הפועל כתב:
Fez כתב:
אגב, היום סקוורר עם 30 דקות (בגלל הפציעה של טל דן) ובהן 3 נק', 1/7 מהשדה, רק אסיסט אחד ומדד שלילי. כרגע מההצרחה הזאת בין השחקנים אף אחת מהקבוצות לא הרוויחה, התחושה שלי היא שאמיתי היה עוזר לנס ציונה הרבה יותר וכנראה היה מפיק מעצמו יותר שם בלי הלחץ. בינתיים לשניהם יש את אותו מדד ממוצע עלוב (1.3) אבל סקוורר עושה אותו ביותר דקות. לא הייתי לוקח את אסה בחזרה כי עוד רכז של 1.80 זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים, הוא גם היה אוברפייד בהפועל. היינו צריכים להביא איזה סטו דאגלס כזה (תענוג) במקום שניהם, אבל זה כבר חלב שנשפך.
אני גם אוסיף שעם בלאט ואמיתי נכון לעכשיו לפחות יש לנו תרומה כלשהי מכל אחד בצד אחד של המגרש.
סקוורר לצד באטל זה לא הרבה יותר טוב מבלאט ליד באטל, כי זה קו אחורי מאד נמוך.
ובהתקפה סקוורר כמעט לא היה פקטור. בלאט לפחות נותן איזה שלשה מדי פעם, ויודע לנהל משחק.
בקיצור, אין הרבה געגועים לסקוורר. רק חוסר הבנה מוחלט מה קרה לאמיתי במעבר מנס ציונה אלינו
סקוורר הרבה הרבה יותר טוב מבלאט בהגנה ולדעתי יותר טוב גם מאמיתי. בדרבי הוא הוציא לפארגו את הנשמה והוא מתאים בול למשחק הלחץ של אברהמי. צריך לזכור שנכון שהוא 1.80 אבל הוא פיזי בהרבה מבאטל ובלאט והוא ממש לא כזה ששחקנים כמו סוואן יחגגו עליו.
חוץ מזה קצת מזלזלים ביכולת ההתקפית שלו בשנה שעברה ולדעתי גם כאן הוא עולה על בלאט. בכל זאת היו לו 36.3 אחוזים לשלוש (השלישי בקבוצה, אחרי אובנון עם 40 ושולדי עם 38.1 ועם אחוזים יותר טובים מדוראנד, מתן ולימונד).
הייתי עושה הצרחה חוזרת בין אמיתי וסקוורר בכלל בלי לחשוב. יכול לעזור לשתי הקבוצות.