תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חבילת בנדל לאינטרנט
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 16:47 
אני זקוק לעשרה וייעוץ ממי שמבין בעסק הזה.
יש לי כרגע שתי הצעות:

הצעה ראשונה היא מבזק בינלאומי תשתית וספק וציוד לשנה ב-90 ש"ח ותשלום חד פעמי על משלוח של ראוטר בסך 50 ש"ח
ההתלבטות לגביהם היא ששמעתי מכמה גורמים כולל נציג בזק בינלאומי בעצמו (הזוי) שהשירות הטכני של התשתית של בזק הרבה יותר טוב ושל בזק בינלאומי לא משהו, בזק בינלאומי עושים עבורי את כל הניוד.

הצעה שניה היא מבזק תשתית ספק וציוד לשנה ב-93 ש"ח (יש לי כבר ראוטר שלהם כך שאין פה תשלום על ראוטר), הבעיה כאן היא שאני צריך להתנתק בעצמי מבזק בינאלומי ולעבור לבזק והענין הנוסף והמשמעותי יותר הוא שנאמר לי שבזק משתמשים בספקים קטנים ממזרח ירושלים וזה פחות אמין ומוצר פחות טוב (099,011 אקספון ואחרים).

האם למישהו יש ניסיון עם חבילת בנדל של בזק או של בזק בינלאומי? או האם מישהו יודע אם יש משהו בדברים בקשר לספקים שאיתם עובדים בזק ויש בעיות עם זה ?

תודה לעונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 16:51 
אין שום בעייה שאני יודע עליה עם אקספון. למה שתעשה באנדל אבל? לא עדיף שתוכל לעבור ספק בלי קשר לתשתית ולהיפך? זה גם פתח לצרות כשיש תקלה של "זו תקלה בספק, לא בתשתית, אבל אתה לקוח של התשתית ולא של הספק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חבילת בנדל לאינטרנט
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 16:56 
הבנדל הסיטונאי משמעותי יותר זול, וגם תמיד אפשר לעבור תוך כדי, בזק אמרו לי שכל הטיפול בכל תקלה היא דרכם והם דואגים לכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 16:59 
אז אמרו... אם תהיה בעייה בספק הם לא יוכלו לעזור, ואם לא יהיה לך מזל, בספק יגידו שאתה לא לקוח שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 17:01 
אני אומר את זה מנסיון, עבדתי לפני כמה שנים בספק אינטרנט, וראיתי לידי אנשים סתומים שרבים עם המתקשר על זה שהוא בכלל לא לקוח של החברה, ותעלה את בזק על הקו או שהם יתקשרו אלינו, בשעות פתיחה של השירות לקוחות ובלה בלה בלה. זה קורה וזה לא כזה נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 19:45 
אם אין לך בעיות בקו בזק באיזור שאתה גר פה, חבל על הכסף ותנייד את עצמך לאקספון ב69 שח לחודש לשנה (וקניית מודם/ראוטר ב200 ש"ח בערך)

מקסימום אם תהיה בעיה תחזור, זה לוקח בדיוק 5 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 10:06 
giladsch77 כתב:
הבנדל הסיטונאי משמעותי יותר זול, וגם תמיד אפשר לעבור תוך כדי, בזק אמרו לי שכל הטיפול בכל תקלה היא דרכם והם דואגים לכל.

שוק סיטונאי זה מצוין עד שיש בעיה או שינוי.
אני שנים הייתי בבזק בינלאומי עם תשתית בזק (בחבילת בנדל). לפני שנה הציעו לי מבזק בינלאומי לעבור לשוק הסיטונאי ולחסוך כמה ש"ח בחודש, בלי שום הבדל לטענתם, והסכמתי.
הכל היה טוב עד שלפני חודש עברתי דירה. חודש לפני המעבר התקשרתי אליהם ואל יס כדי לתאם טכנאי לדירה החדשה.
ביס תיאמו לי בלי בעיה. בבזק בינלאומי אמרו לי "מה אתה מתקשר חודש לפני, אין לנו יומנים, תתקשר שבוע לפני". התקשרתי 10 ימים לפני ותיאמתי (מאד היה לי חשוב שהכל יעבוד בדירה החדשה).
מאותו רגע לא היה לי אינטרנט בדירה הישנה (כשיש לי עוד 10 ימים לגור בה). אחרי הרבה טלפונים הם הבינו שהבעיה היא שברגע שהם העבירו לבזק קריאה לדירה החדשה, בזק פתחו לי אינטרנט שם וסגרו לי בדירה הישנה. ואין שום דרך להחזיר את זה, אלא אם יבטלו את הקריאה לדירה החדשה ויחזירו לישנה. בשביל זה אמרו לי שזה ייקח כמה ימים.
אמרתי שאני לא מוכן להיפגע מזה שבסה"כ ביקשתי להמשיך איתם והודעתי מראש על מעבר דירה. בבזק אמרו לי "בעיה שלך שעשית שוק סיטונאי. זה מה שקורה איתם. אין להם מושג איך לטפל בבעיות תשתית".
יותר מזה, אמרו לי שאם אשאר בשוק הסיטונאי, לא יהיה טכנאי לדירה החדשה בשבועיים הקרובים.
בסוף הייתי צריך לעבור לחבילת בנדל (כי אז הזמינות של הטכנאים של בזק טובה יותר) לוותר אל האינטרנט בדירה הישנה כל עשרת הימים האלה כדי שיהיה טכנאי בדירה החדשה.
הכי מצחיק שבסופו של דבר כשעברתי לדירה החדשה, הם טענו שיש לי אינטרנט והם בדקו את זה חיצונית, אבל הוא בכלל לא היה מחובר (דירה שעברה שיפוץ) ולכן הייתי צריך להזמין טכנאי שוב והתור הראשון היה אחרי שבועיים.
מפה לשם, הייתי חודש בלי אינטרנט, בגלל השוק הסיטונאי המסריח הזה. זה נגמר באיזה זיכוי שהוא ברור מאליו וארוחת בוקר.
עכשיו אני מת לעזוב אותם, אבל אמרו לי שבזק בילאומי הכי טובים. לא מבין בזה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 20:37 
תעזוב, מקסימום תחזור.

בזק נוקטים בשיטות מאפיונריות לגמרי עם האיומים המרומזים ש"לא תהיה לך תמיכה אם תהיה בעיה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
אני סבלתי משיטות המאפיה האלה של בזק שעשו לי את המוות כשהייתי מחובר לסלקום. איכשהו לא נפתרה בעיה בתשתית עד שעזבתי את סלקום ועברתי אליהם.
מה שכן, כשאתה לקוח שלהם, הן נותנים שירות הרבה יותר טוב משאר החברות שנתקלתי בהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: