קשקשתא כתב:
purvis short כתב:
אני ממש לא בטוח שסימונס הוא סוג השחקן שהפועל צריכה. למעשה אני די בטוח שלא. ברור לי שאם סימונס בכושר הוא ישפר את הקבוצה, בוודאי ביחד עם חזרה של רביב לכושר.
אבל סימונס, ממה שאני זוכר אותו, הוא ממש לא השחקן שיזיז את כולם הצידה ויעשה סלים באחד על אחד. הוא יוצא יפה על חסימות, יודע גם לקלוע מכדרור, אבל בעיקר ג'אמפים מבחוץ. לא הולך כמעט לסל. אני חושב שהפועל צריכה גו טו גאי אמיתי. שיכול לתקוף את הטבעת, לייצר מכדרור. לקלוע מבחוץ. סקורר. וחוששני שלאור הקריירה שלו סימונס הוא לא השחקן הזה. אם כי שוב, אם הוא בכושר הוא שחקן טוב מאוד.
אתה חושב שיש שחקנים שכאלה שבנקודת הזמן הזו הם ללא קבוצה?
אני מתאר לעצמי שלו היו בונים את הסגל נכון יותר מתחילת העונה לא היינו צריכים להמר ולסתום חורים.
אבל לי אין מושג מה מצב השוק ומה האפשרויות...
אולי צריך במקביל לאשכול הזרים לתחזק אשכול אבידות מציאות והימורים

אני חושב שלהפועל יש בעיה לא ממש פתירה, והיא העובדה שעל התקן של הגארד היוצר יושב באטל, שהוא שחקן טוב מאוד, אבל כזה שלוקח את מה שיש ולא יכול לקחת את המשחק עליו כשצריך וליצור נקודות יש מאין. הוא לא השחקן שיכנס לזון וינצח משחקים לבד כשצריך (גארט, ליונס, קרלון).
בגלל שבאטל נשאר בכל מקרה, אז אין מה להביא עוד מישהו שידחק את הזר הבכיר שלנו לספסל, דוגמת הרכז גו-טו-גאי שאתם מחפשים,
בדיוק כמו שליד רביב וקרלון לא היה מקום לעוד גארד דומיננטי שמוביל כדור, ככה מה שנשאר זה שוב להביא סקורר שלא מוביל כדור, לארי אובאנון משודרג, ולקוות שהוא עדיין בכושר.
אני חושב שהחטא הקדמון בבניית הקבוצה השנה היה ברצון להביא לקו האחורי מוביל כדור סולידי ואחראי שישלים את רביב ויוריד ממנו את נטל הובלת הכדור (אחרי שבשנה שעברה לא היה אחד שיודע לכדרר בקבוצה וכך רביב מצא את עצמו בתפקיד הרכז הבלעדי), ושכחו שרביב נתן עונה חלומית דווקא לצד סקורר בנשמה כמו קרלון בראון, שמשך אליו המון תשומת לב הגנתית שעזרה לרביב להתבלט.