תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 00:21 
אמיתי ובלאט זה קלאסי בונדר קנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 7 - הפועל ת"א נ. קרית גת - יום שלישי 17.11.15 ב- 20:20
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 00:37 
אמיתי עם הגנה מצוינת היום, התקפית הוא מביך נורא.
באטל היה עצום היום ואני מת כבר שרביב יחזור על מנת שנראה אותם ביחד. גם תמיר בלאט (4 שלשות) הרוויח ביושר את הדקות שקיבל ומוכיח את עצמו כשחקן רוטציה לגיטימי לגמרי בליגה.
לג'ף יש את ה+- הכי גבוהה בהפועל היום אבל הוא חייב להתחיל לקלוע, 1/4 היום.

וחוץ מזה, תענוג לראות את שרון על הקווים. כמה הוא חי את המשחק.

אא כן, קריית גת קבוצה פח. חוץ מדלייני אין שם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
רוברט טוב בכל מה שעושה

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
אמיתי ובלאט זה קלאסי בונדר קנדה

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
חייבים לעבוד יותר על משחק מסודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 01:57 
אגב, היום סקוורר עם 30 דקות (בגלל הפציעה של טל דן) ובהן 3 נק', 1/7 מהשדה, רק אסיסט אחד ומדד שלילי. כרגע מההצרחה הזאת בין השחקנים אף אחת מהקבוצות לא הרוויחה, התחושה שלי היא שאמיתי היה עוזר לנס ציונה הרבה יותר וכנראה היה מפיק מעצמו יותר שם בלי הלחץ. בינתיים לשניהם יש את אותו מדד ממוצע עלוב (1.3) אבל סקוורר עושה אותו ביותר דקות. לא הייתי לוקח את אסה בחזרה כי עוד רכז של 1.80 זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים, הוא גם היה אוברפייד בהפועל. היינו צריכים להביא איזה סטו דאגלס כזה (תענוג) במקום שניהם, אבל זה כבר חלב שנשפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 08:24 
הרגע הזה ש-4 שחקנים של קרית גת לבד מול מתן נאור
ואתה רגוע כי זה מתן נאור
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אגב, היום סקוורר עם 30 דקות (בגלל הפציעה של טל דן) ובהן 3 נק', 1/7 מהשדה, רק אסיסט אחד ומדד שלילי. כרגע מההצרחה הזאת בין השחקנים אף אחת מהקבוצות לא הרוויחה, התחושה שלי היא שאמיתי היה עוזר לנס ציונה הרבה יותר וכנראה היה מפיק מעצמו יותר שם בלי הלחץ. בינתיים לשניהם יש את אותו מדד ממוצע עלוב (1.3) אבל סקוורר עושה אותו ביותר דקות. לא הייתי לוקח את אסה בחזרה כי עוד רכז של 1.80 זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים, הוא גם היה אוברפייד בהפועל. היינו צריכים להביא איזה סטו דאגלס כזה (תענוג) במקום שניהם, אבל זה כבר חלב שנשפך.

אני גם אוסיף שעם בלאט ואמיתי נכון לעכשיו לפחות יש לנו תרומה כלשהי מכל אחד בצד אחד של המגרש.
סקוורר לצד באטל זה לא הרבה יותר טוב מבלאט ליד באטל, כי זה קו אחורי מאד נמוך.
ובהתקפה סקוורר כמעט לא היה פקטור. בלאט לפחות נותן איזה שלשה מדי פעם, ויודע לנהל משחק.
בקיצור, אין הרבה געגועים לסקוורר. רק חוסר הבנה מוחלט מה קרה לאמיתי במעבר מנס ציונה אלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 10:49 
הפועל כתב:
Fez כתב:

אני גם אוסיף שעם בלאט ואמיתי נכון לעכשיו לפחות יש לנו תרומה כלשהי מכל אחד בצד אחד של המגרש.
סקוורר לצד באטל זה לא הרבה יותר טוב מבלאט ליד באטל, כי זה קו אחורי מאד נמוך.
ובהתקפה סקוורר כמעט לא היה פקטור. בלאט לפחות נותן איזה שלשה מדי פעם, ויודע לנהל משחק.
בקיצור, אין הרבה געגועים לסקוורר. רק חוסר הבנה מוחלט מה קרה לאמיתי במעבר מנס ציונה אלינו

סקוורר הרבה הרבה יותר טוב מבלאט בהגנה ולדעתי יותר טוב גם מאמיתי. בדרבי הוא הוציא לפארגו את הנשמה והוא מתאים בול למשחק הלחץ של אברהמי. צריך לזכור שנכון שהוא 1.80 אבל הוא פיזי בהרבה מבאטל ובלאט והוא ממש לא כזה ששחקנים כמו סוואן יחגגו עליו.
חוץ מזה קצת מזלזלים ביכולת ההתקפית שלו בשנה שעברה ולדעתי גם כאן הוא עולה על בלאט. בכל זאת היו לו 36.3 אחוזים לשלוש (השלישי בקבוצה, אחרי אובנון עם 40 ושולדי עם 38.1 ועם אחוזים יותר טובים מדוראנד, מתן ולימונד).

הייתי עושה הצרחה חוזרת בין אמיתי וסקוורר בכלל בלי לחשוב. יכול לעזור לשתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
הוא יותר טוב מאמיתי בהגנה, אבל לא בצורה משמעותית. וכשיש לך קו אחורי של שני שחקנים בגובה 1.80, זה הרבה יותר בעייתי.
וסקוורר כמעט ולא תרם בהתקפה. הוא לא יודע בכלל לרכז למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 11:32 
לא רואה במה סקוורר עוזר לנו כרגע. אפילו בהגנה הוא יהיה יותר בעייתי מאמיתי, יאפשר הרבה פחות חילופים שמשמעותיים מאוד להגנת הלחץ שלנו. כל היופי של הלוחצת ברבע השלישי היה ביכולת של ג׳ף, אוואנס ואמיתי להחליף, לעשות טראפים יעילים עם האורך שלהם וכו׳. סקוורר עם כל הערכתי ליכולותיו הפיזיות עדיין נותן לנו פחות יכולת תמרון בכל אספקט. עכשיו כשרביב חוזר אז גם אמיתי מאפשר לנו לשחק איתו כ-3 בתור מוביל כדור שלישי, מה שעם סקוורר לא אפשרי בשל בעיות מאצ׳אפ. ואם אתה רוצה להביא 2-3 במקום אחד הגבוהים אז היכולת לשחק עם אמיתי 3 ואוואנס 4 היא די קריטית.
בקיצור, אמיתי באמת מאכזב אבל סקוורר זה לא האיש שאנחנו צריכים במקומו. הייתי מאוד שמח לקבל את נסטרנקו תמורת אמיתי אבל זה כנראה לא אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אתם עדיין כל כך בטוחים שצריך 2-3 במקום וויליאמסון?
זה אכן מפתה אבל זה משתלם לדעתי רק אם יפול לנו זר על המדף שהוא מאסט טייק.
חייב להגיד שאני רגוע כשויליאמסון וג'ף על המגרש. אני גם חושב שזה נותן שקט לרובארט וחוסך ממנו המון אנרגיה ובעיות פאולים.
בנוסף מהרגע שבאטל התעורר על עצמו (או מהרגע ששרון מונה, אי אפשר שלא לתת לו קרדיט על זה) , ובתקווה שהיד של בלאט מ3 זה לא משהו מקרי, זה מעט מעלים את הצורך ב2-3. בטח כשלימונד חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לא רואה במה סקוורר עוזר לנו כרגע. אפילו בהגנה הוא יהיה יותר בעייתי מאמיתי, יאפשר הרבה פחות חילופים שמשמעותיים מאוד להגנת הלחץ שלנו. כל היופי של הלוחצת ברבע השלישי היה ביכולת של ג׳ף, אוואנס ואמיתי להחליף, לעשות טראפים יעילים עם האורך שלהם וכו׳. סקוורר עם כל הערכתי ליכולותיו הפיזיות עדיין נותן לנו פחות יכולת תמרון בכל אספקט. עכשיו כשרביב חוזר אז גם אמיתי מאפשר לנו לשחק איתו כ-3 בתור מוביל כדור שלישי, מה שעם סקוורר לא אפשרי בשל בעיות מאצ׳אפ. ואם אתה רוצה להביא 2-3 במקום אחד הגבוהים אז היכולת לשחק עם אמיתי 3 ואוואנס 4 היא די קריטית.
בקיצור, אמיתי באמת מאכזב אבל סקוורר זה לא האיש שאנחנו צריכים במקומו. הייתי מאוד שמח לקבל את נסטרנקו תמורת אמיתי אבל זה כנראה לא אפשרי.

נכון להיום להזכיר את אמיתי והמילים "מוביל כדור" באותו משפט זה כמעט אוקסימורון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
וטילור באטל מצדיק הודעה בפני עצמה (אם לא נושא).
אתמול 100 אחוז מכל הטווחים (!) . 6/6 ל2 ו2/2 ל3. 18 נקודות. שיכלו בקלות להיות 22 אם לא 4 החטאות עונשין לא אופייניות.
זאת בנוסף ל5 ריבאונד, 4 חטיפות , 7 אסיסטים וניהול משחק מושלם. אנרגיות אחרות לגמרי ממה שראינו ממנו וחדירות מעולות.
מבסוט עליו רצח.
כל זה אחרי שתי משחקים שקדמו לזה שהיו קרובים למושלמים גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 12:00 
אדום שרוף100 כתב:
אתם עדיין כל כך בטוחים שצריך 2-3 במקום וויליאמסון?
זה אכן מפתה אבל זה משתלם לדעתי רק אם יפול לנו זר על המדף שהוא מאסט טייק.
חייב להגיד שאני רגוע כשויליאמסון וג'ף על המגרש. אני גם חושב שזה נותן שקט לרובארט וחוסך ממנו המון אנרגיה ובעיות פאולים.
בנוסף מהרגע שבאטל התעורר על עצמו (או מהרגע ששרון מונה, אי אפשר שלא לתת לו קרדיט על זה) , ובתקווה שהיד של בלאט מ3 זה לא משהו מקרי, זה מעט מעלים את הצורך ב2-3. בטח כשלימונד חסר.

ברור שחייבים. הדרך היחידה שלא נהיה חייבים זה אם אמיתי יתחיל לשחק בהתקפה ואוואנס במינימום יקלע איזה 2 שלשות למשחק באחוזים טובים, אז הייתי אומר לך שאולי אולי אפשר להסתדר (וגם זה רק בתנאי שבאטל ימשיך ביכולת שיא שלו ושרביב יחזור חד מהפציעה) אבל הדברים האלה רק מתרחקים ממשחק למשחק. כרגע עדיין יש לנו חור גדול בקו האחורי והוא לא הולך להפתר מעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 12:06 
הפועל כתב:
Fez כתב:

נכון להיום להזכיר את אמיתי והמילים "מוביל כדור" באותו משפט זה כמעט אוקסימורון.

נכון אבל צריך לציין שגם סקוורר בול הנדלר חלש מאוד לרכז. כל פעם שהוא ניסה לעשות שינוי כיוון, קרוסאובר הכי בסיסי, הוא היה מאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 14:52 
אמיתי שחקן יותר טוב מסקוורר, סקוורר שחקן טוב ואחד האהובים עליי ששיחקו בהפועל, הוא אגריסיבי זריז רגליים בהגנה ואכבר גבר.
אבל שזה מגיע ליכולת אישית אמיתי לא רואה אותו ונכון שעד עכשיו אמיתי לא בא לידי ביטוי בצורה קיצונית אבל אמיתי שנה שעברה בנס ציונה שטפירו כבר שיחק פחות לקח את המושחות שם ושיחק יפה, חדר,קלע שלשות, ניהל משחק.

אמרו פה גם כמה אמיתי אפקטיבי בעניין התמרון. הדאבל אפים, לחץ על הכדור, חטיפות.
איך הוא מפעיל יפה את הגבוהים (גם אתמול למרות 3 אסיסטים בלבד הכניס לא מעט כדורים לרוברט ולג'ון).
מה שהוא צריך זה משחק טוב אחד שבו הכל יתחבר לו, קצת חיזוקים מהמאמן ומעופר והוא יכול לעזור לנו כל כך.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אמיתי קיבל הרבה פחות דקות ממתן. דוקא קיבל מעט קרדיט היום יחסית, אברהמי העדיף לשחק בהרכבים סופר מוזרים עם גארד אחד (כשמתן/אוואנס 2) או עם שני גמדים שהכריחו אותנו לשמור איזורית (בלאט ובאטל ביחד) כדי לתת לו לשחק פחות. אבל 14 דקות זה המינימום שהוא יכול לשחק כשרביב פצוע, זה ברור.
צריך להגיד שאמיתי היה אדיר בהגנה, נתן הגנה קרוב למושלמת היום אבל הוא כל כך חלש מנטלית שאפילו זה לא מכניס אותו למשחק בהתקפה. אתה רואה אותו עם 0/2 מהעונשין שבקושי מגיע לסל, עם 0/2 לשלוש בזריקות חופשיות שבקושי מגיעות לטבעת, זה לא עניין של כישרון אלא מימד של אופי שאין לו ואני בספק אם יהיה. אני לא זוכר שראיתי שחקן בן 26 שנראה ככה ברמה המנטלית (אולי אור איתן בשנה הראשונה שלו אצלנו, היה אמנם יותר צעיר אבל עם לא מעט ניסיון) זה באמת מוזר.

נתן הגנה מופתית, על כל איבוד או זריקה מטומטמת בהתקפה החזיר עוד באותו מהלך עם פעולה שהביאה לנו את הכדור בהגנה.
גם בהתקפה אני מאמין שמתישהו זה כן יתחיל לעבוד כי את היכולת לחדור וטכניקת זריקה נראה שיש לו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 18:45 
beny כתב:
ran1982 כתב:
לימונד כשיר ליום שלישי?

ממה ששמעתי, לא צפוי לשחק, בתקווה נ. בני הרצליה בשבת.

בעוונותי האזנתי הערב לתכנית הספורט של רשת ב׳ עם יואב אביב (אלוהים ישמור אותנו מהמכביסט המתנשא וחסר המושג הזה, ציטוט: ״טיילור ובאטל משחקים 30 ו 34 דקות למשחק בהתאמה״) ושייע פ. (שיהיה בריא). הם ראיינו שם את שרון אברהמי חביבינו שדיבר גם על הצורך ״להפוך את הדרייב-אין למבצר״ וזרק תוך כדי שהוא מקווה שרביב לימונד ״יחזור בשבועיים הקרובים״. ניסוח עמום משהו, אבל מדאיג לגבי מוצ״ש בהרצליה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
קצת באיחור אחרי אתמול, אבל איזה שיחוק באטל.
מהרגע הראשון שהוא כמעט עשה טריפל דאבל נגד ראשון ושחטו אותו פה ראו שמדובר בשחקן אדיר לליגה הישראלית.

שחקן כזה עדיף לי פי מיליון מפצצה מתקתקת כמו סקוט(שהיה לפרקים אדיר). נכון שעל הנייר יש לבאטל יש 0.7 איבודים יותר, והאחוזים של סקוט היו יותר מסבירים. אבל משהו בשטף של המשחק נראה יותר אלגנטי עם באטל. פחות כופה את עצמו על המשחק עם בחירת זריקות מעולה(מוביל את הליגה באחוזים ל2) ומוביל את הליגה באסיסטים.
איפה זה ואיפה הראש בקיר של סקוט שגמר אותנו לא פעם.

נכון, אסור לשכוח שאנחנו רק בשלב מוקדם של העונה ושנה שעברה רביב זה שניהל את המשחק ולא סקוט. אבל זה בדיוק מה שצעקנו פה לאורך עונה שלמה. צריכים רכז. וקיבלנו אחד כזה ביג טיים. אני רק מחכה לרגע שרביב יחזור, לראות את שיתוף הפעולה ביניהם.

מקווה שישמור על היכולת ונראה אותו פה גם בעונה הבאה.
שחקן חגיגה של שיגעון :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 20:05 
שמוליקיפוד כתב:
מהרגע הראשון שהוא כמעט עשה טריפל דאבל נגד ראשון ושחטו אותו פה ראו שמדובר בשחקן אדיר לליגה הישראלית.

שחקן כזה עדיף לי פי מיליון מפצצה מתקתקת כמו סקוט(שהיה לפרקים אדיר). נכון שעל הנייר יש לבאטל יש 0.7 איבודים יותר, והאחוזים של סקוט היו יותר מסבירים. אבל משהו בשטף של המשחק נראה יותר אלגנטי עם באטל. פחות כופה את עצמו על המשחק עם בחירת זריקות מעולה(מוביל את הליגה באחוזים ל2) ומוביל את הליגה באסיסטים.

נכון, אסור לשכוח שאנחנו רק בשלב מוקדם של העונה ושנה שעברה רביב זה שניהל את המשחק ולא סקוט. אבל זה בדיוק מה שצעקנו פה לאורך עונה שלמה. צריכים רכז. וקיבלנו אחד כזה ביג טיים. אני רק מחכה לרגע שרביב יחזור, לראות את שיתוף הפעולה ביניהם.

יש לי הרגשה שלא יסכימו איתך לגבי סקוט
בכל מקרה אני מסכים איתך אני גם חושב שבאטל מבחינת האישיות והאופי שלו זה הכי הרבה שאתה יכול לקוות מזר ועוד זר שרק הגיע
אני רק מקווה שאת הדברים שהוא עושה נגד קרית גת אשדוד ואילת נראה אותו עושה גם נגד ירושלים ומכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
ברגע שבאטל הבין שהוא לא יכול להיות פסיבי וחייב יותר לקחת על עצמו, אין ספק שהוא שחקן עדיף על סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
שמוליקיפוד כתב:

בכל מקרה אני מסכים איתך אני גם חושב שבאטל מבחינת האישיות והאופי שלו זה הכי הרבה שאתה יכול לקוות מזר ועוד זר שרק הגיע
אני רק מקווה שאת הדברים שהוא עושה נגד קרית גת אשדוד ואילת נראה אותו עושה גם נגד ירושלים ומכבי

אין פה עניין של להסכים או לא, זה הכל עניין של ראיה.
וכמו שאני רואה את זה אין פה בכלל ויכוח מי יותר מתאים. יכול להיות שבכל קבוצה אחרת סקוט יכול להיות אחלה בולדוג בסגנון של דורון פרקינס. אצלנו זה לא עבד. רשמתי שהוא היה אדיר לפרקים, אבל לאורך עונה הוא היה שחקן די מתסכל.
באטל יושב עלינו כמו כפפה ליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 21:19 
כל ההשוואה הזאת מוטעית מיסודה. באטל הוא רכז, סקוט הוא סווינגמן. ברגע שלא הבאת רכז בעונה שעברה הכרחת את רביב ודוראנד לתפקד כרכזים וברור שזה לא נראה טוב.
בלי קשר סקוט הוא שחקן גדול. זאת הייתה טעות מטופשת ומגוחכת לוותר עליו.

לגבי באטל, אני אגיד מה שאמרתי בקיץ - פאקינג שחקן.
נכון שבשלושת המשחקים האחרונים הוא נותן הצגות אבל זה בכלל לא העיקר, מה שחשוב שזה שמדובר במנהל המשחק הכי טוב בארץ בלי קשר לכמה הוא קולע. רואה את המשחק, שולט בקצב, לא מכריח ובעיקר מקבל החלטות מצוין.
מה שאני הכי אוהב אצלו זה שבניגוד להרבה רכזים באטל הוא לא ball hog. הוא לא חייב שכל המשחק יעבור דרכו, אם הוא יראה שחקן פנוי בפוסט ואין לו זווית מסירה הוא ימסור לשחקן שיש לו זווית למרות שלא ירשם לו אסיסט. פשוט תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
אלון כתב:
שמוליקיפוד כתב:

אין פה עניין של להסכים או לא, זה הכל עניין של ראיה.
וכמו שאני רואה את זה אין פה בכלל ויכוח מי יותר מתאים. יכול להיות שבכל קבוצה אחרת סקוט יכול להיות אחלה בולדוג בסגנון של דורון פרקינס. אצלנו זה לא עבד. רשמתי שהוא היה אדיר לפרקים, אבל לאורך עונה הוא היה שחקן די מתסכל.
באטל יושב עלינו כמו כפפה ליד.

ונניח היה לך את סקוט ליד באטל מה היית אומר אז?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' אני מסכים איתך. ורשמתי שאין ספק שהוא יכול להצליח בקבוצות אחרות, אבל הוא לא מה שהיינו צריכים.
זה לא שהוא לא שחקן טוב, הוא שחקן שמיותר ליד לימונד. אתה חושב שאם עודד היה משאיר אותו באטל היה מגיע בכל זאת? אני מסופק.

איתי, אם היינו משחקים באירופה והייתה לנו את האופציה לרשום חמישה זרים, אז באהבה. לוקחים איתם את היורופ קאפ בהליכה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
אנשים עוד מצדיקים פה את השחרור של סקוט הגלל היכולת של באטל :SHOCK:
סקוט לא ר-כ-ז !
הרכב של באטל, לימונד, סקוט, אוואנס או ג'ף שיתחלקו בדקות של עמדה 4, ורוטבארט
כשעל הספסל יש לך את ג'ף\אוואנס, מתן, אמיתי ובלאט זה פשוט היה יכול להיות סגל אדיר, מפחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
זאת אמנם חמישיה עם הרבה חסרונות,
אבל זו חמישיה שגם יכולה לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 23:55 
אז אתם חושבים שאם נחליף את וויליאמסון בסקוט תיהיה לנו קבוצה עם סיכוי טוב לאליפות?
או שאתם חושבים שהסיכוי יעלה מ0.0001 ל 0.001?
מקווה שהאופציה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 00:03 
ItaiH6 כתב:
Fez כתב:
אמיתי קיבל הרבה פחות דקות ממתן. דוקא קיבל מעט קרדיט היום יחסית, אברהמי העדיף לשחק בהרכבים סופר מוזרים עם גארד אחד (כשמתן/אוואנס 2) או עם שני גמדים שהכריחו אותנו לשמור איזורית (בלאט ובאטל ביחד) כדי לתת לו לשחק פחות. אבל 14 דקות זה המינימום שהוא יכול לשחק כשרביב פצוע, זה ברור.
צריך להגיד שאמיתי היה אדיר בהגנה, נתן הגנה קרוב למושלמת היום אבל הוא כל כך חלש מנטלית שאפילו זה לא מכניס אותו למשחק בהתקפה. אתה רואה אותו עם 0/2 מהעונשין שבקושי מגיע לסל, עם 0/2 לשלוש בזריקות חופשיות שבקושי מגיעות לטבעת, זה לא עניין של כישרון אלא מימד של אופי שאין לו ואני בספק אם יהיה. אני לא זוכר שראיתי שחקן בן 26 שנראה ככה ברמה המנטלית (אולי אור איתן בשנה הראשונה שלו אצלנו, היה אמנם יותר צעיר אבל עם לא מעט ניסיון) זה באמת מוזר.

נתן הגנה מופתית, על כל איבוד או זריקה מטומטמת בהתקפה החזיר עוד באותו מהלך עם פעולה שהביאה לנו את הכדור בהגנה.
גם בהתקפה אני מאמין שמתישהו זה כן יתחיל לעבוד כי את היכולת לחדור וטכניקת זריקה נראה שיש לו.

יש לו טכניקת זריקה מזעזעת. אם עופר לא יעבוד איתו יום יום זה גם לא ישתנה. והחוצה שלו לקחת זריקת שלוש במתפרצת מתשעה מטר הקפיצה לי לגמרי את הפיוז.
חוץ מזה בחור איטי כמו צב, אתלט בינוני מינוס ומוביל כדור רע במיוחד.
אז הוא יודע ללחוץ קצת בטראפים אבל באחד על אחד בדרך כלל עוברים אותו בצעד ראשון. רק שיפסיק עם האיבודים המזעזעים שלו ואני עוד אסבול אותו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: