מלכה לב אדום כתב:
joshsoos כתב:
מלכה לב אדום כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
[quote] שיחשיד, ראיה זה לא. כי אין ראיות, תא שירותים שלם מלא בדם בלי טביעת ד.נ.א של זדורוב. הייתי אומר שזה 'טיפה' מחשיד יותר.
כצפוי הורשע, כמו שאמרתי יגנו על שלהם. לא מפספסים לפספס צ'אנס, שלא יתפלאו למה לאנשים אין אמון בבתי משפט, ד"ש מרפי רותם.
ובכל זאת, המקריות והסמיכות בין הגלישה באתר ובכתבה, 4 ימים לפני הרצח, הוא לא מוזר מדי? זה סתם צירוף מקרים חסר מזל?
אולי כן, אולי לא. תא שירותים שלם ללא טביעת ד.נ.א של רוצח והרשעה ברצח ללא ראיה פורנזית אחת נשמע לי 'צירוף מקרים' חסר מזל הרבה יותר. תסביר בבקשה איך רוצח חומק מתוך מקום מצומצם כל כך ללא שטביעה כזו נמצאת בזירה, אולי הוא פרש כנפיים והתעופף. כל מה שמצליחים למצוא זו עדות- שנסתרה ע"י מומחה FBI- שטביעת הנעליים מזכירה את הנעליים שלו. זה זועק לשמיים, בן אדם.
בוא לא נהיה תמימים, יש קצת יותר ראיות לאשמה:
הוא זרק את הבגדים שלו בדיוק ביום הרצח.
הוא שיחזר רצח.
הוא הודה 3 פעמים.
נמצא אצלו חיפוש חשוד במחשב.
טביעות הנעל.
אם זה מספק או לא זה כבר עניין של אמונה.
אני מאמינה שלא. אני מאמינה שיש הרבה מעבר שמעורר ספק סביר אבל אני במיעוט.
שני שופטים החליטו שזה מספיק ומבחינתם הוא אשם מעל לכל ספק סביר.
אין שום טביעת נעל שלו, זה לא הוכח ( אפילו לא שזו טביעת נעל ). השחזור של הרצח זה פארסה, הוא עלה לקומה אחרת בכלל, דיבר על סכין יפנית ולא ידע מה עשה עם הגופה. על חומר במחשב וזריקת בגדים לא מרשיעים ברצח, בסופו של דבר נשארים עם הודאה וללא הוכחה פורנזית אחת. באיזה מקום נורמלי מרשיעים אדם ברצח ללא ראיות?
על הג'ינס יש מה שהמומחה של הפרקליטות הציג כטביעת הנעל של זדרוב. המומחה של ההגנה טען שזה פשוט סימן של הסלולרי שלה שהיה בכיס. תבחר למי להאמין. לגבי הסכין הטענה היא שאין הכרעה לכאן או לכאן זה יכול להיות סימן של סכין יפנית ויכול להיות של סכין משוננת. שוב, תבחר למה להאמין. גם לגבי ההודאה שאתה חולק עליה יש טענה לפרטים מוכמנים שרק הרוצח ידע.
כדי להרשיע ביהמ"ש (למיטב זכרוני) צריך הודאה ועוד ראיה אחת, נראה שדעת הרוב חשבה שיש לה את זה.
זה לא כזה קונספרטיבי כמו שאתה מציג את זה.[/quote]
ההגנה הביאה מומחה עולמי שסתר את הטענה שמה שיש על הג'ינס זו תביעת הנעל של זדורוב
ולפי הכתבה מערוץ 1 אתמול, אותי הוא שכנע