמוד ונראית כל כך רע במשחק עומד ברגעי לחץ, זה הרבה מאוד עליו.

באטל באמת לא שחקן רע, הוא שחקן בינוני. וזו בעיה גדולה.

המספרים של באטל באמת טובים כמו שכתבו פה, בין המובילים באסיסטים, ובאחוזים ל 2 וואט אבר.
אי אפשר בשנת 2016 לפאר שחקן ע"פ סטטיסטיקה, אני יזכיר שכל הפוזשנים המביכים שהוא מנסה לייצר חדירה, נכשל ומוציא החוצה לא נכללים בסטטיסטיקה.
אני חושב שאם הוא היה זורק יותר ל 2 וחודר יותר אז האחוזים היו נמוכים יותר ואם הוא היה בעל כישורי אחד על אחד אז הוא היה מחפש פחות את האקסטרה פאס היו לו פחות אסיסטים.
למסור אסיסטים, לנהל משחק, להוות אחריות זה נחמד, אבל לא על חשבון הדבר הכי בסיסי שמבקשים מזר גארד שלוקח 6 ספרות וזה לייצר לעצמו מצבי התקפה.
שצריך לשים את התחת בשביל הקבוצה במאני טיים הוא לא יכול לקחת על עצמו כלום, לכן אני אומר 'לא מעניין אותי כמה הוא קולע אלא מתי הוא קולע, ואיזה ערך מוסף הוא נותן לקבוצה לאורך זמן ולא 12-14 נקודות שאולי 10% מהם נקלעו ברגעי מפתח.
להגיד שהוא מקום 3 בקבוצה לאחוזים ל3 זה מצחיק, מי אתה רוצה שיעבור אותו ווילאמסון או מתן?

ההשוואה לקאונסיל היא דמגוגיה בשקל וחצי, מסר של ''טוב הוא לא קאונסיל צריל להשאיר אותו''.
אם באטל היה בעונה עם קרלון במקום קאונסיל אז הייתי מוכן עוד איכשהו לקבל אותו.
אבל בתור הזר המוביל שלנו (על אחת כמה וכמה שאין לנו שחקן דומיננטי זר בצבע), ומשום שטרה לא מסוגל לסחוב על עצמו קבוצה בגלל הגיל וגם כי זה לא איפיין אותו לעולם, הוא לא מספיק טוב הכל עניין של ציפיות ביחס למעמד שלו.
סטיבן דניס לא שחקן גדול, בלשון המעטה, והוא לא האיש שמנהיג את הרצליה (בעיקר בנו על רוט, קרופורד, סינגלטון) אבל משום מקום הוא בא לקח כדור אחרון מול ראשון וניצח משחק, גם מולנו כל מהלכי הקלאץ' היו עליו כשקרופורד לא שיחק.

.אני מאוד אוהב אותו, אבל גם עם היכולות שלו והפציעה שרק תחמיר את מצבו אני חושב שאנחנו צריכים שחקן קלאץ' יותר טוב ממנו אם אנחנו רוצים להוציא משהו מהעונה הזאת.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 15:07 
אני חושב שלהביא 4 יותר חשוב מלהחליף את באטל.
ג'ף וג'ון לא מספיק דומיננטים בהתקפה, זריקות מהלואו פוסט לא נכנסות להם ואין לאף אחד מהם יתרון משמעותי על השני.

בקשר לסימונס, לפני שהגיע חששתי מצירופו של שחקן בגילו ומה שעכשיו מטריד אותי זה שהוא לא כ"כ מודה למגבלות שלו.
לא הגיוני שהוא מנסה כל משחק מחדש לחדור עם כדרור ולא מצליח ועדיין לא מבין שאין לו את זה.
הדבר היחידי שהוא טוב בו זה שלשות וגם שם אין לו איזה יד יוצאת דופן. לא כל כך מבין מה אנחנו מקבלים ממנו.

יש לנו 4 זרים שהמומצע שלהם הוא - 13 נק' למשחק (באטל), 9 נק' (ג'ף וג'ון) וזר אחד עם ממוצע נק' "גבוה" של 13 נק' (סימונס).
לדעתי, זה לא מספיק טוב. אני אישית הייתי מחליף את ג'ון/ג'ף ואת באטל (גם בגלל הפציעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אני חושב שלהביא 4 יותר חשוב מלהחליף את באטל.
ג'ף וג'ון לא מספיק דומיננטים בהתקפה, זריקות מהלואו פוסט לא נכנסות להם ואין לאף אחד מהם יתרון משמעותי על השני.

בקשר לסימונס, לפני שהגיע חששתי מצירופו של שחקן בגילו ומה שעכשיו מטריד אותי זה שהוא לא כ"כ מודה למגבלות שלו.
לא הגיוני שהוא מנסה כל משחק מחדש לחדור עם כדרור ולא מצליח ועדיין לא מבין שאין לו את זה.
הדבר היחידי שהוא טוב בו זה שלשות וגם שם אין לו איזה יד יוצאת דופן. לא כל כך מבין מה אנחנו מקבלים ממנו.

יש לנו 4 זרים שהמומצע שלהם הוא - 13 נק' למשחק (באטל), 9 נק' (ג'ף וג'ון) וזר אחד עם ממוצע נק' "גבוה" של 13 נק' (סימונס).
לדעתי, זה לא מספיק טוב. אני אישית הייתי מחליף את ג'ון/ג'ף ואת באטל (גם בגלל הפציעה).

שאלה מי אתה רוצה שיהיה ספק הנק' המרכזי שלך ואיפה יותר קל לפגוע.
במציאות מי שמנצח את המשחקים זה גארדים, ולכן כנראה שצריך גארד שיתן כ 18 נק למשחק, כלומר להחליף את סימונס או באטל.
לדעתי עדיף היה להביא שחקן אחר ולא את סימונס (אפיל אחד בסיגנון של קלייבורן מחולון למרות שהוא בלי קליקעה) אבל לא הלכו על זה,
ולכן כנראה שאין מנוס להביא רכז אחר שיתן לך את התפוקה הנ"ל, מה גם שיותר קל למצוא 1-2 שהוא גנאר מטורף מלמצוא 3 שהוא כזה.

ושוב כאשר אתה מסתכל על החמישיה שלך אתה צריך לראות איך היא תהיה טובה יותר:
באטל, רביב, סימונס, זר, רוטבארט.
זר, רביב , סימונס, ווליאמסון, רוטבארט.
באטל, רביב, זר, ווליאמסון, רוטבארט.

לדעתי ברור שהאופציות השניות טובות יותר.

נ.ב כאשר אני מסתכל ככה גם ברור שעדיף את סימונס על באטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 18:37 
לא ממש מעניין אותי מי יהיה ספק הנקודות שלי
אבל מה שכן צריך שיהיה איזון בסגל, שיהיה גארד אחד לפחות שהוא שחקן מטרה ומשפר את האחרים.
אין מה לעשות בכדורסל המודרני הגארדים הם התפקיד הכי נחשב, התפקיד הכי יצירתי, הכי זמין, הכי יעיל ורצוי שיהיה שחקן אחד לפחות בקו האחורי בעל יכולות אישיות ברמה גבוהה (סימונס לא כזה, גם בגלל הגיל וגם בגלל הסגנון שלו הוא שחקן שבאופי שלו פחות אקטיבי שבנוי מעיקר מקליעה, ניסיון ומשחק חדירות מדי פעם, אני מעדיף את הרכז ליידו) אך יש הבדל בין ספק נקודות לשחקן קלאץ', כריס היה מלך הנקודות בליגה כמעט והוא אחד השחקנים מאני טיים הגרועים שאני זוכר, כנ"ל דוראנד סקוט, מצד שני רולנד מירושלים לא איזה סקורר דגול ולא יציב אבל הוא ניצח להם איזה 3-4 משחקים השנה בדקות סיום.

לא להביא שחקן כזה זה חוסר אחריות וירייה ברגל, בטח ובטח שהקו הקדמי שלנו מורכב מזרים שהם לא מעל הליגה כמו הוואל, קילינגסוורת, אמינו, מונרו אלא שחקנים סבירים ולא נותנים ערך מוסף עד לכדי ניצחונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: