לא מצאתי את הלינק המקורי להודעה של הקבוצה מהשלישי לדצמבר (בדיוק לפני שלושה שבועות), אבל הנה המלל שמצאתי באשכול הדיונים:
dr.avi כתב:
הודעה רשמית:
לאור הפרסומים בתקשורת הרומנית הבהיר מיחאי פינטילי להנהלת הקבוצה כי לא שוחח עם אף קבוצה או כל גורם ברומניה או בכל מקום אחר.
"אני גאה להיות הקפטן של הפועל ת"א ואני מחויב בכל ליבי למועדון, לקבוצה, להנהלה ולאוהדים. כולי מרוכז בהצלחת הקבוצה ואני לא מתעסק בשום דבר אחר. יש לי חוזה בקבוצה ואין לי שום רצון לעזוב", אמר פינטילי.
הקפטן פינטילי חתום על חוזה ארוך טווח בהפועל ת"א והינו בורג חשוב בקבוצה בה הוא זוכה להערכה רבה מהצוות ומחבריו לקבוצה ואין כל כוונה לשחררו.
השחקן, שסובל ממתיחה חזקה בשריר הירך האחורי, ימריא ל-48 שעות לטיפול אצל רופא הנבחרת הרומנית ולא יהיה בסגל למשחק הקרוב.
אני זוכר בוודאות שראיתי את ההודעה הזו בפייסבוק הרשמי של הפועל, אבל נכון להיום, לא מצאתי אותו.
המסר הנ"ל הוא ברור וחד-משמעי. הוא לא רק מצטט את רצונו של השחקן, אלא גם את רצון הקבוצה. מה השתנה תוך שלושה שבועות? כלום. סתם עוד שקר מתחת לרדאר של האוהדים. בדצמבר של שנה שעברה, ורמוט הוציא הודעה דומה, ואז גם הוא עזב. ההבדל היחיד, לטעמי, הוא שלאוהדים פחות אכפת מפינטילי כי הוא לא הוכיח את עצמו בשום שלב. אבל שקר הוא שקר.
פעם חג'ג' היה המשיח. היום כבירי הוא המשיח. אני לא באמת רואה את ההבדל הגדול ביניהם, מלבד השקט שכבירי מקבל מהקהל.