תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2015, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
ONE:
גיא לוי חתם

_________________
"הם בהחלט מאמינים שיוכלו גם להרוויח ממנה כסף. הם אומרים שאלי טביב, כשהיה הבעלים, הרוויח".
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001215408


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2015, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

קוראים לזה שגעת

זה לקח לא פחות מחודשיים, אבל להפועל ת"א סוף סוף יש מאמן - גיא לוי חתם עד סוף העונה • "זה לא רצה את זה וההוא לא רצה את ההוא, ובסוף נבחר מי שאף אחד לא רצה," אמרו בציניות בקבוצה • כבירי: "מצר על הקרקס התקשורתי, שאינו בשליטתנו"
שי ארצי
זה היה ארוך, מייגע, מעצבן,
כיאה לאחת הפארסות הגדולות של הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות, אבל אחרי חודשיים זה סוף סוף קרה - הנהלת הפועל ת"א החתימה מאמן. מדובר בגיא לוי, בן ,49 שאשתקד הצעיד את בית"ר ירושלים למקום הרביעי בטבלה.
התפניות והזיגזג המביך בעלילת מינוי המאמן נמשכו גם אתמול. אחרי הפגישה של הבעלים אמיר כבירי עם אלישע לוי ביום רביעי בלילה, הבעלים וחברי ההנהלה קיבלו הודעות מאוהדים, שהבהירו ו כי
יתנגדו נמרצות למינוי ליגת גת העל של אלישע, שעמד על הקווים כמאמן בית שאן במשחק השרוכים המפורסם, וארגון האולטראס אף הוציא הודעה חריפה בנושא. לאור זאת, בהפועל החליטו
הרבה אופציות והחליטו לנסות
להחתים את גיא לוי, אלא שגם כאן צצה ביקורות בשל דברים שאמר לוי בנוגע לצירוף שחקן ערבי לבית"ר. הפעם כבירי כנראה הפנים שהוא לא יכול להתייחס יותר לרחשי האוהדים. הוא נפגש עם לוי בשעות אחר הצהאתמול למנות את דרור קשטן, אלא שהאחרון מאס בהתנהלות מולו והסיר את מועמדותו בטענה שאינו מעוניין להגיע על תקן ברירת מחדל.
במצב הזה האדומים הבינו שאין להם ריים ותוך כמה שעות הוציא הודעה לתקשורת, שבה נכתב: "לאחר הפיטורים של מנדיונדו, החל תהליך לאיתור מאמן חדש. אני מודע לכך שהתהליך היה ארוך, אבל בדקנו ובחנו אפשרויות רבות עד שקיבלנו את ההחלטה שאנחנו מאמינים שהיא הכי טובה ונכונה למועדון. צר לי על הקרקס התקשורתי, שחלק גדול ממנו אינו בשליטתנו. לא היה לנו חלק באינפורמציה השגויה שהוצגה בתקשורת, אבל אני כן לוקח אחריות על ההליך הארוך, שלא הוסיף לנו הרבה כבוד. נלמד מכך ונתקן בהמשך."
לוי עצמו אמר לאחר החתימה: "אני שמח להצטרף למועדון גדול ומכובד. אני בא כדי לעבוד קשה, כשהמטרה היא קודם כל לנצח ולהביא את הקבוצה למקום שבו היא צריכה להיות במעלה הטבלה. זה לא זמן ליותר מדי דיבורים, יש הרבה עבודה."
גורם בהפועל סיכם את הסאגה בציניות, כשאמר: "זה לא רצה את זה, וההוא לא רצה את ההוא, ובסוף נבחר מי שאף אחד לא רצה."
בשבת, עדיין עם העוזר וואליד באדיר על הקווים, הקבוצה שנמצאת מתחת לקו האדום תנסה להשיג ניצחון ראשון לאחר ארבעה משחקים, כשתתארח אצל הפועל רעננה של חיים סילבס, שגם הוא היה מועמד לאימון האדומים. סילבס לא תירגל אתמול הרכב לקראת המשחק, אך הוא לא אמור לעשות שינויים משמעותיים 11-ב למרות ההפסד לבית"ר ירושלים במחזור הקודם.

_________________
הפועל תל אביב מ-1927 ולתמיד


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2015, 15:27 
וואן בכתבה על גיא לוי.
בקיצור: מצוטט מסביר שהוא לא גזען, אימן בסכנין ופתח בי"ס לכדורגל בכפר קאסם; הוא יתחיל רשמית שבוע הבא ובינתיים ייעץ לוואליד; הוא הופתע כשפנו אליו; אימן בעבר את נסאר, אוחיון ואנטל; בהפועל לא אוהבים את סיימון כץ שמלכלך בפומבי על הקבוצה.

one כתב:


גיא לוי לשחקני הפועל: תהיו יחד, אני מאחוריכם
המאמן החדש ערך היכרות ראשונית עם חניכיו והתנצל על הראיון אשתקד בפנייה לאוהדים: "מעולם לא ייחסתי חשיבות למוצא". במועדון ביקרו את סיימון כץ
מאת ארז נעמן 06/11/2015 12:55

אחרי סאגה ארוכה שלא הוסיפה כבוד לאף אחד, בהפועל תל אביב סוף סוף מינו מאמן ומקווים לצאת לדרך חדשה תחת הדרכתו של גיא לוי, שהגיע לאימון הבוקר (שישי) של הקבוצה כדי לערוך היכרות עם השחקנים.

המאמן החדש אמר לשחקנים: "אתם צריכים להיות ביחד ואני מאחוריכם. אני לוקח אחריות מלאה למרות שבאתי רק היום אבל אני לא אנהל את המשחק מחר כי ביום אחד אני לא יכול ישר להיכנס לעניינים. אני אצפה בכם ומאחל לכם הצלחה". לוי הוסיף: "אני מאמין בכם ויודע שמי שנמצא כאן הוא ברמה הראויה וכולם ישחקו בהמשך ויקבלו הזדמנות. זאת עונה ארוכה, אז תהיו מוכנים".

בפנייה לאוהדי הקבוצה אמר לפייסבוק הרשמי של הפועל ת"א: "זו הייתה יממה מאוד מרגשת עבורי. להיכנס בפעם הראשונה למתחם חודורוב ולפגוש את כל אנשי המערכת. הגיבוש והרצינות נקלטים כבר בדלת הכניסה וגורמים לי להיות בטוח בעצמי לקראת האתגר מולו אני ניצב ביחד עם המועדון הזה שנקרא הפועל תל אביב שבו המשפט הרבה יותר מכדורגל הוא הרבה יותר מסתם סיסמא".

כתגובה לדיבורים אודות היותו גזען לאחר השנה שעברה בבית"ר אמר: "עם חתימתי, קיבלתי המון איחולי הצלחה וברכות מאוהדי הפועל ת"א, היו גם אוהדים שביקשו שאבהיר מספר דברים וברצוני לכבד את בקשתם. גדלתי בבית ליברלי ופתוח וכך חונכתי. מעולם לא ייחסתי חשיבות למוצא גזע או דת, שהרי כל בני האדם שווים, תמיד. צר לי שבשל הוצאת דברים מהקשרם נותר לגביי רושם מוטעה מאותו ראיון שחבל בכלל שהתקיים מבחינתי שכן הדברים לחלוטין לא משקפים אותי ורחוקים מתפיסות עולמי ועל כך אני מתנצל. במסגרת הקבוצות שאימנתי במהלך השנים, שיחקו אצלי שחקנים רבים מהמגזר הערבי לרבות וואליד באדיר וסיראז׳ נסאר שנמצאים היום בהפועל".

בסביבתו הזכירו כבר אתמול כי אימן בבני סכנין ופתח בית ספר לכדורגל בכפר קאסם, שנחשב לסמל לדו קיום בכדורגל. "מה רצו שהוא יגיד, שהוא יביא שחקן ערבי לבית״ר ויחטוף מהקהל? מצחיק להגיד עליו גזען וכל הפופוליסטים יכולים לחזור לחורים שלהם".

זה היה מהלך בזק של הפועל. המאמן בן ה-49 בכלל לא ידע שהוא מועמד לקבוצה בשעות הצהריים, אך כשקיבל את הטלפון מאמיר כבירי, בתוך שעה הכל נסגר. לוי הגיע לפגישה כשהוא יודע מה מונח על הכף: מועדון גדול שנמצא במשבר, מפוצץ בכישרונות, שרק צריכים יד מכוונת וגם זריקת מוטיבציה לא תזיק. לוי לקח את ההזדמנות בשתי ידיים.

גיא לוי שוחח כבר עם וואליד באדיר ואמר שיעזור לו להתכונן למשחק מול הפועל רעננה, כשלאחר מכן יהיו למאמן החדש שבועיים כדי להתכונן למפגש המסקרן מול מכבי חיפה.

בהפועל תל אביב יש שלושה שחקנים שאותם לוי הדריך בעבר - סיראז' נסאר, משה אוחיון שחזר לאחרונה לעניינים, וכמובן ליביו אנטאל, שעשה תחתיו חצי עונה נהדרת אשתקד.

המאמן עוד לא דיבר עם אנשי הפועל על רכש בינואר, כשכרגע הוא רוצה להתרכז בלייצב את הקבוצה שנמצאת במדרון תלול בשבועות האחרונים. "יש לי הרבה עבודה", אמר גיא לוי למקורביו, "אבל בקבוצה הזו יש המון כישרון. אפשר לעשות כאן דברים יפים".

כעת, לאחר שלוי מונה עד תום העונה, בהפועל מצאו זמן לסגור חשבונות עם כל ה-"נשמות הטובות": "בושה שאדם שמחזיק במניות בקבוצה, גם אם זו כמות מזערית, מנסה להתסיס את הקהל כנגד הנהלת המועדון עם פוסטים בפייסבוק. סיימון כץ צריך להתבייש בעצמו שהוא מבקר את ההנהלה, בעקיפין או במישרין, במקום ליישר קו".

כץ הגיב לדברים: "לא יעזרו ספינים, מצב הקבוצה ניהולית ומקצועית נראה לעיני כל. הביקורת שלי על תהליך מינוי המאמן הייתה מינורית יחסית לביקורת שהשמיעו בכירים בהנהלה הנוכחית של האגודה, ההבדל היחידי שאני לעומתם לא מסתתר מאחורי 'גורמים' או 'מקורבים', אלא אומר את הדברים בשמי המלא. אם מחפשים בעלי מניות שיישרו קו - עדיף שיחפשו אותם בצפון קוריאה. מאחל בהצלחה ענקית לגיא לוי ,שלדעתי הוא מאמן מצוין וחבל שלא נבחר כבר לפני חודשיים".

בנוסף, בהפועל היה גם מי שדיבר על המאמנים שהיו אמורים להגיע: "זו הייתה טעות להאמין לגוטמן שביקש לחכות לו, אנחנו הבנו מרן בן שמעון שהוא רוצה להתפטר וזו גם הייתה טעות. אלישע בעצמו לא רצה להגיע ופחד מלחץ הקהל. כל אחד צייר מציאות אחרת. ככה זה".

ולמרות כל הכעס על אנשים רבים במהלך הדרך לבחירת המאמן, ראשי האדומים, שסיימו סוף סוף את הסאגה המתמשכת, מבקשים כעת רק קצת שקט. הבעלים אמיר כבירי כתב בפוסט לאוהדים אמש כי: "כשיש טענות אני הכתובת, במגרש בואו נהיה כולנו למען הפועל". בקרב אוהדי הקבוצה הביעו הערכה כלפי הבעלים שהודה בטעות בפוסט שכתב והוסיף: "מקווה שאלמד מכך בעתיד".

_________________
כפיר אדום
יאללה הפועל!

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
בארי בן זאב צפוי לעזוב.
ייתכן שכבר היום יודיע על התפטרות.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2015, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
בארי בן זאב התפטר.

http://one.co.il/Article/15-16/1,1,5,0/ ... tml?ref=hp

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 99832.html

_________________
כל עוד האמריקאים ישלמו, הערבים יבנו והדרוזים ילחמו - היהודים יחיו...
רוצה להצחיק את אלהים? ספר לו על תכניותיך...
"העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו, לא בגלל האנשים שעושים רע, אלא בגלל אלו שלא עושים דבר בעניין" (א. אינשטיין)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2015, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

_________________
"זאת לא קבוצה עם קהל, זה קהל עם קבוצה"
גלעד שמחוני


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2015, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
בישראל היום כתוב שהמועדון החליט לעשות שינויים בצוות הרפואי בעקבות הטיפול הלקוי בפציעות של הרוש ואלטמן שנבע מהבחנות לא נכונות.
ד“ר לוינקוף יחזור למועדון.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2015, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/15-16/1,1,5,0/ ... tml?ref=hp

ציטוט:
סיבות לאופטימיות? הרוש ינסה לחזור לאימונים
שוער הפועל ת"א יתחיל לערוך אימוני ריצה ואם ירגיש טוב הסבירות שישוב לשחק כבר בחודש דצמבר תהיה גבוהה מאוד. ישנה אפשרות שלינגאנה יושאל...
אגב, במועדון הבהירו שאין שום סיכוי שיחזירו את איתי שכטר או אביחי ידין במקרה שישוחררו ממכבי חיפה בחלון ההעברות הקרוב. "אנחנו מעריכים אותם מאוד על מה שתרמו לקבוצה, אבל היום הם לא מתאימים", אמרו במועדון.


_________________
שום דבר לא ידוע
לא שנה, לא שבוע
יש לנוע, לנוע
ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2015, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
רייכרט ימונה לקפטן
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/154938

_________________
לקחנו תיקו
פריירה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4725075,00.html
כץ טוען שכבירי הציע לו להכנס כשותף.
הפועל מכחישים

_________________
http://www.shedim.com/forum078/viewtopic.php?t=234882
הפועל 2009/2010 - "זה לא בדיוק געגוע, סתם נעים להיזכר‭"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
מנדי מדבר
http://sports.walla.co.il/item/2906788

_________________
חתימה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2015, 09:31 
אלטמן חזר לאימוני ריצה, יחמיץ את מכבי חיפה:

http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1, ... tml?ref=hp


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2015, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4726210,00.html
שחקני הפועל ת"א טרם קיבלו משכורות
התשלומים עבור חודש אוקטובר אמורים היו להתקבל בחשבונות הבנק של השחקנים כבר בשבוע שעבר. במועדון הבהירו כי מדובר בעניין טכני בלבד. אריאל הרוש אמור לחזור מחר לאימונים

שחקני הפועל תל אביב עדיין לא קיבלו את משכורות חודש אוקטובר, אותה אמורים היו לקבל בשבוע שעבר. עד כה מדובר במספר ימי איחור, כשבין היתר גם אנשי מחלקת הנוער לא קיבלו את שכרם המעוכב כשבוע.
השחקנים כבר שוחחו עם ההנהלה בעניין והובטח להם כי ביממה הקרובה שכרם יועבר לחשבונות הבנק שלהם. גורמים במועדון אמרו כי מדובר בעניין טכני בלבד והשכר ייכנס עוד היום, כך שלא מדובר בבעיה כספית עתידית.
יחד עם זאת, גם המאמן גיא לוי, שחתם על חוזה מינורי יחסית, של 280 אלף שקל עד לסיום העונה, עדיין לא עבר בבקרה התקציבית. במועדון
הבהירו כי החוזה של לוי יועבר ביום חמישי הקרוב וכי המאמן יעמוד על הקווים במשחק הליגה ביום שני הקרוב בנתניה נגד מכבי חיפה.
לוי בחר שלא להעניק חופשה לשחקניו, בניגוד לקבוצות אחרות שניצלו את הפגרה להורדת עומסים. בהפועל לא ויתרו גם על אימוני יום שישי ושבת, על מנת להדביק חוסרים של כושר גופני ועבודה טקטית.
השוער אריאל הרוש אמור לחזור מחר לאימונים לראשונה אחרי הניתוח שעבר בגבו. בקבוצה מקווים כי בתוך כחודש, הוא כבר יוכל לחזור לעמוד בשער על חשבונו של צליל חתוכה. אם בקבוצה יבחינו כי החזרה של הרוש מתעכבת, ייתכן שבינואר ינסו לצרף את אופיר מרציאנו, שלא משחק במוסקרון הבלגית.

_________________
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2015, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
הפועל צפויה (לצערי) לפנות לאיתי שכטר - וואלה!ספורט

http://sports.walla.co.il/item/2907047

"הפועל תל אביב תפנה לאיתי שכטר אם יעזוב את מכבי חיפה. מסר ברוח הזו הועבר למקורבי השחקן, זאת בעקבות הפרסומים בשבועות האחרונים על אפשרות שיעזוב. שכטר עצמו עדיין לא קיבל רמזים מהנהלת המועדון לגבי עתידו, וכך גם ידין שהוחלט לתת לו אור ירוק לחפש קבוצה אחרת. מתוך שיחות שהתקיימו בין קברניטי המועדון, היה אמור אחד מהם לעזוב כבר לפני כשבועיים, אך בסופו של דבר החליטו במכבי חיפה לבצע את המהלך במועד סמוך יותר לחלון, על מנת שלא לפגוע בשחקנים.
השניים, יש לציין, לא מתכוונים לוותר על שכרם במידה ויעזבו".

_________________
כל עוד האמריקאים ישלמו, הערבים יבנו והדרוזים ילחמו - היהודים יחיו...
רוצה להצחיק את אלהים? ספר לו על תכניותיך...
"העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו, לא בגלל האנשים שעושים רע, אלא בגלל אלו שלא עושים דבר בעניין" (א. אינשטיין)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2015, 12:09 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
הפועל רוצה את חן עזרא לפי תומר לוי
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 00266.html

_________________
מחכה לפריצת דרך במו"מ למציאת הנוסחה להחתמת השחקן


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2015, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
הפועל רוצה את חן עזרא לפי תומר לוי
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 00266.html
גם ביבי חושב ככה:
http://www.israelhayom.co.il/article/330245

_________________
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 16:09 
לטענת וואלה קופות המועדון ריקה ויש בעיית תזרימים קשה:
http://sports.walla.co.il/item/2907517

_________________
"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/155732

לא ימונה יו"ר במקום בן זאב
כבירי פתח חשבון בנק חדש להעברת הכסף מחו"ל.

_________________
לקחנו תיקו
פריירה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
לטענת וואלה קופות המועדון ריקה ויש בעיית תזרימים קשה:
http://sports.walla.co.il/item/2907517
וואלה ממשיכים
http://sports.walla.co.il/item/2907862
הפועל תל אביב לא שילמה מתחילת העונה על אצטדיון בלומפילד
עדות נוספת לבעיות הכלכליות של האדומים. במועדון טוענים כי העבירו תשלום חלקי והכול מתנהל לפי ההסכם

_________________
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 23:54 
אופירע:
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=260734

ציטוט:

הפועל ת"א תשחרר 4 שחקנים, ומחכה לחלוצי חיפה

האדומים, עם סגל של 27 שחקנים, ינסו "לדלל" אותו ולצרף חלוץ, גיא לוי מעוניין באלון תורג'מן. אם גוזלן ישוחרר, הפועל תנסה לצרפו. שכטר לא על הפרק

_________________
כפיר אדום
יאללה הפועל!

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
הפועל בבעיה כספית, גם כאן:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4728004,00.html


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 15:40 
אם הרוש לא יחלים, הפועל ת"א תצרף את מרציאנו
האדומים החליטו לצרף את שוער הנבחרת, שאיבד את מקומו במוסקרון, אם קצב החלמתו של הרוש לא יהיה משביע רצון. השוער ינסה להתחיל להתאמן בשבוע הבא

http://one.co.il/Article/15-16/1,1,5,0/ ... tml?ref=hp


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2015, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
הבעלים, אמיר כבירי, בפנייה ישירה לאוהדי הקבוצה:
"בימים האחרונים עולות ידיעות שונות לגבי מצבו הכלכלי של המועדון. חשוב לי
להבהיר את המצב ושתשמעו את האמת ישירות ממני: כאשר לקחתי על עצמי את הבעלות על המועדון, עמד הגרעון הכולל על כ-21 מיליון ש"ח (כפי שהצגנו בפניכם במפגש הנהלה-אוהדים). היום, לאחר שנתגלו חובות עבר נוספים ולאחר שהזרמתי כספים רבים הצלחנו לצמצם את הגרעון לכ-16 מיליון ש"ח בלבד תוך פחות מחצי שנה. עד סוף העונה יצומצם הגירעון לסכום של כ-10 מיליון ש״ח בלבד, זאת בזכות התכנית הכלכלית שהתווינו שעל פיה אנו פועלים.
בנוסף לכסף שהוצאתי על רכישת הקבוצה, תשלומים נוספים שנותרו מהעונה הקודמת, בניית הסגל העונה, כספים לשיפוץ המתחם ועוד. עד לסיום העונה הסכום יגיע לכמה עשרות מיליוני שקלים, ועל כך נדווח לכם באופן מסודר כפי שעשינו עד כה.
יש לנו עוד דרך לעשות ואנחנו מתמודדים עם חובות רבים שנוצרו לפני הגעתי, ומן הסתם התהליך הזה מלווה בקשיים, אבל אנחנו פה כדי להתמודד ואין לי ספק שעד לסיום העונה נצליח להוביל את המועדון ליציבות כלכלית.
ישנם גורמים אשר מנסים לערער את יציבות המועדון תוך הפעלת כלי תקשורת מסוימים והזנתם באופן קבע במידע שגוי מוטה ומעוות, אך אני מבקש מכם שלא לייחס חשיבות לדבריהם, שכן כל מטרתם היא לפגוע במועדון ובצוות המנהל
ואני לא אתן לאף אחד לפגוע במועדון וביציבות שלו.
אני אחראי על המועדון ואני זה שדואג לפתרונות ולהזרמת כסף נוסף, ואני אהיה גם זה שאדאג שהפועל תל אביב תהיה חזקה ויציבה לעוד הרבה שנים.
יום שני מול חיפה - בואו ננצח!

_________________
אם אתם חושבים שכיף לי, אז אתם צודקים כי כיף לי !
אם אתם חושבים שלא כיף לי, אז אתם טועים כי דווקא כן כיף לי !
יואו איזה כיף לאדם אחד, כל הכיף הזה רק לי, יואו שאלוהים יעזור לי כמה כיף לי! אני רוצה למות!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 12:27 
וינטרה (מתיחה ברצועת הברך) ואלטמן חזרו לאימונים מלאים, לפי שירי אלג'ם.

_________________
הפועל אפרטהייד


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2015, 16:31 
הפועל ת"א תצרף לפחות שלושה שחקנים בינואר
האדומים מתכננים מהפכה נוספת בסגל בחלון העברות הקרוב ושמו עין על שחקני מכבי חיפה: תורג'מן, ידין וגוזלן. 4 שחקנים צפויים לעזוב בנוסף ללינגאנה

http://one.co.il/Article/15-16/1,1,5,0/ ... tml?ref=hp

"
השמות שעלו ככאלה שיכולים לחזק את הקבוצה הם אלון תורג'מן, אביחי ידין ושובל גוזלן שעשויים למצוא את עצמם מחוץ לסגל של מכבי חיפה. בקבוצה מעריכים כי לפחות אחד מהם יגיע לוולפסון, כשגם נבחנים לאחרונה מספר זרים שעשויים לחזק את החלק הקדמי בעוד בהפועל מקווים למצוא קבוצה שתקלוט את איסומעילה לינגאנה, בכדי שיוכלו לפנות משבצת לשחקן זר נוסף.

בכל מקרה, נראה שמספר שחקנים שלא זוכים העונה להזדמנויות יבקשו להיות מושאלים כדי לנסות ולמצוא את מקומם בקבוצה אחרת ולקבל יותר דקות משחק, כשהאדומים ערוכים לכך שלפחות ארבעה שחקנים יעזבו בחלון ההעברות הקרוב, לפחות עד תום העונה.

בתוך כך, השוער אריאל הרוש שב אתמול לאימונים ובקבוצה סיפרו שהוא נראה טוב ובעיקר רעב לחזור כמה שיותר מהר. ההערכה בקרב אנשי הצוות המקצועי כי אם השוער יתמיד בתוכנית האימונים שקיבל ולא ינסה לחזור בקצב מהיר יותר, כבר בתחילת ינואר הוא יהיה כשיר לחלוטין ויוכל לשוב לסגל.
"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 17:15 
וואלה
http://sports.walla.co.il/item/2910765

הקשר הארגנטינאי וולטר אסבדו הוצע לקבוצה. גיא לוי מחפש חיזוק למרכז השדה, ושמו של שחקן סן לורנסו וריבר פלייט לשעבר, שגם הופיע בנבחרת ארגנטינה, עלה על הפרק. האדומים צפויים להיפרד מאיסו לינגאנה וכך יתפנה מקום לזר חדש

_________________
כפיר אדום
יאללה הפועל!

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 11:11 
מנזקי ברקוביץ' גם פה - במקומון החיפאי כלבו נכתב שכבירי הגיע לפשרה עם איתי מרדכי ויפצה אותו ב-75,000 שקל. הרע במיעוטו בהתחשב בזה שהוא תבע את המועדון על סך 270,000 שקל.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל נובמבר (מידע)
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 14:54 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4732869,00.html
ציטוט:
עובדים בהפועל ת"א נשלחו לפוליגרף




הודלפה לתקשורת הבדיקה נגד הדלפות שעשו במועדון.

_________________
http://www.hapoelshop.co.il


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.