תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 20:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סגור לי ת'פינה | עירד צפריר עם שמעון גרשון (הארץ)
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
שמעון גרשון: "היום אוהדי הפועל תל אביב אומרים לי שתמיד הייתי ג'נטלמן, אולי כי יש להם רפרנס אחר"
הבלם לשעבר מדבר על הפיו-פיו של ערן זהבי ("צריך לתת את הכבוד למקום שממנו הגעת"), המעבר המתוקשר לבית"ר ירושלים ("אני יודע שאכזבתי את האוהדים, אבל הפועל תמיד נשארה בלב"), השילוב בין מוזיקה לכדורגל ("נכנסתי לחדר של קשטן, ואמרתי לו 'היי דרור, אני מוציא דיסק'") והבחירה של בנו שסגרה ת'פינה ("הוא הבין כנראה שהפועל זה המקום הכי טבעי בשבילו")

עירד צפריר

שמעון, ספר קודם כל על ספר הילדים החדש שלך, המשך ל"סודות הכדורגל של נועם".
זה ספר שני בסדרה, שמלווה את אותו גיבור בהרפתקאות חדשות ובמדינה חדשה, כשנועם נוחת בליוורפול אחרי שהסקאוט שלהם מזמין אותו למבחנים. הוא לומד את סודות הכדורגל מכל מיני כוכבים.

למה דווקא ליוורפול? לדמות כבר יש סוכן?
האמת שההחלטה היתה בגלל יוסי בניון. יש כל מיני פרטים בספרים שקשורים לאנשים שאני אוהב ומעריך. לליוורפול כמועדון יש גם מסורת מטורפת וליוורפול תמיד נשמעה לי מסתורית. המספר של נועם בספר זה 14, בחרתי בזה בגלל שלום תקווה.

דיברנו גם כשהוצאת את הספר הראשון ושאלתי אותך אם זה נכון שהבן שלך, נועם, משחק בהפועל תל אביב, ואמרת שזו סתם שמועה והוא רק בן שלוש וחצי.
עכשיו הוא באמת משחק שם.

הנה, השמועה הגשימה את עצמה.
כן. תראה, לי זה היה מאוד ברור שהוא ישחק בהפועל תל אביב. יש לו חברים שהלכו לכל מיני קבוצות אבל הוא לבד רצה לשם. הוא מכיר את ההיסטוריה שלי והבין כנראה שזה המקום הכי טבעי בשבילו.

הוא יהיה בלם?
זה עוד גיל כזה שאין ממש תפקידים אבל אני רואה שיש לו נטייה הגנתית עם הרצון לפרוץ קדימה.

אתה מאמין שיום אחד הוא יוכל להיות שחקן בוגרים בהפועל ת"א?
אני חושב שכן, אם הוא ממש יתמסר לזה הוא יוכל לעשות משהו בכדורגל. זה מוקדם אבל אני מאמין בו, אני רואה את האישיות שלו ואני רואה בו הרבה דברים שמזכירים אותי – האחריות, הרגישות, שיקול הדעת וקור הרוח. זה מאוד מגניב בשבילי לראות אותו משחק בהפועל, אחד הדברים הכי כיפים בשבוע שלי.

אתה ואשתך מלי גם עשיתם קאמבק מוזיקלי אחרי תקופה ארוכה. עברו הרבה שנים מאז הדיסק הראשון.
הדיסק הראשון יצא עוד כששיחקתי כדורגל, עשינו ממנו חגיגה, הוא הצליח, אבל זה גבה מחיר.

מבחינה תדמיתית?
כן, אבל זה היה מובן לי והייתי מוכן לשלם את המחיר כי זה חלק ממני כבן אדם. היה קטע שנכנסתי לחדר של דרור קשטן, המאמן הכי קשוח בארץ, ואמרתי לו "היי דרור, תקשיב, אני מוציא דיסק, מוזיקה". תאר לך את הסיטואציה.

איך הוא הגיב, בתור אחד שהשעה את מילאן אוסטרץ רק כי צבע שיער לבלונד פלטינה?
הקשר שלי עם דרור תמיד היה מדהים, הוא עיצב אותי כשחקן וכבן אדם. הוא פשוט זרם, אמר לי "עניין שלך, קח רק בחשבון שלדברים האלה יש מחיר. אתה צריך להיות עכשיו סופר מקצוען אם אתה רוצה שיקבלו את הפרויקט המוזיקלי בצורה שקטה".

לא יעזור כלום, הלהיט המוזיקלי הכי גדול שלך עד היום זה "הפועל ת"א מחזיקת הגביע". זה שיר שכתבת לילה לפני הגמר, נכון?
זה סיפור שאני מספר בהופעה שלנו, שמעיד עד כמה המוזיקה תמיד היתה חלק מהחיים שלי. לילה לפני הגמר, אני שחקן צעיר, אחרי 11 שנים שהפועל ת"א לא זכתה בכלום, ואני מתקשר לאחי, סבי, ואומר לו "תקשיב, כתבתי כמה מלים לשיר גביע, תכתוב גם אתה כמה ותקפוץ למלון". כפיר אודי היה שותף שלי לחדר והסתכל עלי "איזה חוצפן, יש מחר גמר גביע והוא חושב על שיר". סבי בא עם הגיטרה, כתבנו מלים ולחן והתחלנו לנגן. יצרנו את השיר לילה לפני הגמר כשאותו גמר התנקז לפנדל מכריע שלי. אותו פנדל הכריע לא רק את גורל הגביע אלא גם את הקריירה המוזיקלית שלי. אני זוכר שפשוט הרגשתי שאני מרחף שם מעל הדשא באיצטדיון רמת גן. זה היה תואר שפתח את הדרך בהפועל ודברים התחילו להיבנות ממנו, שחקנים צעירים התחילו להאמין ושנה אחרי זה לקחנו דאבל והכל נגרר לכיוון חיובי.

עברת הרבה חוויות באיצטדיון רמת גן. אחד המשחקים הזכורים והמבאסים שלך שם זה ה-1-1 של הנבחרת נגד אוסטריה. הבקעת פנדל בפאננקה שעד היום אני לא יודע איך היה לך את הביצים לבעוט ככה.
הפנדל הזה היה התפתחות של הבעיטות שלי, רוב הזמן הייתי בועט ימינה גבוה עם הפס, שזה מסוכן וגם ראיתי שהשוערים מתחילים לקלוט את זה ולזנק לכיוון. גם הייתי צריך לגוון כי השתעממתי מהר, כמו בחיים. הצ'יפ זו בעיטה שהתאמנתי עליה הרבה ואחרי זה התחלתי לעשות את זה יותר, גם בליגה. איך עשיתי את זה פעם ראשונה דווקא במשחק כל כך חשוב מול 40 אלף איש באיצטדיון? לא יודע, השראה של רגע.

ואז מקבלים את השוויון בזמן פציעות אחרי עבירה שלך על איביצה ואסטיץ' רחוק מהכדור. יש כתבה שרואים אותך דקה קודם לכן...
גמור.

כן, ואז דני ענבר מנתח שזה סיפור הכדורגל הישראלי, שעשית את הפאול כי לא היה לך כושר גופני.
היו שחקנים עם כושר גופני הרבה יותר טוב ממני. היה לי כושר גופני בסדר גמור, לא מהמדהימים, אבל הייתי מאוד דומיננטי במשחקים בקטע של לעלות להתקפה ולרדת. תראה וידאו שמוטי אקסמיט הכין לי ותראה כמה הייתי אוהב לעלות הרבה יותר מבלמים אחרים.

היית אחד הבלמים עם משחק רגל ויציאה קדימה הכי טובים שראיתי בארץ.
באותו משחק, אני זוכר שבאמת הגעתי לאיזושהי אפיסת כוחות. היתה תקלה עם הפאול הזה ואז הכדור עבר בין הרגליים של כולם בחומה. זה רגע שפחות נרצה לזכור, היינו יכולים לעלות להצלבה.

היריבות עם האוסטרים אז היתה גדולה. הפינג פונג של "אוטו באריץ' בן זונה" באיצטדיון רמת גן מצד לצד זה משהו שרק אתה זכית לחוות.
כן, אמא שלי בהתחלה לא ידעה איך לאכול את זה, אבל אחר כך היא התחילה ליהנות. אמרתי לה "אמא, זה בסדר, זה מתוך ריספקט".

זה היה בעיקר אוהדי בית"ר.
נכון.

כשבאת לעבור לבית"ר זה לא עבר לך בראש?
המעבר לא היה פשוט, הוא היה מלווה בהרבה חששות. מגיל 10 עד גיל 28 הייתי שחקן וקפטן של הפועל ת"א. הייתי מאוד מזוהה, בגלל זה קיללו אותי תמיד. גם האוהדים יודעים שהיום מקללים אותך ולמחרת אם אתה עובר לקבוצה שלהם ותורם, אז יעודדו אותך. ההנהלה של הפועל ת"א אז (מוני הראל ושחר בן עמי; ע"צ) לא ניהלה אתי משא ומתן בתום לב לצערי, והייתי צריך לקבל החלטה, אם אני נשאר כקורבן של המערכת או לוקח את גורלי בידי. הצד הכלכלי היה ברקע, אבל הם פשוט לא תקשרו אתי בצורה כנה והוציאו לאוהדים כל מיני ידיעות סותרות. מצד שני, אתה רואה מועדון שמאוד בונה עליך ורוצה שתוביל אותו. היו לי שם ארבע שנים מדהימות עם חמישה תארים.

היתה את מסיבת העיתונאים שבה בכית, היו אנשים שאמרו שאלה דמעות תנין. מה התחולל אז בתוכך?
מי שכתב את זה לא מבין דבר או חצי דבר, לא בכדורגל וגם לא באנשים. המטרה של מסיבת העיתונאים היתה אחת, לכבד את התקשורת ויותר מזה את האוהדים של הפועל. לנסות להסביר להם את השיקולים ושניסו להטעות אותם. חמש דקות לפני עוד הייתי בקור רוח אבל ברגע שאתה אומר מול כולם "אני רוצה להודות לכל השחקנים ששיחקו אתי", המשפט הזה מכיל כל כך הרבה תמונות, חוויות, אמוציות ואימונים שרצו מול העיניים.

תגיד, בילדות שלך היית אוהד בית"ר, נכון?
(חושב) לא, האמת שבתור ילד – ואני רואה את זה גם על הבן שלי – לא היה לי אף פעם אופי של אוהד. כל הזמן העדפתי לשחק כדורגל בשכונה וכשהתחלתי לשחק בהפועל הייתי הולך לראות את הפועל. לא אהבתי לראות משחקים, זה היה ארוך לי מדי, אהבתי שהכדור אצלי.

ערן זהבי עבר למכבי דרך קבוצה באירופה וגילי ורמוט עשה את זה ישירות. אתה בטח יכול להבין את זה.
אני יכול להבין שחקנים, זה לא דומה לשום דבר אחר. תחשוב שבן אדם עובד באפל ורוצה לעבור לעבוד במתחרה, אבל כל הלקוחות של אפל אומרים לו "לאאאא, אתה הסמל שלנו!". אני בטוח שלגילי ולערן היו החלטות מאוד קשות ובסוף צריכים להיות שלמים איתן, וגם האוהדים צריכים להבין שהקריירה של שחקן כדורגל קצרה. אני מתחייב בפניך שאף שחקן לא מקבל החלטה ברמה עסקית נטו, רק בגלל כסף. החשיבות קיימת אבל לא כמו שזה נראה לאוהדים מהצד, יש התנהלויות מאחורי הקלעים שהאוהדים לא רואים, למשל כשאומרים לשחקנים "אנחנו חייבים שתעבור קבוצה כי אין כסף, זה המצב".

מצד שני, לעלות כקפטן בדרבי כשאתה יודע שאחרי המשחק אתה עובר ליריבה - בעייתי.
בעייתי, אבל תאמין לי שגילי לא ישן בלילה בגלל זה.

כשעברת לבית"ר תמיד היית מסויג מול הפועל, מעולם לא חגגת בצורה מוחצנת במיוחד, לא התגרית באוהדים, אפילו כשקיללו אותך כהוגן.
כשהייתי בבית"ר כל פעם הכניסו אותי לפינה ואמרתי "אני אוהב את הפועל ת"א, אבל אני שחקן של בית"ר היום". הבאתי את כל המקצוענות שלי אבל אף פעם לא התביישתי בזה שאני אוהב את הפועל. לא זו בלבד, הספר הראשון שלי שיצא על נער שגדל בהפועל ת"א וזכה איתה בסוף בגביע, נכתב כשהייתי שחקן פעיל בבית"ר. זה שמעון. וכן, התנהגתי בצורה ג'נטלמנית עם האוהדים כי גם הבנתי את המקום שממנו הם מגיעים, וזכרתי שאני חלק בלתי נפרד מההיסטוריה של הפועל. אני פוגש היום אוהדים והם אומרים לי שתמיד הייתי ג'נטלמן, אולי כי היום יש להם רפרנס אחר.

זהבי. אותו ואת הפיו פיו אתה מבין? בכל זאת הוא במכבי היום וזו יריבות גדולה.
שמע, אני לא יודע מה גרם לו להתנהג בצורה כזו, אולי הדליקו אצלו כל מיני כפתורים, אבל אתה רואה גם בעולם שחקנים שעברו ליריבה והם מצניעים את החגיגות. צריך לתת את הכבוד למקום שממנו הגעת.

יש שני רגעים ביחסים שלך מול הפועל כשחקן בית"ר שזכורים במיוחד. הראשון, הדאבל שלקחת עם בית"ר על הראש של הפועל בגמר גביע של 2008, כולל פנדל מכריע שלך. השני, הדאבל שהפועל לקחה על הראש שלך ושל בית"ר בטדי ב-2010. איכשהו תמיד כשהפועל ובית"ר מעורבות בהקשר שלך זה נגמר בדאבל.
(צוחק) באותה עונה (2009/10; ע"צ) לא היינו בקרב האליפות והפועל כן, אז במבט אחורה אני שמח שאני הייתי מרוצה, הם היו מרוצים בעונה אחרת.

המשחק ההוא בטדי היה אחד האחרונים שלך בקריירה. כאב לך שהפועל לקחה עליכם דאבל או שזה עבר לידך?
הם היו קבוצה נהדרת באותה שנה. לא כאב לי. עשינו את הכי טוב שלנו, הגיע להם, לקחו דאבל, עדיף הם מאשר מישהו אחר.

קפצת על ערן זהבי בגליץ' בגול שלו.
יכול להיות, אני צריך לראות את זה.

והפנדל ההוא נגד הפועל בגמר גביע?
האמת שזה היה גמר מאוד אמוציונלי בשבילי. היה לא פשוט פתאום לראות את התמונה מהצד השני. הגיעו הפנדלים ואמרתי לשומי "תקשיב, אני לא בועט". ישב עלי משהו מאוד מוזר, אמרתי לו "אני כרגע לא בועט, אם צריך הבעיטה תגיע אלי". לא הייתי בחמישייה, וזה לא שהחלטתי שאני בועט שישי. פשוט הסתכלתי הצידה וראיתי שחקנים מפורקים, אחד הקיא, השני תופס את הרגל עם קרח. אמרתי "טוב, אין ברירה, הבעיטה הגיעה".

לקראת סוף התקופה שלך בבית"ר עם הבעיות הכלכליות והקיצוצים בשכר, רצית לחזור להפועל. היו גורמים, כולל אחיך, שדחפו לזה אבל האוהדים בלמו את המהלך.
האמת שאני לא לחלוטין זוכר, היו כל מיני דיבורים בזמנו, לא ממש פרקטיים. האוהדים היו מאוד אמוציונליים לגביי, אני יודע שאכזבתי אותם וכל הדבר הפך למשקע שתמיד נמצא שם. היה צריך לקרות משהו גדול כדי שחזרה כזו תקרה. אבל סיימתי איפה שהייתי צריך, פרשתי בגלל הבעיה בלב. תמיד התגעגעתי ותמיד אתגעגע להפועל, זה תמיד בלב.

בזכותך הציבור הישראלי גם נחשף למילה פוצ'ימוי.
כן, עם הכוכב ארקדי.

איך הרגשת בעקבות הקטע ההוא שבו גיידמק העליב אותך בצורה כל כך בוטה?
יש מקרים בחיים כשחקן שצריך להסתכל עליהם ולומר "אוקיי, זה הסרט שהבן אדם הזה חי בו, אני לא מצטרף לסרט. תן לרגע לחלוף". הדברים חלפו, גם הבן אדם חלף, הוא ממש חלף.

כשקראת שהוא הלך לכלא מה עבר בראש?
כלום. הוא עשה עבודה מדהימה בתחילת דרכו בדברים חברתיים אבל ביקש לעשות קיצורי דרך שאין להם היתכנות. אני באמת מצטער עם מה שקרה לו.

אני יודע שאחיך מורדי חזק בעניין של הסיינטולוגיה. אתה ומלי גם נכנסתם לזה?
האמת שלא. אחי מורדי הוא סיינטולוג. זה תחום שיש עליו הרבה דיסאינפורמציה ויחסי ציבור לא טובים שעושים לארגון הזה. מה שיצא לי להיחשף דרך אחי זה דברים מעניינים כמו תקשורת עם ילדים, דברים נורא פשוטים והגיוניים. סיינטולוגיה מההגדרה שלה היא מהמילה science, וזה לא משהו דתי. זה כלים לחיים יותר טובים ומאורגנים. אני יודע שבארגון לומדים חרדים, מוסלמים, חילונים.

יש שאומרים שזה נגד היהדות, שזה סוג של כת.
מהמעט שנחשפתי לא פגשתי משהו שהוא נגד היהדות או נגד דת. הם נלחמים בריטלין ובסמים, עושים עבודה חברתית מאוד מבורכת.

מכיר את הסדרה "סאות' פארק"?
אנימציה, כן. לא ראיתי.

יש שם פרק שמספר מה באמת הסיינטולוגיה טוענת ומאמינה בו על סמך כתבי רון האוורד, ומציגים שם איך האמונה הסיינטלוגית היא שיש נשמות של חוצנים שכלואות בתוך הגוף של בני אדם והם הגורם לכל החששות והפחדים שלנו.
(צוחק) אני חושב שהסיינטולוגים צוחקים על העניין הזה. אם תגיד לאחי משהו לא במקום, הוא יגיד לך "החייזרים תכף יבואו". שטויות כאלה של הומור עצמי, אבל זה לא הכיוון בכלל.

יאללה, תודה רבה שמעון ושיהיה בהצלחה בהמשך.
תודה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סגור לי ת'פינה | עירד צפריר עם שמעון גרשון (הארץ)
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 15:13 
שימון גרשון :PUKE: :PUKE: :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 15:19 
ציטוט:
יש שני רגעים ביחסים שלך מול הפועל כשחקן בית"ר שזכורים במיוחד. הראשון, הדאבל שלקחת עם בית"ר על הראש של הפועל בגמר גביע של 2008, כולל פנדל מכריע שלך. השני, הדאבל שהפועל לקחה על הראש שלך ושל בית"ר בטדי ב-2010. איכשהו תמיד כשהפועל ובית"ר מעורבות בהקשר שלך זה נגמר בדאבל.
(צוחק) באותה עונה (2009/10; ע"צ) לא היינו בקרב האליפות והפועל כן, אז במבט אחורה אני שמח שאני הייתי מרוצה, הם היו מרוצים בעונה אחרת.

אה? מה הקשר גרשון לעונה הזאת? והוא עוד עונה כאילו הוא היה שחקן פעיל? מה לעזאזאל?
כמה משחקים הוא שיחק ב2010?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ציטוט:

אה? מה הקשר גרשון לעונה הזאת? והוא עוד עונה כאילו הוא היה שחקן פעיל? מה לעזאזאל?

שיחק נגדנו במשחק האחרון של האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
mr.durden כתב:
NARKOTIKA כתב:
ציטוט:

שיחק נגדנו במשחק האחרון של האליפות.

פתח בהרכב של בית"ר ברוב המשחקים בעונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 15:39 
איך אני לא זוכר דבר כזה :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 16:15 
אחלה ראיון.

לא יכול להגיד שאני כועס על גרשון, אבל המעבר שלו הפך אותו ברגע אחד מאחד השחקנים האוהובים עלי בתולדות המועדון, לעוד הערת שוליים בהיסטוריה. יכול היה להזכר כאחד הסמלים הגדולים של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 17:22 
נועם שחם כתב:
אחלה ראיון.

לא יכול להגיד שאני כועס על גרשון, אבל המעבר שלו הפך אותו ברגע אחד מאחד השחקנים האוהובים עלי בתולדות המועדון, לעוד הערת שוליים בהיסטוריה. יכול היה להזכר כאחד הסמלים הגדולים של המועדון.

הכי הפועל שיש סיפור שמעון גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
הרבה פחות גרוע מ2 הזבלים בצהוב, לא יודע למה תמיד המשכתי לחבב אותו.
קשה להגיד את זה אבל הוא הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
בן כמה הילד שלו ?
או בקיצור מתי הוא חותם במכבי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 17:35 
שונא ביטר ירושלים כתב:

במקרה אני מכיר אותו אישית והוא אחלה בן אדם
לא דמות הכדורגלן הישראלי הטיפוסי.
אני מניח שזו הסיבה שהמשכת לחבב אותו ...
באמת היה קשה לכעוס עליו אין להשוות בכלל לשני הזבלים
בצהוב.
גם זהבי מבחינתי לא היתה לי בעיה איתו הוא הלך למי שנתן לו הצעה ,
רק שהחל להתנהג שם כמו בהמה בדרבים השנאה התפתחה.
על גילי אני לא מרחיב הוא שבר את כל השיאים והעמיד רף גבוה במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
שונא ביטר ירושלים כתב:

במקרה אני מכיר אותו אישית והוא אחלה בן אדם
לא דמות הכדורגלן הישראלי הטיפוסי.
אני מניח שזו הסיבה שהמשכת לחבב אותו ...
באמת היה קשה לכעוס עליו אין להשוות בכלל לשני הזבלים
בצהוב.
גם זהבי מבחינתי לא היתה לי בעיה איתו הוא הלך למי שנתן לו הצעה ,
רק שהחל להתנהג שם כמו בהמה בדרבים השנאה התפתחה.
על גילי אני לא מרחיב הוא שבר את כל השיאים והעמיד רף גבוה במיוחד.

לא רציתי להגיד את זה כאן אבל גם אני מכיר אותו אישית מגיל קטן, ממש לא דמות הכדורגלן הישראלי.
אם זהבי לא היה חתיכת זבל קטן הוא גם לא היה מגיע לרמה של גיל.

אני רוצה להזכיר שפעם שחקנים לא היו מרוויחים כמו היום, נפלה על שמעון "הזדמנות" לעבור לידיו של האוליגרך ארקדי גאידמק (שגם אותו הכרתי במקרה) אז הוא חשב עסקית ויכול להיות שבצדק.
לשים את עצמי בנעליו ולחשוב מי אני מעדיף שישלם לי משכורת - סגול ותאומים או ארקדי גאידמק, התשובה די ברורה.
באותה תקופה אני חייב לציין שגאידמק היה בשיא נכסיו ושוויו היה אדיר, כל אדם שהיה קרוב אליו עשק אותו בסכומים אדירים של כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 18:05 
שונא ביטר ירושלים כתב:
לא רציתי להגיד את זה כאן אבל גם אני מכיר אותו אישית מגיל קטן, ממש לא דמות הכדורגלן הישראלי.
.

שונא ביטר ירושלים כתב:
הרבה פחות גרוע מ2 הזבלים בצהוב, לא יודע למה תמיד המשכתי לחבב אותו .

יש לי חשד קטן. דבר איתי אם זה עוד מטריד אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
שונא ביטר ירושלים כתב:
.

שונא ביטר ירושלים כתב:
הרבה פחות גרוע מ2 הזבלים בצהוב, לא יודע למה תמיד המשכתי לחבב אותו .

יש לי חשד קטן. דבר איתי אם זה עוד מטריד אותך.

לא כל אדם שאני מכיר אני חייב לאהוב, אתה יכול להמשיך לחפש אותי בקטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 18:26 
שונא ביטר ירושלים כתב:

אני רוצה להזכיר שפעם שחקנים לא היו מרוויחים כמו היום, נפלה על שמעון "הזדמנות" לעבור לידיו של האוליגרך ארקדי גאידמק (שגם אותו הכרתי במקרה) אז הוא חשב עסקית ויכול להיות שבצדק.
לשים את עצמי בנעליו ולחשוב מי אני מעדיף שישלם לי משכורת - סגול ותאומים או ארקדי גאידמק, התשובה די ברורה.
באותה תקופה אני חייב לציין שגאידמק היה בשיא נכסיו ושוויו היה אדיר, כל אדם שהיה קרוב אליו עשק אותו בסכומים אדירים של כסף.

אחלה שנפלה לו ההזדמנות. שיהיו לו לתרופות, לו ולמשפחה.
אין קהל עם זיכרון קצר יותר מהקהל של הפועל.
אלישע לוי, שמעון גרשון, הכל עובר. גילי ורמוט רק צריך לחכות שנה כדי שישכחו גם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
שונא ביטר ירושלים כתב:

אלישע לוי, שמעון גרשון, הכל עובר. גילי ורמוט רק צריך לחכות שנה כדי שישכחו גם לו.

לחכות שנה? שכחת שריירו פה על איזו אפשרות הזויה לקלוט אותו בינואר אם הוא לא ישתלב שם?

זה נכון אבל שאי אפשר להשוות את גרשון לורמוט (זהבי בכלל לא באותה סקאלה של מעבר ואם לא ההתנהגות בדרבים ספק אם מישהו היה מתייחס אליו בכלל חוץ מהחברים של אבוטבול) והוא הרבה פחות גרוע ממנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 19:27 
קונפורמיסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
:PUKE: :PUKE: :PUKE:
הבוגד הגדול בכל הזמנים ושאף אחד לא יקשקש אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 19:35 
אבו-דגל כתב:
:PUKE: :PUKE: :PUKE:
הבוגד הגדול בכל הזמנים ושאף אחד לא יקשקש אחרת.

הוא בוגד גדול אין ספק.
אבל אני יותר שונא את זהבי וגילי. אולי בגלל שמכבי יותר שנואה לטעמי מבית"ר

הבוגד הגדול מכולם הוא ללא ספק גילי
אבל השנוא מכולם זה זהבי בלי תחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
הבוגד הכי גדול זה גילי ורמוט.
הבוגד הכי שנוא זה ערן זהבי.
הבוגד שהיה הכי חשוב לקהל הפועל תל אביב והיחיד מבין השלושה שבאמת אפשר היה להגיד שהוא סמל הוא שמעון גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 20:02 
שמעון גרשון לא נשכח ולא נסלח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 20:57 
שמעון גרשון היה סמל אמיתי כי הוא גדל בנוער, לא עזב להתבשל בקבוצה אחרת ובגיל מאוד צעיר נכנס להרכב הראשון.
היה ממובילי המהפך מהתקופה הנוראית של ירידת ליגה, דשדוש על סף ירידה בשנות התשעים והפריצה ב 97/98 עם האליפות (כן, מבחינתי) ואח"כ גביע, דאבל, אירופה, גניבות האליפות של שחר עם הילד בן ה 16 (איגביני יעקובו שהוחתם אחרי סגירת הרישום כזר שישי זו שערורייה לא פחות מבית שאן).

יש כנראה דעות סותרות למה עזב. אבל אם לא הצהיר במפורש שגרשו אותו מהפועל, עזב בגין כסף ולכן בוגד. היה נשאר אצלנו, מרוויח פחות אבל היה מקבל תפקיד ניהולי \ מקצועי וכסף לא חסר לו.

זועבי זה דוגמה קלאסית ל"עבד כי ימלוך". גדלת אצלנו, עשינו אותך שחקן. בזכותנו הגעת לאירופה. רצית להרוויח יותר - זכותך. לעשות לנו פיו פיו - ערס מנייאק! חסר כבוד, חסר כבוד עצמי.

שרמוט? - אולי גרשו אותך, אולי לא. לא היית חייב לעלות בדרבי ההוא. יכולת להשאר אצל יואב כ"ץ, שכונה. מתאים לך. אני מקווה שהספסל של המקקיה הצהובה מרופד מספיק עבור ישבנך הענוג.

שלושתם בוגדים מבחינתי. מה זה משנה מי יותר גדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 20:57 
שמעון גרשון היה סמל אמיתי כי הוא גדל בנוער, לא עזב להתבשל בקבוצה אחרת ובגיל מאוד צעיר נכנס להרכב הראשון.
היה ממובילי המהפך מהתקופה הנוראית של ירידת ליגה, דשדוש על סף ירידה בשנות התשעים והפריצה ב 97/98 עם האליפות (כן, מבחינתי) ואח"כ גביע, דאבל, אירופה, גניבות האליפות של שחר עם הילד בן ה 16 (איגביני יעקובו שהוחתם אחרי סגירת הרישום כזר שישי זו שערורייה לא פחות מבית שאן).

יש כנראה דעות סותרות למה עזב. אבל אם לא הצהיר במפורש שגרשו אותו מהפועל, עזב בגין כסף ולכן בוגד. היה נשאר אצלנו, מרוויח פחות אבל היה מקבל תפקיד ניהולי \ מקצועי וכסף לא חסר לו.

זועבי זה דוגמה קלאסית ל"עבד כי ימלוך". גדלת אצלנו, עשינו אותך שחקן. בזכותנו הגעת לאירופה. רצית להרוויח יותר - זכותך. לעשות לנו פיו פיו - ערס מנייאק! חסר כבוד, חסר כבוד עצמי.

שרמוט? - אולי גרשו אותך, אולי לא. לא היית חייב לעלות בדרבי ההוא. יכולת להשאר אצל יואב כ"ץ, שכונה. מתאים לך. אני מקווה שהספסל של המקקיה הצהובה מרופד מספיק עבור ישבנך הענוג.

שלושתם בוגדים מבחינתי. מה זה משנה מי יותר גדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 21:27 
הסלע האדום כתב:
כשעברת לבית"ר תמיד היית מסויג מול הפועל, מעולם לא חגגת בצורה מוחצנת במיוחד, לא התגרית באוהדים, אפילו כשקיללו אותך כהוגן.

קשקוש מארץ הקשקושים, יש תיעוד שלו בוידאו חוגג בקפיצות מטורפות אחרי שער של בית"ר נגדנו, באחד המשחקים הראשונים שלו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 22:27 
מגיע לנו ששחקנים עוברים לקבוצות שנואות מול העיניים שלנו,אין להנהלה הזאת כבוד לשחקני בית וזה חוזר כבומרנג (ראה מקרה שי אבוטבול,15 שנה בהפועל וזרקו אותו לכלבים
אתם צריכים להבין ששחקן בגיל של גרשון היה צריך לחשוב על עתידו ובבית"ר הציעו לו באותו תקופה עם גאידמק פי 4 במשכורת
כל שחקן היה עובר תאמינו לי
בקשר לורמוט וזהבי כמו שאמרו פה מזהבי התחילה לשנאה בגלל ההתנהגות הבהמתית שלו בדרבים
ורמוט בינתיים עוד לא התגרה בנו ותזכרו כמה רגעים מאושרים הוא נתן לכם
לא צריך להסתכל רק על הרע כל הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
שונא ביטר ירושלים כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
אלעד האדום כתב:
מגיע לנו ששחקנים עוברים לקבוצות שנואות מול העיניים שלנו,אין להנהלה הזאת כבוד לשחקני בית וזה חוזר כבומרנג (ראה מקרה שי אבוטבול,15 שנה בהפועל וזרקו אותו לכלבים

זרקו אותו לכלבים? על מה אתה מדבר יא חתיכת אינטרסנט חבר של שי?
אם זרקו אותו לכלבים זה פיצוי כספי מעל ומעבר וטקס פרידה שנערך במשחק הבית האחרון אז הלוואי שיזרקו אותי לכלבים מכל מקום עבודה שיהיה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
ימים יגידו מה קרה עם ורמוט, הסיפור הגדול הוא נטישת הספינה ברגע משבר כל כך גדול.
שמעון שבר לי את הלב.
חייב להגיד שאת שמעון שנאתי יותר מגיל, אני אפילו לא מצליח לאחל לו לשבור רגל. פשוט נגעל ממנו.

הכי פחות מעניין, והכי דוחה, הוא לחלוטין זהבי, שמהיכרות קרובה עם המקרה לקח החלטה שאפשר לקחת, והחליט לאבד את הראש ולהתסיס. ערס קטן נגרר ודוחה.
ביום שדבר כזה יהיה קפטן הנבחרת אפשר לסגור את הענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
אגב יהיה נהדר אם הבן שלו ישחק בבוגרים. "מת בלאט ומת גרשון" 2.0 ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
ימים יגידו מה קרה עם ורמוט, הסיפור הגדול הוא נטישת הספינה ברגע משבר כל כך גדול.
שמעון שבר לי את הלב.
חייב להגיד שאת שמעון שנאתי יותר מגיל, אני אפילו לא מצליח לאחל לו לשבור רגל. פשוט נגעל ממנו.

הכי פחות מעניין, והכי דוחה, הוא לחלוטין זהבי, שמהיכרות קרובה עם המקרה לקח החלטה שאפשר לקחת, והחליט לאבד את הראש ולהתסיס. ערס קטן נגרר ודוחה.
ביום שדבר כזה יהיה קפטן הנבחרת אפשר לסגור את הענף.

אין ראויה ממדינת ישראל שהאפס הזה יהיה קפטן נבחרת הכדורגל שלה, השלב הבא יהיה לחוקק חוק חובת חגיגת פיו פיו אחרי גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: