giladsch77 כתב:
הבנדל הסיטונאי משמעותי יותר זול, וגם תמיד אפשר לעבור תוך כדי, בזק אמרו לי שכל הטיפול בכל תקלה היא דרכם והם דואגים לכל.
שוק סיטונאי זה מצוין עד שיש בעיה או שינוי.
אני שנים הייתי בבזק בינלאומי עם תשתית בזק (בחבילת בנדל). לפני שנה הציעו לי מבזק בינלאומי לעבור לשוק הסיטונאי ולחסוך כמה ש"ח בחודש, בלי שום הבדל לטענתם, והסכמתי.
הכל היה טוב עד שלפני חודש עברתי דירה. חודש לפני המעבר התקשרתי אליהם ואל יס כדי לתאם טכנאי לדירה החדשה.
ביס תיאמו לי בלי בעיה. בבזק בינלאומי אמרו לי "מה אתה מתקשר חודש לפני, אין לנו יומנים, תתקשר שבוע לפני". התקשרתי 10 ימים לפני ותיאמתי (מאד היה לי חשוב שהכל יעבוד בדירה החדשה).
מאותו רגע לא היה לי אינטרנט בדירה הישנה (כשיש לי עוד 10 ימים לגור בה). אחרי הרבה טלפונים הם הבינו שהבעיה היא שברגע שהם העבירו לבזק קריאה לדירה החדשה, בזק פתחו לי אינטרנט שם וסגרו לי בדירה הישנה. ואין שום דרך להחזיר את זה, אלא אם יבטלו את הקריאה לדירה החדשה ויחזירו לישנה. בשביל זה אמרו לי שזה ייקח כמה ימים.
אמרתי שאני לא מוכן להיפגע מזה שבסה"כ ביקשתי להמשיך איתם והודעתי מראש על מעבר דירה. בבזק אמרו לי "בעיה שלך שעשית שוק סיטונאי. זה מה שקורה איתם. אין להם מושג איך לטפל בבעיות תשתית".
יותר מזה, אמרו לי שאם אשאר בשוק הסיטונאי, לא יהיה טכנאי לדירה החדשה בשבועיים הקרובים.
בסוף הייתי צריך לעבור לחבילת בנדל (כי אז הזמינות של הטכנאים של בזק טובה יותר) לוותר אל האינטרנט בדירה הישנה כל עשרת הימים האלה כדי שיהיה טכנאי בדירה החדשה.
הכי מצחיק שבסופו של דבר כשעברתי לדירה החדשה, הם טענו שיש לי אינטרנט והם בדקו את זה חיצונית, אבל הוא בכלל לא היה מחובר (דירה שעברה שיפוץ) ולכן הייתי צריך להזמין טכנאי שוב והתור הראשון היה אחרי שבועיים.
מפה לשם, הייתי חודש בלי אינטרנט, בגלל השוק הסיטונאי המסריח הזה. זה נגמר באיזה זיכוי שהוא ברור מאליו וארוחת בוקר.
עכשיו אני מת לעזוב אותם, אבל אמרו לי שבזק בילאומי הכי טובים. לא מבין בזה כלום.