תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיא לוי
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם אע"ב. אין שם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 18:33 
מה אתם מקשקשים פה לעזאזל
גם אני יכול להגיד לשיימן וורטה ללחוץ גבוה,ממש המציא את הכדורגל עם ההוראה הזאת.
התקפה נורמלית אחת לא ראיתי מהפועל כבר 3 משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 18:41 
כל מה שקרה בחצי שעה האחרונה לא רלוונטי ליכולת שלנו לשחק כדורגל.
הקבוצה צריכה להשפט לפי 60 הדקות הראשונות וזה היה נראה די דומה למשחק מול עכו - קבוצה שלא מסוגלת לשים גול מהתקפה מסודרת גם עוד מאה שנה.
דוקא רייכרט בתור חלוץ היה בסדר גמור, אבל לינגאנה ולקס ביחד זה פשוט ויתור מוחלט על משחק ההתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
מה אתם מקשקשים פה לעזאזל
גם אני יכול להגיד לשיימן וורטה ללחוץ גבוה,ממש המציא את הכדורגל עם ההוראה הזאת.
התקפה נורמלית אחת לא ראיתי מהפועל כבר 3 משחקים

היו בסוף איזה 2-3 התקפות עם פסים חכמים או דאבל פסים מהירים שהביאו למצבים טובים. ואתה שואל את עצמך: למה לא כל המשחק? איפה הייתם?

Fez כתב:
הקבוצה צריכה להשפט לפי 60 הדקות הראשונות וזה היה נראה די דומה למשחק מול עכו - קבוצה שלא מסוגלת לשים גול מהתקפה מסודרת גם עוד מאה שנה.
אה, כי מול חיפה כן היינו מסוגלים? אנחנו נראים ככה מתחילת העונה או לפחות מהפציעה של אלטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גיא לוי
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
אין שם כלום.
מאמן שעולה עם חלק קדמי בו כל השחקנים לא משחקים בעמדות האופטימליות שלהם הוא לא מאמן. לא יודע מה ראיתם ומה היה נדמה לכם שאתם רואים, כל קבוצה שתעלה עם 4 קשרי אמצע תניע כדור ותעשה לחץ, השאלה מה קורה כשהכדור ברגליים שלנו ואיך אנחנו מתקיפים. התשובה היא כלום בריבוע, אי אפשר לשחק כדורגל בהרכב כזה והאשמה היא אך ורק על המאמן.
שיעלה משחק אחד עם שחקנים בעמדות שלהם ואז יהיה אפשר לשפוט את הקבוצה הזו כמו שצריך - אוחיון ורייכרט באמצע, נסאר בשמאל, אנטל בימין, בומבה מתחת לאלטמן.
אולי אחרי 13 מחזורים נזכה לראות את הפועל משחקת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 20:03 
גם לבנדובסקי לא יעזור פה כשמאחוריו משחקים קשרים כמו בומבה, אנטל ורייכרט שלא מייצרים מצבים לחלוץ וגרועים בצורה מחרידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 20:17 
העיקר שאתה מבסוט, אני המשכתי לסבול, והרכב מטומטם וחילופים מאוחרים.
והוא מחריב לי את עביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 20:54 
הקבוצה הזו היא אסון ולהאשים את גיא לוי אחרי 2 מחזורים זו בדיחה עצובה לאור העובדה שהיחיד שאשם בזה הוא זה שפיטר מאמן אחרי 2 מחזורים והשאיר קבוצה צעירה בלי מאמן סיבוב שלם! וככה הקבוצה הזו נראית.
חסרת מוטיבציה, חסרת ריכוז, מזלזלת עם יכולת אישית חלשה ובלי שיטת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 21:18 
kobster כתב:
אין שם כלום.
מאמן שעולה עם חלק קדמי בו כל השחקנים לא משחקים בעמדות האופטימליות שלהם הוא לא מאמן. לא יודע מה ראיתם ומה היה נדמה לכם שאתם רואים, כל קבוצה שתעלה עם 4 קשרי אמצע תניע כדור ותעשה לחץ, השאלה מה קורה כשהכדור ברגליים שלנו ואיך אנחנו מתקיפים. התשובה היא כלום בריבוע, אי אפשר לשחק כדורגל בהרכב כזה והאשמה היא אך ורק על המאמן.
שיעלה משחק אחד עם שחקנים בעמדות שלהם ואז יהיה אפשר לשפוט את הקבוצה הזו כמו שצריך - אוחיון ורייכרט באמצע, נסאר בשמאל, אנטל בימין, בומבה מתחת לאלטמן.

כן אתה יודע הכל
אתה אימנת קבוצות ויש לך נסיון עצום בלהעמיד שחקנים בעמדות שלהם.
הזלזול הזה במאמנים מאיפה זה בא בדיוק?
אתה יודע מה זה לחץ של תחתית?
מה זה לחבר 25 שחקנים חדשים שבחיים לא לבשו אדום ושיחקו יחד לחבורה מגובשת
אחרי פתיחת עונה גרועה שכזאת?
אפשר לחשוב שיש לו תנאים אידיאליים להצליח .
ועוד דבר אם אתה רוצה לראות ולהנות מכדורגל תראה כדורגל אנגלי
אני מכיר לא מעט אוהדים של מכבי שלא נהנים כבר שנה שניה ברציפות מכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
עדיף באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 21:33 
:lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
עדיף באדיר

למה? או ציניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
kobster כתב:
אין שם כלום.

כן אתה יודע הכל

אם הייתי יודע הכל הייתי עושה מזה הרבה כסף.
אני לא יודע הכל, כולה 30 שנה אוהד הפועל במהלכן עברנו עונות של תחתית וצמרת וירידת ליגה ודאבלים וסתם עונות פרווה.
גיא לוי הוא לא המאמן הגרוע הראשון שהיה בהפועל וכנראה גם לא האחרון, מה שאותי מטריף זה הניסיון הדי מביך להמציא את הגלגל כל פעם מחדש. אתה יודע מה עושים במשבר ? הולכים לבייסיק, לדברים הפשוטים שאתה יודע שעובדים ומשתמש בהם כדי לייצר ביטחון להמשך. שום שיבוץ בחלק הקדמי לא היה פשוט, כל אחד נזרק לעמדה שהוא לא יכול להוציא מעצמו את המקסימום ויתרה מכך - קח את כל המשחקים שלנו מתחילת העונה ותראה לבד מתי שיחקנו משהו שדומה לכדורגל ומה היה שיבוץ השחקנים שם. לא רוצה להינות, רוצה לנצח ושהקבוצה לא תעלה למשחק בית מול מכבי פ"ת עם ארבעה שחקנים שהם קשרי אמצע. ואגב, מה עובר על מכבי והאוהדים שלהם מעניין לי תתחת. גם כדורגל אנגלי,או ספרדי או ווטבאר. אותי מעניינת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצליח להבין איך שורקים נגדנו פנדל בתחילת המחצית השנייה אחרי שבראשונה הגענו לחצי מצב, והוא לא קורא לאלטמן להתלבש באותה שנייה.. לקח לו עוד איזה 10 דק לפחות אחרי הגול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 21:52 
kobster כתב:
bruno conti כתב:
kobster כתב:
אין שם כלום.

כן אתה יודע הכל

אם הייתי יודע הכל הייתי עושה מזה הרבה כסף.
אני לא יודע הכל, כולה 30 שנה אוהד הפועל במהלכן עברנו עונות של תחתית וצמרת וירידת ליגה ודאבלים וסתם עונות פרווה.
גיא לוי הוא לא המאמן הגרוע הראשון שהיה בהפועל וכנראה גם לא האחרון, מה שאותי מטריף זה הניסיון הדי מביך להמציא את הגלגל כל פעם מחדש. אתה יודע מה עושים במשבר ? הולכים לבייסיק, לדברים הפשוטים שאתה יודע שעובדים ומשתמש בהם כדי לייצר ביטחון להמשך. שום שיבוץ בחלק הקדמי לא היה פשוט, כל אחד נזרק לעמדה שהוא לא יכול להוציא מעצמו את המקסימום ויתרה מכך - קח את כל המשחקים שלנו מתחילת העונה ותראה לבד מתי שיחקנו משהו שדומה לכדורגל ומה היה שיבוץ השחקנים שם. לא רוצה להינות, רוצה לנצח ושהקבוצה לא תעלה למשחק בית מול מכבי פ"ת עם ארבעה שחקנים שהם קשרי אמצע. ואגב, מה עובר על מכבי והאוהדים שלהם מעניין לי תתחת. גם כדורגל אנגלי,או ספרדי או ווטבאר. אותי מעניינת הפועל.

