תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 37  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC194
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
3 מ 3.
בוקר טוב UFC

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 10:23 
יפה קובי. ורק הבוקר אני רואה את הניתוחים שלך לקראת הקרבות. סחטיין.

סה"כ בסופ"ש הזה שהיה מאד מבטיח, היו כמה קרבות מצויינים וגם כמה אכזבות.

רוקהולד מול וידמן היה קרב עצום. רוקבולד יצא בהתחלה מכמה מהלכים לא פשוטים בכלל, כשוידמן כמעט הצליח לשים אותו על הגב, ולרסק את ויידמן בגראונד אנד פאונד זה דבר בלתי רגיל.

פרגוסון ברבוסה גם כן היה קרב פנטסטי שסיפק את כל הציפיות. לפרגוסון יש כח עמידה מדהים. ברבוסה הצליח להנחית שם כמה מכות ששולחות כל אחד אחר לישון. זה היה קרב של שני לוחמים שעשו את כל הדברים שהם יודעים והיה יכול להגמר גם אחרת. לב עצום של פרגוסון.

קרב הנשים היה כשלון גדול של ואן זאנט אבל נהניתי מאד מנמיונס. איזו חתוליות, איזו שליטה בקרב. בית ספר.

האכזבות:

1. חוזה אלדו. הבנאדם נראה רע עוד לפני שהקרב התחיל. הוא נראה מפוחד ומכונס בעצמו. העבודה שקונור עשה עליו כמה חודשים חלחלה טוב טוב. נוקאאוט מצויין של קונור, אבל אני עוד מחכה לראות אותו מנצח קרב אמיתי. מבחינתי עוד לא ראיתי אותו מנצח מלחמה. גם לא נגד מנדס, שכנראה לא ממש מסוגל לספוג מכות לראש. נחכה לקרב שלו עם פרנקי, וזו תהיה אופרה אחרת לגמרי.

בכל מקרה, אלדו קרס מנטאלית, והקרב כולו היה אכזבה גדולה.

2. צ'אד מנדז. אחד הלוחמים שיותר חיבבתי עד לאחרונה, אבל קצת קשה להצליח במצב שבו מספיקה מכה אחת כדי לגמור אותך.

3. יואל רומרו - למרות הנצחון, דווקא בגלל הפוטנציאל העצום שראו בסיבוב הראשון מול מה שהיה בסיבוב השלישי. בדיוק כמו בקרב מול קנדי, רומרו הראה שהוא מאד פגיע ברגע שהוא מתעייף. יש לבנאדם כוח ומהירות שאין לאף אחד אחר בקטוגריה הזו. הוא מסוכן מאד, אבל הכח שלו נגמר אחרי סיבוב אחד, ו-2-3 מכות טובות לראש מפרקות אותה. סוזה עשה טעות שירד איתו למטה, כי אם הוא ממשיך לעמוד איתו הקרב היה נגמר גם בנוקאאוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יפה קובי. ורק הבוקר אני רואה את הניתוחים שלך לקראת הקרבות. סחטיין.

סה"כ בסופ"ש הזה שהיה מאד מבטיח, היו כמה קרבות מצויינים וגם כמה אכזבות.

רוקהולד מול וידמן היה קרב עצום. רוקבולד יצא בהתחלה מכמה מהלכים לא פשוטים בכלל, כשוידמן כמעט הצליח לשים אותו על הגב, ולרסק את ויידמן בגראונד אנד פאונד זה דבר בלתי רגיל.

פרגוסון ברבוסה גם כן היה קרב פנטסטי שסיפק את כל הציפיות. לפרגוסון יש כח עמידה מדהים. ברבוסה הצליח להנחית שם כמה מכות ששולחות כל אחד אחר לישון. זה היה קרב של שני לוחמים שעשו את כל הדברים שהם יודעים והיה יכול להגמר גם אחרת. לב עצום של פרגוסון.

קרב הנשים היה כשלון גדול של ואן זאנט אבל נהניתי מאד מנמיונס. איזו חתוליות, איזו שליטה בקרב. בית ספר.

האכזבות:

1. חוזה אלדו. הבנאדם נראה רע עוד לפני שהקרב התחיל. הוא נראה מפוחד ומכונס בעצמו. העבודה שקונור עשה עליו כמה חודשים חלחלה טוב טוב. נוקאאוט מצויין של קונור, אבל אני עוד מחכה לראות אותו מנצח קרב אמיתי. מבחינתי עוד לא ראיתי אותו מנצח מלחמה. גם לא נגד מנדס, שכנראה לא ממש מסוגל לספוג מכות לראש. נחכה לקרב שלו עם פרנקי, וזו תהיה אופרה אחרת לגמרי.

2. צ'אד מנדז. אחד הלוחמים שיותר חיבבתי עד לאחרונה, אבל קצת קשה להצליח במצב שבו מספיקה מכה אחת כדי לגמור אותך.

3. יואל רומרו - למרות הנצחון, דווקא בגלל הפוטנציאל העצום שראו בסיבוב הראשון מול מה שהיה בסיבוב השלישי. בדיוק כמו בקרב מול קנדי, רומרו הראה שהוא מאד פגיע ברגע שהוא מתעייף. יש לבנאדם כוח ומהירות שאין לאף אחד אחר בקטוגריה הזו. הוא מסוכן מאד, אבל הכח שלו נגמר אחרי סיבוב אחד, ו-2-3 מכות טובות לראש מפרקות אותה. סוזה עשה טעות שירד איתו למטה, כי אם הוא ממשיך לעמוד איתו הקרב היה נגמר גם בנוקאאוט.

חותם על כל מילה, ועוד קצת משלי :

1. דיברנו על זה בלייב והיה קשה לפספס את ההתנהגות של אלדו מהרגע שנכנס לאולם. הוא היה מתוח מאוד, לא נתן לאנשי הזירה למרוח לו וזלין כי הוא כל הזמן קפץ וזז, כשנכנס לזירה הוא לא הביט אל קונור אפילו פעם אחת - לא לפני ההכרזה של ברוס באפר, לא כשמקארתי תדרך אותם, פשוט כלום. זה אולי יכל להעיד על ריכוז גבוה אבל בדיעבד זה מתח מטורף שחלחל אליו, ומדובר על הלוחם מס' 1 P4P שההפסד האחרון שלו היה לפני למעלה מעשור. מדהים. המתח הזה גם גרם לו לנקוט בטקטיקה שונה מהרגיל והוא נכנס לפוקט מהר מדי ובלי הגנה על הפנים. קונור פשוט זז טיפה לשמאל והוריד לו אפרקאט שמאלי, והקטע ההזוי הוא שעם עוד טיפה עוצמה במכה של אלדו הוא עוד היה יכול להוריד גם את קונור...
אני מבין למה זה יכול לבאס אבל הספורט הזה הוא מנטלי לא פחות מפיזי, ואלדו פשוט קרס מנטלית. קונור אלוף ובצדק, הלוואי שהוא ישאר בקטגוריה ונזכה לראות אותו מול פרנקי, אולי אפילו באירלנד.

2. לא אוהב לצטט את עצמי אבל כל מה שרשמתי על רוקהולד עוד מהאשכול ההוא בקנסו התברר כאמת. לא זוכר מי העלה את התמונה של שלושת הברזילאים שבאים לטרוף את וידמן (בלפורט,מצ'ידה וסאוזה) אבל רשמתי בזמנו שהאיום הכי גדול על וידמן הוא בכלל לא מהם אלא מרוקהולד, והבן אדם נתן תצוגה של מכונת לחימה קרוב למושלמת. בעיטות מתוזמנות היטב, שליטה מלאה בקרקע מול מתאבק (!), כניסה להתקפה ויציאה מהירה, למעט הסיבוב הראשון הדי שקול וידמן כמעט ולא פגע בו בצורה ממשית. מה שהכריע את הקרב היו הבעיטות של רוקהולד שנכנסו היטב, וידמן התחרפן מזה שהבעיטות שלו לא פוגעות או לא מזיזות לרוקהולד וניסה בעיטה מסובבת שרוקהולד ניטרל בקלות, זרק את וידמן והקרב היה צריך להיעצר לדעתי כבר בשלישי, הרב דין פשוט נתן לוידמן כבוד של אלוף ולא הפסיק את הקרב. ברביעי זה כבר היה ברור שברגע שרוקהולד יגיע עוד פעם לגראונד אנד פאונד זה גמור. מה שכן, קצת מפתיע אותי שלרוקהולד נגמר האוויר בסוף הקרב, כנראה זה בגלל האנטיביוטיקה שלקח בשבועיים שלפני הקרב כי הוא הראה בקרבות קודמים שאין לו בעיה של קרדיו והוא מושך חמישה סיבובים בקלות. החיבוק המשולש שלו עם קרומייה וקיין רק פותח את התאבון לקראת UFC 196 ב 6/2. אם קיין יהיה קיין האמיתי, המכון שלהם AKA (גם נועד להט מתאמן איתם) יהיה באופן רשמי המכון מספר 1 בענף, ואם חביב מתישהו יחליט שהוא מפסיק להיפצע הם יוכלו להוסיף עוד אלוף לרשימה.

3. אני חולה על רומרו אבל הוא חייב לעבוד על הקרדיו שלו אם הוא רוצה להחשיב את עצמו כמועמד לחגורה. למרות הניצחון שלו אתמול, אני מאמין שיהיה קרב חוזר של וידמן ורוקהולד ואז אולי רומרו יקבל את ההזדמנות שלו. הרבה לב, הרבה לחימה, עבודה מדהימה בסיבוב הראשון אבל זה לא יחזיק מול יריב ברמה של רוקהולד.

4. מסכים לגבי שאר הלוחמים שהציבו את עצמם בשורה הראשונה -
פרגוסון כנראה יקבל את המנצח בין פטיס לאלברז כדי לקבוע מי יהיה הבא בתור אחרי הקרב של דוס אניוס וסרוני בשבת הקרובה.
הולוואי יקבל כנראה את מנדס או לאמאס.
נמיונס וטישיה טורס כנראה ילחמו כדי לקבוע מי תהיה הבאה בתור אחרי ג'ואנה וקלאודיה גאדלה.
פייבר יקבל את המנצח בין דילשואו לקרוז בחודש הבא.

אחלה סופ"ש של קרבות, כן ירבו. בהצלחה לקאובוי בשבת ולקיין ב 196, אם הם מנצחים נגמרו האלופים הברזילאים...

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 13 דצמבר 2015, 20:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 11:58 
לגבי רוקהולד, לפני שהוא הוריד את וידמן בשלישי לקרקע, וידמן הכניס לו 2-3 בעיטות לכליות וראית שהוא פגע. אבל הוא פשוט התאושש יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
נועם שחם כתב:

האכזבות:

חותם על כל מילה, ועוד קצת משלי :

1. דיברנו על זה בלייב והיה קשה לפספס את ההתנהגות של אלדו מהרגע שנכנס לאולם. הוא היה מתוח מאוד, לא נתן לאנשי הזירה למרוח לו וזלין כי הוא כל הזמן קפץ וזז, כשנכנס לזירה הוא לא הביט אל קונור אפילו פעם אחת - לא לפני ההכרזה של ברוס באפר, לא כשמקארתי תדרך אותם, פשוט כלום. זה אולי יכל להעיד על ריכוז גבוה אבל בדיעבד זה מתח מטורף שחלחל אליו, ומדובר על הלוחם מס' 1 P4P שההפסד האחרון שלו היה לפני למעלה מעשור. מדהים. המתח הזה גם גרם לו לנקוט בטקטיקה שונה מהרגיל והוא נכנס לפוקט מהר מדי ובלי הגנה על הפנים. קונור פשוט זז טיפה לשמאל והוריד לו אפרקאט שמאלי, והקטע ההזוי הוא שעם עוד טיפה עוצמה במכה של אדלו הוא עוד היה יכול להוריד גם את קונור...
אני מבין למה זה יכול לבאס אבל הספורט הזה הוא מנטלי לא פחות מפיזי, ואלדו פשוט קרס מנטלית. קונור אלוף ובצדק, הלוואי שהוא ישאר בקטגוריה ונזכה לראות אותו מול פרנקי, אולי אפילו באירלנד.

שים לב שגם בזמן ההכרזה של בופר הוא לא הזיז את הראש מהקרקע , יותר מזה - הצלם קלט את זה אז הוא הגיע מלמטה כדי לצלם אותו ולראות אולי הוא ייתן מבט למצלמה.
אתה יודע מה הוא עשה? הוא עצם את העיניים! מה לעזאזל ?
הנה הסרטון :
http://weekendmma.blogspot.co.il/2015/1 ... c-194.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 18:21 
שמע, זה כל כך בלט לעין. רוב הלוחמים בשלב הזה מסתכלים קדימה, מנסים לשדר בטחון, זזים ומפעילים את הגוף. הוא נראה לעומת זאת כאילו הוא מנסה לצמצם את עצמו ולהעלם. קצת מזכיר סרטי טבע שבהם אתה רואה חיה מבוהלת שמנסה לכווץ את עצמה. כמו כלבלב שמכניס את הזנב בין הרגליים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
OMG :SHOCK3:

ואו, איזה אירוע.
.
רומרו - סוזה. אחרי סיבוב 1 אדיר הוא עשה לטעמי טעות בסיבוב השני וממש במזל לא הפסיד את הקרב.
גם אני בתור אוהד של רומרו התלבטתי איך לנקד.

לא חושב שיהיה רימאץ' בין ויידמן לרוקהולד. די, מגיע כבר קרב על החגורה לרומרו.
לא יודע איך להעריך את הסיכויים שלו. מן הסתם רוקהולד פייבוריט אבל מצד שני גם הרבה לא האמינו שהוא ינצח את קנדי, מצי'דה וסוזה כך שהכל יכול לקרות.

רוקהולד-ויידמן. מודה שהשליטה של רוקהולד הפתיעה אותי. לא שלא חשבתי שיש לו סיכוי לנצח אבל לא חשבתי שיעשה את זה בצורה כזו ברורה.
ויידמן יכול "לשלוח פרחים" להרב דין על הפרצוף שרוקהולד סידר לו. הרב דין יצא בן זונה גדול שלא הפריד בפעם הראשונה.

קונור-אלדו. הרבה אין מה להגיד. UPSET כזה מזמן לא ראיתי ומגיע לו כל הכבוד. כל מה שהבטיח - קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 10:21 
dr.avi כתב:

ויידמן יכול "לשלוח פרחים" להרב דין על הפרצוף שרוקהולד סידר לו. הרב דין יצא בן זונה גדול שלא הפריד בפעם הראשונה.

לא מסכים. ויידמן צריך להגיד לדין תודה שנתן לו להמשיך עוד סיבוב כדי להגן על החגורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
dr.avi כתב:

לא מסכים. ויידמן צריך להגיד לדין תודה שנתן לו להמשיך עוד סיבוב כדי להגן על החגורה.

לא צריך ללכת רחוק, גם ב 193 הרב דין חיכה יותר מדי זמן עד שעצר את הקרב של הולם וראוזי. יש לשופטים נטיה לתת לאלוף מכהן יותר זמן להתאושש לפני שמפסיקים, לדוגמא השופט בקרב של לסנר וקארווין ב 116 ששם זה גם התברר כהחלטה גורלית שהצילה ללסנר את החגורה.
אגב, השופט בקרב של סאוזה ורומרו היה פשוט מצוין. גם שם החלטה נכונה לא להוריד לרומרו נקודה שהצילה לו את הניקוד ואת הקרב. ד"ר, אני שותף לכבוד העצום והאהבה לרומרו אבל ככה לא נראה N1C ורוקהולד אפילו אמר את זה בחצי חיוך חצי אמת במסיבת העיתונאים. אתה לא יכול ללכת לקרב של חמישה סיבובים כשנגמר לך הכח אחרי סיבוב וחצי. רוקהולד פשוט ידלג סביבו סיבוב אחד וישחט אותו בשני. אני דווקא הייתי נותן לרוקהולד את ויטור כדי שינקום על ההפסד היחיד שלו ב UFC ועושה קרב בין רומרו לוידמן במקביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 11:23 
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
dr.avi כתב:

לא צריך ללכת רחוק, גם ב 193 הרב דין חיכה יותר מדי זמן עד שעצר את הקרב של הולם וראוזי. יש לשופטים נטיה לתת לאלוף מכהן יותר זמן להתאושש לפני שמפסיקים, לדוגמא השופט בקרב של לסנר וקארווין ב 116 ששם זה גם התברר כהחלטה גורלית שהצילה ללסנר את החגורה.
אגב, השופט בקרב של סאוזה ורומרו היה פשוט מצוין. גם שם החלטה נכונה לא להוריד לרומרו נקודה שהצילה לו את הניקוד ואת הקרב. ד"ר, אני שותף לכבוד העצום והאהבה לרומרו אבל ככה לא נראה N1C ורוקהולד אפילו אמר את זה בחצי חיוך חצי אמת במסיבת העיתונאים. אתה לא יכול ללכת לקרב של חמישה סיבובים כשנגמר לך הכח אחרי סיבוב וחצי. רוקהולד פשוט ידלג סביבו סיבוב אחד וישחט אותו בשני. אני דווקא הייתי נותן לרוקהולד את ויטור כדי שינקום על ההפסד היחיד שלו ב UFC ועושה קרב בין רומרו לוידמן במקביל.

נראה לי שאתה בנוי כבר להחליף את ג'ו סילבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
dr.avi כתב:

נראה לי שאתה בנוי כבר להחליף את ג'ו סילבה.

חלום. יהיה מאוד מעניין לראות מה קונור הולך לעשות - להישאר ב 145 פאונד ולהילחם בפרנקי אדגר או לעלות ל 155 ולהילחם נגד המנצח בין סרוני לדוס אניוס (דיינה וויט כבר הבטיח שאם הוא יעלה קטגוריה הוא יקבל מיד קרב על התואר).
החלטה קשה, לא יודע מה הייתי עושה במקומו אבל לדעתי עדיף לו לקבל את פרנקי באירלנד בקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
נועם, ברור שויידמן היה מרוצה שדין לא עצר אבל מה עם הבריאות של הלוחם?
רוקהולד אשכרה ריסק לו את הפנים.

קובסטר, גם אני מסכים שאין לו הרבה סיכוי, גם הגיל לא משחק לטובתו אבל בספורט הכל יכול להיות.
למה לויטור מגיע עוד קרב על החגורה? (עזוב את הפיקנטריה בצד)
רק במאי האחרון הוא נלחם.
רומרו כבר מחבר 7 ניצחונות רצופים.
כשויטור ינצח עוד כמה קרבות יהיה על מה לדבר.

לגבי קונור - אתם לא חושבים שכל היתרונות שלו ב-145 ייעלמו/יפחתו כשיעלה ל-155?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC194
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
1. לגבי רומרו, על הניר ברור שהוא צריך להיות הבא בתור אבל חייבים להיות כנים ולהודות שאין לו את הקרדיו בשביל קרב של חמישה סיבובים או אפילו שלושה. זה לא רציני,הוא קרס גם נגד קנדי וגם נגד ג'קארה, ואני בכלל לא בטוח שדיינה יתן לו את הקרב לאור הנתונים האלה, מה גם שצריך לזכור שיש כאן גם עניין שיווקי לא פחות ממקצועי ויהיה קל למכור קרב של האלוף מגיע לנקום את ההפסד היחיד שלו באוקטגון. הייתי שמח לראות את רוקהולד נגד ויטור ווידמן נגד רומרו למשל.
2. התלבטות קשה מאוד מבחינת קונור. קשה לי לראות אותו טוחן לוחמים כמו חביב, סרוני, פטיס ודוס אניוס אבל זה קונור, בינתיים הוא עשה את כל מה שהבטיח שיעשה. אישית אני מעדיף עוד קרב אחד בקטגוריה של 145 כי פרנקי הרוויח את ההזדמנות הזו בצדק והאלטרנטיבה היא קרב על החגורה הפנויה שהוא למעשה שחזור של הקרב שלו מול אלדו מ ufc 156.
מה שכן, אם קונור עולה קטגוריה אז יש לנו מיין איבנט ב ufc 200...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 15:47 
dr.avi כתב:
נועם, ברור שויידמן היה מרוצה שדין לא עצר אבל מה עם הבריאות של הלוחם?
רוקהולד אשכרה ריסק לו את הפנים.

זה היה עדין גבולי. ווידמן עדין כיסה את הפנים וניסה להתגונן. אחרת דין היה עוצר את הקרב. אבל אני מסכים שהיה צריך לסיים בסוף השלישי. שים לב שהוא כבר בא לעצור ואז נגמר הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

מדהים איך תוך שנה ומשהו 8 אלופים הודחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
מטורף.
מלבד דימטריוס ג'ונסון, שנכון לאתמול הוא המדרוג מספר 1 P4P, כל החגורות החליפו ידיים בשנה וחצי האחרונה, שבעה אלופים ואלופות חדשים רק ב 2015.
בשני אירועים שונים השנה (185 ו 194) התחלפו שני אלופים חדשים באותו ערב.
אה, ולא בטוח שזה נגמר. ביום שבת דוס אניוס יגן בפעם הראשונה על התואר שלו מול קאובוי, יש מצב שנקבל עוד אלוף חדש.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2015, 10:46 
גם ג'ון ג'ונס לא איבד את החגורה באמת. לפחות לא בקרב. אני עוד מחכה לראות מי מסוגל לנצח אותו. כרגע לא נראה שיש מישהו כזה בקטגוריה, גם לא הקשקשן הגדול.

היחיד שאולי יכול לגמור אותו כרגע זה ראמבל, אם בטעות יתפלק לו איזה אגרוף כמו מול גוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
האירוע שיחתום את שנת 2015 המטורפת יתקיים בלילה שבין שבת לראשון באורלנדו פלורידה, וכמיטב המסורת באירועים של FOX הקארד מעמיד כמה קרבות מאוד מסקרנים :

Lightweight Rafael dos Anjos (c) vs. Donald Cerrone
Heavyweight Junior dos Santos vs. Alistair Overeem
Lightweight Michael Johnson vs. Nate Diaz
Women's Strawweight Randa Markos vs. Karolina Kowalkiewicz

1) בקרב המרכזי רפאל דוס אניוס (מאזן 24-7) יגן בפעם הראשונה על החגורה שלו מול דונלד קאובוי סרוני (מדורג 2, מאזן 28-6) בקרב שהוא למעשה שחזור של הפעם האחרונה בה קאובוי ירד מנוצח, אי שם באוגוסט 2013. קרב אדיר ומאוד מעניין, בעיקר בגלל הבדלי הסגנונות ביניהם -קשה לשכוח את מה שRDA עשה לפטיס בקרב שבו הוא לקח את החגורה עם לחץ בלתי פוסק לאורך חמישה סיבובים, עבודת קרקע מצוינת, סטרייקינג מפחיד מול אחד הסטרייקרים המעולים בקטגוריה, פשוט תצוגה של לוחם MMA שלם שזיכתה אותו בצדק בחגורה. מהצד השני, האיש והבעיטות הקטלניות ביותר בקטגוריה, קאובוי הוא מפלצת מוי טאי שלמד בקרבות האחרונים שלו גם איך להילחם על הקרקע (כמו החניקה שלו על אדסון ברבוסה) ואיך להילחם יותר טקטית. קאובוי נמצא ברצף אדיר של 8 ניצחונות ומגרד לו כבר בכל הגוף אחרי 7 חודשים בלי קרב (מדובר על אחד שנלחם פעמיים בינואר השנה), דוס אניוס מגיע עם הרבה רצון להראות שהוא האלוף בצדק, קשה מאוד לחזות לאיפה הקרב הזה ילך ועד כמה קאובוי יצליח לשמור על מרחק מRDA ולמנוע את הטייק דאונס. אני הולך עם קאובוי, יאללה עוד אלוף חדש.

2) בקרב המרכזי השני ג'וניור דוס סנטוס (מדורג 2, מאזן 17-3) חוזר אחרי שנה בדיוק לאוקטגון והוא ילחם באליסטר אוברים (מדורג 9, מאזן 39-14) אחרי שכבר כמה שנים טובות הם מחפשים את ההזדמנות להילחם אחד בשני. העניין הוא שאם הקרב הזה היה קורה לפני ארבע שנים הוא היה קרב פוטנציאל לאלוף העולם במשקל כבד.
אוברים ניצח את ברוק לסנר ב 141 UFC לפני ארבע שנים בדיוק , היה נראה שהוא הולך לרסק את כולם בדרך אל החגורה וכבר נקבע לו קרב מול דוס סנטוס (שהיה אלוף בזמנו) ב UFC 146 שהתקיים ב 26/5/2012 אבל חודש וחצי לפני הקרב אוברים נתפס על רמת טסטוסטרון גבוהה במיוחד והוא הושעה והקרב שלו בוטל. מאז שחזר זה כבר לא אותו אוברים והוא עומד על מאזן עלוב של שלושה ניצחונות ושלושה הפסדים. גם דוס סנטוס לא במצב הכי להיט בעולם אחרי ההופעה הדי מביכה שלו מול מיוצ'יץ' בשנה שעברה עם ניצחון מאוד מפוקפק בהחלטת שופטים אחרי שמיוצ'יץ' ניפח לו את כל הפרצוף, והוא חייב לתת מחר הופעה מרשימה אם הוא רוצה לקבל עוד הזדמנות על התואר , זאת בהנחה שורדום ינצח את קיין בקרב החוזר ב UFC 196 (לא יקרה). אני הולך עם דוס סנטוס בכל מקרה.

מעבר לקרב המסקרן הנוסף במיין קארד של מייקל ג'ונסון ונייט דיאז עם הפה הגדול שלו, גם בקרבות המוקדמים יש כמה קרבות מסקרנים מאוד כמו אוליביירה-ג'ורי ודולאווי-מרקט, שווה בהחלט לנסות ולראות את החלק של המוקדמים שישודר ב FOX1.

המיין קארד יתחיל ביום ראשון בשעה 3 לפנות בוקר שעוננו וישודר בערוץ 58, כל האירוע יתחיל במוצאי שבת ב 22:30 וישודר בלינק הבא : http://ypulivecom.blogspot.it/p/0.html

תהנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2015, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
הפעם לא הלך לך כ"כ בהימורים ;)

1. קרב נחמד של הנשים. הפולניה בסגנון דומה ליוהנה וגם כמוה מתהדרת בשם בלתי אפשרי להגיה.
2. אחלה קרב בין דיאז לג'ונסון. נראה לי שג'ונסון חשב שהניצחון בכיס שלו וגם הכניס המון אמוציות. דיאז נראה נהדר.
3. שוב מדברים על השיפוט. החלטה שערורייתית של הרב דין. ג'וניור כבר עמד להתרומם מהפצצה שחטף.
4. RDA סתם את הפה לכל המקטרגים והוכיח שהוא אלוף אמיתי. דווקא פה אני חושב שהיתה הפרדה בסדר.

*מעניין שגם דיאז וגם RDA התייחסו לקונור. הוא כבר מתחיל להיכנס להם לראש....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
הפעם לא הלך לך כ"כ בהימורים ;)

1. קרב נחמד של הנשים. הפולניה בסגנון דומה ליוהנה וגם כמוה מתהדרת בשם בלתי אפשרי להגיה.
2. אחלה קרב בין דיאז לג'ונסון. נראה לי שג'ונסון חשב שהניצחון בכיס שלו וגם הכניס המון אמוציות. דיאז נראה נהדר.
3. שוב מדברים על השיפוט. החלטה שערורייתית של הרב דין. ג'וניור כבר עמד להתרומם מהפצצה שחטף.
4. RDA סתם את הפה לכל המקטרגים והוכיח שהוא אלוף אמיתי. דווקא פה אני חושב שהיתה הפרדה בסדר.

*מעניין שגם דיאז וגם RDA התייחסו לקונור. הוא כבר מתחיל להיכנס להם לראש....

חשבתי שקאובוי יוכל לעמוד במתקפה הראשונית הצפויה של RDA ולקחת את הקרב לכיוון שלו בהמשך, לא יודע עד כמה העצירה של השופט היתה במקום כי סרוני הגן על הראש שלו ולא היה על הרצפה או משהו כזה. העצירה של הרב דין בקרב של דוס סנטוס זה כבר מביך, אחרי הפיצוצים שדס סנטוס חטף מקיין ובקרב האחרון מול מיוצ'יץ' אתה עוצר אותו בכזה מצב ? דחילק.
דיאז סתם פה גדול, חשבתי שהוא ינצח כי ג'ונסון נחנק בקרבות עם הייפ אבל דיאז לא הראה משהו שלא ראינו ממנו עד עכשיו, הטקטיקה של לספוג וללכת קדימה לא ממש תעזור לו מול קונור.
אגב, עם איך ש RDA נראה אתמול, קונור יעשה טעות לדעתי אם יעלה קטגוריה. שילחץ על קרב עם פרנקי באירלנד ואז יחכה שיהיה מישהו יותר רציני שיאיים על דוס אניוס כמו פרגוסון או חביב אם מתישהו יפסיק להיפצע. כרגע המאץ' שלו מול דוס אניוס לא ממש משחק לטובתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
שמע, הבעיה של השיפוט זה לא מאתמול.
צריך ליישר קו בין השופטים וגם אם לא יהיה 100%, יהיה יותר טוב מהמצב הנוכחי.
לא ייתכן שבמצב מסוים ודי דומה, כל שופט (ויש מצב שאותו שופט) ינהג באופן שונה.
אני כן יודע שבמקרה של אלוף מכהן נותנים לו עוד זמן להתאושש.
אפשר לעבור קרב-קרב שהסתיים בהחלטת שופט ולראות מה עשו ומה היה צריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
צריך קצת לצנן את הרב דין ואת ג'ון מקארתי, הם פשוט מקבלים החלטות לא נכונות לאחרונה. דווקא השופט בקרב של ג'קארה ורומרו היה ממש אחלה, שווה לתת לו הזדמנות בקרבות המרכזיים. זה שיפוט ותמיד יהיו טעויות וזה תקף לכל ספורט, מסכים שצריך לחדד יותר את המקרים בהם עוצרים קרב כי חשוב לשמור על בריאות הלוחמים אבל לא להגיע למצב בו חורצים גורלות מוקדם מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 10:28 
לגבי JDS אתה אולי צודק. לגבי סרונה אני לא מסכים. קודם כל הוא חטף בעמידה קרוב ל-10-15 שניות של מכות בלי מענה. אחר כך זה כבר היה על הקרקע כשהוא רק מכסה את הראש ולא מתגונן. הוא היה חייב לטעמי לעצור, ובוא נאמר שהרבה קרבות נעצרו במצב כזה. סרונה לא היה בקרב בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2015, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
הקרב הבא של נועד ב-196 (ורדום נגד ולסקז) מול דיאגו ריבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
הארוע הבא - UFC 196 בשבוע הבא.
קרב ראשי מעולה, גם המשני לא רע.
בשאר הקרבות אין שמות גדולים וזה די מאכזב לארוע בסדר גודל כזה.

Welterweight Robbie Lawler (c) vs. Carlos Condit
Heavyweight Stipe Miocic vs. Andrei Arlovski
Welterweight Albert Tumenov vs. Lorenz Larkin
Featherweight Diego Brandao vs. Brian Ortega
Lightweight Abel Trujillo vs. Tony Sims

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 19:39 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
הארגון החדש הזה מביש ברמה שאין לתאר. חבורה של לוחמים עם שמות של פעם שנלחמים בחבורה של לוחמים חלשים במיוחד. נדבר מחר על 195 והמיין איבנט האדיר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 10:01 
סמל אישי של המשתמש

מה זה האגרופים האלה?...בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC195
הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
שאיילה לי
כאחד שממש לא יוצא לו לעקוב אחר הליגות האלו, הלוחמים מתמקצעים רק בסוג לוחמה אחד(mma) או שיכול לבוא קרטאיסט בלבד לחא ידע אחר ולהכנס לזירה?
אם זה מגוון ושומר על בסיס האומנות לחימה של אותו לוחם, אז אולי אפשר לחקור ככה איזה אומנות לחימה היא היעילה הכולן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הארגון החדש הזה מביש ברמה שאין לתאר. חבורה של לוחמים עם שמות של פעם שנלחמים בחבורה של לוחמים חלשים במיוחד. נדבר מחר על 195 והמיין איבנט האדיר שלו.

צודק כמובן למעט קרון גרייסי. תענוג לראות את הגרפלינג שלו ואם יחזק את הסטרייקינג יש לו סיכוי להגיע ל-UFC.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: