תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
its-sick כתב:
השאלה היא אם "טרור" יכול לעצור תאוות אדמות בלתי נשלטת.
נורא מצחיק איך הישראלים אשכרה מצפים שהפלסטינים יתפשטו, יתכופפו ויגנחו בהנאה כשישראל אונסת אותם מדי יום.
אפשר לחשוב איזו ברירה כבר יש למסכנים האלה מעבר למעט הפעולות שהם מצליחים לבצע מול תקציבי הסיכול הענקיים של ישראל.
בשנים שהם לא ביצעו שום פעולה אלימה ישראל הגדילה משמעותית את הבניה בשטחים. רק בזמן שיש תקיפות של פלסטינים הישראלים מפחדים לעבור לגור באדמות הגזולות.

יש לך איזה מקור לדברים הללו?
הצלחתי למצוא איזה דו"ח מלפני 10 שנים של ב"צלם" (שאני מניח שלהם אתה מאמין יותר מלמקורות ציונים אחרים) שמראה כי למעשה בין השנים 1992 ועד ל2001 ישנה עליה של כ10,000 איש בשנה מסה"כ של 100,000 ב92 ועד ל200,000 בשנת 2001, ובהתחשב שכיום לפי הנתונים ישנם שם כ350,000 יהודים, עושה בעיני הרושם כי העליה ממשיכה באותו קצב של כ10,000 איש בשנה (ללא קשר לפעולותיהם של הפלשתינאים).

ואללה? כשעושים ממוצע שנתי לא רואים את ההבדלים בין השנים?
מי היה מאמין?

תקן אותי אם אני טועה אבל גידול של 150 אלף ב14 שנה זה מאוד קרוב לאותו קצב גידול שהיה לפני 2002
בגלל זה שאלתי את איציק שקבע כי הפיגועים מורידים את כמות המתנחלים החדשים אם יש לו נתונים אחרים לגבי זה.........
אולי לך במקרה יש משהו שחיזוק הקביעה הזאת?

אתה לא הבנאדם הכי מתמטי, הא?
ניקח שתי דוגמאות: במקרה א' מתווספים כל שנה 10,000 איש, במקרה ב' יש 14 שנים שבהן מתווספים מאה אנשים בכל שנה ובשנה האחרונה מתווספים 148,600 איש. הפלא ופלא, בשני המקרים בסך הכול נוספו 150,000 איש, ממוצע של 10,000 בשנה. האם שני המקרים דומים? לא.

בנוסף - אתה מביא פה נתונים על גידול אוכלוסייה כשבעצם מדברים על בנייה.
מניין לך שלא בנו מאה אלף מבנים אפילו שהאוכלוסייה לא גדלה מספיק כדי שהם יתאכלסו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
its-sick כתב:
נורא מצחיק איך הישראלים אשכרה מצפים שהפלסטינים יתפשטו, יתכופפו ויגנחו בהנאה כשישראל אונסת אותם מדי יום.
אפשר לחשוב איזו ברירה כבר יש למסכנים האלה מעבר למעט הפעולות שהם מצליחים לבצע מול תקציבי הסיכול הענקיים של ישראל.
בשנים שהם לא ביצעו שום פעולה אלימה ישראל הגדילה משמעותית את הבניה בשטחים. רק בזמן שיש תקיפות של פלסטינים הישראלים מפחדים לעבור לגור באדמות הגזולות.

יש לך איזה מקור לדברים הללו?
הצלחתי למצוא איזה דו"ח מלפני 10 שנים של ב"צלם" (שאני מניח שלהם אתה מאמין יותר מלמקורות ציונים אחרים) שמראה כי למעשה בין השנים 1992 ועד ל2001 ישנה עליה של כ10,000 איש בשנה מסה"כ של 100,000 ב92 ועד ל200,000 בשנת 2001, ובהתחשב שכיום לפי הנתונים ישנם שם כ350,000 יהודים, עושה בעיני הרושם כי העליה ממשיכה באותו קצב של כ10,000 איש בשנה (ללא קשר לפעולותיהם של הפלשתינאים).

ואללה? כשעושים ממוצע שנתי לא רואים את ההבדלים בין השנים?
מי היה מאמין?

תקן אותי אם אני טועה אבל גידול של 150 אלף ב14 שנה זה מאוד קרוב לאותו קצב גידול שהיה לפני 2002
בגלל זה שאלתי את איציק שקבע כי הפיגועים מורידים את כמות המתנחלים החדשים אם יש לו נתונים אחרים לגבי זה.........
אולי לך במקרה יש משהו שחיזוק הקביעה הזאת?

נראה לי שהכוונה הייתה שצריך לבדוק כמה היה בין 1992 ל1996 (ממשלת שמאל), כמה בין 1996 ל1999 (ממשלת ימין) וכמה בין 1999 ל2001 (ממשלת שמאל עם ראש ימני).
אחר כך לבדוק כמה היה בין 2001 ל2006 (בגדה. לא בהכרח כולל ההתנתקות. ממשלת ימין + התנתקות), כמה בין 2006 ל2009 (ממשלת שמאל יחסית) וכמה מ2009 עד היום (ממשלות ביבי למיניהן, ימין עד ימין קיצוני חרדי+משיחי).
כמו שטקנובוי כתב, כשאתה עושה ממוצע שנתי אתה תקבל עלייה זהה כל שנה כי זאת ההגדרה של ממוצע שנתי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 16:52 
נתחיל בהבנת הנקרא:

הצלחתי למצוא איזה דו"ח מלפני 10 שנים של ב"צלם" (שאני מניח שלהם אתה מאמין יותר מלמקורות ציונים אחרים) שמראה כי למעשה בין השנים 1992 ועד ל2001 ישנה עליה של כ10,000 איש בשנה מסה"כ של 100,000 ב92 ועד ל200,000 בשנת 2001

פירוש מה שנכתב מעלה - לפי הדוח של בצלם ישנה עליה של כ10,000 יהודים בכל שנה (לא בממוצע)

ואלו הנתונים (www.btselem.org/download/200205_land_grab_heb.doc)

שנה מספר התנחלויות** אוכלוסייה (אלפים)
1989 115 69.8
1990 118 78.6
1991 119 90.3
1992 120 100.5
1993 120 110.9
1994 120 122.7
1995 120 127.9
1996 121 141.5
1997 122 154.4
1998 123 166.1
1999 123 177.5
2000 123 191.6
***2001 123 198

לא רואה הבדל מהותי בין השנים

את הנתונים של השנים מאז 2001 לא הצלחתי למצוא, אבל משום מה יש לי הרגשה שלא נראה שינוי מהותי מהקצב לפני
(מה שקצת אולי מחליש את הטענה שהיהודים מבינים רק כח ;) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 17:53 
פאביו כתב:
לוחמי החופש סוכלו על ידי השבכ
תודה לשירות הבטחון הכללי ששוב מנע עשרות ואולי מאות הרוגים :ROSE: :HEART2:
ציטוט:
שב"כ חשף וסיכל תשתית חמאס רחבה שתכננה פיגועי תופת והתאבדות בישראל
----
הותר לפרסום, כי בשבועות האחרונים, בפעילות של שירות הביטחון הכללי בשיתוף צה"ל ומשטרת ישראל, נחשפה תשתית טרור רחבה של ארגון החמאס, אשר פעלה בגזרת אבו דיס (בתחומי איו"ש ובסמוך לירושלים), באכוונת פעילי הזרוע הצבאית של החמאס מרצועת עזה אשר תכננה לבצע פיגועי תופת והתאבדות בישראל.
עד כה נעצרו 25 פעילים, רובם סטודנטים מאוניברסיטת אבו דיס ומחקירתם בשירות
הביטחון הכללי עלה כי בראש התשתית עמד אחמד גמאל מוסא עזאם, בן 24, תושב יאסוף\קלקיליה, אשר גויס לפני מס' חודשים ע"י פעילי חמאס ברצועת עזה להקמת תשתית צבאית שתבצע פיגועי תופת כנגד יעדים ישראלים.

אחמד עזאם היה בקשר שוטף עם מפעיליו ברצ"ע והוכשר על ידם לשמש מומחה חבלה לשם ייצור חגורות נפץ ומטעני חבלה. בהתאם להנחיות שהועברו לעזאם, גייס זה מספר פעילים נוספים הלומדים עימו באוניברסיטת אבו דיס, לטובת רכישת חומרים לייצור חומר נפץ, השכרת דירות, גיוס מתאבדים והחדרתם לישראל.

איתור מעבדת חבלה באבו דיס
-----
במהלך החקירות בשב"כ אותרה בימים האחרונים מעבדת חבלה שמוקמה בדירה ששכר אחמד עזאם באבו דיס. בבדיקות של החומרים והציוד שנתפסו במקום עלה כי מדובר במעבדה שהייתה מוכנה לייצור חומרי נפץ מסוגים שונים בכמות משמעותית.

במסגרת החקירה עלה כי חלק מהחומרים נרכשו בחנויות בישראל וברמאללה והתחקות אחר הרוכשים הביאה למעצר נוספים. בהמשך לכך, גם נתפסו והוחרמו חומרי גלם, שהחזקתם ומכירתם אסורה, מחנות ברמאללה בו רכשו אחמד עזאם וסייעניו חלק מהחומרים לצורך יצור חומרי הנפץ.

גיוס אזרחים ישראלים לביצוע פיגועים
-----
בין המגוייסים לתשתית היו גם שני סטודנטים אשר למדו באוניברסיטת אבו דיס וגויסו ע"י עזאם מתוך כוונה לנצל את יכולת התנועה החופשית שלהם. הבולט מהשניים הינו חאזם זיאד עמראן סנדוקה, כבן 22, תושב העיר העתיקה בירושלים אשר גויס לצורך רכש חומרים ואיסוף מידע אודות יעדים אפשריים לפיגוע וכן לצורך הכנסת מפגעים וחנ"מ לתוך תחומי הקו ירוק.

כן גויס פהדי דהוד מחמד אבו קיעאן, בן 19, בדואי, אזרח ישראלי, תושב חורה\נגב,
אשר הודה בחקירתו כי בתחילת חודש אוקטובר 2015 הסכים להצעת אחמד עזאם לבצע פיגוע בשטחי הקו הירוק ע"י החדרת חגורת נפץ או מכונית תופת. בחקירתם בשב"כ מסרו השניים כי מלבד פעילותם במסגרת תשתית החמאס באבו דיס, הם תומכי דאע"ש ופעלו במקביל במסגרות סלפיות מקומיות, כל אחד בישובו.

חשיפת חוליה מהתשתית מאיזור בית לחם
-----
במקביל, נחשפה חולית חמאס נוספת מהתשתית באיזור בית לחם אשר חלק מחבריה לומדים באוניברסיטת אבו דיס ואשר גויסו לשמש כמפגעים מתאבדים מטעם התשתית. ביניהם עיסא נאצר עיסא שוכה, בן 19, תושב בית לחם, שהסכים להצעתו של אחמד עזאם לבצע פיגוע
התאבדות וסייע לאחמד לקבל כסף שהגיע מעזה. שוכה גם פעל לגייס את מוחמד וליד
אחמד סרחאן, כבן 20, מבית לחם, לצורך ביצוע פיגוע התאבדות יחד אתו בירושלים,
וכן את מוחמד נעים עיסא עלי , בן 19, מבית לחם, לצורך ביצוע פיגוע עתידי מטעם
התשתית.

סיכום
--
פרשייה זו חושפת ומדגישה מחדש את מעורבות הזרוע הצבאית של החמאס ברצועת עזה הפועלת באופן עקבי לאכוונת פיגועי הרג המוני בשטחי ישראל ואיו"ש, כאשר התשתית שנחשפה מצביעה על מאמץ מוגבר בעת הנוכחית לנצל את אירועי ההסלמה באיו"ש לקידום פיגועי תופת והתאבדות כנגד יעדים בישראל ובאיו"ש.

גל הפיגועים שתוכנן מוכיח כי חמאס, בהובלת הזרוע הצבאית, מתעלמת ממצוקתו הרבה של הציבור ברצועה וממאמציהם של כלל הגורמים בזירה לשיקומה.

סיכול התשתית בעיתוי בו סוכלה, מנע באיבו מחמאס אפשרות למימוש סדרת פיגועי הרג המוני ופעולות טרור ביו"ש ובישראל בעת הזו אשר מימושם עלול היה להביא לפגיעות רבות בנפש ולהסלמה משמעותית במצב הביטחון.

מאיפה ה"ציטוט" הזה? מקורות יודעי דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
נתחיל בהבנת הנקרא:

הצלחתי למצוא איזה דו"ח מלפני 10 שנים של ב"צלם" (שאני מניח שלהם אתה מאמין יותר מלמקורות ציונים אחרים) שמראה כי למעשה בין השנים 1992 ועד ל2001 ישנה עליה של כ10,000 איש בשנה מסה"כ של 100,000 ב92 ועד ל200,000 בשנת 2001

פירוש מה שנכתב מעלה - לפי הדוח של בצלם ישנה עליה של כ10,000 יהודים בכל שנה (לא בממוצע)

ואלו הנתונים (http://www.btselem.org/download/200205_ ... ab_heb.doc)

שנה מספר התנחלויות** אוכלוסייה (אלפים)
1989 115 69.8
1990 118 78.6
1991 119 90.3
1992 120 100.5
1993 120 110.9
1994 120 122.7
1995 120 127.9
1996 121 141.5
1997 122 154.4
1998 123 166.1
1999 123 177.5
2000 123 191.6
***2001 123 198

לא רואה הבדל מהותי בין השנים

את הנתונים של השנים מאז 2001 לא הצלחתי למצוא, אבל משום מה יש לי הרגשה שלא נראה שינוי מהותי מהקצב לפני
(מה שקצת אולי מחליש את הטענה שהיהודים מבינים רק כח ;) )

יקירי, הטענה לא היתה שהמתנחלים מביאים יותר או פחות ילדים כשהפלסטינאים מפעילים אלימות, אלא שהממשלה בונה יותר בתים בשנים שאין בהן אלימות.
הנה הציטוט:
ציטוט:
בשנים שהם לא ביצעו שום פעולה אלימה ישראל הגדילה משמעותית את הבניה בשטחים.

שים לב שהוא מדבר על בנייה בשטחים, לא על גידול האוכלוסייה.
אני לא יודע עד כמה הטענה הזאת על הבנייה נכונה, צריך לראות את המספרים, אבל המספרים שאתה מביא לפה לא קשורים בכלל לעניין.

דבר שני לגבי המספרים שהבאת: יפה שאתה לא רואה הבדל מהותי בין תוספת של 5,200 איש לתוספת של 14,100 חמש שנים אח"כ.
אני מבין שפי 2.5 (בעצם קצת יותר, כמעט פי שלוש) זה לא כזה הבדל מהותי. אשמח לדעת פי כמה זה צריך להיות כדי שתסכים שנשתמש במילה "הבדל".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
שהמספרים לא מסתדרים עם הדעות מעוותים את המציאות ומגמגמים... :LOL2:

והציטוט אדום מטאלי מארגון בצלם אאלט

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

על איזה טרור מדובר ?

הם ממש מסכנים,רחמיי עליהם

איזה ישראלים מצפים שיתפשטו ? אני לא מצפה.
רק מצפה ממך להבין שיש פה מלחמה.
ומודה לארגוני הביטחון שנותנים לי ולילדיי ביטחון לחיות את חיי

מקוה שהפלשתינים לא יתפצוצו בשטחים הלא כבושים ויתעסקו במקומות שישראל מגדילה את הבנייה בהם כך שהדעה שלך תתיישב עם המציאות.

דיזינגוף הדולפינריום ומלון פארק בוצעו "תקיפות" וישראל הגדילה את הבניה בתל אביב ונתניה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

"מגמגמים"... תגזים קצת.
נכון שהוא לא ענה עדיין, אבל כולה עברה רבע שעה.
אני בטוח שהוא ימצא הסבר למה הוא הביא מספרים של אוכלוסייה בתשובה לטענה על בניית מבנים, ואני בטוח שיש הסבר לזה שפי שלוש יותר זה לא "הבדל מהותי" בעיניו (האמת שזה באמת לא הבדל מהותי, כי המהות היא מספר המבנים שנבנו בהתנחלויות ולא גודל האוכלוסייה, אז על זה אפשר לוותר לו).

אדום מטלי - לפי גוגל הציטוט הנ"ל מופיע באותו נוסח (כמעט מילה במילה אם לא ממש מילה במילה) גם באתר של ערוץ 7. כנראה שזה פשוט קופי-פייסט מהודעה לעתונות של הגורמים הרלוונטיים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

"מגמגמים"... תגזים קצת.
אני בטוח שהוא ימצא הסבר למה הוא הביא מספרים של אוכלוסייה בתשובה לטענה על בניית מבנים, ואני בטוח שיש הסבר לזה שפי שלוש יותר זה לא "הבדל מהותי" בעיניו (האמת שזה באמת לא הבדל מהותי, כי המהות היא מספר המבנים שנבנו בהתנחלויות ולא גודל האוכלוסייה, אז על זה אפשר לוותר לו).

אדום מטלי - לפי גוגל הציטוט הנ"ל מופיע באותו נוסח (כמעט מילה במילה אם לא ממש מילה במילה) גם באתר של ערוץ 7. כנראה שזה פשוט קופי-פייסט מהודעה לעתונות של הגורמים הרלוונטיים.

הגמגום של טקנו זה לפנתאון :LOL2:
המספרים לא מסתדרים לטקנו עם הדעות :LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

"מגמגמים"... תגזים קצת.

הגמגום של טקנו זה לפנתאון :LOL2:
המספרים לא מסתדרים לטקנו עם הדעות :LOL2:

לך תלמד לקרוא כמו שצריך, תחזור לפורום, תקרא שוב, ואז תתנצל על הטמטום שלך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 18:45 
בחייאת אדמין, תנעץ את פח הזבל הזה למעלה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בחייאת אדמין, תנעץ את פח הזבל הזה למעלה כבר.

אשמח אם תסביר על מה אמרת פח זבל

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 19:17 
על 95% מהאשכול הזה. אם הוא יהיה נעוץ כולם יוכלו להמשיך לכתוב בו, ומי שנכנס לפה רק להתעדכן דרך האפליקציה לא יצטרך להתקל בו כל פעם שמישהו יגיב בו. Win win.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
2 אנשים מתו היום סתם, תפסיקו עם ההתנצחויות הבלתי נגמרות האלה כבר.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 20:36 
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

"מגמגמים"... תגזים קצת.

חשבתי שהרטוריקה של להשתמש בחצי משפטים בלבד זה של המחנה הפאשיסטי
עכשיו, תסתכל שוב על החלק השני של המשפט ואולי המשמעות המקורית היא בנוגע לכמות האנשים ששם?

הרי הבעיה העיקרית היא המתנחלים עצמם והגידול במספרים שלהם , לא?
והפחדנים לא עוברם לשם כשיש פיגועים, אז מהנתונים עולה שההגעה דיי רציפה וללא קשר גלי הטרור באותה תקופה שבה יש נתונים

ולגבי ההבדלים שציינת,
מחר כשאהיה במשרד בטח יהיה לי זמן להסביר לך ביתר פירוט :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

"מגמגמים"... תגזים קצת.

חשבתי שהרטוריקה של להשתמש בחצי משפטים בלבד זה של המחנה הפאשיסטי
עכשיו, תסתכל שוב על החלק השני של המשפט ואולי המשמעות המקורית היא בנוגע לכמות האנשים ששם?

הרי הבעיה העיקרית היא המתנחלים עצמם והגידול במספרים שלהם , לא?
והפחדנים לא עוברם לשם כשיש פיגועים, אז מהנתונים עולה שההגעה דיי רציפה וללא קשר גלי הטרור באותה תקופה שבה יש נתונים

ולגבי ההבדלים שציינת,
מחר כשאהיה במשרד בטח יהיה לי זמן להסביר לך ביתר פירוט :)

קודם כל אני לא אחראי על ההצהרות של איציק. אני לא בטוח שיש קשר (אם כבר אני די בטוח שאין) בין האומץ של ישראלים לעבור להתנחלות לבין התחלות בנייה בהתנחלויות, לכן ציטטתי רק את החלק שאליו רציתי להתייחס.
(אני מרגיש גם חובה להתקטנן ולהזכיר שלא השמטתי חצי משפט, אלא בחרתי לצטט משפט אחד מתוך רצף משפטים)
כלומר לא התכוונתי להוציא את הדברים מהקשרם, אלא להדגיש את הנקודה שבה ההיגיון הפנימי של הדברים קצת קורס.
לא יודע מי זה "המחנה הפשיסטי", מה המנהגים שם ואיך זה קשור אליי.

לעניין: כאמור, אני באמת לא חושב שיש קשר בין הרצון של אנשים לגור בשטחים לבין התחלות הבנייה בהתנחלויות, וההוכחה היא שהתחלות הבנייה האלה מופיעות בד"כ כתגובה לאירועים בטחוניים\מדיניים (מביקור של שר אמריקאי, דרך צעד דיפלומטי שנוקטים הפלסטינאים וכלה בסכסוך עם אחת השותפות לקואליציה).
הוכחה נוספת, למי שצריך, היא שרבים מהמבנים (לפחות רבים מהמבנים שעולים לכותרות) כלל אינם מאוכלסים.
בקיצור, מי שטוען שהבנייה בשטחים נובעת מגידול האוכלוסייה ותו לא צריך להסביר כמה צירופי מקרים די מופלאים.

עוד דבר קטן, מהנתונים שהבאת לא עולה שום דבר לגבי ה"הגעה" של אנשים להתנחלויות.
לא ציינת אם התושבים שנוספו להתנחלויות הם ילדים שנולדו שם, מהגרים מישראל או אולי אפילו מהגרים מחו"ל (יש שם לא מעט).
היות והמספרים כלל לא מתייחסים להגירה מישראל (או מארצות אחרות) ואליה (או לארצות אחרות), אני לא רואה איך זה מתקשר לטענה של איציק בדבר האומץ שיש או אין לישראלים לעבור לגור בהתנחלות.

שוב, אני לא יודע אם הוא צודק ובאמת אפשר למצוא קשר בין רמת האלימות לכמות הבנייה, אבל למספרים שהבאת אין שום קשר לשאלה הזאת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
ארגון בצלם פונה לביהמ"ש הבינלאומי בנושא המעצרים המנהלתיים הבלתי חוקיים.
שוברים שתיקה, תומכים במעשה.

פרטים בכתבה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4744212,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
לא רשום שם שום דבר על בצלם או שוברים שתיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ארגון בצלם פונה לביהמ"ש הבינלאומי בנושא המעצרים המנהלתיים הבלתי חוקיים.
שוברים שתיקה, תומכים במעשה.

פרטים בכתבה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4744212,00.html

באירופה הקלאסית יש שלטון חוק בניגוד ליישות הציונית

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2016, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי מדובר בדאעש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2016, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אולי, מתאים להם תל אביב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 01 ינואר 2016, 15:54 
מעבר לשמועות שאין מה להתייחס אליהן כרגע, זה פשוט נפלא.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2016, 16:36 
תמונה

השמאלנים מהתקשורת מכנים הרוגים במקום נרצחים את המתים בתל אביב למרות שזה בתל אביב ולמרות שאפילו לא בטוח שזה ערבי ככה שהתעמולה היא לחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
ערב טוב לכל המזלזלים בצהל ובמבצע צוק איתן (מבצע שעלק יביא לשקט בנגב אמרו פה רבים וטובים)
שנה שלמה עברה מאז שנגמר המבצע ו..
אף אזרח / חייל לא נפצע נשרט או נהרג חלילה.

תודה לצהל שהביא שקט לדרום.
טפו טפו טפו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 18 ינואר 2016, 19:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא חוכמה להגיד את זה בלי להביא סטטיסטיקות כמה אזרחים וחיילים נהרגו, נפצעו או נשרטו בדרום בשנה וחצי לפני צוק איתן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 22:40 
נראה לי שהנתון החשוב פה הוא כמה ״צבע אדום״ היה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 22:45 
זה כאן היה שצחקו על המקרה המלבב בו אוטובוס של שוברים שתיקה חטף אבנים? אז יוליה השתולה האמיצה בתוך ארגוני השמאל, מתועדת חוטפת מכות ממתנחלים שחושבים שהיא שמאלנית אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
נראה לי שהנתון החשוב פה הוא כמה ״צבע אדום״ היה, לא?

חמאס עוצר מחבלים שיורים על ישראל
זה עצום.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:18 
עצר גם לפני המבצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
האיום מרצועת עזה נרגע הודות לדבר אחד בלבד - הסכמים והקלות שנרקמו בין ממשלת ישראל לממשלת חמאס אחרי צוק איתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: