תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
גביזון, אתה מביך את עצמך, חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
KingAlpaca כתב:
זה רק אני או שטקנו לא כתב שהוא שונא ערבים?

כבר מזמן ויתרתי על התקווה שמישהו מהם אשכרה יקרא את מה שאני כותב ואפילו ינסה להבין מה אני בעצם אומר.

זה בסדר. גם אנחנו ויתרנו על התקווה שאשכרה תגיב לעניין ולא תנסה לסלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
כולם הבינו שאתה לא אוהב ערבים , אבל זה לא אמור להיות קשור לדיון על איך אתה יוצא מהבוץ שאתה שקוע בו.

אני למשל לא הבנתי כך שזה כבר לא "כולם".
מצטרף לבקשת ההסבר של גביזון.

הוא כתב שהוא לא מאמין שייתכן שתהיה מדינה ערבית שתתנהל אחרת מדיקטטורה אלימה ומושחתת.
זה נשמע למישהו כמו דעה חיובית על הערבי הממוצע?

ועם כל הכבוד לטיעונים של " כמה מחבריי הטובים הם ערבים " - אתה יודע מי נזקק להם.

אינעל העולם :bang: רציתי לכתוב לגביזון שהטיעון הזה יישלף כלפיו אבל התעצלתי והסתפקתי בתגובה קצרה.

אני בדרך כלל בוחר להתקע סופ"ש בחדר עם אדם שאני לא אוהב, זה מחשל את הנפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
כולם הבינו שאתה לא אוהב ערבים , אבל זה לא אמור להיות קשור לדיון על איך אתה יוצא מהבוץ שאתה שקוע בו.

אני למשל לא הבנתי כך שזה כבר לא "כולם".
מצטרף לבקשת ההסבר של גביזון.

הוא כתב שהוא לא מאמין שייתכן שתהיה מדינה ערבית שתתנהל אחרת מדיקטטורה אלימה ומושחתת.
זה נשמע למישהו כמו דעה חיובית על הערבי הממוצע?

ועם כל הכבוד לטיעונים של " כמה מחבריי הטובים הם ערבים " - אתה יודע מי נזקק להם.

אינעל העולם :bang: רציתי לכתוב לגביזון שהטיעון הזה יישלף כלפיו אבל התעצלתי והסתפקתי בתגובה קצרה.

אני בדרך כלל בוחר להתקע סופ"ש בחדר עם אדם שאני לא אוהב, זה מחשל את הנפש.

למה אתה מכריח אותי לצטט את עצמי :mad:

ציטוט:
עזוב אחי, זה קרב אבוד. טקנו החליט שאתה שונא ערבים. תתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 20:03 
צר לי שהייתי בעבודה ולא יכולתי לענות במהירות.
אתה מוזמן לענות להודעה האחרונה או לאלה שהופנו אליך קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אגב,מחר אני נוסע לסופ"ש השתלמות מהעבודה, כששאלו אותי עם מי אני רוצה להיות בחדר,עניתי אינטואיטיבית את החבר הכי טוב שלי מהעבודה, זה שישן אצלי כבר,זה שאשתו ובת הזוג שלי אוהבות להפגש יחד, שם של אח ערבי מוסלמי מסכנין, כאלה אנחנו שונאי הערבים, מוזרים.
אגב 2, אתמול בעבודה דיברתי איתו בדיוק על אותו העניין, אופייה של המדינה הפלשתינית לכשתהיה שאני תומך בהקמתה. מוזר שאיתו היה אפשר לקיים שיחה, ופה לא.
טקנו אחרי שנתת אבחנה החלטית וכללת את הבנת כלל הכותבים, אחרי סך הכל הודעה שניה שלי באשכול, אשמח להסבר.
אגב 2, מעניין אותי איך אדם עם תמונה של קרל מרקס מתקשה עם העובדה שהמדינות הערביות מתנהלות כפי שציינתי,או שמא זו צורת שלטון דמוקרטית מיוחדת וסודית שאני לא מכיר.

ידידי,
ברוך שובך לגיהינום ;)
אתה כנראה מכיר ערבים ישראלים הנקראים בפי חלק מאחיהם "יהודים". כאלה שמעוניינים בחיים משותפים ובאמת בשלום. גם אני מכיר כמה כאלה ( "ערבי המחמד של אופטימי" בלשונם של כמה נבלות). מה לעשות שהם לא "החברה" של כמה עוכרי ישראל שמעוניינים להרוס את מדינת ישראל ומחויבים למכחיש השואה יותר מאשר הם מחויבים למדינת ישראל שמונהגים על ידי הגיס החמישי חנין זובי אחמד טיבי וגם על ידי עלה התאנה דב חנין.

אם תחזור לכתוב בתדירות שכתבת בעבר וחלילה להתנגח עם חבורת הרשע יהפכו את חברך מסכנין "לחבר המחמד של גביזון" ( בעצם כבר עשו לך זאת כאן בעקיפין) , יקראו לך גזען ( כמו שכבר עשו בעקיפין) , ינסו להכפיש את שימך ואף להזכיר פה ושם את משפחתך...
מקווה שתגדע לא להתרגש כמו שהתרגשת מהשטויות שכתבו כמה , והם יחסית לתגובותיהם היו עדינים, עד שנאלצת בנימה של התנצלות להזכיר את חברך מסכנין.

ולסיום
ציטוט:
תשים לב, לאחרונה אני משתדל לא להיגרר
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
גביזון כתב:
נותן להם מדינה פלשתינית בגבולות 67, אבל זה לא יוציא אותך מהבוץ, יחד עם זאת זה כן הדבר הנכון לעשות וצריך לחתור לשם.
אני אישית לא מאמין בניסים, והמדינה הפלשתינית תתנהל כמו שאר המדינות הערביות, אלא אם כן יהיה פה תקדים היסטורי, כלומר לא דיקטטורה חזקה שתחזיק את כל הפלגים יחד אחרת היא תתפורר, שימוש בכח ורצח והסתה דתית חילונית כלפי הקוץ, ומלחמות אחים רצחניות. אלא אם כן זו תהיה המדינה הערבית הראשונה שהיא לא מצרים, לבנון, סוריה, ירדן, עיראק, לוב, סעודיה וחברים.

אפילו ציטטתי את ההודעה של עצמי,
1.תסביר איך הגעת למסקנה שאני לא אוהב ערבים
2. תסביר איך לדעתך מדינות ערביות שצויינו שם מתנהלות
3. איך אתה מנמק שיהיה תקדים
4. איך אתה עם תמונה של קרל מרקס מסתדר עם המדיניות והיחס לזכויות אדם במדינות ערביות
5. אתה תמיד יכול לצחוק על המראה שלי/מקום העבודה שלי/ להדביק לי תוית אם תתקשה לענות

1. כבר כתבתי קודם. לצטט את עצמי?
2 + 4. כתבתי הודעה מיוחדת בנושא רק בשבילך. לצטט את עצמי?
3. לא הבנתי את השאלה.
5. לא הבנתי מאיפה זה מגיע ועל מה אתה מדבר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
בהקשר לשאלה של גביזון, מאמר מעניין על דאעש, "האביב הערבי" והבלאגן הכללי באזור (נראה לי שהכותב עונה על ההגדרה של "שמאל").
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/isis-in-a-borderless-world-the-days-when-we-could-fight-foreign-wars-and-be-safe-at-home-may-be-long-a6741146.html

*יכול להיות שלחלק יהיה קשה עם דעתו הפוליטית (מתגנבת פה ושם בין השרות), אבל מעניין לקרוא גם אם ממש לא מקבלים אותה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
גביזון כתב:
גביזון כתב:
נותן להם מדינה פלשתינית בגבולות 67, אבל זה לא יוציא אותך מהבוץ, יחד עם זאת זה כן הדבר הנכון לעשות וצריך לחתור לשם.
אני אישית לא מאמין בניסים, והמדינה הפלשתינית תתנהל כמו שאר המדינות הערביות, אלא אם כן יהיה פה תקדים היסטורי, כלומר לא דיקטטורה חזקה שתחזיק את כל הפלגים יחד אחרת היא תתפורר, שימוש בכח ורצח והסתה דתית חילונית כלפי הקוץ, ומלחמות אחים רצחניות. אלא אם כן זו תהיה המדינה הערבית הראשונה שהיא לא מצרים, לבנון, סוריה, ירדן, עיראק, לוב, סעודיה וחברים.

4. איך אתה עם תמונה של קרל מרקס מסתדר עם המדיניות והיחס לזכויות אדם במדינות ערביות
5. אתה תמיד יכול לצחוק על המראה שלי/מקום העבודה שלי/ להדביק לי תוית אם תתקשה לענות

3. לא הבנתי את השאלה.

5. אתה מכחיש שצחקת על העיסוקים של אופטימי ולירון האדום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
גביזון כתב:
גביזון כתב:

3. לא הבנתי את השאלה.

5. אתה מכחיש שצחקת על העיסוקים של אופטימי ולירון האדום?

5. לא לעגתי ללירון על מקצועו, התבדחתי על היכולת שהוא הפגין בקריאת חוקים.
לגבי אופטימי, ההתבטאות היחידה שאני זוכר בהקשר של העיסוק שלו היתה כשכתבתי שאני מעריך את השינוי שהוא עשה (זכור לי במעומם שכתבתי משהו כזה באשכול "היציאה מהארון" שלו). יכול להיות שגם צחקתי על המתכונים שלו לחומוס ולגזר עם אפונה, אבל לעיסוק שלו (ובעיקר למי שמצליח בו) יש לי רק הערכה, מעבר להערכה האישית שאני רוחש לו, כאמור, על השינוי שהוא עשה בחיים.

אגב, זכורים לי כמה מקרים שבהם משתמשים אחרים בפורום לעגו לי ולעיסוקים שלי (גם קורמן וגם חברך אופטימי, שעשה זאת לא פעם, כולל לאחרונה). לא זכור לי שד"ר-אבי-מנהל-הפורום-מטעם-עצמו מצא לנכון להעיר להם.
זאת כבר פעם שלישית או רביעית בחודשים האחרונים שאתה מפגין צביעות רצינית ומבקר אותי (בחריפות משתנה) על דברים שלא מזיזים לך כשחבריך לדעה עושים אותם.
just saying.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
כבר מזמן לא קראתי כל כך הרבה שקרים בהודעה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, היום נזכרתי במילה "גואנו".
זוכר איזה ימים יפים?

עריכה: פתאום שכחתי, למי קראת ככה? או שקראו לך?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
כבר מזמן לא קראתי כל כך הרבה שקרים בהודעה אחת.

מתנצל בפני קוראי הפורום על בורותי , איני מכיר את המילה "גואנו" , לא ידע מה המשמעות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
שנים אני שומר לך פינה חמה בלב בזכות הגואנו, ובסוף זה בכלל לא קשור אליך?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אגב, זכורים לי כמה מקרים שבהם משתמשים אחרים בפורום לעגו לי ולעיסוקים שלי (גם קורמן וגם חברך אופטימי, שעשה זאת לא פעם, כולל לאחרונה). לא זכור לי שד"ר-אבי-מנהל-הפורום-מטעם-עצמו מצא לנכון להעיר להם.
זאת כבר פעם שלישית או רביעית בחודשים האחרונים שאתה מפגין צביעות רצינית ומבקר אותי (בחריפות משתנה) על דברים שלא מזיזים לך כשחבריך לדעה עושים אותם.
just saying.

1.מה הקשר עכשיו לקורמן? מדברים על ההווה או העבר הקרוב.
2.ממה שזכור לי הלעג שהופנה כלפיך לא נבע מחלל ריק אלא היה כתגובה.
3.מאיפה אתה יודע מה אני מעיר ומה אני לא?
4.זה לא ממש עונה להגדרה צביעות.

עריכה: בזמן אמת לא אמרתי לך מילה על כך אבל כשראיתי עכשיו את שכתבת הרגשתי צורך להעיר על כך ועובדה שלמרות המשפטים המכובסים שלך בעצם הודית במעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
ציטוט:
just saying.

1.מה הקשר עכשיו לקורמן? מדברים על ההווה או העבר הקרוב.
2.ממה שזכור לי הלעג שהופנה כלפיך לא נבע מחלל ריק אלא היה כתגובה.
3.מאיפה אתה יודע מה אני מעיר ומה אני לא?
4.זה לא ממש עונה להגדרה צביעות.

עריכה: בזמן אמת לא אמרתי לך מילה על כך אבל כשראיתי עכשיו את שכתבת הרגשתי צורך להעיר על כך ועובדה שלמרות המשפטים המכובסים שלך בעצם הודית במעשה.

1. סבבה, אבל חבל. אופטימי למיטב זכרוני רק הזכיר את אחד מעיסוקיי, קורמן היה היחיד שבאמת ניסה ללעוג לי.
2. הא? לעג זה לעג גם אם זה "כתגובה". ותודה שאתה מרענן את זכרוני, מסתבר שאכן לעגו לי אבל לא זכרתי.
3. אני באמת לא יודע, אבל את מה שהיה לך להגיד לי כתבת פה בצורה פומבית ולהם לא כתבת שום דבר פומבי.
4. אוקיי אז לא נהגת בצביעות, סתם עשית איפה ואיפה.

לגבי העריכה: אני רואה שאתה ממש מתקשה אז אני אגיד בצורה פשוטה וברורה - כן הזכרתי את העיסוקים של אופטימי ושל לירון, לא לעגתי להם על עיסוקיהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
אם יורשה לי להפנות מילה לאדמינים: נראה לי שראוי (שוב) לפצל מהאשכול הראשי את הריבים האישיים למיניהם (אבל הפעם תעבירו כמו שצריך בלי להרוס בדיחות על הדרך).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 04:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

אני לא חושב שהעובדה שהיו כאן יהודים (ב-1881 היו 25,000) הקנתה ליהודים ממזרח אירופה זכות על הארץ. הם גם לא באו לפה בשם איזו זכות, הם התחילו להגר לכאן, באותו אופן שאנשים הגרו לכאן לאורך ההיסטוריה, גם ערבים. הם לא הגרו כדי לנשל ערבים, כמו שהם לא הגרו לאמריקה כדי לנשל אמריקאים. זה, והעובדה שלא הייתה כאן מדינה או ריבון אמיתי, אני לא חושב שזה לא מוסרי שהם באו לכאן. בסופו של דבר היו כאן שאיפות לאומיות של שתי אוכלוסיות, והדרך לממש אותן הייתה תוכנית החלוקה. זה שאלו היו כאן 50 שנה ואלו כבר 300 שנה, זה הבדל שיוצר איזשהו חטא או חוסר צדק?

הציונות זה לא סתם אנשים שהיגרו למדינה אחרת, המטרה של הציונות היתה להקים מדינה יהודית בארץ ישראל, ליהודים שהיגרו לארה"ב לא היתה מטרה כזו.
19 כתב:
מה זה חשוב להיום? למי איכפת מי צודק ומה היה? גם ככה אף צד לא הולך לקבל את גרסת הצד השני. צריך למצוא פתרון מטעמי הווה ועתיד, לא עבר. בינתיים המקום הזה הולך למדינה דו לאומית, או למדינה מצורעת סטייל דרום אפריקה שהעולם יכריח למצוא פתרון. ואז זה כבר לא יהיה כל כך אחרי משא ומתן, לכן זה לא משהו רצוי מבחינת ישראל.

זה חשוב להבין את ההיסטוריה, ואם לפרוט את זה לדברים פרקטיים, במיוחד חשוב להבין שתי נקודות -

1. הפלשתינאים לא סתם שונאים אותך מהאוויר. זו נקודה מאד חשובה כי הטענה המרכזית של אנשי האין פתרון וניהול הסיכסוך שמדובר בשנאה שאינה תלויה בדבר, זה כתוב להם בקוראן או שזה בטבע שלהם. וזה בולשיט.
  2. בגלל שרוב השמאל (ואני גם הייתי שם) חושב שהיינו אחלה ב 48', זה הרי נתן זך ויהודה עמיחי, משלנו אתה יודע, רק ב 67' או אולי בסבסטיה התחלנו להיות לא בסדר. ומי שמסתכל על הסיכסוך ככה לא מבין שבשביל הפלשתינאים, גבולות 67' זה לא תמצית השאיפות שלהם, זה המינימום של המינימום שהם אולי יהיו מוכנים להסכים לו, וזה ויתור הרבה יותר גדול מאשר לוותר על אריאל שזה משהו שבשיח הפוליטי בישראל נחשב בגדול לבלתי אפשרי. ותראה אפילו פה באשכול "הצענו להם 97%" (שעזוב שזה בולשיט) זה טיעון למה צריך להמשיך להחזיק אותם בלי זכויות אדם.

וזה רק הנושאים המרכזיים, תראה איך ישראל קופצת כל פעם שמישהו לא קורא לפיגוע רצח או לא עומד בדום מספיק מתוח ביום השואה, אבל מצד שני בגדול מכחישה שהאסון הכי גדול של הפלשתינאים אפילו קרה.
רבאק, אני, שגדלתי בקיבוץ, שההורים שלי קראו על המשמר, שסבתא שלי סיפרה לי איך היא הלכה לחיפה לבקש מהערבים לא לברוח, איך לימדו אותי את נושא הפליטים?
היתה תכנית חלוקה, אנחנו קיבלנו אותה וחגגנו ברחובות, הערבים תקפו אותנו פתאום (אולי אפילו בזמן החגיגות), המנהיגים הערביים ביקשו מהפלשתינאים לעזוב את הבתים שלהם בשביל לא להפריע ללחימה, ואז משהו משהו, מבצע נחשון, משהו משהו, דגל הדיו, ולמה לבנון לא נותנת אזרחות לפליטים? למה סוריה לא עוזרת להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

שקרן נאלח.

מעולם לא בזתי לך על מקצועך כפי שרשמת.
מעולם לא בזתי לאף מקצוע של מישהו למעט מה שיצויין להלן..

כן בזתי באמצעות הביטוי "עיתונאי קטן שלי" כמה פעמים לעיתונאים.
כן קראתי לפני 5 שנים ויותר לסוכן ביטוח שלא עסק בביטוח לאחר שהצהיר שהוא סוכן ביטוח.
כן אולי, למען הזהירות החזרתי כתגובה לעו"ד או לעיתונאי שבז לעיסוקי שלי. בכל מקרה לא ב- 3 שנים האחרונות.

אתה שקרן נאלח. נכנס באנשים ואחר כך מנסה באמצעות אסופת שקרים לקבל מכבה מטומטמים בפורום אמפטייה.

אתה נותן תחרות קשה בשקריך לחברך איציק. נידרשת מצלמת פוטו פינש לצורך הכרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
צה"ל עצר 19 מבוקשים פלסטינים ביהודה ושומרון
כוחות צה"ל עצרו במהלך הלילה 19 מבוקשים פלסטינים ביהודה ושומרון, 15 מהם חשודים במעורבות בטרור עממי ובהפרות סדר.
במהלך הפעילות תפסו לוחמי גדוד "סער" בטול כרם רובה מסוג M-16 ותחמושת שהוסתרו בביתו של מבוקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

שקרן נאלח.

מעולם לא בזתי לך על מקצועך כפי שרשמת.
מעולם לא בזתי לאף מקצוע של מישהו למעט מה שיצויין להלן..

כן בזתי באמצעות הביטוי "עיתונאי קטן שלי" כמה פעמים לעיתונאים.
כן קראתי לפני 5 שנים ויותר לסוכן ביטוח שלא עסק בביטוח לאחר שהצהיר שהוא סוכן ביטוח.
כן אולי, למען הזהירות החזרתי כתגובה לעו"ד או לעיתונאי שבז לעיסוקי שלי. בכל מקרה לא ב- 3 שנים האחרונות.

אתה שקרן נאלח. נכנס באנשים ואחר כך מנסה באמצעות אסופת שקרים לקבל מכבה מטומטמים בפורום אמפטייה.

אתה נותן תחרות קשה בשקריך לחברך איציק. נידרשת מצלמת פוטו פינש לצורך הכרעה.

אימבציל, תקרא לפנ י שאתה מגיב, גם אם אתה מתרגש.
אתה קורא לי פה כמה פעמים "שקרן נאלח" (אוי לא, נאלח!!!) כי לטענתך כתבתי שאתה בז למקצוע שלי (לא הייתי קורא לזה מקצוע, אבל תודה).
אך ראה זה פלא, מתקשה בקריאה יקר שלי, הנה מה שכתבתי אתמול כמה הודעות מעליך:
ציטוט:
1. סבבה, אבל חבל. אופטימי למיטב זכרוני רק הזכיר את אחד מעיסוקיי, קורמן היה היחיד שבאמת ניסה ללעוג לי.

עכשיו אתה יכול להמשיך להתרגש ממה שאני כותב לך. כאמור, התגובות שלך מבדרות את כולם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
תודה על המחמאה מתוק.
שקרן נאלח וצבוע היית ונשארת.
אני שמח שתגובתי מבדרות את כולם. ומאחר והוסמכת לדבר בשם כולם על אחת כמה וכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, אז הן לא מבדרות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 20:32 
אגיד את האמת, מרוב עמודים כבר שכחתי מה אמרו כאן על החמאס ועל דאע״ש,
רק נציין שעפ״י ערוץ 2 מפקד דאע״ש בסיני נמצא בעזה אצל החמאס.
לעניות דעתי הם דנים במתווה להסכם שלום עם ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
ולעניות דעתי הם רבים אם חילבה זה טעים או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

לדעתי מאוד לא יפה מצידם. הם אנשים רעים.
למה הם לא הזמינו את הנציגים הנבחרים של שותפיהם לדרך כמו גברת חנין זובי או אחמד טיזי או את דב חנין ושותפיו לדרך למפגש הפסגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לירון האדום כתב:

למה הם לא הזמינו את הנציגים הנבחרים של שותפיהם לדרך כמו גברת חנין זובי או אחמד טיזי או את דב חנין ושותפיו לדרך למפגש הפסגה.

לדב חנין לא מגיע כינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אדום אופטימי כתב:
לירון האדום כתב:

לדב חנין לא מגיע כינוי?

זה בילט-אין: דב חנין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אדום אופטימי כתב:
לירון האדום כתב:

לדב חנין לא מגיע כינוי?

צודק טעות שלי שלא ציינתי.
עלה התאנה היהודי של המפלגה הערבית האנטי ציונית, או בקיצור "עלה תאנה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2015, 10:41 
דב חנין אגב צאצא למשפחת רבנים ידועה ומפוארת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: