תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: DERBY
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין על איזה הגנה מדברים פה? בקליעה מסכים איתך שהוא עולה עליו, ובנקודות בכדרור אני חושב שאתה נותן לו יותר מדי קרדיט.
הלוואי שאני טועה והוא יהיה כל מה שכולם פה מקווים שהוא, אני חושב שהשתפכות עליו בכללי היא מוגזמת.
אגב כל סיפורי אוונס והחדר הלבשה גם נופחו מעבר לכל פרופורציה לדעתי. מעניין אם הקבוצה הייתה רצה כמו שצריך מתחילת העונה הוא גם היה "גורם בעייתי בחדר ההלבשה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
dorz כתב:
מיק ג'ונס כתב:
אתה מדבר על זה שהוא פינישר אתלטי במתפרצות- על איזה מתפרצות בדיוק אתה מדבר? אין לנו משחק ריצה בכלל. אח"כ אתה גם כותב שקשה לנו לצאת קדימה, אז כנראה שגם שמת לב שאין לנו משחק ריצה, ואיך בדיוק ימצאו פתרון להעדר האתלטיות של אוונס?

היו לא מעט נסיונות לשחק מהר אתמול, בחלק מהמקרים כתוצאה מחטיפות/חסימות ובמקרים אחרים אחרי החטאות של מכבי. הם פשוט נתקעו לעתים קרובות כי, כאמור, החיסרון בפינישר אתלטי מורגש. לא שאני חושב שהיה צריך להשאיר את אוואנס: האיש חירב רבעים שלמים במו ידיו. אבל זו בעיה שצריך למצוא לה פתרונות.

רוב הנסיונות למתפרצת נבלמו בזה שהשחקן שקיבל את הכדור מקדימה פשוט החליק בלי סיבה. לא ברור לי הדבר הזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 16:21 
מיק ג'ונס כתב:
הוקיץ' כתב:
מצטער יובל, אני לא מסכים בכלל.
החטא הקדמון שגרם לבנייה העקומה לא היה בהחתמת שני גבוהים זרים אלא בבניית קבוצה ללא אף יוצר טבעי או קלעי בקו האחורי. את זה תיקנת וזה הדבר החשוב ביותר.
חוץ מזה, רוברט הוא שחקן מאוד בעייתי מעבר לבעיית עבירות כזו או אחרת. יש לו חסרונות גדולים כמו הגנה, רכות וחוסר יציבות שגורמים לכך שבחלק מהמשחקים הוא מביא יותר נזק מתועלת (כמו אתמול). היתרון של וויליאמסון על אוואנס הוא שג'ון מסוגל למעשה להחליף את רוברט ולתפקד כגבוה יחיד במקרה הצורך. מעבר לזה ג'ון נותן לקבוצה הזאת דברים שמאוד חסרים לה כמו הגנה אישית וחוכמת משחק לעומת אוואנס שהוא אחד השחקנים הטיפשים שנתקלתי בהם.
אני גם ממש לא מסכים עם האמירה שהחלפנו שחקן מצוין בשחקן מצוין. בעיני אוואנס שחקן לא רע בכלל אבל סימונס רמה אחת לפחות מעליו.

בשורה התחתונה יש לא מעט טיעונים לכאן ולכאן אבל אני לא רואה פה טעות עצומה.

מעניין אותי על סמך מה עפים פה על סימונס? מה גורם לך לחשוב שהוא רמה מעל אוונס? אולי לפני עשר שנים בחולון הוא היה רמה אחת מעל אוונס

לפני עשר שנים? בעונה שעברה הוא עשה עונה בקבוצת יורוקאפ שיותר מרשימה פי כמה ממה שהוא עשה לפני עשר שנים.
מה גורם לי לחשוב שהוא רמה מעל אוואנס? כל הקריירה שלו בערך.
הבן אדם קלע אתמול 19 נקודות שאת רובן הוא ייצר בעצמו וקלע גם 3 שלשות. בדיוק מה שהיינו צריכים ולא קיבלנו מאוואנס.
על ההבדלים באינטליגנצייה ובהגנה עדיף שלא לדבר אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
אמיתי במקום יועד,

יש מצב שמישהו יסכים לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
מיק ג'ונס כתב:
הוקיץ' כתב:
החטא הקדמון שגרם לבנייה העקומה לא היה בהחתמת שני גבוהים זרים אלא בבניית קבוצה ללא אף יוצר טבעי או קלעי בקו האחורי. את זה תיקנת וזה הדבר החשוב ביותר.
חוץ מזה, רוברט הוא שחקן מאוד בעייתי מעבר לבעיית עבירות כזו או אחרת. יש לו חסרונות גדולים כמו הגנה, רכות וחוסר יציבות שגורמים לכך שבחלק מהמשחקים הוא מביא יותר נזק מתועלת (כמו אתמול). היתרון של וויליאמסון על אוואנס הוא שג'ון מסוגל למעשה להחליף את רוברט ולתפקד כגבוה יחיד במקרה הצורך. מעבר לזה ג'ון נותן לקבוצה הזאת דברים שמאוד חסרים לה כמו הגנה אישית וחוכמת משחק לעומת אוואנס שהוא אחד השחקנים הטיפשים שנתקלתי בהם.
אני גם ממש לא מסכים עם האמירה שהחלפנו שחקן מצוין בשחקן מצוין. בעיני אוואנס שחקן לא רע בכלל אבל סימונס רמה אחת לפחות מעליו.

מעניין אותי על סמך מה עפים פה על סימונס? מה גורם לך לחשוב שהוא רמה מעל אוונס? אולי לפני עשר שנים בחולון הוא היה רמה אחת מעל אוונס

לפני עשר שנים? בעונה שעברה הוא עשה עונה בקבוצת יורוקאפ שיותר מרשימה פי כמה ממה שהוא עשה לפני עשר שנים.
מה גורם לי לחשוב שהוא רמה מעל אוואנס? כל הקריירה שלו בערך.
הבן אדם קלע אתמול 19 נקודות שאת רובן הוא ייצר בעצמו וקלע גם 3 שלשות. בדיוק מה שהיינו צריכים ולא קיבלנו מאוואנס.
על ההבדלים באינטליגנצייה ובהגנה עדיף שלא לדבר אפילו.

בסדר, ימים יגידו לאן סימונס יוביל אותנו. הימור שלי- לא רחוק מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אמיתי במקום יועד,

יש מצב שמישהו יסכים לזה?

יועד נותן עונה לא טובה. לא יודע בכלל אם אנחנו רוצים את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:

מסכים, להביא שני גבוהים זרים זה לא חטא קדמון. במבט אחורה לפגרה זה היה מתבקש (גם באשכול הזרים ובכל הדיונים המקדימים יצאנו מנקודת הנחה שיגיעו שני זרים גבוהים). סה"כ כל עוד הזרים האלה הם 4-5 מגוונים יחסית שמאפשרים לפחות את הגמישות המינימלית ליד רותבארט (ולא ג'אדג'ים מגעילים כאלה שמשחקים רק מטר מהסל) אין בזה בניה עקומה, 3 גבוהים על 2 עמדות זה סבבה. הבעיה נוצרה כי הספסל שלנו מאוד חלש וזה יוצר בעיה לוותר על רותבארט ואז תוקע אותנו גם מבחינת יכולת לנצל את ג'ף וג'ון באופן מלא, אבל זה בגלל ההחתמות של מתן ואמיתי (מתן היה אתמול הכי טוב בהפועל אבל לאורך העונה הוא חלש) שיצרו בעיה קשה של עומק בחוק הרוסי, ואז התחלנו לחשוב על כל מיני אילתורים של אוואנס כ-4 עם סמול בול וכו' כדי לפתור את הבעיות בקו האחורי. כרגע הקבוצה בנויה הרבה יותר מאוזן מתחילת העונה בלי ספק בכלל, אפילו הייתי אומר שהקבוצה מאוזנת מבחינת עמדות וזו לא הבעיה שלנו אלא כאמור מחסור בישראלי אחד תורם מהספסל במקום אמיתי.
אני מחבב את אוואנס אבל לא צריך להגזים בהערכה אליו, ג'ון בשני המשחקים האחרונים יותר טוב ממנו ואם ימשיך לתרום ברמה הזאת מבחינתי עשינו החלטה נכונה.

אני אענה לשניכם: ה"יתרון" בכך שוויליאמסון יכול להחליף את רוברט ולתפקד כגבוה יחיד במקרה הצורך הוא לא יתרון. אלן יכול לעשות את זה בדיוק באותה מידה וגם הרבה יותר טוב, הדבר היחיד שאנחנו מקבלים מזה הוא שוויליאמסון אוכל לאלן את הדקות - אתמול למשל אלן שיחק רק 19 דקות. רוברט צריך להיות שחקן של 28-30 דקות ברוב המשחקים (כל משחק שהוא לא גרוע ובלי בעיית עבירות) בלי קשר לחולשה של מתן ואמיתי, ואין לנו מה לעשות עם שני זרים לידו שיכולים לשחק רק בעמדות 4-5, אנחנו נקבל מהם ביחד תרומה של זר וחצי no matter what.
לעומת זאת החיסרון בכך שאין לנו 4 עם משחק פרימטר, ואין לנו אלטרנטיבה לסימונס בעמדה 3, הוא עצום. 3 גבוהים על 2 עמדות זה אולי נכון בתיאוריה ואולי היה נכון פעם אבל בפועל זה פשוט מיותר. לעומת זאת, שחקן כמו אוונס בעמדה 4 בכדורסל היום זה בדיוק ההפך מאלתור, זה מאסט. אוונס הוא קלאסי לשחקן בעמדה 4 שיכול לשחק בחוץ, אין לו קליעה מכדרור או אחד על אחד מדהים אבל הוא יכול לקלוע שלשה פנויה באחוזים טובים והוא חודר מצוין (נכנס חזק לצבע, פינישר מצוין, הולך הרבה לקו). לוויליאמסון לעומת זאת אין משחק פרימטר כמעט לגמרי אלא רק לו-פוסט והיי-פוסט. המחסור הזה בריווח פוגע לנו מאוד במשחק ההתקפה המוגבל גם ככה. בנוסף הוותיר על אוונס לא מאפשר לשחרר את סימונס לשחק גם בעמדה 2 וזה משאיר אותו עם קו אחורי קצר ומוגבל, יכול להיות שעם ספסל יותר טוב זו לא הייתה בעיה אבל זה המצב הנתון שצריך להתייחס אליו ולקבל החלטות בהתאם.

ומעבר לעניין העמדות, איבדנו עם אוונס המון אתלטיות, את השחקן הכי טוב בליגה במגרש פתוח, סקורר מאוד אנדרייטד שחיפה הרבה פעמים על כל המגבלות שלנו בהתקפה, וגם אם לפעמים הוא הולך לבד והולך בכח ולא הכי אסתטי זה היה די יעיל (כמו סקוט). עוד משהו לגבי ההגנה - וויליאמסון לצערי זה לא אותו שחקן מהעונה שעברה מבחינה אתלטית, הוא עדיין שחקן לא רע בכלל עם איכויות ברורות אבל זה מקשה עליו גם בהתקפה לסיים באחוזים גבוהים וגם בהגנה הוא הפך לשחקן פחות טוב. אם בעונה שעברה הוא לקח גארדים בלי בעיה, אצלנו הוא מתקשה עם שחקנים קצת זריזים. עם כל הבעייתיות של אוונס בהגנה (שזה גם משהו שאפשר לשפר), אם משקללים את האתלטיות, הוורסטיליות והידיים הארוכות והזריזות אני לא חושב שהוא שחקן הגנה פחות טוב. בגלל כל הדברים האלה שאוונס נתן לקבוצה ואנחנו לא מקבלים מאף שחקן אחר בסגל, השחרור שלו הוא נזק גדול מאוד, בעוד שוויליאמסון, עם כמה שהוא שחקן לא רע, לא נותן כמעט ערך מוסף לקבוצה בתצורתה הנוכחית, במיוחד עם הנוכחות של ג'ף שעושה עבודה יותר טובה ורק נפגע בדקות בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:

מסכים, להביא שני גבוהים זרים זה לא חטא קדמון. במבט אחורה לפגרה זה היה מתבקש (גם באשכול הזרים ובכל הדיונים המקדימים יצאנו מנקודת הנחה שיגיעו שני זרים גבוהים). סה"כ כל עוד הזרים האלה הם 4-5 מגוונים יחסית שמאפשרים לפחות את הגמישות המינימלית ליד רותבארט (ולא ג'אדג'ים מגעילים כאלה שמשחקים רק מטר מהסל) אין בזה בניה עקומה, 3 גבוהים על 2 עמדות זה סבבה. הבעיה נוצרה כי הספסל שלנו מאוד חלש וזה יוצר בעיה לוותר על רותבארט ואז תוקע אותנו גם מבחינת יכולת לנצל את ג'ף וג'ון באופן מלא, אבל זה בגלל ההחתמות של מתן ואמיתי (מתן היה אתמול הכי טוב בהפועל אבל לאורך העונה הוא חלש) שיצרו בעיה קשה של עומק בחוק הרוסי, ואז התחלנו לחשוב על כל מיני אילתורים של אוואנס כ-4 עם סמול בול וכו' כדי לפתור את הבעיות בקו האחורי. כרגע הקבוצה בנויה הרבה יותר מאוזן מתחילת העונה בלי ספק בכלל, אפילו הייתי אומר שהקבוצה מאוזנת מבחינת עמדות וזו לא הבעיה שלנו אלא כאמור מחסור בישראלי אחד תורם מהספסל במקום אמיתי.
אני מחבב את אוואנס אבל לא צריך להגזים בהערכה אליו, ג'ון בשני המשחקים האחרונים יותר טוב ממנו ואם ימשיך לתרום ברמה הזאת מבחינתי עשינו החלטה נכונה.

אני אענה לשניכם: ה"יתרון" בכך שוויליאמסון יכול להחליף את רוברט ולתפקד כגבוה יחיד במקרה הצורך הוא לא יתרון. אלן יכול לעשות את זה בדיוק באותה מידה וגם הרבה יותר טוב, הדבר היחיד שאנחנו מקבלים מזה הוא שוויליאמסון אוכל לאלן את הדקות - אתמול למשל אלן שיחק רק 19 דקות. רוברט צריך להיות שחקן של 28-30 דקות ברוב המשחקים (כל משחק שהוא לא גרוע ובלי בעיית עבירות) בלי קשר לחולשה של מתן ואמיתי, ואין לנו מה לעשות עם שני זרים לידו שיכולים לשחק רק בעמדות 4-5, אנחנו נקבל מהם ביחד תרומה של זר וחצי no matter what.
לעומת זאת החיסרון בכך שאין לנו 4 עם משחק פרימטר, ואין לנו אלטרנטיבה לסימונס בעמדה 3, הוא עצום. 3 גבוהים על 2 עמדות זה אולי נכון בתיאוריה ואולי היה נכון פעם אבל בפועל זה פשוט מיותר. לעומת זאת, שחקן כמו אוונס בעמדה 4 בכדורסל היום זה בדיוק ההפך מאלתור, זה מאסט. אוונס הוא קלאסי לשחקן בעמדה 4 שיכול לשחק בחוץ, אין לו קליעה מכדרור או אחד על אחד מדהים אבל הוא יכול לקלוע שלשה פנויה באחוזים טובים והוא חודר מצוין (נכנס חזק לצבע, פינישר מצוין, הולך הרבה לקו). לוויליאמסון לעומת זאת אין משחק פרימטר כמעט לגמרי אלא רק לו-פוסט והיי-פוסט. המחסור הזה בריווח פוגע לנו מאוד במשחק ההתקפה המוגבל גם ככה. בנוסף הוותיר על אוונס לא מאפשר לשחרר את סימונס לשחק גם בעמדה 2 וזה משאיר אותו עם קו אחורי קצר ומוגבל, יכול להיות שעם ספסל יותר טוב זו לא הייתה בעיה אבל זה המצב הנתון שצריך להתייחס אליו ולקבל החלטות בהתאם.

ומעבר לעניין העמדות, איבדנו עם אוונס המון אתלטיות, את השחקן הכי טוב בליגה במגרש פתוח, סקורר מאוד אנדרייטד שחיפה הרבה פעמים על כל המגבלות שלנו בהתקפה, וגם אם לפעמים הוא הולך לבד והולך בכח ולא הכי אסתטי זה היה די יעיל (כמו סקוט). עוד משהו לגבי ההגנה - וויליאמסון לצערי זה לא אותו שחקן מהעונה שעברה מבחינה אתלטית, הוא עדיין שחקן לא רע בכלל עם איכויות ברורות אבל זה מקשה עליו גם בהתקפה לסיים באחוזים גבוהים וגם בהגנה הוא הפך לשחקן פחות טוב. אם בעונה שעברה הוא לקח גארדים בלי בעיה, אצלנו הוא מתקשה עם שחקנים קצת זריזים. עם כל הבעייתיות של אוונס בהגנה (שזה גם משהו שאפשר לשפר), אם משקללים את האתלטיות, הוורסטיליות והידיים הארוכות והזריזות אני לא חושב שהוא שחקן הגנה פחות טוב. בגלל כל הדברים האלה שאוונס נתן לקבוצה ואנחנו לא מקבלים מאף שחקן אחר בסגל, השחרור שלו הוא נזק גדול מאוד, בעוד שוויליאמסון, עם כמה שהוא שחקן לא רע, לא נותן כמעט ערך מוסף לקבוצה בתצורתה הנוכחית, במיוחד עם הנוכחות של ג'ף שעושה עבודה יותר טובה ורק נפגע בדקות בגלל זה.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
בעיניי זה פשוט - אנחנו משחקים בליגה נמוכה, ובליגה כזאת אין טעם פשוט להחזיק 3 גבוהים ברמת חמישייה כי הם אוכלים אחד לשני את הדקות.
מצד שני, נאמר שהשחרור של אוונס נבע בין השאר גם מבעיות חברתיות. דבר כזה יותר גרוע מהחסרון המקצועי שיוצרת ההשארה של ויליאמסון. אם יש שחקן בחדר ההלבשה שהאחרים לא מסוגלים לראות, או לא מסתדרים איתו, זה פוגע בקבוצה יותר מהכל.
במצב כזה גם אני הייתי מעדיף להשאר עם ויליאמסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 12:11 
אני חושב שאם במקום ג'ף היה לנו גבוה דומיננטי כמו מונרו או אופייבו אז היה הרבה יותר קל להתפשר על אוואנס ולשחרר את ווילאמסון.
ג'ף קודם כל שחקן מדהים שלא יהיה צל של ספק, עושה הכל על המגרש מריבאונד התקפה עד חטיפות, הגנה, נקודות, וביחס לשכר שלו וההשפעה שלו הוא שחקן שמתאים לנו בדיוק. אבל אי אפשר להגיד עליו שהוא דומיננטי שיכול לתת 30 דק או יותר למשחק ולהביא תפוקה התקפית גדולה ויציבה (בעיקר בגלל הבעיה של הפאולים שגם מונעת ממנו לשחק הרבה וגם כי לרוברט יש בעיה קצת דומה). כמו שנה שעברה שאילת היו עם שחקנים שיכולים לשחק גבוהים יחידים בעיקר בגלל שיוטר היה עמוד טווח בצבע והביא תפוקה יציבה וגבוהה מאוד.

ואם יוצאים מנקודת הנחה שג'ף כבר אצלנו, וזה קו קדמי כזה זה לא מספיק וצריך להשאיר את ווילאמסון היו צריכים להביא ישראלי צעיר גבוה (אפילו במקום אמיתי) עוד בתחילת העונה, מישהו כמו שגב או אלטיט וכו'.
ואז היה אפשר להביא 2 גארדים כבר בתחילת העונה, וגם לשחק עם אוואנס כ 4 בחלק מהדקות גם (והוא יכול עם האתלטיות שלו והיכולת סקורינג שלו לשחק 4 בטח בליגה הזאת נגד שחקנים כמו פאלמר/יאנגר/שולדברנד ואפילו גבוהים טבעיים יותר,וכמו שגם אמרו פה זה שהוא מסוגל לקלוע שלשות, לייצר לחץ ולעלות את רף האתלטיות בקבוצה וזה חבל.

כל זה כבר לא רלוונטי לעכשיו, הכל סיפור של בנייה עקומה מאוד של הסגל תוך כדי שעושים טעויות גדולות, וצריך לקוות שיסיקו מסקנות לקראת הפעם הבאה.
מה גם שלא צריך להיכנס ל''דיכאון'' כזה עמוק, יש סגל זרים טוב מאוד ונותן את אחת התפוקות הטובות בליגה ובחומר שיש לנו בסגל אפשר לעשות טופ 4.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 18 דצמבר 2015, 21:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 12:24 
אני דוקא מאוהבי אוואנס ובטח שלא נגדו. האינסטינקט הראשוני שלי גם היה להשאיר אותו ולא את וויליאמסון. אבל כמה דברים מהותיים בהקשר הזה:

1. האפשרות לשחק עם אוואנס 3 ליד סימונס כ-2 היא די תיאורטית בחוק הרוסי עם איך שהקבוצה בנויה (קודם כל כי זה אומר שבאטל על הספסל שזה בעייתי ובאטל בהפועל שחקן של 40 דקות למשחק שאין לו מחליף, רוברט וג'ף ביחד על המגרש שזה בעייתי מבחינת פאולים לאורך זמן כי גם אין להם מחליף וכו'). כלומר, זה אפשרי אבל גג ל-5 דקות במשחק. בגלל זה אני אומר שמה שחסר לך זה 2-3 ישראלי טוב עם קליעה (או אם אוואנס היה נשאר עוד ישראלי גבוה תורם שאין בשוק) וזו לא בעיה שניתן כבר לפתור עם עוד ורסטיליות של הזרים. הדבר העיקרי שצריך לחשוב עליו זה מי יותר טוב בעמדה 4, אוואנס או וויליאמסון, כי זה מה שיהיה במרבית הדקות ליד באטל ומן הסתם במאני טיים שגם יהיה ליד באטל. זה מה שאני מסתכל עליו. אני לגמרי בעד 4 שהוא 3-4 עם משחק פרימטר בקבוצה שלנו (דומיניק מגווייר כזה) ונגד הפחד הזה מסמול בול, אבל אוואנס ספציפית כשחקן שישחק 90% מהזמן כ-4 הוא בעייתי, ואני בספק גדול אם הוא 4 יותר טוב ויעיל מוויליאמסון של המשחקים האחרונים (די בטוח שלא).

2. צריך לשים את אוואנס בפרופורציות, ושוב אני אומר את זה בתור מי שאוהב אותו. כריס אדיר במגרש הפתוח, לדעתי באמת בטופ של הליגה יחד עם קלייבורן של חולון וכריס רייט של ראשון, אבל שחקן עם כל כך הרבה חסרונות (הגנה לא טובה, אחד על אחד חלש, קליעה בינונית מינוס, קבלת החלטות לא טובה, מחרב במאני טיים) חייב לתת לך עוד משהו מעבר לזה חוץ מחיתוכים לסל, ריבאונד התקפה, חטיפות והאסל. קלייבורן לדוגמה שחקן מאוד דומה לאוואנס בסגנון של 3-4 אתלטי עם קליעה חשודה והמון האסל, אבל מלבד המגרש הפתוח והחיתוכים הוא נותן לה אחד על אחד ברמה מהגבוהות בליגה, גו טו גאי במאני טיים (והוא באמת ניצח להם שני משחקים צמודים לבד), ריבאונד ברמה גבוהה (מעל 7 למשחק) וגם קבלת החלטות יותר טובה. אני בהחלט לא שולל להביא 3-4 עם יותר משחק פרימטר בהמשך במקום וויליאמסון, אבל צריך שזה יהיה מישהו יותר 4 מאוואנס ויותר טכני ממנו (דומיניק מגווייר כבר אמרתי). אוואנס באמת שחקן ליגה טוב, אבל לא אבידה גדולה כמו שעושים ממנו (וגם לא ברוך שפטרנו כמו שעושים ממנו אחרים).

3. אני לא נכנס לנושא החברתי עם אוואנס כי אני לא בדיוק יודע מה היה שם. אבל ברמה המקצועית נטו, הסגנון שלו מאוד מכריח ודורש את הכדור ביד, הוא מוסר רע שרואה רק את הסל ומגביל את המשחק הקבוצתי, קבלת ההחלטות שלו לא טובה ובחירת הזריקות שלו בהתאם. והבעיה שאין לו מספיק יכולת אישית to back it up. לקבוצה שלנו בלי סימונס ורביב זה היה עוד בסדר כי גם ככה לא היו ממש אופציות בהתקפה, אבל בחמישייה עם באטל, רביב, סימונס ורותבארט זה בעייתי. אני כן חושב שכל זר פה צריך להיות סקורר, אבל עם 4 שחקנים שצריכים את הכדור מסביבו צריך להיות גם team oriented ולזה אני לא בטוח שאוואנס מסוגל. אני מניח שהדיבורים על בעיות חברתיות היו בגלל שהוא לא ממש מסוגל, וזה עוד היה טרום רביב וסימונס.
מעבר לזה, לגבי נושא ההגנה אני כמובן לא מסכים, אוואנס שומר גם גארדים וגם גבוהים הרבה פחות טוב מוויליאמסון ולבטח ההגנה הקבוצתית והגנת הפיק אנד רול שלו פחות טובות בהרבה, הריבאונד שלו פחות טוב (בעיקר כי הוא כבר עסוק בלרוץ קדימה למתפרצת ואין לו ממש עניין בריבאונד) וההימורים שלו בהגנה במשחק כמו הדרבי היו עולים לנו בעוד 4 שלשות (מול קבוצות ברמה כזאת שמענישות על כל טעות). לאוואנס יש יתרון בהגנת הלחץ שזה גם משמעותי. בכל מקרה זה לא השיקול המרכזי פה מבחינתי.

בשורה התחתונה, בלי להוריד מאוואנס ובלי להאדיר יותר מדי את וויליאמסון, לשניהם יש יתרונות וחסרונות בסיטואציה הזאת ושניהם רחוקים מפתרונות מושלמים. תכלס אני בספק אם אוואנס היה מסיים את העונה אם היה נשאר ואני בספק אם ג'ון יסיים את העונה כרגע.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 16 דצמבר 2015, 12:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 12:36 
גם בסגל הנוכחי סימונס צריך ויכול לשחק הרבה יותר בעמדה 2.
חמישיות של באטל סימונס מתן ויליאמסון רוברט
או רביב סימונס מתן ג'ף ויליאמסון

כדי לתת מנוחה לרביב ולבאטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 13:04 
נכון.
באטל בקרוב ל-40 דקות מאבד חמצן בראש ברבע הרביעי, וזה קרה יותר מפעם אחת. זה גורם גם להגנה יותר חלשה, ופחות כוח לחדור לסל (שגם ככה הוא לא עושה הרבה).
באטל חייב להיות פחות מותש ברבע הרביעי. הדקה פה ושם שהוא מקבל מנוחה ובלאט משחק היא לא משהו ששווה לספור.
סימונס צריך לשחק יותר בעמדה 2, כשבזמן הזה רביב או באטל יהיו 1. אין שום בעיה עם זה, ובטח משהו ששרון חייב לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 17:24 
יובל כתב:
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:

אלן ממש לא יכול לעשות את מה שוויליאמסון עושה.
משחק הפוסט אפ שלו והיכולת שלו לעשות משם נקודות פשוט לא קיימים. הם לא קיימים גם מכל מקום אחר על המגרש כמעט. ראית את זה אפילו נגד חולון שלא לדבר על מכבי
וויליאמסון הוא שחקן פוסט אפ בחמש דרגות מעליו ובכלל - הוא מסוגל לייצר נקודות. וזה דבר שג'ף פשוט לא עושה חוץ מאשר נקודות גרבג' מריבאונד התקפה או במתפרצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: