תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:24 
19 כתב:
אני מסכים בהחלט שכדאי שהם לא יסתובבו בעולם. מתי רושמים אותם להרצאות בבתי ספר ובצה"ל ובאוניברסיטאות?

עזוב נו.
אתה לא מבין שישראל נאבקת כדי להסביר לעולם את הסיטואציות המורכבות שאנו נקלעים אליהן בעת לחימה והחברה הנחמדים האלה פוגעים אנושות במאמצים האלה? או שמבחינתך תוצאה כזו שגורמים בינלאומיים יראו מצג שווא לפיו צה"ל הינו צבא אכזר, לא מוסרי ולא אנושי היורה בכוונת זדון בחפים מפשע היא תוצאה משביעת רצון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קמפיין השתולים
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:27 
KingAlpaca כתב:
תקשיב,
אני לא מבין למה אתה מנסה לשכנע אותנו,
האח הגדול וגרינג כבר לגמרי תומכים בך,
מה אתה צריך יותר מהענקים האלה?

אני מנסה להעמיק טיפה את הדיון יותר מאשר
אם תרצו הפאשיסטים האלה מסיתים/שוברים שתיקה האלה בוגדים

לא בא לשכנע, מקווה לפחות לתת נקודה למחשבה.
ולא צריך פה תמיכה אלא מהלך אקטיבי שימנע את התופעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:29 
שלא תבינו אותי לא נכון, מכל ארגוני זכויות האדם שוברים שתיקה הוא אחד מאלה שאני הכי מעריך. זה ארגון של אמת פנימית, ומצפן מוסרי אמיתי.
אבל כל השיח כרגע בנושא שלהם הוא הסחת דעת מהדברים האמיתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:35 
קומוניסים כתב:
19 כתב:
אני מסכים בהחלט שכדאי שהם לא יסתובבו בעולם. מתי רושמים אותם להרצאות בבתי ספר ובצה"ל ובאוניברסיטאות?

עזוב נו.
אתה לא מבין שישראל נאבקת כדי להסביר לעולם את הסיטואציות המורכבות שאנו נקלעים אליהן בעת לחימה והחברה הנחמדים האלה פוגעים אנושות במאמצים האלה? או שמבחינתך תוצאה כזו שגורמים בינלאומיים יראו מצג שווא לפיו צה"ל הינו צבא אכזר, לא מוסרי ולא אנושי היורה בכוונת זדון בחפים מפשע היא תוצאה משביעת רצון?

אני לא הכי מתלהב מכל היורים ובוכים הזה ושוברים שתיקה זה לא בדיוק כוס התה שלי (למרות שאני חושב שהפעילות שלהם חשובה), אבל אתה יודע שחיילים באים אליהם ומספרים דברים שהם עברו וראו, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה לא ברור למה אתה מעלה שוב את נושא המימון הזר.
חשבתי שכבר סוכם על הקיר שלך בפייסבוק כולל מראי מקומות שהתנועות שנלחמות ב"שתולים" וכל מיני מועצות אזוריות שלא אנקוב בשמן כדי לא להפוך את זה לדיון על שמאל וימין (באמת?) מקבלות מימון ישיר מתנועות נאו נאציות באירופה. לא מדינות דמוקרטיות ממוסדות, אלא ממש תנועות שמאמינות שהיטלר צדק ומכבסות מילים בצורה מעוררת הערכה כמעט כמו "אם תרצו" בשביל שלא יסגרו אותן ויאסרו את מנהיגיהן.
אני חושב שזאת בעיה שכדאי שאתם שם בימין תטפלו בה לפני שאתם מטיפים לאחרים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:50 
100%anti beitar כתב:
קומוניסים כתב:
19 כתב:

עזוב נו.

אני לא הכי מתלהב מכל היורים ובוכים הזה ושוברים שתיקה זה לא בדיוק כוס התה שלי (למרות שאני חושב שהפעילות שלהם חשובה), אבל אתה יודע שחיילים באים אליהם ומספרים דברים שהם עברו וראו, כן?

כן, חלק מהדברים הם דברים שחיילים ראו וחוו. חלק לא. יש גם המצאות או הגזמות או בחירה מאוד ספציפית לתאר אירועים (למשל, בניתוק מהתמונה הרחבה שלהם).
אבל גם הם מבינים שיש דברים אחרים (למשל: סיכון של כוחותנו בפועל רק כדי לא לפגוע אולי בחפים מפשע) אך הם בוחרים במגמתיות שלא להציג אותם.
בשורה התחתונה: הם בוחרים להפיץ את הדברים האלה למטרות פוליטיות מוצהרות (לדחוף את ישראל לנסיגה כוללת) ובדרך הם לא מהססים לחרבן על כולנו.
האם צה"ל לא נאלץ להתמודד עם סיטואציות מאוד מאוד קשות ומורכבות שהחברה האירופאית לא מכירה? למשל התמודדות עם ארגון טרור שמשתמש באוכלוסייה אזרחית כמגן אנושי. שימוש באמבולנסים לטרור. נשים וילדים מחבלים. מפקדים לפעמים לא לוקחים סיכונים על הכוח שלהם וכן נותנים הוראות לעיתים מוגזמות כדי לא לשבת למחרת מול האמא הממררת בבכי של החייל שלהם. ברור שיש פאדיחות וברור גם שיש יחידים שפעלו באופן לא מוסרי. זה לא בא מהמטכ"ל ולא מהקבינט. כל הקטע הזה של להלשין בינינו פשוט מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:51 
וגם מצחיק כל ה"שלא יראו בעולם".
הלו, 2016, יש אינטרנט. אז זה רק יהיה כתוב באתר, כל מי שירצה לראות, יראה.

בינתיים הקמפיין הזה ככל שאני רואה הוביל לתוצאה ההפוכה ועוד ועוד חיילים משתפים סיפורים, אז אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:52 
ItaiH6 כתב:
חוץ מזה לא ברור למה אתה מעלה שוב את נושא המימון הזר.
חשבתי שכבר סוכם על הקיר שלך בפייסבוק כולל מראי מקומות שהתנועות שנלחמות ב"שתולים" וכל מיני מועצות אזוריות שלא אנקוב בשמן כדי לא להפוך את זה לדיון על שמאל וימין (באמת?) מקבלות מימון ישיר מתנועות נאו נאציות באירופה. לא מדינות דמוקרטיות ממוסדות, אלא ממש תנועות שמאמינות שהיטלר צדק ומכבסות מילים בצורה מעוררת הערכה כמעט כמו "אם תרצו" בשביל שלא יסגרו אותן ויאסרו את מנהיגיהן.
אני חושב שזאת בעיה שכדאי שאתם שם בימין תטפלו בה לפני שאתם מטיפים לאחרים.

לא סוכם שום דבר כזה. לא הגבתי לטענות סרק האלה כי זה במת היה מגוחך לחלוטין.
מראי המקומות לא הוכיחו את הטענה.
תן לי הוכחה אחת אמינה אמיתית ורצינית לתמיכה של גוף ניאו נאצי בתנועת ימין ואני אהפוך את העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:53 
קומוניסים כתב:
19 כתב:

עזוב נו.

אתה מפספס את כל העניין.
הם לא אומרים שצה"ל הוא צבא מוסרי או לא מוסרי.
הם אומרים שהמציאות של הכיבוש מביאה להשחתה מוסרית באופן מובנה כמעט.

אתה אומר שזה מזיק להסברה. סבבה.
אני חושב שאם צה"ל היה משתף פעולה וממנף את הפרויקט הזה, זה היה יכול להיות מהלך הסברתי מעולה, מסיבה פשוטה מאוד- בעולם של היום כבר אי אפשר לצבוע קיר רקוב בשני טון צבע. זה לא עובד. אי אפשר להציג בצורה חיובית מציאות דפוקה.
אם הכיבוש הוא המציאות כרגע, אז לפחות נעשה כל מה שאפשר כדי לנהל אותו בצורה הכי פחות רעה. להראות לעולם שאנחנו בודקים את עצמנו, מסתכלים במראה ומפיקים לקחים.

אם אתה חושב שמישהו בעולם משתכנע מהניסיון הפתטי של ההסברה שלנו לצבוע בתכלת ורוד את המציאות השחורה, אתה חי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אני מנסה להעמיק טיפה את הדיון יותר מאשר...שוברים שתיקה האלה בוגדים

OMFG
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
:LOL2: :BOW: :LOL2:
וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
Noam כתב:
תמשיכו להתעסק בשוברים שתיקה, זה נושא מאוד חשוב.
ביבי הזה פשוט גאון.

זה לא רק שוברים שתיקה אלא מערך שלם של ארגונים המוציאים דיבת ישראל רעה בעולם תוך שהם מקבלים מימון ממדינות זרות ו/או ארגונים זרים (אינטרסים זרים ולעיתים אנטי ישראלים). אתה לא חושב שזאת בעיה? אתה לא מבין שזה נושא חשוב לטיפול? זה לא אמור להיות עניין של ימין ושמאל. אני חושב שכל מי שמגדיר עצמו כיהודי ישראל וציוני אמור להבין שפעילות כזאת משרתת את אויבי ישראל ופוגעת בישראל, מדינית וגם כלכלית חברתית (חיזוק התומכים בחרם הבינלאומי על ישראל).

יש לך את זה ביותר ילדותי, שטחי ורדוד?

(בלי קשר לזה שנעם צודק)

גם אם לצורך העניין ביבי רכב על הגל כדי נניח להעביר בשושו את מתווה הגז. נגיד.
זה אומר שהנושא לא חשוב?
למה אתה חושב שזה שטחי ורדוד? ומה הקשר ילדותי?

לא הבנת.
כל הקטע שנעם כתב עליו, עם ביבי והגז והספין וכו' וכו', נכון אבל לא קשור לילדותי ורדוד.
הילדותי, שטחי ורדוד התייחס לתפיסה הילדותית, השטחית והרדודה שלך לגבי מה זה אהבת ישראל, איך תומכים בישראל ומה יכולים להיות מקורות החוסן של החברה הישראלית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 23:32 
תמיד אהבתי את טקנובוי בזכות הדעות הפוליטיות שלו.
היום אני אוהב אותו בזכות זה שהוא היחיד שמאיית את השם שלי נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:
האמת היא שאפילו זכרתי שזה חשוב לך, אז השתדלתי להקפיד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2015, 02:53 
סמל אישי של המשתמש
המשתמשת נעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2015, 08:01 
ספק אם זה קשור לגז. הסיפור שם היה גמור. יותר קשור לריבלין

כל הסיפור חשף את החולשה של השמאל - רצים לבכות על סתימת פיות, הסתה, פשיזם, קץ הדמוקרטיה ושאר ערכים ליברלים שמעניינים רק את המחנה שלהם.
בכל המערב הליברלים נסוגים מפני הפופוליזם ורק כאן זה יהיה אחרת?

זה היה צריך להיות קמפיין של השמאל שחושף את הליכוד כמקבלי תרומות מארגונים אוונגליסטיים וניאו נאציים ובעיקר ככזה שמביא למדינה דו לאומית וקץ הציונות.
בקיצור אלה הם איום קיומי ומשתפים של אויבי ישראל הגרועים ביותר.. אלה הם מקסימום מלשינים שמכבסים כביסה מלוכלכת בחוץ. ברור מי הבוגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2015, 09:17 
מה זה קמפיין "של השמאל"?
אנחנו ב 2015. לך תרים קמפיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2015, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

כל הסיפור חשף את החולשה של השמאל - רצים לבכות על סתימת פיות, הסתה, פשיזם, קץ הדמוקרטיה ושאר ערכים ליברלים שמעניינים רק את המחנה שלהם.

זה היה צריך להיות קמפיין של השמאל שחושף את הליכוד כמקבלי תרומות מארגונים אוונגליסטיים וניאו נאציים ובעיקר ככזה שמביא למדינה דו לאומית וקץ הציונות.
בקיצור אלה הם איום קיומי ומשתפים של אויבי ישראל הגרועים ביותר.. אלה הם מקסימום מלשינים שמכבסים כביסה מלוכלכת בחוץ. ברור מי הבוגד.

למה אתה חושב שהשמאל מתנגד למדינה דו לאומית וקץ הציונות?

בכל מקרה בינתיים הקמפיין של אם תרצו רק הביא לעוד ועוד שבירת שתיקה והפעם בגלוי, ככה שאולי "אם תרצו" היא הדוגמה לטענות של יודוניסים, עמותה שמקדמת את מטרות השמאל וממומנת על ידי נאונאצים אירופים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2015, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
20 כתב:

בכל מקרה בינתיים הקמפיין של אם תרצו רק הביא לעוד ועוד שבירת שתיקה והפעם בגלוי, ככה שאולי "אם תרצו" היא הדוגמה לטענות של יודוניסים, עמותה שמקדמת את מטרות השמאל ו ממומנת על ידי נאונאצים אירופים .

במקרה שלהם המימון לא מגיע מניאונאצים אירופאים אלא מאמריקאים שחושבים שהיטלר היה השליח של אלוהים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2015, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ItaiH6 כתב:
20 כתב:

בכל מקרה בינתיים הקמפיין של אם תרצו רק הביא לעוד ועוד שבירת שתיקה והפעם בגלוי, ככה שאולי "אם תרצו" היא הדוגמה לטענות של יודוניסים, עמותה שמקדמת את מטרות השמאל ו ממומנת על ידי נאונאצים אירופים .

במקרה שלהם המימון לא מגיע מניאונאצים אירופאים אלא מאמריקאים שחושבים שהיטלר היה השליח של אלוהים.

אז נאונאצים אמריקאים או כאלה שממתינים לגוג ומגוג בשביל להשמיד את כל היהודים שלא יתנצרו בלב ובנפש. לא כזה קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: