תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרה סימונס חתם בהפועל
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
כל אלה לא חודרים.

הם נכנסים לצבע ומוציאים עבירות. רביב לא חודר? אוואנס לא פינישר אדיר בצבע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
מה שצריך לעשות זה לשחרר (בלב כבד) את ויליאמסון ומבחינת האידיאל היה רצוי להביא גבוה ישראלי לעיבוי הסגל
וכדי לתת דקות במצב של עבירות.
לא חסרים מועמדים.
ד"א שמתי עין משנה שעברה על גבוה ישראלי בלאומית. נדמה לי ששמו גינת או גנות או משהו כזה. עכברים: הוא יכול להועיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
ארבעת המופלאים כתב:
לא חסרים מועמדים.
ד"א שמתי עין משנה שעברה על גבוה ישראלי בלאומית. נדמה לי ששמו גינת או גנות או משהו כזה. עכברים: הוא יכול להועיל?
תומר גינת. שיחק אצל אברהמי בקרית-אתא, ועדיין משחק שם. לא מאמין שישחררו אותו כשהם מועמדים לעליה.
ואלו עוד גבוהים ישראלים פנויים, פרט ליניב גרין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
פנויים זה דבר יחסי. ביי אאוט קטן ואפשר להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 10:24 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4732796,00.html

קאמבק? הפועל ת"א במו"מ עם אורי קוקיה
הסנטר שחזר מפרישה וחוזהו בהפועל ר"ג/גבעתיים מהליגה הלאומית מסתיים בקרוב, נמצא על הכוונת של האדומים. האם קוקיה שהחל את הקריירה בהפועל ת"א יסגור מעגל?

הפועל תל אביב ממשיכה לחשוב על חיזוק לקראת המשך העונה. קבוצתו של שרון אברהמי שנמצאת במאזן שלילי (6:3) והפסידה במוצ"ש להפועל ירושלים 81:79, נמצאת במשא ומתן עם הסנטר, אורי קוקיה (34, 2.02 מ').

קוקיה שכבר הספיק לפרוש מכדורסל בעקבות פציעה, ואף שימש כעוזרו של דני פרנקו בעונת האליפות של הפועל ירושלים, חזר בקיץ למשחק פעיל וחתם בהפועל ר"ג/גבעתיים מהליגה השנייה. חוזהו הזמני צפוי להסתיים בימים הקרובים ובהפועל ת"א היו שמחים לראות אותו משחק אצלם.

ם אכן יחתום קוקיה במועדון האדום זו תהיה סגירת מעגל עבור שני הצדדים מאחר והסנטר הישראלי החל את הקריירה במדים האדומים.

כמו כן, שיחק הסנטר בעירוני נהריה בשלוש קדנציות שונות, גליל עליון, בני השרון, מכבי חיפה (שתי קדנציות), ואף זכה בשני גביעי מדינה עם הפועל חולון וירושלים בה שימש כקפטן. עד כה רשם העונה קוקיה בר"ג/גבעתיים ממוצעים של 12.5 נקודות ו-9.2 ריבאונדים ב-30 דקות.

כזכור, האדומים החתימו אמש (א') את הגארד האמריקאי, טרה סימונס, ששיחק בעבר במכבי ת"א, הפועל ירושלים וזכה באליפות עם הפועל חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 10:32 
אם כבר האז-בינס, תחזירו כבר את מאיר טפירו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 10:33 
אם כבר להחזיר מישהו מפרישה/מנוחה אז הייתי מחזיר את יניב גרין, אבל יכול להיות שהוא יקר בהרבה.
בכל מקרה כל הכבוד על ההתעוררות והניסיון לתקן את הבעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
אם זה נכון, להביא את קוקיה זה אומר שישחררו את ויליאמסון. להערכתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אם זה נכון, להביא את קוקיה זה אומר שישחררו את ויליאמסון. להערכתי

שרלוק זלצר :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 12:43 
מדובר בדוקטור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי את קוקיה העונה. מה שטוב ללאומית לא טוב ל7 דקות אצלנו.
שם הוא לוקח ריבאונדים בעמידה והקליעות היחידות שלו הן "מול שער ריק". זה לא באמת יכול לתפוס בליגת העל.
עדיף להחזיר את רוקני, לפחות יהיה מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
מה שתיארת עכשיו זה פחות או יותר מה שקוקיה עשה גם בליגת העל :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 13:40 
אני ממש לא בטוח שסימונס הוא סוג השחקן שהפועל צריכה. למעשה אני די בטוח שלא. ברור לי שאם סימונס בכושר הוא ישפר את הקבוצה, בוודאי ביחד עם חזרה של רביב לכושר.
אבל סימונס, ממה שאני זוכר אותו, הוא ממש לא השחקן שיזיז את כולם הצידה ויעשה סלים באחד על אחד. הוא יוצא יפה על חסימות, יודע גם לקלוע מכדרור, אבל בעיקר ג'אמפים מבחוץ. לא הולך כמעט לסל. אני חושב שהפועל צריכה גו טו גאי אמיתי. שיכול לתקוף את הטבעת, לייצר מכדרור. לקלוע מבחוץ. סקורר. וחוששני שלאור הקריירה שלו סימונס הוא לא השחקן הזה. אם כי שוב, אם הוא בכושר הוא שחקן טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 13:56 
purvis short כתב:
אני ממש לא בטוח שסימונס הוא סוג השחקן שהפועל צריכה. למעשה אני די בטוח שלא. ברור לי שאם סימונס בכושר הוא ישפר את הקבוצה, בוודאי ביחד עם חזרה של רביב לכושר.
אבל סימונס, ממה שאני זוכר אותו, הוא ממש לא השחקן שיזיז את כולם הצידה ויעשה סלים באחד על אחד. הוא יוצא יפה על חסימות, יודע גם לקלוע מכדרור, אבל בעיקר ג'אמפים מבחוץ. לא הולך כמעט לסל. אני חושב שהפועל צריכה גו טו גאי אמיתי. שיכול לתקוף את הטבעת, לייצר מכדרור. לקלוע מבחוץ. סקורר. וחוששני שלאור הקריירה שלו סימונס הוא לא השחקן הזה. אם כי שוב, אם הוא בכושר הוא שחקן טוב מאוד.

אתה חושב שיש שחקנים שכאלה שבנקודת הזמן הזו הם ללא קבוצה?
אני מתאר לעצמי שלו היו בונים את הסגל נכון יותר מתחילת העונה לא היינו צריכים להמר ולסתום חורים.
אבל לי אין מושג מה מצב השוק ומה האפשרויות...

אולי צריך במקביל לאשכול הזרים לתחזק אשכול אבידות מציאות והימורים :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 14:00 
אני חושב שכן.
לפרטים ניתן לפנות לFEZ
:SMOKE:

כן. יש שחקנים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 14:44 
קשקשתא כתב:
purvis short כתב:

אני מתאר לעצמי שלו היו בונים את הסגל נכון יותר מתחילת העונה לא היינו צריכים להמר ולסתום חורים.

אני חושב שלהפועל יש בעיה לא ממש פתירה, והיא העובדה שעל התקן של הגארד היוצר יושב באטל, שהוא שחקן טוב מאוד, אבל כזה שלוקח את מה שיש ולא יכול לקחת את המשחק עליו כשצריך וליצור נקודות יש מאין. הוא לא השחקן שיכנס לזון וינצח משחקים לבד כשצריך (גארט, ליונס, קרלון).

בגלל שבאטל נשאר בכל מקרה, אז אין מה להביא עוד מישהו שידחק את הזר הבכיר שלנו לספסל, דוגמת הרכז גו-טו-גאי שאתם מחפשים,
בדיוק כמו שליד רביב וקרלון לא היה מקום לעוד גארד דומיננטי שמוביל כדור, ככה מה שנשאר זה שוב להביא סקורר שלא מוביל כדור, לארי אובאנון משודרג, ולקוות שהוא עדיין בכושר.

אני חושב שהחטא הקדמון בבניית הקבוצה השנה היה ברצון להביא לקו האחורי מוביל כדור סולידי ואחראי שישלים את רביב ויוריד ממנו את נטל הובלת הכדור (אחרי שבשנה שעברה לא היה אחד שיודע לכדרר בקבוצה וכך רביב מצא את עצמו בתפקיד הרכז הבלעדי), ושכחו שרביב נתן עונה חלומית דווקא לצד סקורר בנשמה כמו קרלון בראון, שמשך אליו המון תשומת לב הגנתית שעזרה לרביב להתבלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 14:56 
In Raviv we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
KingAlpaca כתב:
כל אלה לא חודרים.

רביב בדרך כלל מתחיל תנועה, מנער את השומר וזורק מסביבות העונשין או קצת יותר פנימה.
אוואנס מעדיף להשתמש בתנועה בלי כדור ובעזרת האחרים בשביל להגיע לסל.
היחידים שחודרים בקבוצה כרגע הם באטל, ויליאמסון ואמיתי (באחוזי סיומת נמוכים מאוד), ג'ף ולעתים נדירות אוואנס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 15:05 
שמוליקיפוד כתב:
ראיתי את קוקיה העונה. מה שטוב ללאומית לא טוב ל7 דקות אצלנו.
שם הוא לוקח ריבאונדים בעמידה והקליעות היחידות שלו הן "מול שער ריק". זה לא באמת יכול לתפוס בליגת העל.

זה גם הרושם שלי. נראה מאוד כבד ולא כמו שחקן שיכול לתת דקות סבירות בליגת העל. הרי כבר לפני שנתיים בחיפה הוא הראה שהוא לא יכול יותר לתת דקות בליגה, אז כעבור שנתיים ועוד אחרי עונה בחוץ? אפשר להסתדר עם סנטר נמוך, אפשר להסתדר עם סנטר כבד ואפשר להסתדר עם סנטר נגר, אבל קוקיה בשלב הזה הוא all of the above. לא רואה מה הוא יכול לתרום.

תכלס חבל על הכסף, עדיף לשמור את זה לעוד שדרוג בזרים בהמשך במטרה שגם יאפשר יותר גמישות או למקרה שיתפנה בטעות איזה ישראלי שבאמת יכול לתרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
בוא לא נגזים, אם יגיע זה אמור להיות שחקן ל5-10 דקות בערך.
ראיתי אותו רק במשחק אחד העונה, אבל לא נשמע לי מופרך. זה לא שהמחליפים של הגבוהים בשאר הליגה זה חבורת עילויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
KingAlpaca כתב:
כל אלה לא חודרים.

רביב יכול לעשות את זה במידה מסויימת, אבל הוא לא עשה את זה כמעט בשנה האחרונה.
האחרון שהיה לנו שעשה את זה היה קרלון, לפניו אסברי שעשה את זה המון ולפניו טוהר :D

פינישר זה נחמד, אני דיברתי על חודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
גם לסקוט היו רגעים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 18:09 
itamarrose כתב:
קשקשתא כתב:
purvis short כתב:

אני חושב שלהפועל יש בעיה לא ממש פתירה, והיא העובדה שעל התקן של הגארד היוצר יושב באטל, שהוא שחקן טוב מאוד, אבל כזה שלוקח את מה שיש ולא יכול לקחת את המשחק עליו כשצריך וליצור נקודות יש מאין. הוא לא השחקן שיכנס לזון וינצח משחקים לבד כשצריך (גארט, ליונס, קרלון).

בגלל שבאטל נשאר בכל מקרה, אז אין מה להביא עוד מישהו שידחק את הזר הבכיר שלנו לספסל, דוגמת הרכז גו-טו-גאי שאתם מחפשים,
בדיוק כמו שליד רביב וקרלון לא היה מקום לעוד גארד דומיננטי שמוביל כדור, ככה מה שנשאר זה שוב להביא סקורר שלא מוביל כדור, לארי אובאנון משודרג, ולקוות שהוא עדיין בכושר.

אני חושב שהחטא הקדמון בבניית הקבוצה השנה היה ברצון להביא לקו האחורי מוביל כדור סולידי ואחראי שישלים את רביב ויוריד ממנו את נטל הובלת הכדור (אחרי שבשנה שעברה לא היה אחד שיודע לכדרר בקבוצה וכך רביב מצא את עצמו בתפקיד הרכז הבלעדי), ושכחו שרביב נתן עונה חלומית דווקא לצד סקורר בנשמה כמו קרלון בראון, שמשך אליו המון תשומת לב הגנתית שעזרה לרביב להתבלט.

אני מאוד מסכים איתך. אם במקום באטל היה בהפועל רכז שמסוגל לעשות נקודות, עם אופי סקוררי יותר, כמו דיונטה גארט למשל, חלק גדול מהבעיות של הקבוצה היו נפתרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 21:04 
למה התפקיד של הסקורר צריך לבוא מעמדת הרכז?
הפוך, בעיני הרבה יותר בריא שהסקורר המרכזי יהיה סווינגמן והרכז יהיה עם אוריינטציה קבוצתית יותר.
זה שבנו את הקבוצה הזאת בלי סקורר לא הופך את באטל, אחת מנקודות האור בקבוצה הזאת, לטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 21:13 
אם מחפשים גבוה ישראלי מהלאומית, אז רביב פיטשון מגלבוע גליל לדעתי טוב יותר מקוקיה, לוקח כ- 8 ריבאונד באופן עקבי כבר שנים, ומהמשחקים ששיחק נגדנו בלאומית אני זוכר גם יד רכה. ניסה לשחק עונה אחת בחולון ולא ממש קיבל הזדמנות.

גבוה ישראלי (2.05) נוסף שיכול לתת 5-12 דקות הוא אנטון קזרנובסקי שמשחק השנה במוקדוניה וכנראה ישמח לחזור לארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 21:51 
הוקיץ' כתב:
למה התפקיד של הסקורר צריך לבוא מעמדת הרכז?
הפוך, בעיני הרבה יותר בריא שהסקורר המרכזי יהיה סווינגמן והרכז יהיה עם אוריינטציה קבוצתית יותר.
זה שבנו את הקבוצה הזאת בלי סקורר לא הופך את באטל, אחת מנקודות האור בקבוצה הזאת, לטעות.

ממש לא חייב.
ועדיין. אם במקום באטל, שהוא שחקן טוב, היה שחקן כמו גארט סביר להניח שחלק מהבעיות היו נפתרות. בוודאי שאפשר לפתור אותן גם בדרך אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 22:57 
אני לא מבינה למה כל כך חשוב שוטר.
הרבה יותר בריא לקבוצה שכל השחקנים קולעים. שמניעים את הכדור ומשחררים שחקן פנוי לזריקה.
לבנות על קבוצה שכולם עומדים ומישהו לוקח כל כדור לסל זה כדורסל רע ולא קבוצתי.

קובי פורש - אפשר להחתים אותו לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 23:02 
rona כתב:
אני לא מבינה למה כל כך חשוב שוטר.
הרבה יותר בריא לקבוצה שכל השחקנים קולעים. שמניעים את הכדור ומשחררים שחקן פנוי לזריקה.
לבנות על קבוצה שכולם עומדים ומישהו לוקח כל כדור לסל זה כדורסל רע ולא קבוצתי.

קובי פורש - אפשר להחתים אותו לשנה הבאה.

אבל אצלנו השחקן הפנוי לא קולע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2015, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
אם מחפשים גבוה ישראלי מהלאומית, אז רביב פיטשון מגלבוע גליל לדעתי טוב יותר מקוקיה, לוקח כ- 8 ריבאונד באופן עקבי כבר שנים, ומהמשחקים ששיחק נגדנו בלאומית אני זוכר גם יד רכה. ניסה לשחק עונה אחת בחולון ולא ממש קיבל הזדמנות.

גבוה ישראלי (2.05) נוסף שיכול לתת 5-12 דקות הוא אנטון קזרנובסקי שמשחק השנה במוקדוניה וכנראה ישמח לחזור לארץ.

מכל השמות שזורקים פה יש מישהו שהוא לא תחת חוזה או שהוא כן תחת חוזה אבל לקבוצה שלו אין יומרות שהיא לא תוכל לשאוף להן בלעדיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: