תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 אוגוסט 2025, 15:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 597 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רומן זדורוב הורשע בשנית הבוקר ברצח תאיר רדא
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 18:23 
הבנתי. אז הילדות בנות ה-14 מבית הספר פרצו לביתו של זדורוב והשתילו לו על המחשב היסטוריה שכוללת שיטוט בסרטי שנאף וקריאת חומר עיוני על שיסוף גרונות בשפה הרוסית. וואלה השתכנעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הבנתי. אז הילדות בנות ה-14 מבית הספר פרצו לביתו של זדורוב והשתילו לו על המחשב היסטוריה שכוללת שיטוט בסרטי שנאף וקריאת חומר עיוני על שיסוף גרונות בשפה הרוסית. וואלה השתכנעתי.

אם הבנתי נכון, אבא של אחת הילדות שאתה רומז אליהן הוא מפקד משטרת קצרין (או לפחות היה המפקד בזמן חקירת הרצח).
:WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 18:30 
אולי. בכל מקרה למיטב ידיעתי זדורוב לא טען ששתלו לו את המידע במחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רומן זדורוב הורשע בשנית הבוקר ברצח תאיר רדא
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 19:06 
תיק שיכול לגרום למי שמתעמק בו לפיצול אישיות- מצד אחד כ״כ הרבה חורים וטיוחים בחקירה והעובדה שאין שום דגימת ד.נ.א בשטח ושמצאו שערות ביד של תאיר ראדה ומצד שני הידיעה של פרטים מוכמנים, ההודאה, הנעלים הנקיות והבגדים שנעלמו. פשוט מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהב שכל עם ישראל הוציא תואר שלישי במשפטים ועכשיו הוא כשיר לחלוק על שופטי בג"צ.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 20:22 
Officer Barbrady כתב:
אני אוהב שכל עם ישראל הוציא תואר שלישי במשפטים ועכשיו הוא כשיר לחלוק על שופטי בג"צ.

האמת שאין לי ממש בעייה עם אנשים שחולקים על השופטים. אבל אני חושב שהביקורת שלהם תהיה יותר נבונה ועניינית אם הם יקראו את הכרעת הדין. היא ארוכה אבל היא כתובה בעברית ואם מישהו מספיק מתעניין בנושא אין סיבה שהוא לא יקרא אותה ויגבש לעצמו דעה מושכלת בנושא לכאן או לכאן.
אבל מה יש לי להתלונן אם 5 דקות לאחר הכרעת הדין מודיעים הסנגורים המלומדים, מבלי שקראו עוד כלום, שהם בוודאות יגישו בקשה לדיון נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 23:25 
מלכה לב אדום כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
ציטוט:
שיחשיד, ראיה זה לא. כי אין ראיות, תא שירותים שלם מלא בדם בלי טביעת ד.נ.א של זדורוב. הייתי אומר שזה 'טיפה' מחשיד יותר.
כצפוי הורשע, כמו שאמרתי יגנו על שלהם. לא מפספסים לפספס צ'אנס, שלא יתפלאו למה לאנשים אין אמון בבתי משפט, ד"ש מרפי רותם.

ובכל זאת, המקריות והסמיכות בין הגלישה באתר ובכתבה, 4 ימים לפני הרצח, הוא לא מוזר מדי? זה סתם צירוף מקרים חסר מזל?

אולי כן, אולי לא. תא שירותים שלם ללא טביעת ד.נ.א של רוצח והרשעה ברצח ללא ראיה פורנזית אחת נשמע לי 'צירוף מקרים' חסר מזל הרבה יותר. תסביר בבקשה איך רוצח חומק מתוך מקום מצומצם כל כך ללא שטביעה כזו נמצאת בזירה, אולי הוא פרש כנפיים והתעופף. כל מה שמצליחים למצוא זו עדות- שנסתרה ע"י מומחה FBI- שטביעת הנעליים מזכירה את הנעליים שלו. זה זועק לשמיים, בן אדם.

בוא לא נהיה תמימים, יש קצת יותר ראיות לאשמה:
הוא זרק את הבגדים שלו בדיוק ביום הרצח.
הוא שיחזר רצח.
הוא הודה 3 פעמים.
נמצא אצלו חיפוש חשוד במחשב.
טביעות הנעל.

אם זה מספק או לא זה כבר עניין של אמונה.
אני מאמינה שלא. אני מאמינה שיש הרבה מעבר שמעורר ספק סביר אבל אני במיעוט.
שני שופטים החליטו שזה מספיק ומבחינתם הוא אשם מעל לכל ספק סביר.

אין שום טביעת נעל שלו, זה לא הוכח ( אפילו לא שזו טביעת נעל ). השחזור של הרצח זה פארסה, הוא עלה לקומה אחרת בכלל, דיבר על סכין יפנית ולא ידע מה עשה עם הגופה. על חומר במחשב וזריקת בגדים לא מרשיעים ברצח, בסופו של דבר נשארים עם הודאה וללא הוכחה פורנזית אחת. באיזה מקום נורמלי מרשיעים אדם ברצח ללא ראיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 23:31 
[url]http://www.psakdin.co.il/Document/ע-פ-7939-10-זדורוב-נ-מדינת-ישראל-תקציר-פסק-הדין[/url]

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 23 דצמבר 2015, 23:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 23:32 
נועם שחם כתב:
לא, כי לא מסתמכים רק על הודאה. ההודאה היא נדבך מהותי, אבל יש עוד שורה של ראיות.

אין בדל ראיה אחד ראויה. מדינת משטרה פרקליטות ובתי משפט עם אחוזי הרשעה ברמה של עולם שלישי, מעגל סגור של שחיתות, צדק אין כאן ולא יהיה ( אלא אם אתה עשיר ו/או מקושר וגם אז אם יחליטו לתפור לך תיק הלך עליך ). חפש אפילו את המשותף בין כל מי שמגן כאן על ההחלטה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 23:57 
אני רק לא הבנתי, אם מצאו שערות בידה של תאיר, איך זה שאין עוד ד.נ.א מהזירה חוץ משלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אני רק לא הבנתי, אם מצאו שערות בידה של תאיר, איך זה שאין עוד ד.נ.א מהזירה חוץ משלה?

מה, אף פעם לא ראית CSI?
הDNA לא נמצא בשערה אלא בזקיק (החלק של השערה שנמצא בתוך העור), וכשתולשים שערה לא פעם היא נקרעת והזקיק נשאר בקרקפת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
מלכה לב אדום כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
ציטוט:
שיחשיד, ראיה זה לא. כי אין ראיות, תא שירותים שלם מלא בדם בלי טביעת ד.נ.א של זדורוב. הייתי אומר שזה 'טיפה' מחשיד יותר.
כצפוי הורשע, כמו שאמרתי יגנו על שלהם. לא מפספסים לפספס צ'אנס, שלא יתפלאו למה לאנשים אין אמון בבתי משפט, ד"ש מרפי רותם.

ובכל זאת, המקריות והסמיכות בין הגלישה באתר ובכתבה, 4 ימים לפני הרצח, הוא לא מוזר מדי? זה סתם צירוף מקרים חסר מזל?

אולי כן, אולי לא. תא שירותים שלם ללא טביעת ד.נ.א של רוצח והרשעה ברצח ללא ראיה פורנזית אחת נשמע לי 'צירוף מקרים' חסר מזל הרבה יותר. תסביר בבקשה איך רוצח חומק מתוך מקום מצומצם כל כך ללא שטביעה כזו נמצאת בזירה, אולי הוא פרש כנפיים והתעופף. כל מה שמצליחים למצוא זו עדות- שנסתרה ע"י מומחה FBI- שטביעת הנעליים מזכירה את הנעליים שלו. זה זועק לשמיים, בן אדם.

הוא שיחזר רצח.
הוא הודה 3 פעמים.
טביעות הנעל.

אין שום טביעת נעל שלו, זה לא הוכח ( אפילו לא שזו טביעת נעל ). השחזור של הרצח זה פארסה, הוא עלה לקומה אחרת בכלל, דיבר על סכין יפנית ולא ידע מה עשה עם הגופה. על חומר במחשב וזריקת בגדים לא מרשיעים ברצח, בסופו של דבר נשארים עם הודאה וללא הוכחה פורנזית אחת. באיזה מקום נורמלי מרשיעים אדם ברצח ללא ראיות?

על הג'ינס יש מה שהמומחה של הפרקליטות הציג כטביעת הנעל של זדרוב. המומחה של ההגנה טען שזה פשוט סימן של הסלולרי שלה שהיה בכיס. תבחר למי להאמין. לגבי הסכין הטענה היא שאין הכרעה לכאן או לכאן זה יכול להיות סימן של סכין יפנית ויכול להיות של סכין משוננת. שוב, תבחר למה להאמין. גם לגבי ההודאה שאתה חולק עליה יש טענה לפרטים מוכמנים שרק הרוצח ידע.
כדי להרשיע ביהמ"ש (למיטב זכרוני) צריך הודאה ועוד ראיה אחת, נראה שדעת הרוב חשבה שיש לה את זה.
זה לא כזה קונספרטיבי כמו שאתה מציג את זה.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אתה לא צריך אפילו תואר ראשון במשפטים כדי לדעת שיש פה ספק סביר. ביהמ"ש הרשיע בדעת רוב, לא פה אחד. דהיינו, לאחד השופטים יש ספק - כ-33% לא זיכה. נראה לי שזה ספק סביר מספיק כדי להרשיע.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 07:16 
https://www.facebook.com/groups/387735877995542/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 08:52 
הזוי המקרה הזה.
בחיים לא ראיתי כזאת התגייסות ציבורית לאדם שנאשם ברצח.
מאיפה הכסף לשכור את שירותיו של עורך דין פלדמן שהוא מעורכי הדין הנחשבים בישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 09:42 
אדום כתב:
הזוי המקרה הזה.
בחיים לא ראיתי כזאת התגייסות ציבורית לאדם שנאשם ברצח.
מאיפה הכסף לשכור את שירותיו של עורך דין פלדמן שהוא מעורכי הדין הנחשבים בישראל?

עו"ד פלדמן מייצג אותו בהתנדבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
מלכה לב אדום כתב:
joshsoos כתב:
מלכה לב אדום כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
[quote] שיחשיד, ראיה זה לא. כי אין ראיות, תא שירותים שלם מלא בדם בלי טביעת ד.נ.א של זדורוב. הייתי אומר שזה 'טיפה' מחשיד יותר.

הוא שיחזר רצח.
הוא הודה 3 פעמים.
טביעות הנעל.

על הג'ינס יש מה שהמומחה של הפרקליטות הציג כטביעת הנעל של זדרוב. המומחה של ההגנה טען שזה פשוט סימן של הסלולרי שלה שהיה בכיס. תבחר למי להאמין. לגבי הסכין הטענה היא שאין הכרעה לכאן או לכאן זה יכול להיות סימן של סכין יפנית ויכול להיות של סכין משוננת. שוב, תבחר למה להאמין. גם לגבי ההודאה שאתה חולק עליה יש טענה לפרטים מוכמנים שרק הרוצח ידע.
כדי להרשיע ביהמ"ש (למיטב זכרוני) צריך הודאה ועוד ראיה אחת, נראה שדעת הרוב חשבה שיש לה את זה.
זה לא כזה קונספרטיבי כמו שאתה מציג את זה.[/quote]
ההגנה הביאה מומחה עולמי שסתר את הטענה שמה שיש על הג'ינס זו תביעת הנעל של זדורוב
ולפי הכתבה מערוץ 1 אתמול, אותי הוא שכנע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
לא מכיר את פרטי המקרה לעומק, אבל ניתוח טביעות נעל, כמו פחות או יותר כל הזיהוי הפלילי חוץ מ DNA, זה קקי בלתי מדעי שזה שערוריה שבכלל מקבלים את זה כראיות בבית משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 10:16 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:

אין בדל ראיה אחד ראויה. מדינת משטרה פרקליטות ובתי משפט עם אחוזי הרשעה ברמה של עולם שלישי, מעגל סגור של שחיתות, צדק אין כאן ולא יהיה ( אלא אם אתה עשיר ו/או מקושר וגם אז אם יחליטו לתפור לך תיק הלך עליך ). חפש אפילו את המשותף בין כל מי שמגן כאן על ההחלטה...

בוא. ישבו בתיק הזה שופטים וכתבו נימוקים מאד מפורטים, שכל אחד יכול לשבת ולקרוא אותם, התייחסו גם לטענות שאתה מעלה. זה לא שמישהו ישב וכלאחר יד החליט להרשיע את זדורוב, עם כל הכבוד לזעם הקדוש שלך.

ישבו כאן שניים מבכירי השופטים בישראל והחליטו שלמרות כל הספקות, ההרשעה מבוססת ומוצדקת. פסק דין של 291 עמודים שהופך כל אבן בערך. לא משהו שנעשה במחשכים ובלי הנמקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 10:16 
http://elyon1.court.gov.il/files/10/390 ... 90.W53.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 10:29 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:

בוא. ישבו בתיק הזה שופטים וכתבו נימוקים מאד מפורטים, שכל אחד יכול לשבת ולקרוא אותם, התייחסו גם לטענות שאתה מעלה. זה לא שמישהו ישב וכלאחר יד החליט להרשיע את זדורוב, עם כל הכבוד לזעם הקדוש שלך.

ישבו כאן שניים מבכירי השופטים בישראל והחליטו שלמרות כל הספקות, ההרשעה מבוססת ומוצדקת. פסק דין של 291 עמודים שהופך כל אבן בערך. לא משהו שנעשה במחשכים ובלי הנמקה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 12:36 
יש לי שאלה עקרונית - איך זה שדעת מיעוט לזיכוי לא נחשבת לספק סביר כשלעצמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 12:45 
בארה"ב היא כן במשפטי רצח, ובכל משפט בו יש מושבעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 14:44 
אוגוסטוס היל כתב:
יש לי שאלה עקרונית - איך זה שדעת מיעוט לזיכוי לא נחשבת לספק סביר כשלעצמה?

לפי השיטה בישראל הולכים עם דעת הרוב, גם במשפטים פלילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 14:56 
בסדר, השאלה שלי היא לא על הפרוצדורה אלא על העקרון.
זה לא נקרא ספק סביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא נקרא ספק סביר?

על פניו ברור שהתשובה היא לא.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
אאל"ט, ההודאה נגבתה ע"י מדובב שהוכנס לתאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 16:59 
teknoboy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא נקרא ספק סביר?

עובדה... ובכל זאת שופט אחד מתוך 3 מזכה זה אחושרמוטה ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 18:29 
אוגוסטוס היל כתב:
teknoboy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא נקרא ספק סביר?

עובדה... ובכל זאת שופט אחד מתוך 3 מזכה זה אחושרמוטה ספק

זה יותר 1 מ 7 ולא 1 מ 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 01:07 
ציטוט:
זדורוב העיד על עצמו כמי שעלול לאבד שליטה, שאז לא כדאי לעמוד בדרכו; זדורוב טען כי ילדי בית הספר נהגו לקלל אותו, והוא חושש שהתנהגות זו הובילה אותו לידי שיגעון ורצח הילדה; זדורוב התעניין בסרטי "סנאף", כפי שהתגלה מבדיקת המחשב בביתו; הוא החזיק בביתו אוסף סכינים, ודיסק עם תמונות של מאות סכינים הכולל הסברים לגבי אופן השימוש בהם; הוא גילה בקיאות לכאורית באשר לעורקי הצוואר ואופן השיסוף; והוא הסתובב עם סכין באופן קבוע.

זדורוב שיקר בחקירתו לגבי מקום הימצאו בסמוך לשעת הרצח; הוא ידע לספר כי צווארה של המנוחה שוסף; כי שערה היה מגולגל בצמה ללא גומיה (הגומיה אכן נמצאה על פרק כף ידה); הוא ידע באיזה תא שירותים נרצחה המנוחה; וכבר בערב הרצח ידע לספר לאשתו כי קרה משהו לילדה בשירותים בבית הספר, על אף שהדבר לא היה אמור להיות בידיעתו.

זדורוב סיפר כי בסמוך לאחר הרצח, לאחר שהקיא ורעד בשירותי הגברים, הוא הלך לחדר המורים כדי לשתות קפה – מה שמתיישב היטב עם עדותה של הפסיכולוגית של בית הספר, שבאותה שעה הבחינה בפינת הקפה בחדר המורים בזדורוב שהתנהג "בתנועתיות נסערת".

זדורוב זרק את להב הסכין לאחר הרצח, וזה מעולם לא נמצא; זדורוב זרק את מכנסיו יומיים לאחר הרצח, ואלה לא נמצאו מעולם; זדורוב הסתבך במסכת של שקרים בנוגע למכנסיים, לגביהם טען שהם חלק מחליפה שאף אחד מבני משפחתו לא הכיר ושלא נמצאה בחיפוש בדירתו; זדורוב סיפר למדובב שאין סיכוי שימצאו את מכנסיו שכן זרק אותם "בשקית בתוך שקית" והשליך אותם במקום שבו שופכים בטון; זדורוב כיבס בעצמו את החולצה שלבש ביום הרצח, אף שברגיל לא נהג לעשות כביסה; סוליית נעליו של זדורוב נמצאו "נקיות להפליא", אף שמדובר בנעליים עימן עבד בעבודות השיפוץ, והוא הביע בטחונו מול המדובב כי נעליו נקיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 597 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: