תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]




פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
חבורה של חסרי כבוד. שילכו לעזאזל אחד אחד.
זה לא עניין של יכולת זה עניין של אופי ויש להם אופי של כפכף טבע נאות.
חסרי אחריות שעשו הכל בשביל להפסיד לקבוצה הכי עלובה בליגה.

ואין לי מילים על הטמטום להשאיר את וויליאמסון ולא את אוונס. זרקו את השחקן הכי אקטיבי בקבוצה והשאירו גולם שאין לו מקום בשום קבוצת צמרת.

נשבר הזין. ברבע האחרון הרגשתי שזה שידור חוזר וכבר ראיתי את המשחק הזה.

_________________
תאמין לי,בא לי לעמוד על השולחן ולצעוק "אני,אלי טביב,דפקתי הקופה"
וואלה,לבד?
לא,גם לוזון חבר שלי.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
כן אה.. מתן שלא מסוגל לתפוס כדור שאצלו ביד זה כשור למקבלי החלטות.
רוטברט שכולם מסכימים שהוא החלטה טובה כבר שני משחקים חושך, וחוטף גג משחקן שנמוך ממנו בראש ברגע קריטי.
עזוב כמו בכדורגל גם כאן זה מעבר לספורט.

זה שמתן פה זה פשע מקצועי.
פשע.

_________________
אמרתי לכם.
להחזיר את המנדט!
מגיע לנו. בריבוע.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אל דוד, כשאתה משאיר מאמן שנכשל בעונה שעברה זו קבלת החלטות. עלובה. כשאתה מביא עאלק עוזר בכיר, במקום פשוט להחליף את המאמן זו קבלת החלטות. כשאתה ממנה במקום קטש מאמן שלא אימן בחיים שלו בליגת העל זו קבלת החלטות. כשאתה מביא את גיל אמיתי זה קבלת החלטות.
ואני יכול להמשיך ולהמשיך.
בשורה התחתונה, ההתנהלות המקצועית הכי גרועה בליגה. פשוט בדיחה.
הסיכוי היחיד איכשהו להישאר בליגה זה להביא מאמן מנוסה שייצב את המערכת הקורסת הזאת.
אבל זה לא יקרה.

אם אתה כזה בטוח שאנחנו יורדים ליגה ("הסיכוי היחיד להישאר"), רוצה להתערב? חברות בעמותה, 400 שקל.
יאללה, put your money where your mouth is. אחרת אתה סתם קשקשן.
ושלא תבין לא נכון. יש לי ביקורת לא פחות קשה על ההתנהלות המקצועית במועדון הזה. זה מעצבן אותי כי להפריח לאוויר מונחים כמו ירידת ליגה סתם מגחיכים ומרדדים את הביקורת, שצריכה להישמע כמה שיותר חד וברור. ואחר כך כשנישאר ליגה, או נשתחל לפלייאוף, מישהו בטעות עלול לחשוב שעשינו פה משהו שהוא לא מובן מאליו. שאין פה כישלון מחפיר. הפועל צריכה להיות היום בצמרת הכדורסל הישראלי, מעל מועדונים עלובים כמו הרצליה ואשדוד ולא שלוש רמות מתחתיהם. לאנשים שמנהלים את המועדון הזה (צוות מקצועי + הנהלה) היו את כל הכלים לעשות את זה מתחילת הפגרה ועד היום. והתחושה שאני מקבל לפחות, שהם חושבים שהם לא עשו שום דבר לא בסדר, רק הקוסמוס מונע מאיתנו להיות איפה שהם חושבים שמגיע לנו להיות. פעם זה פציעות, ופעם זה מאמן שנתקענו איתו מהעונה שעברה והנה החלפנו אותו, ופעם זה חוסר מזל ופעם זה שופטים. פעם אחר פעם האשליות וההזיות של מי שאחראי על הסגל של הקבוצה הזאת מתנפצות על גבי המציאות, ורק תירוצים אני שומע. הכרה במציאות, הודאה בטעויות, ניסיונות לתקן - שום דבר מזה.

שמוליקיפוד כתב:
ואין לי מילים על הטמטום להשאיר את וויליאמסון ולא את אוונס. זרקו את השחקן הכי אקטיבי בקבוצה והשאירו גולם שאין לו מקום בשום קבוצת צמרת.

בושה וחרפה. בושה וחרפה. בושה וחרפה. וזה כבר מעבר להתנהלות חסרת מושג. בהתנהלות המקצועית העונה הזאת יש כבר ממש חוסר אחריות וזלזול באוהדים שאני כמעט מרגיש עלבון מאיך שהדברים מתנהלים. כן, עם כל הכבוד לאנשים את המועדון הזה ביום-יום, וכמובן שגם הם רוצים שתהיה קבוצה כמה שיותר חזקה, אבל הבנייה והניהול של הסגל בקבוצה עם אלפי אוהדים מתנהלים בחוסר אחריות לא מתקבל על הדעת.
כי לבנות קבוצה עם גארד זר אחד במועדון שמתיימר להיות תחרותי בגלל איזו פילוסופיה הזויה זה כבר זלזול באוהדים. סליחה, מי שרוצה לעשות את הניסויים ההזויים האלה, שילך ויעשה אותם בקבוצה של מתנ"ס או בליגת פנטזי או לא יודע איפה. לא במועדון עם אלפי אוהדים שחווים את ההשלכות של הביזיון הזה וצריכים לחוות מפח נפש שבוע אחרי שבוע.
ועל אחת כמה וכמה השחרור של אוונס. אני אגיד שוב, בושה וחרפה. לשחרר את הסקורר מספר אחד של הקבוצה בקבוצה שגם ככה נמצאת במצב קשה, זה פשוט חוסר אחריות כלפי האוהדים שצריכים לסבול מהמהלך ההזוי הזה (אני לא זוכר מהלך כל כך הזוי והרסני מאף קבוצה בליגה בעונות האחרונות).
אה כן, הוא לא שומר והוא מהמר בהגנה. מעניין איך זה שמקבוצה שמקבלת גג 70-75 נקודות למשחק, אחרי השחרור שלו הפכנו לקבוצה שמקבלת 94 נקודות מנס ציונה. בטח אין קשר לזה שרמת האתלטיות בקבוצה ירדה ב-80%.
אה כן, צריך גיבוי לאלן ורוברט. ראינו איך הגיבוי הזה עזר לנו היום. ממש ניצח לנו את המשחק. כמו נגד אשדוד. רק אל תספרו את זה לנהריה שניצחה חצי ליגה כשהגבוה היחיד שלהם על הספסל.
אה רגע, הכי חשוב, הוא עושה קצת שכונה באימונים והשחקנים לא מתחברים אליו. זה שיקול כל כך עלוב ומזלזל (וזה כן היה שיקול, שהיה אפשר לשמוע אותו בתקשורת ובסביבת המועדון). ממש אכפת לי עכשיו, אחרי הפסד מביש לנס ציונה, כמה הוא ילד טוב וכמה חיבור יש לו לשחקנים האחרים. זה שיקול שצריך להילקח בחשבון אולי כשמשחררים שחקן מהפועל עודפים, אולי. לא בקבוצה שמתיימרת להיות תחרותית ומקצוענית, וההחלטות שנלקחות בה צריכים להילקח עם אחריות והתחשבות באלפי אוהדים.


נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 22 דצמבר 2015, 07:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 01:09 
מעבר לזה שהסגל עקום ומצבת הזרים שלנו צריכה להיות שונה גם בתפקידים ובעיקר בסגנונות.
הספייסינג שלנו מבחיל, הקליעה לשלוש לא קיימת גם אם כריס היה כאן, התרומה מהישראלים מהספסל שערורייתית.

אבל מעבר לזה, זה לא קשור לשחקנים, כל פעם שיש משחק צמוד
אין תפקוד, לא על המגרש ולא על הספסל, המערכת שותקת, אין בנאדם אחד שירים את העסק הזה, הרף המנטלי פה זה קטסטרופה וזוהי בעיה חמורה, כבר שנתיים.
הפרצופים,החוסר ביטחון, החוסר לדעת מה לעשות, והכי כואב זו השנייה הזאת שהקבוצה היריבה לוקחת רב ומבינים רשמית שמפסידים את המשחק. אני לא יודע למה המערכת הזו קורסת במאני טיים. רביב וטיילור שיכולים לקחת את ההתקפה האחרונה מדי פעם לקלוע ומדי פעם להחטיא.
ווילאמסון ששנה שעברה היה פעיל במאני טיים במשחקים, אפילו בארנה, סימונס שניצח משחק צמוד פעם או פעמיים בחיו.
פשוט המערכת קורסת בצורה לא ברורה, 3 הפרש מרגיש כמו 20,הריבאונד הגנה פתאום נעלם, ההגנה משקשקת וזה בכלל לא קשור לכדורסל, זה קשור לתפקוד של קבוצת ספורט כבר שנתיים.

_________________
"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 05:18 
סמל אישי של המשתמש
ד"א אוונס, הבנתי שדרוקר ממש רצה אותו בראשון לציון, קרה עם זה משהו?

_________________
מייצגים את הפועל, בכל המפעלים.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
ד"א אוונס, הבנתי שדרוקר ממש רצה אותו בראשון לציון, קרה עם זה משהו?

לא, הם החתימו בסוף שחקן אחר.

עוד שתי נקודות מהמשחק היום ובהסתכלות קדימה:

סימונס: בסדר, נחמד. לא פחות, אבל בהתחשב במה שהיינו צריכים ובשכר שהוא מקבל גם לא יותר מזה. בצד החיובי: מבחינת כושר פיזי וכושר משחק הוא נראה מצוין. יודע לשחק כדורסל, יודע לקלוע, קולע יפה מאוד מכדרור. הזריקה מבחוץ עד עכשיו לא נכנסה לו אבל אני בטוח שזה ישתנה. עדיין לא מסונכרן לגמרי עם הקבוצה אבל גם זה ישתפר עם הזמן. חייב להיות יותר אקטיבי, לא יכול להיות רק שחקן שמדי פעם מקבל כדור וזורק לסל ובשאר הזמן משחק לרוחב. בצד השלילי: לא סקורר מדהים עם יכולת אישית שמנצחת משחקים לבד. בעיקר כי הוא לא מסוגל לעבור שחקן בכדרור. הוא לא השחקן שבמאני טיים כבר יתנו לו את הכדור והוא יעשה סל לבד, או שההגנה תיכנס לכזאת פאניקה ממנו שזה ישאיר לשחקנים אחרים הזדמנויות קלות לעשות סל. אידאלית, במצב המקצועי והמנטלי שהקבוצה נמצאת בו העונה, זה השחקן שהיינו צריכים. bad ass כזה, ווינר שגם מגבה את זה בטונות של כישרון, ייקח על עצמו משחקים בלי לראות אף אחד בעיניים וגם ינצח לנו את חלקם. עדיין נשארנו בלי אף אחד שמסוגל לעשות את זה. לא רביב עם כמה שאני מעריך אותו, לא באטל שהוא שחקן נחמד ולא סימונס. אז בשורה התחתונה, ביותר מדי הוא בטח לא שדרג אותנו. אם הוא היה מגיע במקום וויליאמסון, אני חושב שהוא היה משפר אותנו, לא יודע אם מספיק אבל משפר אותנו. במקום אוונס - אני לא חושב שהתחזקנו, ספק גדול אם לא נחלשנו.

גיל אמיתי: אני חושב שאברהמי עושה טעות שהוא נותן לו אפס קרדיט, ובטעות הראשונה או השנייה מוריד אותו לספסל ולא מחזיר אותו עד סוף המשחק. כן, הוא מזעזע התקפית, עם קבלת החלטות נוראית. אבל לפחות ההגנה נראית פי אלף יותר טובה איתו. לעומת זאת מתן מזעזע התקפית לא פחות אם לא יותר (מופע נגרות מחריד אתמול למרות שאף אחד בהגנה לא סופר אותו), וגם בהגנה הוא כבר לא מסוגל - היום ברבע האחרון הוא איחר פעם אחר פעם, עשה עבירות ושלח את נס ציונה לחזור למשחק מהקו, פלוס עוד איבוד כדור מהריבאונד שעלו בשתי נקודות. ועדיין הוא מקבל קרדיט בלתי נגמר. אז אמיתי כבר עדיף עליו. ובלאט, השלשה המזדמנת שהוא קולע לא שווה את זה שנשחק עם ארבעה בהגנה. אם במשחקים הקודמים הוא קלע את השלשות ב-50% וזה התקזז עם ההגנה שלו, בשני המשחקים האחרונים הוא שיחק 22 דקות, קלע 3 נקודות ב-1/4 משלוש והחורים בהגנה נשארו אותם חורים, בהתקפות שהוא היה על נעימי הוא חגג עליו (שערורייה של אברהמי). את הדקות של אמיתי ואוונס מקבלים עכשיו בלאט וסימונס, כתוצאה מכך האתלטיות בקבוצה ירדה ב-80%, ולא פלא שהפכנו מקבוצה שמקבלת 70 נקודות לקבוצה שמקבלת 90 נקודות. עם כל הכבוד לטקטיקה של מאמנים או לרצון ולחימה, מה שיותר חשוב זה שחקנים אתלטיים שיכולים להקשות בהגנה ולשמור על כמה עמדות.
אבל אם אברהמי לא רוצה לשחק עם אמיתי אז חייבים לעשות משהו שלא עשינו בעונות הקודמות, וזה שינוי בסגל הישראלים במהלך העונה. למצוא קבוצה אחרת בליגה שתיקח את אמיתי - אילת שנמצאים בבעיה עם הגארדים והרצליה שאיבדו את תום מעיין אמורות להיות בעניין. ובמקביל להביא גארד ישראלי אחר. אם אפשר להביא את אדם אריאל (זרקו פה לפני שבוע שהוא מחפש לעזוב את גרמניה) זו אופציה נהדרת, שחקן עם קליעה שמשחק עם ביטחון ורצון. אולי דני רובין מהרצליה, למרות שדווקא בשני המשחקים האחרונים אחרי הפציעה של תום מעיין הוא קיבל מקום בחמישייה והחזיר עם תרומה יפה, ספק אם ישחררו אותו עכשיו.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 10:08 
יובל, בשורה התחתונה הפועל היום מועמדת רצינית מאוד לרדת ליגה. והגיע הזמן שיפנימו את זה. מפה זה כבר ויכוח על סיכויים. אבל הפועל היא מועמדת לירידה, עד שיוכח אחרת. כל הדיבורים על פלייאוף וכו' הם מבדחים מאוד. הגיע הזמן שאנשים יצאו מהסרט שהם חיים בו.
עם שאר הדברים שכתבת, אני כמובן מסכים. אין לנו ויכוח.
לגבי הסגל. אני חשבתי ועדיין חושב שהדבר הנכון היה להחליף את באטל. עם כל החיבה לבחור, שחקן טוב והכול, הוא בעיה גדולה. לא יכול להיות שהגארד המוביל של הקבוצה עסוק בלהיעלם. בלמסור. עם כל הכבוד לרביב לימונד, לא יכול להיות שאתה בונה קבוצת כדורסל בליגת העל והגארד היוצר הכי טוב שלה זה רביב לימונד. פשוט מביך. כמו שטענתי בעבר, כמעט לכל קבוצות הליגה יש יוצרים טובים יותר מהפועל. כמעט כל גארד זר בינוני בליגה הוא יוצר יותר טוב ממה שיש להפועל.
כן, היה צריך לקבל החלטה אמיצה. לשחרר את באטל. להביא רכז או קומבו גארד. סקורר. ולא מעניין אותי איך הוא יסתדר עם רביב. שחקן כמו סלבי. שלא רואה בעיניים ועושה נקודות. לא רכז טהור ולא מנהל משחק ולא נעליים. שחקן שיודע לעשות נקודות. שכשמגיע הפיק אנד רול הוא מסוגל ללכת לסל או לדפוק שלשה. לא כמו באטל הרכז האינטיליגנטי שמוסר ומוסר ומפעיל. אין פה את מי להפעיל. בסוף מה שנשאר זה רביב לימונד נגד העולם.
והגיע הזמן גם להתעכב קצת על רביב. שחקן גדול והכול. אבל קבוצה שתתן לו את הכדור בכל התקפה תגיע בדיוק לאן שהפועל מגיעה עכשיו. לשום מקום. רביב לא יכול להיות הגארד הכי טוב בקבוצת כדורסל ששואפת למשהו. ורואים את זה בשנתיים האחרונות יפה מאוד.
אבל עוד לפני הכול זה עניין של ניהול מקצועי. בדיוק כמו שכתבת. ושל רמת אימון בסיסית. גם עם הסגל העקום הזה אפשר לשחק כדורסל נורמלי. אבל זה לא יקרה עם שרון אברהמי (שאגב, כל הדיבורים שלו על מאמן הגנה וכו' גל כך פאתטיים. איזה הגנה. בדיחה עצובה. שום עקרונות הגנתיים. שום הבנה של מאיפה באה עזרה ועל מי. סתם לחץ של ליגת בתי ספר שלא עובד על שחקנים ברמה הזו. בדיחה)
כרגע אני רואה רק מוצא אחד. שהההנהלה תרים עוד היום טלפון לרני כהנא ותבקש ממנו שיציל את הקבוצה.
כי אחרת, כמה שיטמנו את הראש בחול, הקבוצה תרד ליגה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
עם הפציעה של באטל יש סיכוי שההחלפה שאתה מדבר עליה תתרחש בין אם נרצה ובין אם לא.

אני רוצה להתעכב על משהו אחר. גיל אמיתי עלה אתמול בחמישיה. שיחק ארבע דקות בערך. לא היה מדהים, לא היה נורא, ואז נזרק לספסל עד סוף המשחק.
אז אלא אם קרה כאן משהו חריג - וואט. דה. פאק?!
כן, אמיתי היה מזעזע במשחקים קודמים, אבל היום שרון כבר החליט לתת לו צ'אנס ולהעלות בחמישיה. ובמקום לתת צ'אנס כמו שצריך, קוברים עוד יותר את השחקן הזה. מתן ורוברט מקבלים קרדיט אינסופי, גם עם ארבע עבירות וגם כשהם מחרבים, שלא לדבר על תמיר בלאט שהיום בקושי תרם בהתקפה ואכל קש מנעימי בהגנה. רוצה להעביר את אמיתי בטרייד? תן לו לפחות להראות שהוא מסוגל לשחק (טוב, בעיקר לעשות הגנה) כדי שיהיה אפשר למכור אותו לקבוצה כלשהי. מה שעשו אתמול זה הרע מכל העולמות.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 10:32 
רק אמיתי?
אמיתי עלה וישר הוחלף.
אלן פתאום עולה בחמישייה ואחרי שתי דקות נשלח לספסל.
ברבע הראשון הייתה רכבת חילופים שמבחינתי אמרה דבר אחד: שאברהמי לא יכול לאמן את הפועל תל אביב. זה פשוט היה כאוס מוחלט. קבוצה לא מאומנת שאין לה לא חמישייה, לא היררכיה, לא משחק התקפה. כלום.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לדעת מה רני כהנא עשה ב10 השנים האחרונות שאנחנו צריכים פתאום לרוץ דווקא אליו שיציל את הקבוצה?
מה זה השטויות האלה, רבאק.

_________________
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 10:43 
הפועל כתב:
אפשר לדעת מה רני כהנא עשה ב10 השנים האחרונות שאנחנו צריכים פתאום לרוץ דווקא אליו שיציל את הקבוצה?
מה זה השטויות האלה, רבאק.

חולק עליך.
אני חושב שדי ברור שכרגע יש פה אובדן דרך. זה קורה גם לאנשים טובים. מה לעשות. ורני הוא אדם שהוכיח בעבר שהוא יודע להתוות דרך. הוא עשה את זה בהפועל בעונת 2002/3. בערך במצב דומה.
אני חושב שאם מי שקיבל את ההחלטות המקצועיות בשנתיים האחרונות ימשיך לקבל אותן הפועל תמשיך להיכשל.
וההוכחה הכי טובה היא שהכישלון המהדהד הזה היה ברור לגמרי עוד בפגרה. ולא נעשה כלום. הליכה בעיניים פתוחות לעבר התהום.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול לחלוק עליי. זה לא ישנה את העובדה שהפעם האחרונה שרני כהנא היה מעורב בכדורסל באופן פעיל, למיטב ידיעתי, היתה לפני 10 שנים.
מה שהופך קריאה להחזיר אותו, ודווקא אותו, כמוצא היחיד (!!!!!!!!!!!!!) לבעיות שלנו להזויה למדי. בלשון המעטה

_________________
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
אגב רותבארט באאוט לגמרי מאז הדרבי, הבנאדם בשפת גוף של אסיר של דעא"ש, למרות שנתן ברבע השלישי איזה כמה סלים...לא שומר, לא אגרסיבי, נראה כבוי. אולי עדיין בטראומה מטקס הדלקת הנרות...


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 11:38 
הפועל כתב:
אתה יכול לחלוק עליי. זה לא ישנה את העובדה שהפעם האחרונה שרני כהנא היה מעורב בכדורסל באופן פעיל, למיטב ידיעתי, היתה לפני 10 שנים.
מה שהופך קריאה להחזיר אותו, ודווקא אותו, כמוצא היחיד (!!!!!!!!!!!!!) לבעיות שלנו להזויה למדי. בלשון המעטה

זה עדיף בהרבה מאשר לתת למי שקיבל את ההחלטות האיומות עד עכשיו לקבל גם את ההחלטות הבאות.
אבל שילכו על זה. בהצלחה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
אולי צריך לשנות, אולי לא.
מה שבטוח לא נכון זה שהדבר היחיד (!!!!) שעדיף בבירור (!!!) שצריך לעשות זה לתת את המפתחות למי שב10 השנים האחרונות התעסק בענייני חשמל.

_________________
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 12:48 
מי זה רני כהנא, ועל מה לעזאזל אתם מדברים?

_________________
הפועל אפרטהייד


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 15:22 
1. גיל אמיתי זה מסוג המקרים הקלאסיים שאם הוא יקבל דקות חצי פורום ייצא על אברהמי שאין לו מושג ושהוא נותן לו קרדיט מוגזם, ואם הוא לא יקבל דקות אז החצי השני ייצא על אברהמי שאין לו מושג ושהוא גומר אותו.
זה הכל בשוליים. בשורה התחתונה גם מתן, גם בלאט וגם אמיתי לא מתקרבים לרמה של ישראלי שלישי בליגה הזאת. אפשר לעשות ניסויים ושילובים מפה ועד להודעה חדשה, אבל בשורה גדולה לא תצא מזה. הבעיה היא שאתמול שיחקת מול קבוצה שהישראלים 3-4 שלה הם סקוורר וטל קרפלס, כלומר אולי היחידה בליגה שהישראלים 3-4 שלה יותר חלשים משלך, ושום תירוץ כזה לא מתקבל.

2. אני חושב שדוקא אתמול, לשם שינוי, הבעיה שלנו ברבע האחרון לא היתה העדר יכולת אישית. רביב עשה איזה שלושה מהלכים אדירים באחד על אחד, סימונס עשה עוד שניים על קרפלס, באטל היה חלש מאוד אבל לקח את נעימי לסל כשפעם אחת זה עבד ופעם נוספת היו צריכים לשרוק עליו פאול שלא שרקו. ביכולת אישית עלינו על נס ציונה אפילו ברבע הזה. מי שניצח אותך זה דוקא אדווין שהוא שחקן שאין לו שום אחד על אחד ותפר עלינו כמעט 20 נקודות ברבע האחרון (הרבה באשמת סימונס ששיבחו פה את ההגנה שלו אבל אתמול היא היתה שערוריה).
ההבדל אתמול היה בכדורסל הקבוצתי וב-composure. נס ציונה שיחקו כדורסל מהיר ויעיל, כשאנחנו מנגד בהגנה רעה והיסטרית. אפשר לעבור מהלך מהלך ולראות טיפול רע בפיק אנד רול של נעימי (בעיקר בדקות שרותבארט היה על המגרש), עזרות גרועות מתחת לסל (למשל הסל של טל דן עם העבירה החמישית של רותבארט בגלל עזרה מטופשת של וויליאמסון), חורים מיותרים (למשל הסל של קרפלס בחיתוך אחרי שמתן בא לאיזה עזרה מיותרת). פשוט נתנו להם להשיג את היתרון בהתקפה (שחקן פנוי או מיסמאצ') בקלות. לנעימי יש חלק גדול בזה - עם כל הלכלוכים שהוא מקבל לאורך הקריירה על קבלת ההחלטות שלו, אתמול הוא ניהל את המשחק הרבה יותר טוב מבאטל ויצר את היתרונות בהתקפה תוך שניות ספורות. מנגד בהגנה נס ציונה פשוט צופפו את הצבע וניצלו את ההתפרקות המנטלית שלנו, שכללה הליכה עם הראש בקיר ואיבודים הזויים לגמרי, כדי לרוץ ולהשיג נקודות קלות (מה שאנחנו בכלל לא השגנו כל הרבע). הם לא נתנו לנו את היתרונות הקלים שנתנו להם אפילו פעם אחת לאורך הרבע לדעתי, לא סתם כל סל שלנו היה נראה כמו לידה. ואין ספק שהרבה מזה עניין מנטלי, וכדור שלג שאני כבר לא יודע אם יש ממנו יציאה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
זה באמת נראה כבר משהו מנטלי. צריך כבר פשוט נצחון צמוד אחד שיוציא אותנו מזה, ואולי יכניס לשחקנים חזרה בטחון. שרבע רביעי אברהמי יגיד להם אפילו שמשחקים 24 שניות כל התקפה לא משנה מה. שנתחיל בזה שאנחנו לא מקבלים 30 נקודות ברבע פשוט מזה שהמשחק איטי. זאת כבר תהיה התקדמות.
כרגע אנחנו בכזאת היסטריה שהמון התקפות מסתיימות אחרי 10-12 שניות בזריקה הזויה ולא קשורה לכלום

_________________
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
אדווין קיבל רביעית באמצע הרבע השלישי כשהוא עם שתי נקודות, איך זה שאף אחד לא חשב להדביק לו את חמישית לאורך כל ה-30 נקודות שהוא קלע אחרי זה?


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 17:25 
הפועל כתב:
זה באמת נראה כבר משהו מנטלי. צריך כבר פשוט נצחון צמוד אחד שיוציא אותנו מזה, ואולי יכניס לשחקנים חזרה בטחון. שרבע רביעי אברהמי יגיד להם אפילו שמשחקים 24 שניות כל התקפה לא משנה מה. שנתחיל בזה שאנחנו לא מקבלים 30 נקודות ברבע פשוט מזה שהמשחק איטי. זאת כבר תהיה התקדמות.
כרגע אנחנו בכזאת היסטריה שהמון התקפות מסתיימות אחרי 10-12 שניות בזריקה הזויה ולא קשורה לכלום


לא נראה לי שהתקפות ארוכות זה הפיתרון. דוקא נס ציונה שיחקו כדורסל מאוד מהיר וחד עם הרבה התקפות קצרות (אתה לא קולע 36 נק' ברבע בלי לשחק כדורסל מהיר) ביעילות יוצאת דופן. ההתקפה שלנו מנגד היתה מאוד שבלונית, ניסיונות ללכת פנימה בלי ריווח שפשוט נועדו לכישלון מול הגנה שמצופפת ומשחק בינוני של כל הגבוהים שלא הצליחו לייצר רבע מהיתרונות שסימפסון ייצר בצד השני (מבחינת היכולת למשוך דאבל אפים ועזרות, להכריח חילופים וליצור מיסמאצ'ים בפיק אנד רול, לסחוט עבירות וכו'). בנוסף גם רבע רביעי חלש מאוד של באטל שגם כן לא הצליח לייצר רבע מהיתרונות שנעימי ייצר לקבוצה שלו, וגם עשה נזק על הדרך (קשה לכעוס עליו כשהוא משחק בלי כתף ובאמת מקריב מעצמו). אדווין אמנם הרג אותנו עם ההאסל והקליעה אבל נעימי וסימפסון היו אלה שניצחו אותנו בכדורסל הכי פשוט ובסיסי שיש.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 17:35 
פז אני מסכים איתך שהפסדנו דווקא בכדורסל הקבוצתי אבל בעיני זה לחלוטין אשמתו של שרון.
שוב הטראפים המגוחכים האלה פוגשים שחקנים שלא מפחדים מהם כמו סימפסון ונעימי ואז דן, אסקה ואדווין נשארים פנויים לחלוטין.
במקום להבין את זה ולעשות התאמות שרון המשיך עם זה וחטף פאקינג 36 נקודות ברבע האחרון.
אגב, השיטה הזאת גם גורמת להרבה יותר פאולים ועם הספסל שלנו זה פחד אלוהים.

_________________
"I am hapoel"
"כן. כי זה במלחה"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 17:50 
אין ספק שחייבים לצמצם את כמות היתרונות שההגנה מאפשרת ליריב, בעיקר ברבע הרביעי. היו כמה ניסיונות לעזרה, טראפים ודאבל אפים שזה פשוט לתפוס את הראש איך נותנים ליריבה כאלה סלים קלים ברבע הרביעי. מילא שזה קרה לנו מול מכבי, שרמת הביצוע שלהם באמת יותר גבוהה והם הכריחו אותך לחלק מהדברים, אבל מול נס ציונה עם שני זרים ועם שחקנים כמו טל קרפלס וטל דן על הפרקט רבע שלם (שחקנים שלא היוו שום איום התקפי ושום איום קליעה) לא יכולה להיות הצדקה להפקרות הזאת. ושוב, נס ציונה לא נתנו לנו סל אחד קל כזה כל הרבע לדעתי. אין להם שום בעיה שנשבור את הראש באחד על אחד (גם כשיש לנו שם יתרונות וגם כשהוא הצליח לנו לא רע בחלקים גדולים מהרבע) והם לא צריכים לבוא ולחלק לנו מתנות עם כל מיני עזרות מיותרות.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
אני כן חושב שהתקפות ארוכות היו משנות. כאמור מהסיבה הפשוטה שה-מ-ו-ן התקפות שלנו הסתיימו אחרי 10-12 שניות בזריקה גרועה. כבר בזה אתה מנטרך חלק ניכר מההזדמנויות של היריבה, מאט את המשחק ומצמצם את מספר המתפרצות.
שווה לנסות לפחות. זה פרימיטיבי לאללה, אבל אנחנו במצב פאניקה וכ"כ היסטריים ברבע האחרון, שאולי צריך משהו דבילי ופשוט שכזה

_________________
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: מחזור 12 - הפועל ת"א נ. נס ציונה - יום שני 21.12.15 ב- 20:30
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2015, 03:27 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
1. גיל אמיתי זה מסוג המקרים הקלאסיים שאם הוא יקבל דקות חצי פורום ייצא על אברהמי שאין לו מושג ושהוא נותן לו קרדיט מוגזם, ואם הוא לא יקבל דקות אז החצי השני ייצא על אברהמי שאין לו מושג ושהוא גומר אותו.
זה הכל בשוליים. בשורה התחתונה גם מתן, גם בלאט וגם אמיתי לא מתקרבים לרמה של ישראלי שלישי בליגה הזאת. אפשר לעשות ניסויים ושילובים מפה ועד להודעה חדשה, אבל בשורה גדולה לא תצא מזה. הבעיה היא שאתמול שיחקת מול קבוצה שהישראלים 3-4 שלה הם סקוורר וטל קרפלס, כלומר אולי היחידה בליגה שהישראלים 3-4 שלה יותר חלשים משלך, ושום תירוץ כזה לא מתקבל.

נו, אבל אם יש לך רק שני ישראלים ברמה של ליגת העל, זה רק מדגיש את חוסר ההיגיון בכך שהשאירו שני זרים על אותה עמדה. כי במצב שלנו היינו צריכים גמישות בעמדות של הזרים, כך שבכל רגע נתון יהיו לנו שלושה זרים על המגרש.
בפועל הישראלים שלנו שיחקו 93 דקות שלשום. 13 דקות מתוך ה-40 שיחקנו עם שלושה ישראלים על המגרש, למרות שלפחות אחד מהם גורם לנו לשחק כאילו אנחנו ארבעה נגד חמישה, בזמן ששניים מארבעת הזרים שלנו יושבים על הספסל. אין הוכחה טובה מזה לכך שההחלטה לשחרר את אוונס השאירה את הסגל לא פחות עקום ממה שהוא היה, וזה היה ברור גם לפני שלושה שבועות כשההחלטה התקבלה. ה-handicap שרק אנחנו מתעקשים משום מה לשים לעצמנו זועק לשמיים במקרה הזה. אם במקום וויליאמסון ששיחק 29 דקות אתמול היה לנו את אוונס שהיה יכול לשחק 36-37 דקות במקרה הצורך, גם בעמדה 3 וגם בעמדה 4, היינו מקבלים עוד 7-8 דקות מתוך ה-40 שבהן אנחנו עם עוד זר על המגרש על חשבון אמיתי/מתן/בלאט. גם במשחק שבו באטל משחק פצוע, סימונס ירד לקבל טיפול ואלן נקלע לבעיית עבירות היינו יכולים להתקרב בלי בעיה לאידאל של 120 דקות מהזרים. וזה הבדל עצום. עם איך שהתפתח המשחק, סיכוי גדול מאוד שזה מה שהיה חסר לנו כדי לתת טיפה גז עד תחילת הרבע הרביעי במקום להסתובב סביב ה-10 הפרש, ולמנוע מראש את התסריט שקרה בסופו של דבר.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.