תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
אליהו הנביא כתב:
לשיר כרגיל זה באמת עדיף מלשרוק בוז בזמן הברכה
השאלה היא למה בתקווה כולם משתתקים ?
האם המקום של התקווה כן נמצא במגרש כדורסל ?

אין ספק שאין מקומה של התקווה במשחק כדורסל, אבל משתתקים כי נענשים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 11:56 
אל באנדי כתב:
ranjef כתב:
bergkamp כתב:
צור ש. כתב:
תענוג שא.כ חזר

זה היה כל ההבדל, איש מעקה שיודע מה לעשות.

גם היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 11:56 
גם על ש.מ.ת.כ נענשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:27 
לא ברור למה לשרוק בוז או לקלל בזמן הברכה.
אפשר לעשות דברים לפני או אחרי אבל במהלך הברכה אפשר לתת כבוד מינימלי גם אם לא מאמינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
להבדיל אינסוף אינסופי הבדלות (או מספר הבדלות גדול אך סופי) גם קורבן אונס יכולה לכמה דקות להעמיד פנים שהיא נהנית בשביל לתת כבוד מינימלי לאנס. לפני זה אם היא רוצה היא יכולה לנסות לברוח ואחר כך אם היא רוצה היא יכולה להתלונן שהוא אנס אותה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
אפשר גם שהמנהלת תיתן כבוד מינימלי ולא תכפה על קבוצות לעשות את הטקס הזה ולשים שירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:39 
שריקות הזוז בזמן טקס הדלקת הנרות היו מבישות. מאד עצוב שקומץ טיפש ואנרכיסט מחבל בכל ניסיונות המועדון לשפר את תדמיתו.
ללא קשר, תופעת "האוירונים" שהחלה במשחק הקודם חייבת להיפסק, יש לתפוס את המשליך ולמנוע כניסתו למשחקים.
בכפוף לאמור לעיל, שאפו לקהל על תצוגת עידוד מרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
תופעת "האוירונים" שהחלה במשחק הקודם חייבת להיפסק

!!!
מעבר לזה שזה יכול לעלות לנו הרבה כסף (את המטוס השני אסתרון הגיש למשקיף) וגם יכול לעלות בטכנית, זה לא ספורטיבי ברמות יוצאות דופן.

השריקות היו במקום. פה זה לא בית כנסת. הדלק חנוכיות בביתך ותראה משחק של הפועל בצאתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 13:01 
השריקות האלה הוכיחו סופית כמה חלק מהקהל שלנו מפגר.
אתם חיים במדינה יהודית עם מסורת יהודית וכשיש חג יהודי ועושים טקס של 2 דקות מצפים ממכם בסך הכל לכבד. אף אחד לא ביקש ממכם להתפלל. הציפייה המינימלית היא שתסתמו את הפה ותכבדו את אלה שכן רוצים לשמוע הדלקת נר ולא הספיקו.
עצוב מאוד. קהל שחי בסרט שהוא איזה משהו מיוחד יותר, חכם יותר שרואה דברים שאף אחד אחר לא מצליח לראות. אבל בתכלס אתם חבורה של אנשים מסכנים שמאוהבים בעצמם. לא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אירוני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 13:11 
ofir כתב:
השריקות האלה הוכיחו סופית כמה חלק מהקהל שלנו מפגר.
אתם חיים במדינה יהודית עם מסורת יהודית וכשיש חג יהודי ועושים טקס של 2 דקות מצפים ממכם בסך הכל לכבד. אף אחד לא ביקש ממכם להתפלל. הציפייה המינימלית היא שתסתמו את הפה ותכבדו את אלה שכן רוצים לשמוע הדלקת נר ולא הספיקו.
עצוב מאוד. קהל שחי בסרט שהוא איזה משהו מיוחד יותר, חכם יותר שרואה דברים שאף אחד אחר לא מצליח לראות. אבל בתכלס אתם חבורה של אנשים מסכנים שמאוהבים בעצמם. לא יותר מזה.

מסכים עם כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואן אנחנו עומדים לועדת משמעת על המטוסי נייר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
לפי וואן אנחנו עומדים לועדת משמעת על המטוסי נייר

ותודה לגאונים משער 5. אתם נהנים לגרום נזק?
אני רוצה שפעם בחיים מישהו מכם יסביר לי את הטמטום הזה (שהוא המשך ישיר של שאר הפעולות שגורמות לנזק ולקנסות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 13:50 
אני שרקתי בוז בטקס.
בדיעבד ברור לי שזו הייתה טעות והתנהגות ילדותית

מטוסי הניר זאת שטות חדשה ויכול להיות שאם אנשים לא מצליחים להתאפק הפתרון הוא לא לאשר להכניס את הפלקטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
למה אף אחד לא "מכבד" אותי ואת חלק גדול אם לא מרבית הקהל שלא רצה את הטקס הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
אסור לכבד כפייה.
אם המנהלת לא היתה מתערבת והנהלת הקבוצה היתה יוזמת כזה טקס, לא היה מקום לבוז.
אבל אם הקבוצה ואוהדיה אינם רוצים בכך וזה נכפה עליהם ע"י המנהלת באיומי קנס, אז בוז זו התגובה הכי ראויה בעולם.

נ.ב.
מעניין אם תגענה לליגת העל שתי קבוצות מיישובים ערביים וייפול משחק ביניהן בחנוכה, אם גם אז תכפה עליהן המנהלת טקס יהודי דתי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:02 
המנהלת מתנהגת סביב משחקי כדורסל כמו איזה זוג מאורס לפני חתונה, לא מבינה שזה המשחק שלנו ולא ערב הגאלה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:05 
חייבים לתפוס את זורקי המטוסים אלה ולהעיף אותם עד סוף העונה ממשחקים של הפועל. חייבים.
אסור לתת לדבר הזה להפוך למנהג, חבל מאוד שאין מנהיגות אמיתית בקהל שיכולה או שמעוניינת לקטוע את העניין הזה בעצמה אבל אני כבר לא מצפה לכלום ממנהיגי הקהל אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:09 
its-sick כתב:
אסור לכבד כפייה.
אבל אם הקבוצה ואוהדיה אינם רוצים בכך וזה נכפה עליהם ע"י המנהלת באיומי קנס, אז בוז זו התגובה הכי ראויה בעולם.

נ.ב.
מעניין אם תגענה לליגת העל שתי קבוצות מיישובים ערביים וייפול משחק ביניהן בחנוכה, אם גם אז תכפה עליהן המנהלת טקס יהודי דתי.

רותבארט קרא את הברכות וחלק גדול מהקהל כן מעוניין בטקס וזה כן עזר לו לקיים את מצוות הדלקת הנר.
על מה אתה מדבר בכלל?
אני רוצה להאמין שכל מי שיושב בהנהלת הקבוצה ומקבל החלטות היה בעד הטקס הזה וכיבד אותו(אם לא, אז המצב יותר גרוע ממה שחשבתי).
אתם לא רוצים טקס כזה באירוע ספורטיבי? תעברו לאירופה ותקבלו טקסים אחרים בכריסמס, בחג המולד ובכל מיני חגים נוצרים אחרים.
למה באנגליה לא כיבדו אנשים שלא רצו לשמוע את ההמנון הצרפתי לפני המשחקים באנגליה? למה הם כפו עליהם את ההמנון הצרפתי?
למה באנגליה לא מכבדים אנשים שלא אכפת להם מאסון הילסבורו? למה כופים עליהם טקס לפני המשחק?
לכל מדינה יש תרבות ומסורת והמינימום שמצופה מאזרחים במדינה זה לתת כבוד בטקסים מהסוג הזה(גם אם הם לא באים לכם בטוב).
צבועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:21 
ofir כתב:
its-sick כתב:
אסור לכבד כפייה.

נ.ב.

רותבארט קרא את הברכות וחלק גדול מהקהל כן מעוניין בטקס וזה כן עזר לו לקיים את מצוות הדלקת הנר.
על מה אתה מדבר בכלל?
אני רוצה להאמין שכל מי שיושב בהנהלת הקבוצה ומקבל החלטות היה בעד הטקס הזה וכיבד אותו(אם לא, אז המצב יותר גרוע ממה שחשבתי).
אתם לא רוצים טקס כזה באירוע ספורטיבי? תעברו לאירופה ותקבלו טקסים אחרים בכריסמס, בחג המולד ובכל מיני חגים נוצרים אחרים.
למה באנגליה לא כיבדו אנשים שלא רצו לשמוע את ההמנון הצרפתי לפני המשחקים באנגליה? למה הם כפו עליהם את ההמנון הצרפתי?
למה באנגליה לא מכבדים אנשים שלא אכפת להם מאסון הילסבורו? למה כופים עליהם טקס לפני המשחק?
לכל מדינה יש תרבות ומסורת והמינימום שמצופה מאזרחים במדינה זה לתת כבוד בטקסים מהסוג הזה(גם אם הם לא באים לכם בטוב).
צבועים.

כן, כי ההמנון הצרפתי רגע אחרי פיגוע הטרור הכי גדול באירופה זה כמו טקס מוכתב מראש על-ידי המנהלת, שמביאה לדיג'יי דיסק של שירי חנוכה ומכריחה אותו להשמיע אותו..
שמעתי שכאשר הבסטיליה שוחררה שרו מעוז צור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
its-sick כתב:
אסור לכבד כפייה.

נ.ב.

על מה אתה מדבר בכלל?
צבועים.

לרגע התחלתי לקרא אותך ברצינות עד שנכנס הקטע של המרסלייז ואסון הילסבורו.
אתה עד כדי כך שטחי שאתה לא מבין את ההבדל?! קשה לי להאמין, או שאתה חושב שאנחנו סתומים אז אתה נותן טיעונים מהתחת.

בכל מקרה, לענייננו, אני אתאיסט מוחלט, ועדיין לא נראה לי כזה מוגזם שיציינו טכס מסורתי לפני פתיחת משחק רשמי בליגה. זה חלק מהמסורת שמאחדת אותנו כעם. זה לא רק דת. וזה גם לא דבר חדש. בתור ילד אני זוכר טקסי הדלקת נרות בכל אירוע ציבורי שהתקיים במהלך החג. הפרדת דת ממדינה לא אומר שצריך לבעוט בכל המסורות, אנחנו בכל זאת רוצים לראות את עצמינו כקהילה עם איזה מכנה משותף בסיסי. בלי חגים לאתאיסטים לא יהיו חופשים...
לא על כל דבר צריך למחות, זה נעשה קצת פאטתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:25 
הפועל כתב:

מה הפריע לך הטקס?
הדליקו נר ראשון של חנוכה.מדינת ישראל לא רואה בזה שום דבר פסול
מי שלא רצה להשתתף היה צריך לשבת בשקט ולא להפריע
לא היה פה שום מקום למחאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
מה הפריע למי שהחליט את זה במנהלת שלא יהיה טקס?
אז לא ידליקו נר של חנוכה ולא ישימו שירים. חלק גדול ממדינת ישראל לא רואה בזה פסול.
קבוצה שרצתה לעשות את הטקס יכלה לעשות, קבוצה שלא לא.
לא היה פה שום מקום לכפות את זה על הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
הפועל כתב:

מה הפריע לך הטקס?
לא היה פה שום מקום למחאה

אין שום בעיה בזה.
בשביל מה היה צריך להביא רבי מבחוץ שידבר על חג החנוכה? שיקראו את הברכות, ידליקו נר ויסיימו עם זה כמו שעושים בכל בית.
בשביל מה צריך לכפות באיומי קנס פלייליסט שירים מסוים במקום הפלייליסט הקבוע?
טקסים זה נחמד, ועובדה שאף אחד לא שורק או צועק בוז בזמן התקווה למרות שהיא מיותרת באותה מידה, אבל כל היחס של המנהלת (וזה חלק ממנו) ראוי לכל בוז אפשרי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:38 
סומך כתב:
ofir כתב:
its-sick כתב:
אסור לכבד כפייה.

נ.ב.

על מה אתה מדבר בכלל?
צבועים.

לרגע התחלתי לקרא אותך ברצינות עד שנכנס הקטע של המרסלייז ואסון הילסבורו.
אתה עד כדי כך שטחי שאתה לא מבין את ההבדל?! קשה לי להאמין, או שאתה חושב שאנחנו סתומים אז אתה נותן טיעונים מהתחת.

בכל מקרה, לענייננו, אני אתאיסט מוחלט, ועדיין לא נראה לי כזה מוגזם שיציינו טכס מסורתי לפני פתיחת משחק רשמי בליגה. זה חלק מהמסורת שמאחדת אותנו כעם. זה לא רק דת. וזה גם לא דבר חדש. בתור ילד אני זוכר טקסי הדלקת נרות בכל אירוע ציבורי שהתקיים במהלך החג. הפרדת דת ממדינה לא אומר שצריך לבעוט בכל המסורות, אנחנו בכל זאת רוצים לראות את עצמינו כקהילה עם איזה מכנה משותף בסיסי. בלי חגים לאתאיסטים לא יהיו חופשים...
לא על כל דבר צריך למחות, זה נעשה קצת פאטתי

גם אזרחים אנגלים יכולים לטעון שהם שונאים את צרפת ולא מכירים בה והשמעת ההמנון הצרפתי זאת כפייה. ויכולים לבוא גם אנשים שיגידו שאסון הילסבורו קרה כבר לפני המון שנים וזה לא מעניין כבר אף אחד וסתם כופים על אנשים טקס ומבזבזים להם את הזמן. הרי גם בטקסים שם וגם בטקסים פה ההחלטה לקיים את הטקס היא לא של הקבוצה והיא נובעת מההשתייכות של הקבוצה למדינה מסויימת ומכאן באה הדוגמא וההשוואה.
אין שום דבר פסול בלהכניס טקס(בין אם הוא קשור לספורט ובין אם לא) לפני אירוע ספורטיבי בשביל לכבד את המסורת והתרבות של המדינה.
חג החנוכה הוא חג יהודי ומדינת ישראל היא מדינה יהודית. טקס של 2 דקות לפני המשחק הוא לא כפייה כשמשמיעים אותו בפני אזרחים במדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
כלומר מבחינתך במדינה יהודית גם שתי קבוצות מיישובים ערביים חייבות להדליק נר של חנוכה.
סבבה לך, רק תזכור את זה בפעם הבאה שתקרא על יהודים שהכריחו אותם להשתחוות לצלב, יהיה לך קצת פחות קשה להזדעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:49 
its-sick כתב:
כלומר מבחינתך במדינה יהודית גם שתי קבוצות מיישובים ערביים חייבות להדליק נר של חנוכה.
סבבה לך, רק תזכור את זה בפעם הבאה שתקרא על יהודים שהכריחו אותם להשתחוות לצלב, יהיה לך קצת פחות קשה להזדעזע.

מה זה קבוצות מיישובים ערביים? הם אזרחי מדינת ישראל? הילדים שלהם לומדים בבתי ספר שמלמדים אותם על החגים והמסורת היהודית? יש לקבוצה אוהדים יהודים?
אם כן, אז אין עם זה שום בעיה.
אם לא, אז זה מצב בעייתי והיה אפשר לוותר כי באמת הטקס לא פונה ולא עוזר לאף בן אדם שנוכח באולם.
במקרה אתמול לא שיחקו שתי קבוצות מ"יישובים ערביים" והטקס עזר לחלק נכבד מהקהל לקיים את מצוות הדלקת הנר אז מה זה בכלל רלוונטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
יהודי במדינה שהרוב בה נוצרים צריך לנשק צלב? לפי ההגיון שלך כן.
אתה בטח תגיד לו בוא תגור במדינה הזו שבה ייכפו עליך טקסים יהודיים ולא טקסים אחרים. אתה בכלל מבין מה זה חופש?
ולמה לעזאזל דת צריכה לקבוע לאדם איפה יגור, במה יעבוד ועם מי להתחתן?

אני יודע שהדת היהודית אוהבת לקבוע לאנשים אחרים מה הדת שלהם, אבל זה לא הולך ככה באמת.
כל אחד בוחר בעצמו מה הדת שלו, או החוסר בדת.
כמו שלא הגיוני לכפות על קבוצה שכל אוהדיה מוסלמים טקס דתי יהודי, כך גם אין הגיון בכפייה על אתאיסטים.
ומה, תנהל רישום מה כל אחד רוצה? וכל כמה זמן מותר לו לשנות את דעתו?
האם מספיק יהודי אחד שאוהד קבוצה עם אלפיים אוהדים מוסלמים או נוצרים, בשביל שכולם יצטרכו כזה טקס?

בקיצור, דת זה ענין פרטי ולא ציבורי. הבעיה היא שהדת המאורגנת רואה את עצמה כבוסית של כולם והיא תחליט עבורם. פה הבעיה.
עובדה, היו אנשים שלא רצו את הטקס הזה מספיק בשביל לשרוק בוז. אתה בז לרצונות שלהם בדיוק כמו שהם בזים לרצון שלך לכפות עליהם.
אל תקרא לזה "לכבד". זה להתכופף בפני הכפייה. הרצון שלך יותר חשוב משלהם (רק לך כמובן, בעיניהם זה ההיפך).

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 07 דצמבר 2015, 14:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 14:59 
ItaiH6 כתב:
מהפכה כתב:
הפועל כתב:

מה הפריע לך הטקס?
לא היה פה שום מקום למחאה

אין שום בעיה בזה.
בשביל מה היה צריך להביא רבי מבחוץ שידבר על חג החנוכה? שיקראו את הברכות, ידליקו נר ויסיימו עם זה כמו שעושים בכל בית.
בשביל מה צריך לכפות באיומי קנס פלייליסט שירים מסוים במקום הפלייליסט הקבוע?
טקסים זה נחמד, ועובדה שאף אחד לא שורק או צועק בוז בזמן התקווה למרות שהיא מיותרת באותה מידה, אבל כל היחס של המנהלת (וזה חלק ממנו) ראוי לכל בוז אפשרי.

לא אהבתי את הרב.גם לא את הכיפות על הראש של השחקנים הזרים.
שרקתי בוז
בדיעבד הייתי צריך לשבת בשקט ולתת לזה לעבור
אח שלי שאל אותי בסוף המשחק אם הבת שלי הייתה באה למשחק אם היא הייתה שמחה בטקס?
התשובה היא כן. ואני קלקלתי לילדה של מישהו אחר
לא תמיד צריך להיות צודקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: