bruno conti כתב:
kobster כתב:
אין שם כלום.
מאמן שעולה עם חלק קדמי בו כל השחקנים לא משחקים בעמדות האופטימליות שלהם הוא לא מאמן. לא יודע מה ראיתם ומה היה נדמה לכם שאתם רואים, כל קבוצה שתעלה עם 4 קשרי אמצע תניע כדור ותעשה לחץ, השאלה מה קורה כשהכדור ברגליים שלנו ואיך אנחנו מתקיפים. התשובה היא כלום בריבוע, אי אפשר לשחק כדורגל בהרכב כזה והאשמה היא אך ורק על המאמן.
שיעלה משחק אחד עם שחקנים בעמדות שלהם ואז יהיה אפשר לשפוט את הקבוצה הזו כמו שצריך - אוחיון ורייכרט באמצע, נסאר בשמאל, אנטל בימין, בומבה מתחת לאלטמן.
אולי אחרי 13 מחזורים נזכה לראות את הפועל משחקת כדורגל.
כן אתה יודע הכל
אתה אימנת קבוצות ויש לך נסיון עצום בלהעמיד שחקנים בעמדות שלהם.
הזלזול הזה במאמנים מאיפה זה בא בדיוק?
אתה יודע מה זה לחץ של תחתית?
מה זה לחבר 25 שחקנים חדשים שבחיים לא לבשו אדום ושיחקו יחד לחבורה מגובשת
אחרי פתיחת עונה גרועה שכזאת?
אפשר לחשוב שיש לו תנאים אידיאליים להצליח .
ועוד דבר אם אתה רוצה לראות ולהנות מכדורגל תראה כדורגל אנגלי
אני מכיר לא מעט אוהדים של מכבי שלא נהנים כבר שנה שניה ברציפות מכדורגל.
אם הייתי יודע הכל הייתי עושה מזה הרבה כסף.
אני לא יודע הכל, כולה 30 שנה אוהד הפועל במהלכן עברנו עונות של תחתית וצמרת וירידת ליגה ודאבלים וסתם עונות פרווה.
גיא לוי הוא לא המאמן הגרוע הראשון שהיה בהפועל וכנראה גם לא האחרון, מה שאותי מטריף זה הניסיון הדי מביך להמציא את הגלגל כל פעם מחדש. אתה יודע מה עושים במשבר ? הולכים לבייסיק, לדברים הפשוטים שאתה יודע שעובדים ומשתמש בהם כדי לייצר ביטחון להמשך. שום שיבוץ בחלק הקדמי לא היה פשוט, כל אחד נזרק לעמדה שהוא לא יכול להוציא מעצמו את המקסימום ויתרה מכך - קח את כל המשחקים שלנו מתחילת העונה ותראה לבד מתי שיחקנו משהו שדומה לכדורגל ומה היה שיבוץ השחקנים שם. לא רוצה להינות, רוצה לנצח ושהקבוצה לא תעלה למשחק בית מול מכבי פ"ת עם ארבעה שחקנים שהם קשרי אמצע. ואגב, מה עובר על מכבי והאוהדים שלהם מעניין לי תתחת. גם כדורגל אנגלי,או ספרדי או ווטבאר. אותי מעניינת הפועל.