תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שיקבל דקות מול ביטר. הייתי פותח איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 18:30 
אני מאוד מחזיק מהילד-זין הזה. הלוואי שיתחיל לקבל דקות משמעותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 21:28 
הספור ממה שמעתי לאחר המשחק מול הפועל חיפה היו: במשחק כל השחקנים הלכו להודות לקהל והוא ירד לחדר ההלבשה( במשחק התחמם ולא שותף), והדבר השני היו קללות באימון לאחר המשחק. כמובן שהמידע אינו ממקור ראשון ורק משמועות.
אם היו עוד אירועים לאחר מכן, אין לי מושג

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 03:23 
שלושה מאמנים לא סופרים אותו, אבל הבעיה היא אצלהם ולא אצל כוכב העל...
״כשאחד אומר לך שאתה שיכור, תבדוק את עצמך. כששלושה אומרים לך את זה, אז אתה באמת שיכור״.
הפועל משוועת לצעירים טובים שתוכל להשביח ולמכור, אבל הילד קקה הזה מרשה לעצמו (כנראה) הרבה דברים אסורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 03:54 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
״כשאחד אומר לך שאתה שיכור, תבדוק את עצמך. כששלושה אומרים לך את זה, אז אתה באמת שיכור״

כן, הא?
כי למצוא שלושה אנשים שטועים\משקרים\מעתיקים, זה ממש ממש ממש ממש ממש קשה.

אלוהים ישמור, אני שונא את האימרות המפגרות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 04:03 
אם הוא לא דופק פסים של הרואין בחדר הלבשה, או שם ספסל בראש של המאמן מתישהו, קשה לי להבין מה הוא כבר עשה.

ואני לא מחזיק ממנו איזה כוכב, אבל יאללה תנו לראות אותו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 09:41 
מבחינתי זה אשמה מסוימת של המאמנים.
אם היה משחק זמן קצר ומפשל, ענין אחר, אבל זה לא הענין.
אצל שוויצר הוא היה משחק מעולה ועוד מביא לשוויצר סנדביץ' מתנה כל אימון.

יש דבר שנקרא מנהיגות אמת, והיא רצויה מאוד אצל מאמנים ברמה הגבוהה אבל די נדירה.
לכן, כתבתי אשמה מסוימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 10:17 
מתנצל מראש שהתגובה שלי היא קצת יותר רחבה מאשר רק שגיב יחזקאל.
אני מתקשה לזכור מתי היתה הפעם האחרונה ששחקן מהנוער עלה ותפס מקום של קבע בסגל. (אני לא מדבר על מקום של קבע בהרכב).
יתכן ואבוטבול היה האחרון.
אבל זאת תופעה רווחת בכל הקבוצות "הגדולות" המחפשות אינסטאנט הצלחות ואין להן זמן או סבלנות לפתח שחקן.
קבוצות כמו מכבי פת (מתעב את המובילים שלה) נתניה בני יהודה ואחרות הפכו לקבוצות הכנה של חלקי חילוף לקבוצות הבכירות יותר.

ברור שבקבוצה "גדולה" אין זמן\סבלנות להפסיד נקודות וכו כדי לפתח שחקן.

מדוע הפועל של השנה, שבפרוש הגדירה את השנה כשנת בנייה, לא עובדת אחרת למרות הדיבורים של תחילת העונה? זה נעוץ באופן בניית הסגל ובלחץ שנוצר בעקבות ההפסדים למיניהם והצורך להחלץ מאימת הירידה (בואו לא נשלה את עצמנו אנחנו אחת המועמדות לירידה!) .

יש כאן מקום להתערבות של כבירי בהטויית מדיניות למאמן. היי לוקח את גיא ודורש ממנו לתת לי תשובה , נניח תוך 10 מחזורים, האם יחזקאל יכול להתפתח לשחקן סגל? אם כן תכינו תוכנית פעולה. ברור שמישיבה על הספסל ו 10 -15 דקות פעם ביובל לא ייצא דבר, צריך לתת לו לשחק בכל שבוע. אם התשובה לא, אז להשאיל.
כנל עם רמזי ספורי.
רק השאלות לא למכור. לא לחזור על הטעויות עם יאנקו וקליימן ועוד לא מעט שחקנים מוכשרים מהנוער שמצאו דרכם להרכב של קבוצות אחרות רכשו ניסיון והיה מקום להחזירם היום להפועל לתת להם צאנס להראות את יכולתם במקום עם יותר לחץ. כמדומני, שבן ביטון נזרק למים במשחק עם טוטנהם אבל לא היה לאיש סבלנות אליו או ראיה לטווח ארוך, והיום הוא בבאר שבע ולנו אין מגן ימני נורמלי.
נא להיזכר במקרה ערן זהבי. אם לא היו משאילים אותו לרמת השרון (והם סרבו להחזירו מידית מתי שהפועל רצתה ועמדו שיסיים את תקופת ההשאלה לא היה זוכה לצנס שקיבל מגוטמן וההמשך משם ידוע.

אני מאד מחזיק מכבירי ומצוות הניהול הנוכחי. אבל לא בונים קבוצה מהיום למחר. כמו שבצבא יחידה הופכת למבצעים אחרי אימונים מפרכים וארוכים. בעיני הבעיה מס 1 בהפועל מאז עזיבת טביב הוא חוסר המחשבה קדימה- רק "אנסטאנט" - נביא את X או Y - זה יביא מכירה על עדו 1500 מינויים וזהו.
לא לחינם אם מסתכלים על הסגל אין אף חוליה או שחקנים שהם עוגנים! אי אפשר כל שנה לזרוק את כולם ולהתחיל מהתחלה.
המטרה של גיא השנה בעיני, להשאיר את הקבוצה בליגה ובמקביל לקבע קבוצה של 5- 8 שחקנים שסביבם יתחילו לבנות קבוצה שתתמודד בשנה הבא במצב טוב יותר. בניה איטית.
באר שבע היא דוגמה לגישה כזאת.
בניה איטית כי אין ניסים. לא בברצלונה, לא בריאל, לא ביוניטד, וגם לא אצלנו.
דווקה בזכות הקהל שלנו וההתנהגות שלו, הגב שהוא נותן להנהלה החדשה שבאה עם ידים נקיות ושקופות ובלי קומבינות , אפשר ללכת למהלכים שאינם אינסטאנט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק, מבלי לזלזל זה קשקוש, שי אבוטבול ממש לא השחקן האחרון שהשתלב בבוגרים דרך הנוער. הוא נולד בשנת 83' ואחריו באו לא מעט שחקנים כמו ערן זהבי, ביבראס נאתכו, גורדנה, בונדר ובזמנים יותר מודרניים ספורי ומחמיד (שהגיע לאחרונה אל הנוער וישר השתלב בבוגרים), ויש עוד מלא דוגמאות. צריך לזכור שבניגוד לנוער של מכבי וחיפה הנוער שלנו בשנתונים הקודמים היה הרבה פחות איכותי, עם ״כשרונות״ כמו שון מחכה ויחזקאל, שחקנים עם כדורגל טוב ואופי מחורבן.

אתה לא יכול לבנות על שחקנים כאלו שיצעידו את המועדון קדימה אלא אם אתה מתכנן לעשות את זה בליגה הלאומית. לא עולה לי כרגע שם לראש של שחקן צעיר ומוכשר שלא השתלב בבוגרים שלנו בשנים האחרונות והפך לשחקן לגיטימי בליגת העל, מה שאתה לא יכול להגיד על מכבי וחיפה שיש יותר מדי שחקנים מעולים שיצאו מהנוער שלהם ופרחו במקומות אחרים כי לא הצליחו להשתלב בבוגרים. כבירי בסך הכל מנסה לעשות קומפנסציה למציאות הזאת, ורכש כל שחקן של הנבחרת הצעירה שניתן היה להביא בתקווה סבירה ש- 30% מהם יתפתחו לשחקנים טובים בהמשך ויהוו את השלד של המועדון בעתיד, עד שהנוער שלנו ידע להצמיח כשרונות כאלו בעצמו.

יעבוד או לא יעבוד אנחנו לא יודעים, אבל המחשבה והפעולות נשמעות נכונות מאוד. לשלב בכוח שחקנים כמו יחזקאל שברור לכולם שמתעסק בהכל חוץ מבכדורגל זה לא מה שיפתור לנו את הבעיות.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אם הוא לא דופק פסים של הרואין בחדר הלבשה, או שם ספסל בראש של המאמן מתישהו, קשה לי להבין מה הוא כבר עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 12:59 
19 כתב:

ואם הוא מקלל את המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 14:06 
KingAlpaca כתב:
Asafas כתב:
״כשאחד אומר לך שאתה שיכור, תבדוק את עצמך. כששלושה אומרים לך את זה, אז אתה באמת שיכור״

כן, הא?
כי למצוא שלושה אנשים שטועים\משקרים\מעתיקים, זה ממש ממש ממש ממש ממש קשה.

אלוהים ישמור, אני שונא את האימרות המפגרות האלה.

אתה יכול לשנוא את המשפט הזה, בפועל שלושה מאמנים הענישו אותו, אז אולי הבעיה לא בהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אולי.
ואולי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 14:40 
mbracha כתב:
אדום ותיק, מבלי לזלזל זה קשקוש, שי אבוטבול ממש לא השחקן האחרון שהשתלב בבוגרים דרך הנוער. הוא נולד בשנת 83' ואחריו באו לא מעט שחקנים כמו ערן זהבי, ביבראס נאתכו, גורדנה, בונדר ובזמנים יותר מודרניים ספורי ומחמיד (שהגיע לאחרונה אל הנוער וישר השתלב בבוגרים), ויש עוד מלא דוגמאות. צריך לזכור שבניגוד לנוער של מכבי וחיפה הנוער שלנו בשנתונים הקודמים היה הרבה פחות איכותי, עם ״כשרונות״ כמו שון מחכה ויחזקאל, שחקנים עם כדורגל טוב ואופי מחורבן.

אתה לא יכול לבנות על שחקנים כאלו שיצעידו את המועדון קדימה אלא אם אתה מתכנן לעשות את זה בליגה הלאומית. לא עולה לי כרגע שם לראש של שחקן צעיר ומוכשר שלא השתלב בבוגרים שלנו בשנים האחרונות והפך לשחקן לגיטימי בליגת העל, מה שאתה לא יכול להגיד על מכבי וחיפה שיש יותר מדי שחקנים מעולים שיצאו מהנוער שלהם ופרחו במקומות אחרים כי לא הצליחו להשתלב בבוגרים. כבירי בסך הכל מנסה לעשות קומפנסציה למציאות הזאת, ורכש כל שחקן של הנבחרת הצעירה שניתן היה להביא בתקווה סבירה ש- 30% מהם יתפתחו לשחקנים טובים בהמשך ויהוו את השלד של המועדון בעתיד, עד שהנוער שלנו ידע להצמיח כשרונות כאלו בעצמו.

יעבוד או לא יעבוד אנחנו לא יודעים, אבל המחשבה והפעולות נשמעות נכונות מאוד. לשלב בכוח שחקנים כמו יחזקאל שברור לכולם שמתעסק בהכל חוץ מבכדורגל זה לא מה שיפתור לנו את הבעיות.

mbracha ידידיי
לא כל דבר שמישהו כותב ולא נראה לך זה קישקוש. אבל זכותך להתבטא כפי שאתה רוצה.

אכן שכחתי את ביבראס, בונדר וגורדנה שעלו מהנוער לבוגרים.
ספורי עדיין לא שחקן סגל. לדעתי הוא דוגמה לאיך לא עושים - צוות מיקצועי זיהה שהבחור מאד כישרוני ועם נתונים להתפתח לשחקן התקפי מוביל. מהי תוכנית העבודה הרב שנתית עבורו? אין כאן ליגת מילואים או ברצלונה ב, שאתה יכול להריץ את השחקנים ולהקנות להם ניסיון במשחקי בוגרים. הדרך היחידה היא או שילוב בכח בבוגרים (מודל פת אשדוד, קרית שמונה ובמידה מסוימת נתניה) או השאלה מבוקרת! אצלנו לא היתה ראיה מערכתית כזאת וההתפתחות שלו עקומה או בכלל נעצרה.
זהבי לא בקטגוריה שלהם - הוא עונה דווקה על המודל של השאלה לפיתוח והחזרה כשהשחקן כבר קיבל ביטחון מסויים.
תקן אותי אם אני טועה, אבל הנוער שלנו בקושי זוכה בתארים אבל הנוער ידע להעלות כל פעם שחקן או שניים לבוגרים. תמיג העלנו שחקן הגנה שהיה גם עוגן, או שוער.
אני לא אמרתי שילוב בכח. ביקשתי רק לבעלים יתבע מהמאמן תשובה - האם השחקן הוא עם פוטנציאל כזה שיש להשאירו בקבוצה הבוגרת (תוך כדי תיסכולו עקב ישיבה על ספסל, ואי פיתוחו כשחקן - כי לא לומדים בתהכתבות...).

אני לא נגד הכוון שכבירי הלך, להפך ! הוא הולך בדרך הנכונה. אני רק מקווה שהדרישה שלו מגיא היא להגיע למצב שיהיה סגל של 5- 8 שחקני הרכב ראשון שאיתם אפשר יהיה להתחיל ולחזק נקודתית בשנה הבאה ולא כל שנה בניה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 14:40 
לא מאוד סביר שזה סתם צירוף מקרים.

וליחס של הנהלה כלפי ההתנהגות בעייתית של שחקן יש השלכות על הקבוצה כולה. לא כזה פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
מועמד להרכב .. מאד מוזר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 07:34 
מאוד מקווה בשבילו ובשבילנו שהוא סידר את הקופסה והיחס שלו, כי הוא שחקן מצוין.
אני לא אשכח איך קשטן השעה את אוסטרץ לפני משחק מול בית״ר בטדי בגלל שהוא צבע את השיער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 22:09 
פשע שלא פתח בכל משחק העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 22:17 
מבין את התיסכול שלו, שחקן כדורגל היחיד בהפועל, לא פלא שהוא שונא אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 22:32 
השחקן הכי טוב היום בפער. מה היה דחוף לחנך אותו כמה חודשים רק אלוהים יודע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 22:33 
Yalla Hapoel כתב:
פשע שלא פתח בכל משחק העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 22:37 
נתן ת'תחת על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 22:47 
שחקן סבבה, תתחיל למסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 22:54 
פשוט הזוי שהשחקן הזה לא באנקר בהרכב.
עם כל הבעיות שלו, 10 רמות מעל כל מה שיש לנו לשים בחוד. לא כוחות בכלל.
אלא אם הוא מגיע לאימונים שתוי ומסומם אני לא מסוגל להבין את ההתאבדות המקצועית הזאת של להוציא אותו מהסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 22:58 
בדיוק מה ש-19 כתב, אחלה שחקן, חלוץ והכל, אבל משחק לבד ולא מוסר. אי אפשר עם כל הכבוד לשחק לבד

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אלא אם הוא מגיע לאימונים שתוי ומסומם אני לא מסוגל להבין את ההתאבדות המקצועית הזאת של להוציא אותו מהסגל.

!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 23:04 
שחקן טוב. פוטנציאל גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 23:04 
אהבתי את התנועה שעשה. מקווה מאוד שירד האסימון למי שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 23:05 
לא ברור למה הוא חודשיים לא היה בכלל בסגל
היה מצויין היום
נקווה רק שתהיה לזה המשכיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: