purvis short כתב:
אל דוד, כשאתה משאיר מאמן שנכשל בעונה שעברה זו קבלת החלטות. עלובה. כשאתה מביא עאלק עוזר בכיר, במקום פשוט להחליף את המאמן זו קבלת החלטות. כשאתה ממנה במקום קטש מאמן שלא אימן בחיים שלו בליגת העל זו קבלת החלטות. כשאתה מביא את גיל אמיתי זה קבלת החלטות.
ואני יכול להמשיך ולהמשיך.
בשורה התחתונה, ההתנהלות המקצועית הכי גרועה בליגה. פשוט בדיחה.
הסיכוי היחיד איכשהו להישאר בליגה זה להביא מאמן מנוסה שייצב את המערכת הקורסת הזאת.
אבל זה לא יקרה.
אם אתה כזה בטוח שאנחנו יורדים ליגה ("הסיכוי היחיד להישאר"), רוצה להתערב? חברות בעמותה, 400 שקל.
יאללה, put your money where your mouth is. אחרת אתה סתם קשקשן.
ושלא תבין לא נכון. יש לי ביקורת לא פחות קשה על ההתנהלות המקצועית במועדון הזה. זה מעצבן אותי כי להפריח לאוויר מונחים כמו ירידת ליגה סתם מגחיכים ומרדדים את הביקורת, שצריכה להישמע כמה שיותר חד וברור. ואחר כך כשנישאר ליגה, או נשתחל לפלייאוף, מישהו בטעות עלול לחשוב שעשינו פה משהו שהוא לא מובן מאליו. שאין פה כישלון מחפיר. הפועל צריכה להיות היום בצמרת הכדורסל הישראלי, מעל מועדונים עלובים כמו הרצליה ואשדוד ולא שלוש רמות מתחתיהם. לאנשים שמנהלים את המועדון הזה (צוות מקצועי + הנהלה) היו את כל הכלים לעשות את זה מתחילת הפגרה ועד היום. והתחושה שאני מקבל לפחות, שהם חושבים שהם לא עשו שום דבר לא בסדר, רק הקוסמוס מונע מאיתנו להיות איפה שהם חושבים שמגיע לנו להיות. פעם זה פציעות, ופעם זה מאמן שנתקענו איתו מהעונה שעברה והנה החלפנו אותו, ופעם זה חוסר מזל ופעם זה שופטים. פעם אחר פעם האשליות וההזיות של מי שאחראי על הסגל של הקבוצה הזאת מתנפצות על גבי המציאות, ורק תירוצים אני שומע. הכרה במציאות, הודאה בטעויות, ניסיונות לתקן - שום דבר מזה.
שמוליקיפוד כתב:
ואין לי מילים על הטמטום להשאיר את וויליאמסון ולא את אוונס. זרקו את השחקן הכי אקטיבי בקבוצה והשאירו גולם שאין לו מקום בשום קבוצת צמרת.
בושה וחרפה. בושה וחרפה. בושה וחרפה. וזה כבר מעבר להתנהלות חסרת מושג. בהתנהלות המקצועית העונה הזאת יש כבר ממש חוסר אחריות וזלזול באוהדים שאני כמעט מרגיש עלבון מאיך שהדברים מתנהלים. כן, עם כל הכבוד לאנשים את המועדון הזה ביום-יום, וכמובן שגם הם רוצים שתהיה קבוצה כמה שיותר חזקה, אבל הבנייה והניהול של הסגל בקבוצה עם אלפי אוהדים מתנהלים בחוסר אחריות לא מתקבל על הדעת.
כי לבנות קבוצה עם גארד זר אחד במועדון שמתיימר להיות תחרותי בגלל איזו פילוסופיה הזויה זה כבר זלזול באוהדים. סליחה, מי שרוצה לעשות את הניסויים ההזויים האלה, שילך ויעשה אותם בקבוצה של מתנ"ס או בליגת פנטזי או לא יודע איפה. לא במועדון עם אלפי אוהדים שחווים את ההשלכות של הביזיון הזה וצריכים לחוות מפח נפש שבוע אחרי שבוע.
ועל אחת כמה וכמה השחרור של אוונס. אני אגיד שוב, בושה וחרפה. לשחרר את הסקורר מספר אחד של הקבוצה בקבוצה שגם ככה נמצאת במצב קשה, זה פשוט חוסר אחריות כלפי האוהדים שצריכים לסבול מהמהלך ההזוי הזה (אני לא זוכר מהלך כל כך הזוי והרסני מאף קבוצה בליגה בעונות האחרונות).
אה כן, הוא לא שומר והוא מהמר בהגנה. מעניין איך זה שמקבוצה שמקבלת גג 70-75 נקודות למשחק, אחרי השחרור שלו הפכנו לקבוצה שמקבלת 94 נקודות מנס ציונה. בטח אין קשר לזה שרמת האתלטיות בקבוצה ירדה ב-80%.
אה כן, צריך גיבוי לאלן ורוברט. ראינו איך הגיבוי הזה עזר לנו היום. ממש ניצח לנו את המשחק. כמו נגד אשדוד. רק אל תספרו את זה לנהריה שניצחה חצי ליגה כשהגבוה היחיד שלהם על הספסל.
אה רגע, הכי חשוב, הוא עושה קצת שכונה באימונים והשחקנים לא מתחברים אליו. זה שיקול כל כך עלוב ומזלזל (וזה כן היה שיקול, שהיה אפשר לשמוע אותו בתקשורת ובסביבת המועדון). ממש אכפת לי עכשיו, אחרי הפסד מביש לנס ציונה, כמה הוא ילד טוב וכמה חיבור יש לו לשחקנים האחרים. זה שיקול שצריך להילקח בחשבון אולי כשמשחררים שחקן מהפועל עודפים, אולי. לא בקבוצה שמתיימרת להיות תחרותית ומקצוענית, וההחלטות שנלקחות בה צריכים להילקח עם אחריות והתחשבות באלפי אוהדים.