תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 05:08 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד (והפרחים) לצה"ל, מדובר באירגון שחשב שאהוד ברק הוא האדם הכי חכם שנראה ושאנשים כמו רפול הגיעו לעמוד בראשו.
ואני לא חלילה בא להגיד שאין אנשים טובים בצה"ל, אבל כל מי שהיה בצבא צריך לדעת שזה שאתה קצין בכיר לא אומר שאתה לא אידיוט על סף הפיגור השכלי.
אני בהחלט מסכים עם מה שהקצין הנ"ל אמר, אבל זה לא כאילו ציטוט עלום שם של מישהו עם דרגות על הכתפיים היה משנה את דעתי לכאן או לכאן באופן אוטומטי, אז אין לי מה לקפוץ על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 05:34 
סמל אישי של המשתמש
אין ויכוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 07:28 
אמיר כתב:
עם כל הכבוד (והפרחים) לצה"ל, מדובר באירגון שחשב שאהוד ברק הוא האדם הכי חכם שנראה ושאנשים כמו רפול הגיעו לעמוד בראשו.
ואני לא חלילה בא להגיד שאין אנשים טובים בצה"ל, אבל כל מי שהיה בצבא צריך לדעת שזה שאתה קצין בכיר לא אומר שאתה לא אידיוט על סף הפיגור השכלי.
אני בהחלט מסכים עם מה שהקצין הנ"ל אמר, אבל זה לא כאילו ציטוט עלום שם של מישהו עם דרגות על הכתפיים היה משנה את דעתי לכאן או לכאן באופן אוטומטי, אז אין לי מה לקפוץ על זה.

הוויכוח בינך לבין הצד השני כאן הוא לא לוגי. הוא בין התפיסה שהכיבוש אינו מוסרי, העם הפלשתיני מדוכא ומושפל ובשל כך פונה אל הטרור והסיכוי היחיד להגיע איתם לשלום הוא לשחרר אותם ולתת להם מדינה , לבין התפיסה שערבים רוצים לזרוק אותי לים מאז ומתמיד, וזה לא הולך להשתנות גם אם תתן להם מדינה, הטרור שלהם נובע בכלל ממצוות הקוראן.
הייתי אומר שזה ויכוח בין אמונות, ולכן קשה להוכיח לצד השני את צדקתך. הצבא וביבי הם חוד החנית של תפיסת ״הערבים רק רוצים להרוג אותנו״. אז אם בא איש מודיעין צבאי ואומר שהפלשתינים פועלים מתוך תסכול ולא בשם הדת, לך זה אולי ברור, אבל לצד השני זה יכול אולי לערער קצת את בטחונו בתזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
1. זה נכון חלקית, אמיר טוען שגם אם הטיעון המפגר של רוצים לזרוק אותנו לים וסכסוך דתי היה נכון, עדיין אין זכות מוסרית להחזיק עם בלתי זכויות.
2. לא יערער ולא נעליים, זה למה אמרתי שיהיה מצחיק.
הדרך של עמישראל להתעלם מעובדות וראיות ולהשמיד דיסוננס הוא מרהיב.
תראה מה קורה שם בנתיים בתגובות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אמיר כתב:

הוויכוח בינך לבין הצד השני כאן הוא לא לוגי. הוא בין התפיסה שהכיבוש אינו מוסרי, העם הפלשתיני מדוכא ומושפל ובשל כך פונה אל הטרור והסיכוי היחיד להגיע איתם לשלום הוא לשחרר אותם ולתת להם מדינה , לבין התפיסה שערבים רוצים לזרוק אותי לים מאז ומתמיד, וזה לא הולך להשתנות גם אם תתן להם מדינה, הטרור שלהם נובע בכלל ממצוות הקוראן.
הייתי אומר שזה ויכוח בין אמונות, ולכן קשה להוכיח לצד השני את צדקתך. הצבא וביבי הם חוד החנית של תפיסת ״הערבים רק רוצים להרוג אותנו״. אז אם בא איש מודיעין צבאי ואומר שהפלשתינים פועלים מתוך תסכול ולא בשם הדת, לך זה אולי ברור, אבל לצד השני זה יכול אולי לערער קצת את בטחונו בתזה שלו.

הצבא
ביבי
ברק
עראפת
אולמרט
אבו מאזן
הסכמי אוסלו
מלון פארק
קפה הילל
דולפינריום
חמאס בעזה
חמאס זוכה לרוב בבחירות
היסטוריה חביבי
ואם אמשיך העמוד בפורום ייגמר ....

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

זה אולי יכול לעזור טיפה ברמה הפרקטית, אבל לדעתי זה טיפה צבוע לצחוק על צה"ל שהוא היסטרי ודורש עוד כסף בשביל להלחם בדאע"ש אבל אם הוא מוציא הערכה שמתאימה לתפיסה הפוליטית שלך להתייחס לזה כדברי אלוהים חיים. וזה כמובן תופס לשני הצדדים של המפה הפוליטית.

אבל אתה יודע מה, אם זה ישכנע מישהו אז זה שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
רק שצה"ל (בדגש על אמ"ן) מוציא הערכות כאלה כל הזמן.
גם השב"כ.
ומספר קצינים בכירים, ומפקדים של השב"כ והמוסד אמרו את זה שוב ושוב.

לא שזה משנה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
רק שצה"ל (בדגש על אמ"ן) מוציא הערכות כאלה כל הזמן.
גם השב"כ.
ומספר קצינים בכירים, ומפקדים של השב"כ והמוסד אמרו את זה שוב ושוב.

לא שזה משנה משהו.

צה"ל והשב"כ לא הצליח לראות את האינתיפדה הראשון מתחת לאף שלו, מה שדויד גרוסמן, שכל מה שהוא עשה זה ללכת ולדבר עם כמה ערבים בשטחים הצליח לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
ו...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 08:36 
אדום מטלי כתב:

התיאור שלך את הוויכוח הוא כל כך מעוות, וכל כך משרת את התעמולה של הליכוד, שזה מטריף את הדעת.
הנה צורות אחרות לתאר את הוויכוח

1) הוויכוח הוא בין מי שחושב שמדינה דו לאומית היא איום קיומי על ישראל, לבין מי שחושב שמדינה פלסטינית היא איום קיומי הרבה יותר גדול למרות שהיכולת שלה לפגוע בישראל נמוכה משמעותית מהיכולת של חיזבאללה למשל
2) הוויכוח הוא בין מי שחושב שבטחונית עדיף לישראל לשלוט בשטחים ולהמשיך את הכיבוש ושלילת הזכויות, לבין מי שחושב שבטחונית עדיף לישראל שלא לשלוט בשטחים (במלים אחרות, בהינתן פונקציית מטרה מוגדרת, מה יביא לתוצאה הטובה ביותר)
3) הוויכוח הוא על איך מגדירים את התועלת הבטחונית - האם למשל מרכיב של יחסים בינלאומיים, הקשר עם ארצות הברית וכדומה נכלל בהם (במלים אחרות, בהינתן פונקציית מטרה מוגדרת, מה מרכיב אותה)
4) הוויכוח הוא בין מי שחושב שהעקרון היחידי שחשוב הוא העיקרון המוסרי וששלילת זכויות ממיליוני אנשים על בסיס מתמשך וללא תאריך תפוגה היא לא מוסרית נקודה לבין מי שחושב שיש עקרונות חשובים יותר מעקרונות מוסריים (למשל האופן שבו הוא מגדיר בטחון) לבין מי שחושב שיש עקרונות מוסריים חשובים יותר משלילת זכויות - למשל זכותנו הקדושה על הארץ או המעמד העליון של היהודי לעומת המעמד הנחות של הערבי.

בכל אחת מצורות הוויכוח האלה - המוטיבציות, הכוונות, הרצונות, השאיפות של הפלסטינים והסיבות לטרור בכלל לא רלוונטית.
אפשר לחשוב למשל שיש ערבים שמאז ומתמיד רוצים לזרוק אותנו לים, ועדיין לטעון שבטחונית עדיף לנו שלא לשלוט בשטחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
אדום מטלי כתב:

התיאור שלך את הוויכוח הוא כל כך מעוות, וכל כך משרת את התעמולה של הליכוד, שזה מטריף את הדעת.
הנה צורות אחרות לתאר את הוויכוח

1) הוויכוח הוא בין מי שחושב שמדינה דו לאומית היא איום קיומי על ישראל, לבין מי שחושב שמדינה פלסטינית היא איום קיומי הרבה יותר גדול למרות שהיכולת שלה לפגוע בישראל נמוכה משמעותית מהיכולת של חיזבאללה למשל
2) הוויכוח הוא בין מי שחושב שבטחונית עדיף לישראל לשלוט בשטחים ולהמשיך את הכיבוש ושלילת הזכויות, לבין מי שחושב שבטחונית עדיף לישראל שלא לשלוט בשטחים (במלים אחרות, בהינתן פונקציית מטרה מוגדרת, מה יביא לתוצאה הטובה ביותר)
3) הוויכוח הוא על איך מגדירים את התועלת הבטחונית - האם למשל מרכיב של יחסים בינלאומיים, הקשר עם ארצות הברית וכדומה נכלל בהם (במלים אחרות, בהינתן פונקציית מטרה מוגדרת, מה מרכיב אותה)
4) הוויכוח הוא בין מי שחושב שהעקרון היחידי שחשוב הוא העיקרון המוסרי וששלילת זכויות ממיליוני אנשים על בסיס מתמשך וללא תאריך תפוגה היא לא מוסרית נקודה לבין מי שחושב שיש עקרונות חשובים יותר מעקרונות מוסריים (למשל האופן שבו הוא מגדיר בטחון) לבין מי שחושב שיש עקרונות מוסריים חשובים יותר משלילת זכויות - למשל זכותנו הקדושה על הארץ או המעמד העליון של היהודי לעומת המעמד הנחות של הערבי.

בכל אחת מצורות הוויכוח האלה - המוטיבציות, הכוונות, הרצונות, השאיפות של הפלסטינים והסיבות לטרור בכלל לא רלוונטית.
אפשר לחשוב למשל שיש ערבים שמאז ומתמיד רוצים לזרוק אותנו לים, ועדיין לטעון שבטחונית עדיף לנו שלא לשלוט בשטחים

השיטות שלך לתיאור הסכסוך אולי יותר משרתות את הצד שלך אבל הן לא נכונות.
הרי נציגי צד ה"רוצים לזרוק אותנו לים כי זה מה שהקוראן אומר" כאן בפורום לא לוקחים את האפשרות של מדינה דו לאומית והאפשרות של מדינה פלשתינאית כשתי האפשרויות היחידות.
אחד אומר שצריך להשאיר את המצב הנוכחי כמו שהוא עד שהפלשתינאים ילמדו, אחד אומר שצריך לעודד אותם להגירה המונית "מרצון" למדינות אירופה ואמריקה שיציעו להם בחפץ לב חבילות קליטה כשהם יעברו אליהן בחפץ לב, אחד פשוט אומר שגם אם הם לא מהווים איום כל עוד הם זזים צריך לירות בהם, והאחרים כמו ביבי סתם לא אומרים כלום.

אין פה שום עניין אידאולוגי, רק כל עוד יש סיכוי שמישהו מהם עלול לבוא למישהו מאיתנו עם סכין צריך להמשיך לשלוט עליהם צבאית ולהצר את צעדיהם גם אם זה אומר לרמוס את זכויות האדם הבסיסיות שלהם על הדרך.
דרך אגב, זאת תפיסת עולם שיש הגיון מאחוריה וכשדאגו טוב טוב להכניס את העם לפאניקה זה הגיוני לגמרי שהרבה אנשים יחזיקו בה, גם אם בכל מקום בעולם כולל בסכסוך הנוכחי היא מעולם לא הוכיחה את עצמה ככזאת שעובדת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4731531,00.html

לא מסכים עם השקפתם. בוודאי עם דרכם.
ובכל זאת מלא הערכה על חוסנם ומאחל להם אושר ורק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 01:54 
עם ישראל חי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
צבא הכיבוש יורה ככה סתם באזרחים ששומטים סכינים ולא מהווים איום.
ציטוט:
מוקדם יותר הבוקר נפצעו שני חיילים בינוני וקל בצומת כפר אדומים, לאחר שמחבל דרס אותם בטרמפיאדה. המחבל נורה למוות בזירה על ידי מתנדב מיחידת חילוץ שעבר במקום. המחבל, פאדי חסיב, בן 30, הוא תושב אל בירה שליד רמאללה, נשוי ואב לשניים. אחיו ביצע פיגוע דריסה ביום ראשון בצומת ממול.

מהמשטרה נמסר כי החיילים שנפגעו עמדו סמוך לתחנת אוטובוס. לאחר הדריסה יצא המחבל מהמכונית ורץ לעבר חייל כשסכין בידו, אך היא נשמטה ממנה ואז נורה למוות. עוד נמסר כי "מתנדבים מיחידת חילוץ מגילות של משטרת מחוז ש"י שחזרו מאימון זיהו את הפיגוע, מתנדב מהיחידה חיסל את המחבל וחובש מד"א שמתנדב גם הוא ביחידה התחיל לתת את הטיפול הרפואי הראשוני עד להגעת האמבולנסים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4731777,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
היום כט בנובמבר
מדהים לראות את המפה שדיברו עליה אז.
ה"ערבים" (פלשתינים) קיבלו מפה כלכך מפנקת והעדיפו :

ציטוט:
ערביי ארץ ישראל, מדינות ערב והמדינות המוסלמיות התנגדו לתכנית החלוקה מיד לאחר שפורסם דו"ח הוועדה.

"מוסא אל עלמי, ראש מחלקת ההסברה של הליגה הערבית, טען שההחלטה "פתרון פרו-ציוני כמעט במאה אחוז" ... ההצעה שתאפשר המשך עלייה יהודית גם היא הצעה שהערבים לעולם לא יסכימו לה... הערבים יתנגדו בכל האמצעים העומדים לרשותם להמלצות הוועדה המיוחדת והנסיון לכפות את תכנית החלוקה יוביל למלחמה במזרח התיכון" הוועד הערבי העליון תיאר את הדין וחשבון של הוועדה המיוחדת "כמגוחך, לא מעשי ולא צודק" והאשים את הוועדה במגמה פרו-ציונית. הערבים יתנגדו בכוח לכל ניסיון לבצע את המלצת הוועדה"

אליהו אילת, המאבק על המדינה: וושינגטון 1948-1945, תש"מ-תשמ"ג
© כל הזכויות שמורות להוצאת עם עובד, תל אביב והספריה הציונית, ההסתדרות הציונית העולמית, ירושלים.

הערבים ניסו למנוע את העלאת ההצעה להצבעה, היו ניסיונות לפייס אותם באמצעות שינוי נוסח ההצעה ולהוציא את שטח הנגב מהשטח המיועד למדינה היהודית ולהעבירו לשטח המדינה הערבית. משרד החוץ האמריקני נטה לקבל את השינוי המוצע ורק התערבות ולחץ של ראשי התנועה הציונית אצל הנשיא האמריקני טרומן והבהרת נחיצותו של הנגב למדינה היהודית הצליחו לשכנע אותו להנחות את נציגיו לתמוך בהשארת הנגב בשטחה של המדינה היהודית. כשלא הצליחו בכך ניסו לדחות את מועד ההצבעה אולם יו"ר העצרת ונציגי ארה"ב וברה"מ תבעו לקיים את ההצבעה.

הוועד הערבי העליון בארץ ישראל הכריז על שלושה ימי שביתה לאות מחאה. למחרת ההחלטה החלה למעשה מלחמת העצמאות כשאוטובוס "אגד" הותקף ליד פתח תיקווה ושישה מנוסעיו נהרגו, התקפות דומות על התחבורה היהודית החלו למעשה בכל הדרכים בארץ ישראל.

לאחר שהתקבלה החלטת החלוקה התקיימה וועידת קהיר [בדצמבר 1947] ובה החליטו ראשי מדינות ערב מספר החלטות סודיות:

1. לעשות להכשלת תכנית החלוקה, למנוע הקמת מדינה יהודית בפלשתינה ולשמור כי ארץ זו תהיה ערבית, עצמאית ומאוחדת.
2. לעשות סידורים להעברת 3,000 מתנדבים לסוריה ...
3. לספק לוועדה הצבאית המתמדת אשר ליד הליגה הערבית 10,000 רובים ...
4. להקציב סכום נוסף של מיליון לא"י לצרכי ההגנה בפלשתינה...
5. להקים ליד מזכירות הליגה הערבית ועדה טכנית צבאית... תפקידה יהיה לארגן ולאמן את המתנדבים וכן לציידם בנשק הדרוש ...
12. המזכירות הכללית תפתח במסע תעמולה בארה"ב ובבריטניה - למען העניין הפלשתינאי ...

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
רגע, אז אתה אומר שילידי המקום לא הסכימו לחלוק את הארץ עם מיעוט יהודי, ולהשאיר כמה מאות אלפים מהם תחת שלטון זר? איך הם מעזים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר מה שאני אומר.
חבל שאתה לא מבין מה שאומר כי לא כל כך אמרתי משהו.
סה"כ הבאתי לנוחותם של קוראי הפורום מה קרה לפני 68 שנים ומה קרה יום אחרי חלוקת הארץ , מבלי להביע דעה לכאן ולכאן

אם אתה כבר מעוניין עשיתי מעין שירות בשבילך כי אתה נחמד:
ציטוט:
שטחה של המדינה היהודית עם 598,000 יהודים נותרה אוכלוסייה ערבית בערים המעורבות צפת, טבריה וחיפה, בעיירה בית שאן, ובמספר ניכר של כפרים ערביים. בסך הכול אוכלוסייה של 497,000 ערבים במדינה היהודית (המספר כולל אוכלוסייה של כ-70,000 נפש במובלעת יפו וכ-90,000 בדואים בנגב) מנגד, נותרו 10,000 יהודים במדינה הערבית (725,000 ערבים ) על-פי הגבולות שהותוו בתוכנית‏[5] , בפרט בנהריה ובגוש עציון, אולם הרוב המכריע של היישובים היהודיים שהיו קיימים אז, היו אמורים להיכלל בשטח המדינה היהודית. עקב ההימצאות של תושבים ערבים בשטח המדינה היהודית ולהיפך, הציעה הוועדה שתושבים אלה יוכלו, לפי בחירתם, להיות אזרחים של מדינת הלאום שלהם‏[6] , ולא של המדינה בה הם גרים או לחלופין "להנות מזכויות אזרחיות ופוליטיות מלאות"‏[7] במקום מושבם. הוועדה הביאה בחשבון כי המדינה היהודית תצטרך לקלוט בשטחה כמיליון פליטים יהודים מאירופה זמן קצר לאחר הקמתה.

ציטוט:
תוכנית החלוקה דיברה על חלוקתה של ארץ ישראל המנדטורית ששטחה 27,009 קמ"ר‏[4] למדינה יהודית שתשתרע על פני כ-15,000 קמ"ר שהם 55% בקירוב משטחה של הארץ ותכלול את רצועת החוף, הגליל המזרחי והעמקים הצפוניים, את הערבה, דרום הנגב וחוף מפרץ אילת, ולמדינה ערבית שתשתרע על פני כ-12,000 קמ"ר שהם 45% בקירוב משטח הארץ ותכלול את הגליל המרכזי והמערבי, "רצועת עזה מוגדלת" במישור החוף הדרומי מרפיח כולל את עזה ומג'דל עד איסדוד המתחברת לרצועה נוספת בנגב המערבי לאורך הגבול עם מצרים (היום אזור ניצנה), את חלקו המזרחי של הנגב, כולל באר שבע, ואת גב ההר ובקעת הירדן. העיר יפו הייתה אמורה להיות חלק מהמדינה הערבית כמובלעת בתוך שטח המדינה היהודית.

המספרים לעיל

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
איך אומר ג'ון בראון,
בסדר, אז הם כנראה עשו טעות לפני 70 שנה,

אבל לא קצת מוזר לבוא להתלונן על זה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
טוב, ההנחה הברורה שלי היא שכל הודעה מכילה גם דרך כלשהי להצדיק אג'נדה קיימת ממילא.
אם סתם רצית לספר לנו מה שאנחנו כבר יודעים על מה משהו שקרה פה בין 47 ל49, זה גם בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
כי הרי ברור לכל שאין שום קשר בין העוני של עזה והיעדר התשתיות שם לבין העובדה שישראל מפציצה את עזה הפצצה מסיבית כל שנתיים שלוש, כולל פגיעה מכוונת בתשתיות.
אותן תשתיות שעכשיו שואלים למה הן לא קיימות.

תגיד, אתה באמת מאמין שמישהו (מלבד ההמון הישראלי) קונה את זה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
כי הרי ברור לכל שאין שום קשר בין העוני של עזה והיעדר התשתיות שם לבין העובדה שישראל מפציצה את עזה הפצצה מסיבית כל שנתיים שלוש, כולל פגיעה מכוונת בתשתיות.

וישראל סתם מפציצה את עזה, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:

וישראל סתם מפציצה את עזה, נכון?

אני מבין שהרבה יותר נוח לעבור לדיון אחר, אבל בוא נישאר רגע עם הפוסטר הענקי שהעלית לפה.
אתה באמת לא רואה את הבעיה פה?
עזוב רגע את ענייני הצדק.
אתה באמת לא מבין שכל בנאדם מלבד ישראל ישראלי רואה פה את ההריסות שישראל זרעה בעזה ברקע של השאלה לגבי למה אין בעזה תשתיות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה בתמונה הריסות אלא הזנחה ולכלוך ואם מדברים על לא להתחמק, למה אתה לא מתייחס לזה שרוב הכסף שמוכנס לשם,
לא נעשה בו שימוש למען העם אלא למטרות אחרות?
אגב, נורא נוח להתייחס להרס שישראל זרעה בעזה במסגרת של ואקום, כאילו לא קדם לזה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
אני לא רואה בתמונה הריסות אלא הזנחה ולכלוך ואם מדברים על לא להתחמק, למה אתה לא מתייחס לזה שרוב הכסף שמוכנס לשם,

מאיפה אתה יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
dr.avi כתב:

מאיפה אתה יודע?
כולם בישראל יודעים את זה. זה מה שכתוב בעיתונים בישראל וזה מה שאומרות מפלגות השלטון.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
אגב, נורא נוח להתייחס להרס שישראל זרעה בעזה במסגרת של ואקום, כאילו לא קדם לזה כלום.

יודע מה, בוא נניח שהרשות והחמאס מושחתים עד מעל הראש.
אתה באמת חושב שאנשים יסתכלו על הפוסטר ויגידו לעצמם "ואללה אלה מושחתים, מגיע להם להיות חמישים שנה תחת כיבוש ובלי זכויות"?
נראה לך שמישהו יגיד לחברים שלו "בסדר, אז הישראלים מחזיקים מיליונים בלי זכויות אדם ובלי זכויות לאומיות, אבל יש שחיתות בשלטון הפלסטינאי!!"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:

אתה באמת חושב שאנשים יסתכלו על הפוסטר ויגידו לעצמם "ואללה אלה מושחתים, מגיע להם להיות חמישים שנה תחת כיבוש ובלי זכויות"?
נראה לך שמישהו יגיד לחברים שלו "בסדר, אז הישראלים מחזיקים מיליונים בלי זכויות אדם ובלי זכויות לאומיות, אבל יש שחיתות בשלטון הפלסטינאי!!"?

למה אתה כורך הכל ביחד? מותר ואפשר לחשוב את שני הדברים.
האחד לא בסדר וגם השני לא בסדר וכרגע, אני מתייחס לדבר אחד מהשניים ועובדה שגם אתה מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:

1. נראה לך שמישהו יגיד לחברים שלו "בסדר, אז הישראלים מחזיקים מיליונים בלי זכויות אדם ובלי זכויות לאומיות, אבל יש שחיתות בשלטון הפלסטינאי!!"?

2. למה אתה כורך הכל ביחד? מותר ואפשר לחשוב את שני הדברים.
האחד לא בסדר וגם השני לא בסדר וכרגע, אני מתייחס לדבר אחד מהשניים ועובדה שגם אתה מסכים.

1. לא הסכמתי, כתבתי "נניח" (לי אישית אין מושג).
2. אה, זה בכלל שירות לציבור\מידע חדשותי, אין לזה קשר למאמצי הhasbara. טוב זה כבר יותר הגיוני (חוץ מזה שזה לא נכון, הכוונה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: