תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פינטילי כמשל
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 16:59 
לא מצאתי את הלינק המקורי להודעה של הקבוצה מהשלישי לדצמבר (בדיוק לפני שלושה שבועות), אבל הנה המלל שמצאתי באשכול הדיונים:
dr.avi כתב:
הודעה רשמית:

לאור הפרסומים בתקשורת הרומנית הבהיר מיחאי פינטילי להנהלת הקבוצה כי לא שוחח עם אף קבוצה או כל גורם ברומניה או בכל מקום אחר.
"אני גאה להיות הקפטן של הפועל ת"א ואני מחויב בכל ליבי למועדון, לקבוצה, להנהלה ולאוהדים. כולי מרוכז בהצלחת הקבוצה ואני לא מתעסק בשום דבר אחר. יש לי חוזה בקבוצה ואין לי שום רצון לעזוב", אמר פינטילי.
הקפטן פינטילי חתום על חוזה ארוך טווח בהפועל ת"א והינו בורג חשוב בקבוצה בה הוא זוכה להערכה רבה מהצוות ומחבריו לקבוצה ואין כל כוונה לשחררו.
השחקן, שסובל ממתיחה חזקה בשריר הירך האחורי, ימריא ל-48 שעות לטיפול אצל רופא הנבחרת הרומנית ולא יהיה בסגל למשחק הקרוב.

אני זוכר בוודאות שראיתי את ההודעה הזו בפייסבוק הרשמי של הפועל, אבל נכון להיום, לא מצאתי אותו.

המסר הנ"ל הוא ברור וחד-משמעי. הוא לא רק מצטט את רצונו של השחקן, אלא גם את רצון הקבוצה. מה השתנה תוך שלושה שבועות? כלום. סתם עוד שקר מתחת לרדאר של האוהדים. בדצמבר של שנה שעברה, ורמוט הוציא הודעה דומה, ואז גם הוא עזב. ההבדל היחיד, לטעמי, הוא שלאוהדים פחות אכפת מפינטילי כי הוא לא הוכיח את עצמו בשום שלב. אבל שקר הוא שקר.

פעם חג'ג' היה המשיח. היום כבירי הוא המשיח. אני לא באמת רואה את ההבדל הגדול ביניהם, מלבד השקט שכבירי מקבל מהקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פינטילי כמשל
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
יש אינספור דוגמאות להודעות כאלה בכל קבוצה על הגלובוס, זה חלק ממו“מ, השחקן לא התאקלם פה וחיפש דרך לעזוב, הקבוצה מרוויחה עליו יפה ובעיני עד לרגע זה מתנהלת למופת בעניין הזה.
ההבדל בין ההודעה על ורמוט לבין ההודעה על פינטילי זה מה שקרה אחרי ההודעות האלה, פאניקה ותלותיות בשחקן מסויים לעומת ניתוח הסיטואציה וניצול מיטבי שלה.
כשתיהיה סיטואציה דומה למה שהיה עם ורמוט(שחקן יקר ערך שרוצה לעבור ליריבה ישירה) ואני מקווה שלעולם לא תיהיה, ההנהלה תיבחן שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 17:23 
נו באמת, מה אתם ילדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 17:36 
שטויות, הרמה הכי נמוכה ובסיסית של משא ומתן.
כמו שכל פעם שקבוצה גדולה רוצה שחקן של בני יהודה\אשדוד\מכבי פתח תקווה מיד יוצאת הודעה ש"השחקן הוא בורג מרכזי בקבוצה ואין שום כוונה לשחררו",
ואז מעלים את ההצעה ב200 אלף יורו ולמחרת השחקן כבר מצולם לוחץ ידיים לבוס החדש.

פינטילי לוקח משבצת של זר, מרוויח הרבה, לא מספק את הסחורה (באשמתו או לא באשמתו-זה כבר לדיון אחר),
רצו להיפטר ממנו במחיר מקסימלי וזו ההודעה שבחרו להוציא לתקשורת.
שום דבר לא השתנה בשלושה שבועות האחרונים מלבד, אולי, הצעה קצת יותר טובה מצד הקבוצה שרוצה את פינטילי.
נקווה שיביאו תחליף ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 17:37 
שחקן שלא רוצה להישאר וגם ככה לא מספק את הסחורה.
רווח של מיליון שקל ב4 חודשים, לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 17:42 
יחי ההבדל הקטן כמשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
פעם היו דיבורים בתקשורת על שחקן שלנו, ואף אחד לא היה טורח להגיב בנושא בכלל. תמיד היו מקנאים במקסום הכלכלי שחיפה לדוגמה היו מוציאים על שחקן.
ההתנהלות התקשורתית של המועדון בנושא היא תקינה ונכונה. כלכלית (חסכנו שכר+דמי העברה) ומקצועית (לא עושה שום דבר מיוחד, ויש לו מחליף בסגל) בשקלול, הקבוצה עשתה את הדבר הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
"אני מחוייב ב100% לקבוצה שלי וגאה להיות חלק ממנה" זאת ההודעה הגינרית של כל שחקן שהמעבר שלו סגור כשהוא עוד צפוי לשחק במועדון הנוכחי שלו. הדבר היחיד שניתן להסיק מהמשל הזה הוא שהפועל תל אביב זה מועדון כדורגל, ואם זאת הפתעה, היא כנראה לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 22:30 
שילך להזדיין.
אין לי בעיה שהוא רוצה לעזוב,לא הייתי מתפלא גם אם בומבה היה רוצה לעזוב אבל בשביל מה כל הצביעות והזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
למישהו יש ספק בכלל שאצל רמון הוא היה משתחרר בחינם עם סיכוי גדול שהיינו גם משלמים חלק מהשכר שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצפה מהקבוצה להדליף כל דבר לאוהדים כי מן הסתם זאת התנהלות מטופשת שיכולה להיות שוות ערך למקל בגלגלים. מצד שני גם לא רואה שום סיבה לכתוב שקרים בפייסבוק הרשמי.
לפעמים עדיף פשוט לשמור על זכות השתיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
יש גם את העניין של אל מי ההודעה מיועדת.
לאף אחד לא אכפת בצורה מיוחדת מפינטילי, כך שזה לא היה נועד להרגיע את הקהל, להבדיל מבמקרה ורמוט. די ברור שזה היה נטו צעד במו״מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: