Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:
טיילור באטל זה גארד עם יכולת אישית הכי רעה בליגה, אני כבר מעדיף את גיל אמיתי באחד על אחד. זה לא יאמן שמגיעים למצב שכל התקפה בדקות האחרונות הכדור ביד שלו 24 שניות כדי שינסה לאלתר משהו על השומר שלו, זה שחקן בלי יכולת אישית, פשוט אפס. לא מסוגל להגיע לטבעת, לא יכול לעלות לקליעה מעל חסימה, אין לו שום יכולת לייצר משהו בהתקפה. זה נורא. אין בעיה לסחוט את השעון בסוף אבל לא עם שחקן כזה, הוא לא מסוגל לעשות שום דבר.
אני כל כך מאוכזב ממנו, שחקן פשוט רע. חייבים להחליף אותו.
כן אנחנו יודעים שהוא לא גארט שכל כך רצית פה. אבל הוא הבעיה האחרונה שלנו.
כשרביב נראה כמו שהוא נראה אז כל החסרונות של באטל נראים הרבה יותר גדולים ומשמעותיים.
סך הכל הוא הביא משחק סולידי היום. הכמות הרגילה של זריקות ל-2 באחוזים בסדר גמור. אסיסטים וריבאונדים בקבוע. היה חסר לי רק שלשה או שתיים כדי לעשות את המשחק הזה "בסדר גמור" מבחינתו. בדרך כלל הוא גם נותן את זה. מספיק להעיף מבט לנקודות מדד שלו כדי להבין כמה הוא טוב בכמה אספקטים. אחד מהדברים שהוא לא טוב בהם זה להיות גאנר שמעיף זריקות מעל חסימה ונכנס לטבעת על מנת להרוג. את זה אני מצפה מרביב וסימונס לתת.
שנה שעברה צעקנו לשמיים שצריך רכז ליד רביב והנה קיבלנו אחד כזה משמיים. זה שהחבר'ה מסביבו לא נותנים את מה שמצפים מהם זה לא אומר שאתה יכול להרוג פה שחקן שסה"כ נותן מספרים יפים מתחילת העונה ובטח כשהוא משחק עם פציעה בכתף.
תן ריספקט לבאטל, הוא לא גארט ולא סוואן או וויאט אבל הוא שחקן קטלני שכשהוא משתלט על המשחק זה חגיגה לעיניים ואם הוא היה משחק בקבוצה יותר טובה אז כבר היו צועקים להחתים אותו לעוד שנה אתמול.
מקווה שהוא יהיה בריא ונראה אותו פה עוד הרבה זמן.

מדהים כמה נמוכות הציפיות של אנשים מסוימים מגארד זר בהפועל תל אביב (או בכלל מקבוצה כלשהי בליגה). "סולידי", "בסדר גמור". מאז המחזור השביעי (8 משחקים כולל הגביע) לא נתן משחק אחד שהוא יותר מ-"סולידי", לא עבר את ה-15 נקודות, קולע באחוזים מחרידים, לא מסוגל לייצר שום דבר באחד על אחד ואיכשהו יש אנשים שזה נראה להם בסדר כי הוא מסיים עם שורה סטטיסטית של אסיסטים וריבאונדים. בעיני הוא סיבה מרכזית מאוד לעונה החלשה שלנו ובעיקר לתקופה החלשה שלנו. וזה שלצד החולשה של רביב היום הוא לא הצליח להתעלות זה לחובתו, לא לזכותו (במשחקים הקודמים כשרביב היה טוב והוא היה גרוע אז אמרו שזה בגלל הדומיננטיות של רביב, כשרביב רע אז זה בגלל החולשה של רביב - how convenient). שוב, אין לו יכולת התקפית אחת שהיא ברמה סבירה לגארד זר בליגה הזאת ובנוסף הוא חור בהגנה, אין לנו את הלוקסוס לגארד זר כזה.
עזוב את גארט, זה חלב שנשפך, כרגע אנחנו חייבים גארד זר הרבה יותר דומיננטי מבאטל. בטח שעם הפציעה שלו בכלל אין שאלה.
בוא נשים דברים על דיוקם. אתה לא יכול לרשום "מאז המחזור השביעי קולע באחוזים מחרידים". אני מסכל על העונה כולה ועברנו לא מעט. הוא קולע ל2 באחוזים נפלאים. מקום חמישי בליגה.
מקום שלישי באסיסטים ובטופ 10 של יחס אסיסטים איבודים.
לוקח ריבאונדים במספרים מעולים בשביל גארד.
מדד ממוצע של מעל 20.
12 מתוך 15 משחקים הוא בדו ספרתי בנקודות.
שלישי בקבוצה באחוזים ל3 אחרי בלאט וסימונס.
כשאני רואה שורה כזאת משחקן שבאופי שלו הוא לא גאנר זה לחלוטין מתקבל. כמובן שיש חסרונות ואני לא משקר לעצמי. הוא שומר רך ולא מאיים על הסל מספיק, אבל החבילה כולה ביחס לסגנון של השחקן זה (תחזיק חזק) בסדר גמור.
משחק "בסדר גמור" זה 14 6 ו6. לא צריך יותר מזה מבאטל. סוכר של מספרים. שרביב וסימונס יתחילו לתת את מה שמצפים מהם ביחד עם תרומה קטנה מאמיתי/בלאט ומתן אז אנחנו נתחיל להראות כמו קבוצת כדורסל.
מה גם שלקחו לו את השחקן הכי חשוב בקבוצה ושינו לגמרי את כל הסגנון.
כל עוד מי שמסביב לא מתפקד אז איזה ג'וש סלבי שקולע 30 נקודות כן יכול לגרום לעסק לזרום יותר. אתה תיארת שחקן אימפוטנט ברמת הקאונסיל והוא הדבר הכי רחוק מזה.
שוב, אוי לציפיות הנמוכות. אם קודם זה היה "סולידי" אז עכשיו ההשוואה היא לקאונסיל. באטל זה השחקן שהיה אמור להיות המנהיג והזר המוביל בקבוצה, הזר היקר בקבוצה, פשוט הזוי להוריד את הסטנדרטים בצורה כזאת. קאונסיל זה לא מדד לשום דבר (מה גם שהוא הרוויח פחות מחצי מבאטל אז בוא ניכנס לפרופורציות כאן) ואין דבר כזה גארד זר בליגה הזאת שלא מסוגל לייצר שום דבר התקפית וזה "בסדר".
מאז מחזור שביעי זה מעל חצי עונה אז אני לא מבין את הניסיון לטעון שזה לא משמעותי. במבט על עונה שלמה היו לו שלושה משחקים שהוא היה בהם באמת דומיננטי, אלו היו שלושה משחקים ברצף בתקופה אחת טובה שהיתה לו (תחילת הדרך של שרון). לצערי יש לנו מדגם מספיק גדול של 15 משחקים כדי להבין שזה לא משקף ומכיוון שהמגמה שלו היא רק מגמה של הדרדרות (ועוד עם פציעה on top of it) אין לי ספק שהוא בעיה מאוד גדולה מבחינתנו. כל התהליך הלוגי הזה של "הקבוצה לא נראית טוב אז אי אפשר לשפוט אותו" הוא תהליך הפוך מהמציאות - הקבוצה לא נראית טוב ועל זה בדיוק אני שופט אותו. גארד זר שלא ניצח לך משחק אחד במאני טיים ושהקבוצה שלו מפסידה בכל משחק צמוד ונראית כל כך רע במשחק עומד ברגעי לחץ, זה הרבה מאוד עליו.
באטל באמת לא שחקן רע, הוא שחקן בינוני. וזו בעיה גדולה.
המספרים של באטל באמת טובים כמו שכתבו פה, בין המובילים באסיסטים, ובאחוזים ל 2 וואט אבר.
אי אפשר בשנת 2016 לפאר שחקן ע"פ סטטיסטיקה, אני יזכיר שכל הפוזשנים המביכים שהוא מנסה לייצר חדירה, נכשל ומוציא החוצה לא נכללים בסטטיסטיקה.
אני חושב שאם הוא היה זורק יותר ל 2 וחודר יותר אז האחוזים היו נמוכים יותר ואם הוא היה בעל כישורי אחד על אחד אז הוא היה מחפש פחות את האקסטרה פאס היו לו פחות אסיסטים.
למסור אסיסטים, לנהל משחק, להוות אחריות זה נחמד, אבל לא על חשבון הדבר הכי בסיסי שמבקשים מזר גארד שלוקח 6 ספרות וזה לייצר לעצמו מצבי התקפה.
שצריך לשים את התחת בשביל הקבוצה במאני טיים הוא לא יכול לקחת על עצמו כלום, לכן אני אומר 'לא מעניין אותי כמה הוא קולע אלא מתי הוא קולע, ואיזה ערך מוסף הוא נותן לקבוצה לאורך זמן ולא 12-14 נקודות שאולי 10% מהם נקלעו ברגעי מפתח.
להגיד שהוא מקום 3 בקבוצה לאחוזים ל3 זה מצחיק, מי אתה רוצה שיעבור אותו ווילאמסון או מתן?
ההשוואה לקאונסיל היא דמגוגיה בשקל וחצי, מסר של ''טוב הוא לא קאונסיל צריל להשאיר אותו''.
אם באטל היה בעונה עם קרלון במקום קאונסיל אז הייתי מוכן עוד איכשהו לקבל אותו.
אבל בתור הזר המוביל שלנו (על אחת כמה וכמה שאין לנו שחקן דומיננטי זר בצבע), ומשום שטרה לא מסוגל לסחוב על עצמו קבוצה בגלל הגיל וגם כי זה לא איפיין אותו לעולם, הוא לא מספיק טוב הכל עניין של ציפיות ביחס למעמד שלו.
סטיבן דניס לא שחקן גדול, בלשון המעטה, והוא לא האיש שמנהיג את הרצליה (בעיקר בנו על רוט, קרופורד, סינגלטון) אבל משום מקום הוא בא לקח כדור אחרון מול ראשון וניצח משחק, גם מולנו כל מהלכי הקלאץ' היו עליו כשקרופורד לא שיחק.
.אני מאוד אוהב אותו, אבל גם עם היכולות שלו והפציעה שרק תחמיר את מצבו אני חושב שאנחנו צריכים שחקן קלאץ' יותר טוב ממנו אם אנחנו רוצים להוציא משהו מהעונה הזאת.