גם אותי .
אז יש כרגע מאמן חדש ותן לו לעבוד.
בוא נדבר עוד חודשיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
זה מה שאני לא מקבל, את עניין המאמן החדש. זו לא קבוצה חדשה, אלו שחקנים שכבר חצי שנה מתאמנים ביחד ומשחקים ביחד, גיא לוי לא צריך לבנות את הקבוצה הזו ולעשות עליה ניסויים של טרום עונה אלא לקחת את החומר הלא רע בכלל שיש לו ביד, להוריד מהם את הלחץ ולעזור להם למקסם את הפוטנציאל שלהם כיחידים וכקבוצה. אין שום דבר מאיך שעלינו היום,בפרט בחלק הקדמי, שמשרת את המטרה הזו אלא הצהרה ברורה שאנחנו באים לסגור ולסגור וללחוץ ואולי לנצח מאיזה כדור חופשי בסוף.
לא אוהב את זה. מקווה ששבוע הבא נגד הבבונים נבוא גם כדי לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2015, 23:34 
kobster כתב:
זה מה שאני לא מקבל, את עניין המאמן החדש. זו לא קבוצה חדשה, אלו שחקנים שכבר חצי שנה מתאמנים ביחד ומשחקים ביחד, גיא לוי לא צריך לבנות את הקבוצה הזו ולעשות עליה ניסויים של טרום עונה אלא לקחת את החומר הלא רע בכלל שיש לו ביד, להוריד מהם את הלחץ ולעזור להם למקסם את הפוטנציאל שלהם כיחידים וכקבוצה. אין שום דבר מאיך שעלינו היום,בפרט בחלק הקדמי, שמשרת את המטרה הזו אלא הצהרה ברורה שאנחנו באים לסגור ולסגור וללחוץ ואולי לנצח מאיזה כדור חופשי בסוף.
לא אוהב את זה. מקווה ששבוע הבא נגד הבבונים נבוא גם כדי לנצח.

זו יותר מקבוצה חדשה זו קבוצה חדשה מהניילונים שלא הוכנה כראוי לעונה ובעצם היתה ללא מאמן חמישה חודשים .
מתאמנים ביחד ומשחקים ביחד? אתה באמת לא רואה ולא מבין שזה אוסף שלא מחובר בכלום?
לא נעשתה שם עבודה מקצועית מבחינת אימון כולל מחנה אימון .
תכלס הקבוצה הזאת התחילה את העונה לפני שבועיים בתוספת לחץ של תחתית
וכך צריך להתייחס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 06:00 
דבר אחד לזכותו.לקח לו 90 דקות להבין שהנזק לא מתאים לשחק בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 06:06 
kobster כתב:
אין שם כלום.

באלפי הבדלים,הפועל עם יוסי הולמאי פישונט ואונישנקו,שיחקה כדורגל מהסרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 07:34 
גיא מאמן שבועות בודדים. אינו מהבודדים שעצם הגעתו משנה. אפילו קלופ קרטע במשחקים הראשונים.
יש לו עדין קרדיט. ועדיף לחכות לרכש ינואר ולקליטתו.

לגבי ההרכב, הוא שיחק עם מרכז שדה מעובה כי פ"ת במומנטום טוב. וכי נגד חיפה ראינו מה כדורגל שמח עושה לקבוצה בכושרה ובמומנטום שלה.

חוץ מזה, מה היו התגובות אלמלא הפנדל הלא מוצדק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 08:01 
הוא לא מושלם אבל בניגוד לאחרים הוא כן מנסה לטפל בבעיות שלנו
אני גם לא אהבתי את הציוות של 4 קשרים באמצע אבל דווקא לקס ולינגאנה היו מהיותר טובים היום וסוף סוף לא חתכו אותנו עם 2 וחצי מסירות (אולי זה בגלל שיטת רב"ש בפתח תקווה)
בחלק הקדמי עוד לא נמצא הציוות הנכון ועד ינואר הייתי רוצה לראות את זה כך :
נאסר בומבה אנטל
אלטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kruvi1 כתב:
עדיף באדיר

למה? או ציניות

לא ציני בכלל.
מעבר ליכולת הקבוצה, שלא השתנתה לאורך העונה בלי קשר לזהות המאמן.
אצל באדיר לפחות ראית נסיונות לבצע שינויים הגיוניים בהתאם למה שנראה על הדשא.
אצל גיא לוי גם זה לא קורה.

גיא לוי הוא לא מאמן שהערכתי יותר מדי לפני שהגיע, אבל למרות זאות, הייתי בטוח שהו כן מאמן שניתן יהיה לראות השפעה שלו על הקבוצה. כרגע, גם אם יש השפעה כזו היא שלילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 09:28 
nati כתב:
דבר אחד לזכותו.לקח לו 90 דקות להבין שהנזק לא מתאים לשחק בהפועל.

אני עדיין חושש שזה היה משהו חד פעמי. בוא נראה מה יקרה במשחקים הבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
dino כתב:
kruvi1 כתב:
עדיף באדיר

למה? או ציניות

לא ציני בכלל.
מעבר ליכולת הקבוצה, שלא השתנתה לאורך העונה בלי קשר לזהות המאמן.
אצל באדיר לפחות ראית נסיונות לבצע שינויים הגיוניים בהתאם למה שנראה על הדשא.
אצל גיא לוי גם זה לא קורה.

גיא לוי הוא לא מאמן שהערכתי יותר מדי לפני שהגיע, אבל למרות זאות, הייתי בטוח שהו כן מאמן שניתן יהיה לראות השפעה שלו על הקבוצה. כרגע, גם אם יש השפעה כזו היא שלילית.

באדיר שינויים הגיוניים? מצטער לא זכור לי דבר כזה. זכור לי בעיקר חוסר משמעת ענק בכל חלקי המגרש, חוסר סדר, זאת בניגוד לשיפור בתחום אצל גיא לוי(שיפור קל, אבל שיפור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 10:20 
ההפסד אתמול הוא קודם כל על גיא לוי. לעלות עם הרכב שלא מסוגל לתת גול, ואז לרדוף אחרי פתח תקוה כל החצי השני.

כל אחד שראה את ההרכב ידע שאין סיכוי לתת גול ככה. והשילוב של רייכרט כחלוץ מדומה זו בדיחה עצובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 10:30 
כרגע הפועל היא קבוצה שכשהיא סופגת שער אפשר לשרוק לסיום. לא נצליח להשוות ובטח לא לעשות מהפך, כי כלום פשוט לא עובד. או שזה ייגמר 1-0 או שנקבל עוד כמה חתיכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 10:33 
נועם שחם כתב:
ההפסד אתמול הוא קודם כל על גיא לוי. לעלות עם הרכב שלא מסוגל לתת גול, ואז לרדוף אחרי פתח תקוה כל החצי השני.

כל אחד שראה את ההרכב ידע שאין סיכוי לתת גול ככה. והשילוב של רייכרט כחלוץ מדומה זו בדיחה עצובה.

לא מסכים איתך, זה שלא שהסקורר הכי גדול שלנו לא היה בהרכב.
בשום הרכב עד היום הפועל לא נתנה משחק התקפי כמו שצריך (למעט הבלחה נגד בני יהודה), גיא לוי יאמר לזכותו מנסה כל שבוע למצוא את ההרכב הנכון
ואת האיזון הנכון.
ההגנה שלנו חלשה מאד וספגה הרבה מאד שערים, דבר ראשון שגיא לוי עשה זה להתחיל לשפר את משחק ההגנה.
גם אתמול למעט הפנדל המומצא מכבי פ"ת לא הגיעה לשער שלנו.
מתאר לעצמי שהוא גם לא עשה חילוף התקפי מהר מאד וזאת על מנת שלא להתפרק כמו במשחקים הקודמים.
משחק ההתקפה גם ככה לוקה בחסר.
מחמיד מחמיץ כרגיל, גם אלטמן החמיץ אתמול שני גולים...
בזה גיא לוי לא אשם, הוא קיבל את הקבוצה בלי חלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 10:43 
הבנתי. אם גיא לוי עלה אתמול כדי לחפש תיקו ביתי מול מכבי פ"ת אז הוא העלה הרכב הגיוני.

אני בכל זאת מעדיף מאמן שיעלה כדי לנצח.

עזוב שאני לא מבין את ההתעקשות על רייכרט והספסול של נסאר. רייכרט חלש מאד והתרומה שלו אפסית. נסאר במעט ההזדמנויות שקיבל היה בין הבודדים שאשכרה מאיימים על השער, מכל טווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 10:51 
נועם שחם כתב:
הבנתי. אם גיא לוי עלה אתמול כדי לחפש תיקו ביתי מול מכבי פ"ת אז הוא העלה הרכב הגיוני.

אני בכל זאת מעדיף מאמן שיעלה כדי לנצח.

עזוב שאני לא מבין את ההתעקשות על רייכרט והספסול של נסאר. רייכרט חלש מאד והתרומה שלו אפסית. נסאר במעט ההזדמנויות שקיבל היה בין הבודדים שאשכרה מאיימים על השער, מכל טווח.

במצב שלנו היום, כן תיקו נגד מכבי פ"ת ואולי גניבה של שער כמו שגנבנו מול עכו אלו בהחלט תוצאות טובות.
נבוא לתקוף את מכבי פ"ת אם האין התקפה שלנו ונחטוף 4 כמו במשחקים האחרים.
יכול להיות שנקודתית שחקן כזה או אחר היה צריך לשחק במקום השני, אבל בראיה כוללת בינתיים נראה שהוא בסדר ומבין לאן הגיע.
מקווה מאד שבינואר יגיע חלוץ, כי בלי חלוץ נתמודד על הירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2015, 11:04 
בראיה כוללת לא ראיתי שום שיפור מאז שהוא הגיע ולא ראיתי שום החלטה שלו שהשפיעה לטובה על הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: