תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קודם כל, לא משנה מה עשו לפני, באותו רגע הן שכבו על הקרקע. כנועות. אומללות. זה המצב
שנית, יש ערבים ששפר מזלם (באופן יחסי) להיות תחת שלטון ישראלי, ויש כאלה שנמצאים כבר 50 שנה תחת משטר צבאי. צריך לשכנע אותך שהם סובלים, או שאת זה אתה מסוגל להבין?

הערבים שתחת שלטון ישראלי אכן שפר מזלם
אם יביטו ימינה או שמאלה על מצבם הם בהחלט צריכים להגיד בבוקר ברכת הגומל כל בוקר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
אדום נחמד כתב:
קודם כל, לא משנה מה עשו לפני, באותו רגע הן שכבו על הקרקע. כנועות. אומללות. זה המצב
שנית, יש ערבים ששפר מזלם (באופן יחסי) להיות תחת שלטון ישראלי, ויש כאלה שנמצאים כבר 50 שנה תחת משטר צבאי. צריך לשכנע אותך שהם סובלים, או שאת זה אתה מסוגל להבין?

באותו רגע הן זזו וכל עוד הן זזות זאת סכנה מוחשית ברורה לאור מה שהם עשו לפני.
חלקם תחת משטר צבאי כי הם מהווים סכנה מוחשית לציבור. מדינת ישראל לא בחרה רנדומלית ישובים שיהיו תחת משטר צבאי וכאלה שלא.
בכל מקרה את הפיגועים עושים גם כאלה תחת שלטון ישראלי וגם כאלה תחת משטר צבאי אז אני לא רואה טעם בהפרדה כשמדברים על הנושא הזה.

כן? כשהן היו על הרצפה הן היוו סכנת חיים מוחשית וברורה? עד כדי שראוי לירות בשביל להרוג? לאור הקפיצה העלובה שלה מסביב לזקן כשבידה מספריים? מה קרה לנו שהפכנו מעם שמנצח צבאות פי 5 גדולים מאיתנו, לעם שמפחד משתי ילדות מסכנות?

ולא שאלתי על הסיבות לסבל שלהם. רק שאלתי אם אתה חושב שהם סובלים. עכשיו, חלקם אולי באמת מהווים סכנה, אבל רוב רובם לא. והם עדיין סובלים. בגללך. וגם לסבל שלך יש סיבה.
עכשיו, אתה יכול או להמשיך במלחמת ה'מי יותר סובל', או להבין ששני הצדדים סובלים ולא יהיה פה שקט עד ששני הצדדים יפסיקו לסבול. אבל תמשיך לקבור את הראש בחול. הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

איך אמרת על ההסכם : יילך יילך,לא יילך אז מקסימום לא הלך
שטויות

הלך על מי שגר פה

וואלה צודק, חבל לנסות לסכן את השלום, בטחון וחיי הדבש שאחזקה של מיליוני אנשים בלי זכויות אדם בסיסיות הביאו לך.
וחראם, דווקא דיברת יפה עד עכשיו, כאילו לא מסכים אם פחות או יותר שום מילה שיצאה לך מהקלדת, אבל לפחות ניסית לדבר כמו בנאדם ולעניין.
פאביו כתב:

אם יביטו ימינה או שמאלה על מצבם הם בהחלט צריכים להגיד בבוקר ברכת הגומל כל בוקר

יש לך את זה ביותר white man's burden אולי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:13 
ofir כתב:
אדום נחמד כתב:

חלקם תחת משטר צבאי כי הם מהווים סכנה מוחשית לציבור. מדינת ישראל לא בחרה רנדומלית ישובים שיהיו תחת משטר צבאי וכאלה שלא.
בכל מקרה את הפיגועים עושים גם כאלה תחת שלטון ישראלי וגם כאלה תחת משטר צבאי אז אני לא רואה טעם בהפרדה כשמדברים על הנושא הזה.

רוב מובהק מגיע מאלו שנמצאים בשטחים. זה שאתה לא רואה טעם זה נחמד, אבל זה לא מגובה בשום סטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
יש לך את זה ביותר מתנשא להעביר ביקורת עליי (על האמת הכואבת שמגיעה לפרצוף?)

אני תוהה לעצמי (מקווה שמותר לי) היכן לפלשתיני הממוצע יותר כיף לגור :
ירושלים/אום אל פאחם
רצועת עזה החופשית
אל ירמוכ
סברה ושתילה
רמאללה
מה דעתך ?

אולי אפתח סקר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

ירושלים/אום אל פאחם
רצועת עזה החופשית
אל ירמוכ
סברה ושתילה
רמאללה
מה דעתך ?

אולי אפתח סקר

אם אתה באמת תוהה (ולא סתם שואל שאלות רטוריות בשביל להצדיק את ההמשך של האחזקה של מיליוני אנשים בלי זכויות אדם) נראה לי שעדיף שפשוט תשאל אותם אם הם רוצים לחיות תחת שלטון ישראלי או לא ואם מעניין אותם לקבל זכויות אדם מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:20 
אדום נחמד כתב:
ofir כתב:
אדום נחמד כתב:

כן? כשהן היו על הרצפה הן היוו סכנת חיים מוחשית וברורה? עד כדי שראוי לירות בשביל להרוג? לאור הקפיצה העלובה שלה מסביב לזקן כשבידה מספריים? מה קרה לנו שהפכנו מעם שמנצח צבאות פי 5 גדולים מאיתנו, לעם שמפחד משתי ילדות מסכנות?

ולא שאלתי על הסיבות לסבל שלהם. רק שאלתי אם אתה חושב שהם סובלים. עכשיו, חלקם אולי באמת מהווים סכנה, אבל רוב רובם לא. והם עדיין סובלים. בגללך. וגם לסבל שלך יש סיבה.
עכשיו, אתה יכול או להמשיך במלחמת ה'מי יותר סובל', או להבין ששני הצדדים סובלים ולא יהיה פה שקט עד ששני הצדדים יפסיקו לסבול. אבל תמשיך לקבור את הראש בחול. הכל בסדר.

כשמתרחש פיגוע אתה לא יכול לבחור את הכוח שיטפל בו. כלומר השוטר שהכי קרוב לזירה הוא זה שיצטרך לנטרל את האיום ולסיים את האירוע. ברור שהיה טוב יותר אם השוטר היה מצליח לגרום למחבלת להפסיק לזוז באמצעות פגיעה במקומות שלא יובילו למותה אבל כנראה שלא כולם מספיק מקצועיים בשביל לעשות את זה והעדיפות הראשונה במקרה כזה היא לנטרל את האיום ורק אחר כך לנסות לשמור עליו בחיים.

הערבים תחת השלטון הישראלי לא סובלים. חצי מהרופאים בבתי חולים הם ערבים. אחוז לא קטן מהסטודנטים באוניברסיטאות הם ערבים. בסך הכל הערבי הממוצע תחת השלטון הישראלי חי מצויין.
אלה שתחת משטר צבאי מהווים סכנה לביטחון. אולי יש אחוז מסויים שהוא קורבן אבל האצבע המאשימה לא צריכה לבוא כלפי ישראל ששומרת על ביטחון אזרחיה אלא על הערבים שלא מאפשרים לתת לאותה אוכלוסייה לחיות בכבוד. למדינת ישראל אין שום סיבה לפגוע באיכות חיים של הערבים ורואים באופן ברור שעושים המון צעדים לשיפור איכות החיים שלהם עד כמה שניתן(מבלי לפגוע בביטחון של אזרחים ישראלים) וכמו שאמרתי אין מקום להפרדה כי את הפיגועים עושים ערבים משני הסוגים ולכן כל הדיון הזה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
פאביו כתב:

ירושלים/אום אל פאחם
רצועת עזה החופשית
אל ירמוכ
סברה ושתילה
רמאללה
מה דעתך ?

אולי אפתח סקר

אם אתה באמת תוהה (ולא סתם שואל שאלות רטוריות בשביל להצדיק את ההמשך של האחזקה של מיליוני אנשים בלי זכויות אדם) נראה לי שעדיף שפשוט תשאל אותם אם הם רוצים לחיות תחת שלטון ישראלי או לא ואם מעניין אותם לקבל זכויות אדם מתישהו.

באיזה שפה תרצה שאכתוב לך שתקלוט שאני לא מצדיק את הכיבוש והחזקתם של מליוני פלשתינים ללא ת.זהות וזכות הצבעה וחופש תנועה ?
התקליט הזה מעיק עליי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

באיזה שפה תרצה שאכתוב לך שתקלוט שאני לא מצדיק את הכיבוש והחזקתם של מליוני פלשתינים ללא ת.זהות וזכות הצבעה וחופש תנועה ?
התקליט הזה מעיק עליי.

סליחה אם הבנתי אותך לא נכון, אבל אתה לא חושב שצריך להמשיך לעשות את זה עוד ככה איזה דור עד שהפלשתינאים "יבשילו"?

וזה בסדר, להחזיק מיליוני אנשים בלי זכויות אדם זה משהו שאמור להעיק עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
פאביו כתב:

התקליט הזה מעיק עליי.

סליחה אם הבנתי אותך לא נכון, אבל אתה לא חושב שצריך להמשיך לעשות את זה עוד ככה איזה דור עד שהפלשתינאים "יבשילו"?

עם כל הצער שבדבר מעדיף שיעיק עליי להחזיק אותם ללא חלק מהזכויות אדם הנהוגות במערב , מאשר להפקיר את חיי וחיי ילדיי.

ואכן לא הבנת אותי נכון

ואם אין ברירה כנראה שניאלץ לחכות שהפלשתינים יבשילו כמו הישראלים שיבשילו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
כשמתרחש פיגוע אתה לא יכול לבחור את הכוח שיטפל בו. כלומר השוטר שהכי קרוב לזירה הוא זה שיצטרך לנטרל את האיום ולסיים את האירוע. ברור שהיה טוב יותר אם השוטר היה מצליח לגרום למחבלת להפסיק לזוז באמצעות פגיעה במקומות שלא יובילו למותה אבל כנראה שלא כולם מספיק מקצועיים בשביל לעשות את זה והעדיפות הראשונה במקרה כזה היא לנטרל את האיום ורק אחר כך לנסות לשמור עליו בחיים.

הערבים תחת השלטון הישראלי לא סובלים. חצי מהרופאים בבתי חולים הם ערבים. אחוז לא קטן מהסטודנטים באוניברסיטאות הם ערבים. בסך הכל הערבי הממוצע תחת השלטון הישראלי חי מצויין.
אלה שתחת משטר צבאי מהווים סכנה לביטחון. אולי יש אחוז מסויים שהוא קורבן אבל האצבע המאשימה לא צריכה לבוא כלפי ישראל ששומרת על ביטחון אזרחיה אלא על הערבים שלא מאפשרים לתת לאותה אוכלוסייה לחיות בכבוד. למדינת ישראל אין שום סיבה לפגוע באיכות חיים של הערבים ורואים באופן ברור שעושים המון צעדים לשיפור איכות החיים שלהם עד כמה שניתן(מבלי לפגוע בביטחון של אזרחים ישראלים) וכמו שאמרתי אין מקום להפרדה כי את הפיגועים עושים ערבים משני הסוגים ולכן כל הדיון הזה לא רלוונטי.

אתה פסיכופט
הבחור עם הנשק לא נמצא בשום מצוקה. הוא מכוון עליה נשק מטווח אפס כשהיא שוכבת על הרצפה ויורה. שלא לדבר על זה שהוא הולך לשניה בשביל לירות בה, גם מטווח אפס. לא נראה כמו אדם מפוחד. יותר כמו בן זונה רצחני.

לא אכנס לויכוח על ערביי ישראל.

ולמדינת ישראל בטח שיש סיבה לפגוע בערבים שבשטחים. ישראל רוצה לבנות שם עוד ועוד התנחלויות. למרבה הצער, זה בא עם פגיעה אנושה בפלסטינים. בעיקר באלה שלא עשו רע לאף אחד. והם באים בטענות לישראל כי ישראל היא זו ששולטת שם. גם אם יש לה ממשלת בובות בדמות הרשות הפלסטינית.
אני יודע שאמרת שאין מקום להפרדה. למרבה הצער, יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 14:22 
אדום נחמד כתב:
ofir כתב:

אתה פסיכופט
הבחור עם הנשק לא נמצא בשום מצוקה. הוא מכוון עליה נשק מטווח אפס כשהיא שוכבת על הרצפה ויורה. שלא לדבר על זה שהוא הולך לשניה בשביל לירות בה, גם מטווח אפס. לא נראה כמו אדם מפוחד. יותר כמו בן זונה רצחני.

לא אכנס לויכוח על ערביי ישראל.

ולמדינת ישראל בטח שיש סיבה לפגוע בערבים שבשטחים. ישראל רוצה לבנות שם עוד ועוד התנחלויות. למרבה הצער, זה בא עם פגיעה אנושה בפלסטינים. בעיקר באלה שלא עשו רע לאף אחד. והם באים בטענות לישראל כי ישראל היא זו ששולטת שם. גם אם יש לה ממשלת בובות בדמות הרשות הפלסטינית.
אני יודע שאמרת שאין מקום להפרדה. למרבה הצער, יש.

הבחור עם הנשק לא נמצא בשום מצוקה רק כשהמחבל לא זז. כל עוד הוא זז הוא יכול ללחוץ על כפתור ולהתפוצץ, יכול לירות בנשק שהשוטר לא הצליח להבחין בו. בסופו של דבר מנטרלים איום כזה רק כשמונעים ממנו כל יכולת לזוז אפילו טיפה. הזוי שצריך להסביר את זה בכלל.

את הפיגועים עשו גם ערבים תחת שלטון ישראלי.. מה המניע שלהם?
אין מקום להפרדה. הסיבה לטרור הזה הוא שנאה ורצון להשמיד יהודים שבאו מחינוך לקוי והסתה של אנשים שצריך לגרש מהמדינה הזאת. זה שאתה מספר סיפורים לעצמך על כיבוש דיכוי וכל מיני שטויות אחרות לא אומר שזה נכון.
ההתנחלויות זה סיפור אחר לדיון אחר שגם בו אתה לא צודק. אם אתה בונה בהתנחלויות אתה לא פוגע בהם. זה לא שטח שלהם. וכל בנייה כזאת היא מבורכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 14:53 
פאביו כתב:
אמיר כתב:
פאביו כתב:

התקליט הזה מעיק עליי.

עם כל הצער שבדבר מעדיף שיעיק עליי להחזיק אותם ללא חלק מהזכויות אדם הנהוגות במערב , מאשר להפקיר את חיי וחיי ילדיי.

ואכן לא הבנת אותי נכון

לא הבנתי. אני בספק אם אבין. בספק אם פאביו מבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 15:02 
20 כתב:
פאביו כתב:
אמיר כתב:
פאביו כתב:

התקליט הזה מעיק עליי.

ואכן לא הבנת אותי נכון

בעברית הכי פשוטה בעולם,
מעיק לפאביו שיש אנשים חסרי זכויות כנהוג במערב אבל זה פחות מעיק מהדאגה והפחד לשלום משפחתו (ולא רק לפאביו, אני מכיר עוד לא מעט כאלו מוזרים)
זה בדיוק כמו שאני בטוח שנורא מעיק לכל חובבי הפלפונים הסינים על חוסר הזכויות של האנשים שמייצרים אותם במדינתם אבל זה פחות מעיק מהדאגה שיהיה להם פחות כסף בחשבון הבנק שלהם......

(וכן, ההקבלה אולי קצת מזלזלת אבל אני בטוח שתבין אותה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
אשמח לעזור לך להבין
אם תרצה אני פה לעזור לך להבין את מה שלא הבנת ואני מבין כבר ממקודם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
ההתיימרות כאילו הסיבה לשוד האדמות הפלסטיניות ולאפרטהייד היא בטחונית היא בדיחה, כי שוד האדמות והאפרטהייד הם הסיבה העיקרית לבעיות הבטחון.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 15:05 
its-sick כתב:
ההתיימרות כאילו הסיבה לשוד האדמות הפלסטיניות ולאפרטהייד היא בטחונית היא בדיחה, כי שוד האדמות והאפרטהייד הם הסיבה העיקרית לבעיות הבטחון.

זאת אומרת שמדבריך ניתן להבין שהבעיות הבטחוניות התחילו רק עם הכיבוש,
לא היו כאן בעיות בטחוניות לפני 67? לא היו תקיפות של הישוב היהודי עוד לפני 48?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

ניסינו לפנות אותן ברצועת עזה
ומאז הבטחון של על אלו פורח
קיבוצי שער הנגב ואשכול
שדרות
נתיבות אופקים
אשקלון ואשדוד
ראשון יבנה רחובות ונס ציונה
גוש דן
ובעדה בעדה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
20 כתב:
פאביו כתב:
אמיר כתב:
פאביו כתב:

התקליט הזה מעיק עליי.

ואכן לא הבנת אותי נכון

בעברית הכי פשוטה בעולם,
מעיק לפאביו שיש אנשים חסרי זכויות כנהוג במערב אבל זה פחות מעיק מהדאגה והפחד לשלום משפחתו (ולא רק לפאביו, אני מכיר עוד לא מעט כאלו מוזרים)
זה בדיוק כמו שאני בטוח שנורא מעיק לכל חובבי הפלפונים הסינים על חוסר הזכויות של האנשים שמייצרים אותם במדינתם אבל זה פחות מעיק מהדאגה שיהיה להם פחות כסף בחשבון הבנק שלהם......

:ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
הבחור עם הנשק לא נמצא בשום מצוקה רק כשהמחבל לא זז. כל עוד הוא זז הוא יכול ללחוץ על כפתור ולהתפוצץ, יכול לירות בנשק שהשוטר לא הצליח להבחין בו. בסופו של דבר מנטרלים איום כזה רק כשמונעים ממנו כל יכולת לזוז אפילו טיפה. הזוי שצריך להסביר את זה בכלל.

את הפיגועים עשו גם ערבים תחת שלטון ישראלי.. מה המניע שלהם?
אין מקום להפרדה. הסיבה לטרור הזה הוא שנאה ורצון להשמיד יהודים שבאו מחינוך לקוי והסתה של אנשים שצריך לגרש מהמדינה הזאת. זה שאתה מספר סיפורים לעצמך על כיבוש דיכוי וכל מיני שטויות אחרות לא אומר שזה נכון.
ההתנחלויות זה סיפור אחר לדיון אחר שגם בו אתה לא צודק. אם אתה בונה בהתנחלויות אתה לא פוגע בהם. זה לא שטח שלהם. וכל בנייה כזאת היא מבורכת.

אם הנערה יכלה ללחוץ על כפתור ולהתפוצץ, היא היתה מחכה עד שמורידים אותה לרצפה? אתה קורא את מה שאתה כותב? הנערה יכולה לירות בנשק, אבל רצה עם מספריים כמו צפרדע? אתה מאמין לעצמך?
האיום היחיד פה הוא השוטר, שהיום יורה בשתי נערות עם מספריים ומחר ירה בערבי אקראי, כי הוא מפחד.

יש אולי 2 ערבים ישראלים שבצעו פיגועים. אחת מהן היא האשה בתחנת האוטובוס, שכבר הובהר שלא ניסתה באמת לדקור מישהו (ועדיין ירו בה, אבל נעזוב את זה). מנגד, יש לך עשרות פלסטינים שניסו לפגוע ביהודים, וכולם לא חיים בדמקורטיה היחידה במזרח התיכון, אלא בשלוחה הדיקטטורית שלה.
אני לא מספק לעצמי סיפורים על כיבוש ודיכוי. זו המציאות. אולי מציאות מתחייבת, אבל עדיין מציאות. עדיין פלסטיני אקראי שלא עשה כלום לאף אחד סובל מהדיכוי. זו המציאות. לא המצאתי אותי.
ההתנחלויות, ואני אדבר כרגע על אלה שלא יושבות על קרקע שיש עליה בעלות פלסטינית (למרות שיש גם כאלה, ואפילו תנועת רגבים של סמארקיץ' הודתה ב2200 מבנים יהודיים שיושבים על קרקע פלסטינית פרטית, שלא לדבר על אדמות חקלאות). כל התנחלות מגבילה את התנועה של הפלסטינים בשטחים. רוב רובם של המחסומים נועדו להגן על ההתנחלויות. מבורך? אולי בעולם המשוגע שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
its-sick כתב:

איפה ראית שהוא הזכיר את המילה כיבוש? :WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 17:08 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
its-sick כתב:

קצת קשה לי להאמין שאתה באמת שואל את זה (ולא איזה ימני צמא דם ונבער),
אבל אני הבנתי ששוד האדמות והאפרטייד זה למעשה הכיבוש הישראלי.
אתה מבין את זה בצורה אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
אדום נחמד כתב:
ofir כתב:
אדום נחמד כתב:
אין היום אזרח ישראלי חף מפשע. כולם שותפים לדיכוי העם הפלסטיני. דינם מוות.

נשמע קצת מפחיד לא?

לא, כי מה שרשמת זה שטות אחת גדולה.

למה שטות גדולה?
שני העמים גורמים סבל אחד לשני. סבל אמיתי. אתה רואה רק את הצד שלך כקורבן, ולכן איבדת את הגבולות המוסריים שלך, ורצח של שתי נערות ששוכבות על הרצפה נראה לך סביר
אבל שמע איזה קטע, גם הפלסטינים הם קורבן, וגם אצלם יש כאלה שאיבדו גבולות מוסריים. הם אלה שבאים עם סכינים לדקור אזרחים.

ברכות, אתם נורא דומים.

"שתי נערות ששוכבות על הרצפה" ? אתה רציני? איך אפשר לנהל איתך דיון כשזה מה שאתה רושם.. אלו שתי נערות ששניות ספורות לפני היריות שקיבלו החזיקו סכין ביד וניסו לרצוח אנשים.
הערבים הם לא קורבן, זאת המצאה של השמאלנים.
הם מקבלים הקצאות מיוחדות באוניברסיטאות עם דרישות מינימליות.
בבתי ספר מתחשבים בהם ונותנים להם הקלות ועושים הכל בשביל שיצליחו.
בכל חברה גדולה היום עובדים המון ערבים.
כל ערבי שמעוניין לחיות בכבוד יכול לעשות זאת בדיוק כמו יהודי.
גל הטרור הזה הוא לא תוצאה של תסכול , דיכוי או כל שקר אחר שתמציא לי. תוצאה של שנאה טהורה ורצון עז להשמיד אותך ולסלק אותך מפה.
עכשיו בטח תספר לי שכל ההטבות האלה הם בגלל קיפוח בעבר ובגלל רצון לגרום לשיוויון בין האוכלוסיות אז בוא אני אספר לך משהו:
בכל מקום באירופה הקדושה הטהורה והמוסרית יש שכונות עוני שאנשים חיים שם כמו מסכנים ולמרות כל זה אין שם טרור.
אבל עזוב אתה משווה את רמת המוסריות שלי(שאומרת שצריך לנטרל רוצח/מחבל עד לחוסר יכולת שלו לזוז) לבין רמת המוסריות של רוצח שהולך לרחוב במטרה לרצוח אנשים בשל היותם יהודים.

זה מדהים. עזבו שכל ההודעה היא מופת נצחית,
נחמד דיבר על פלסטינאים, ואופיר פשוט הפך את זה לערבים ישראלים. מדהים.
ומאז הדיון הוא על ערבים ישראלים. מדהים.
ישראל הפכה להיות ניסוי פסיכולוגי מרתק.
לכו תחפשו מילגרם, זימברדו ואש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
מת על זה שקוראים לגבר מבוגר שדוקר כמה פעמים גוף קטן של ילדה בת 12 לחימה באפרטהייד, מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
20 כתב:
פאביו כתב:
אמיר כתב:
פאביו כתב:

התקליט הזה מעיק עליי.

ואכן לא הבנת אותי נכון

בעברית הכי פשוטה בעולם,

:ROSE:
מבלי לגרוע מהפרח,
אתה באמת חושב שפאביו מורי ורבי לא היה מובן דיו ?
אתה חושב שמורה דגול שכמותו בישראל לא יודע להבהיר עצמו כדי שמי שירצה יבין ומי שלא , לא יבין גם את הבהרתך ?
בחיית אתה כותב כבר כל כך הרבה זמן בפורום ואתה יודע שרובןם המכריע של אלה שתוקפים את דעותיו של פאביו וגם את שלך , מילא את שלי, הם לא תמימים או מטומטמים.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 24 נובמבר 2015, 19:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
מת על זה שקוראים לגבר מבוגר שדוקר כמה פעמים גוף קטן של ילדה בת 12 לחימה באפרטהייד, מת.

שלום ידידי,
לאחר שמיזמן לא כתבת בפורום אני קורה פה ושם תגובה שלך.

יש לי תחושה ואני מקווה שאני טועה, שהתאפקת והתאפקת וצברת חבית "של חומר נפץ בבטן".

הלו רק מחבלים מתפוצצים עם חגורות נפץ , המצאת טכנולוגייה חדשה ?? רשמת עליה פטנט ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
its-sick כתב:

קצת קשה לי להאמין שאתה באמת שואל את זה (ולא איזה ימני צמא דם ונבער) ,
אבל אני הבנתי ששוד האדמות והאפרטייד זה למעשה הכיבוש הישראלי.
אתה מבין את זה בצורה אחרת?

כשאני אומר "כיבוש" אני מתכוון ל-67.
בקריאה שנייה אני רואה שהתייחסת ל-48, אז אם אתה משתמש במילה כיבוש במשמעות יותר כוללת (מה שנקרא פעם "הסכסוך") אז כן, זה בגלל הכיבוש.
לא שזה בהכרח מצדיק משהו, וזה בטח לא מצדיק הרג של חפים מפשע, אבל זאת הסיבה שברקע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 19:47 
פאביו,
בכנות אני אשמח להבין.
מה הבעיה להגיד - אני מצדיק את המשך הכיבוש ושלילת הזכויות מתוך תקווה ואמונה שהדבר ישפר את שלומי ושלום משפחתי?
למה להתפתל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2015, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
פאביו,
בכנות אני אשמח להבין.
מה הבעיה להגיד - אני מצדיק את המשך הכיבוש ושלילת הזכויות מתוך תקווה ואמונה שהדבר ישפר את שלומי ושלום משפחתי?
למה להתפתל?

אתה מוכן להגיד לי מה האופציות שלי?
ממש תודה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: