תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 6 - מכבי אשדוד נ. הפועל ת"א - יום שבת 14.11.15 21:05
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:
יהלום אדום כתב:
MoToBOy כתב:
גרשון אמר עכשיו "אין להם אומץ לשרוק אופנסיב" :LOL2:

ההמשך של המשפט היה "...אחרי שהם שרקו כ"כ הרבה נגד הפועל שלא היו בכלל"

נשבע שלא שמתי לב

מתנצל על אי ההבנה, ההמשך הוא שלי כמה שאמור היה להיאמר ע"י מישהו שהוא לא אנטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 23:43 
beny כתב:
אוונס ובאטל היו גמורים בסוף, 38 דקות מול הגנה מרביצה, זה גרם לאיירבול של אוונס ולהחטאות העונשין של באטל.

הסגל קצר מידי, בשנה שעברה היו וורקמן וגוט שנתנו עוד כמה דקות אוויר ועזרה בהגנה. קשה לשחק עם 7.5 שחקנים.

וורקמן וגוט לא נתנו כמעט כלום (לא רק באשמתם - לא ממש נתנו להם), במיוחד גוט שלא היה פקטור.
אבל ברור שקבוצה שהישראלי הבכיר שלה פצוע ושני הישראלים הבכירים האחרים יוצאים ב-5 פאולים (פלוס עוד זר אחד) תהיה עם שמיכה קצרה מאוד. באטל ואוואנס סובלים מהעובדה שחסר לנו גם רביב וגם 2-3 זר והם צריכים לשחק 40 דקות כי בלעדיהם אנחנו לא יכולים לעשות סל.
לא חושב שהבעיה שלנו זה עומק, אבל בוא נגיד שאם היה איזה גבוה ישראלי סותם חורים כדי לשחרר אותנו להביא 2-3 זר במקום וויליאמסון זה היה אידיאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 6 - מכבי אשדוד נ. הפועל ת
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Fez כתב:
הקבוצה הזאת משוועת לגארד זר.

מצד אחד זה נכון, מצד שני, ג'ף מקבל יותר מדי עבירות (וגם לרותבארט לא חסר) וכל עוד הנתון הזה לא משתנה אנחנו נהיה בבעיה בלי שחקן נוסף.
פה אמור היה להיות איזה ישראלי שייתן כמה דקות אבל אין לנו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 23:49 
שרון אמר בתחילת העונה שהוא מאמין שתומר גינת יגיע מתישהו להפועל.
אין זמן טוב כמו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
יוצא החשק להגיע למגרש. כל שבוע אותו סיפור עם השיפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 6 - מכבי אשדוד נ. הפועל ת"א - יום שבת 14.11.15 21:05
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 23:54 
הוקיץ' כתב:
שרון אמר בתחילת העונה שהוא מאמין שתומר גינת יגיע מתישהו להפועל.
אין זמן טוב כמו עכשיו.

הלוואי אבל קרית אתא לא ישחררו אותו. הם רוצים לעלות ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לבכות על השיפוט, יש לנו את כל הסיבות אבל אפשר גם לשאול איפה המאמן ועוזריו בסיפור הזה? איך יכול להיות שנפלנו בטריקים של תומס 6-7 פעמים במשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אפשר לבכות על השיפוט, יש לנו את כל הסיבות אבל אפשר גם לשאול איפה המאמן ועוזריו בסיפור הזה? איך יכול להיות שנפלנו בטריקים של תומס 6-7 פעמים במשחק?

איזה טריקים? הצגות שהשופטים רצו לאכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
אין סיכוי להביא את תומר גינת, מתחילת העונה הוא השחקן הכי טוב בלאומית בקבוצה שמכוונת לעלות ליגה.
האופציה הריאלית היא להחזיר את יונתן מור מההשאלה בכפר סבא. אמנם הוא נותן בלאומית מספרים חלשים בקבוצה חלשה, אבל:
א. זה לא בהכרח אומר שהוא יהיה חסר תועלת לחלוטין. בסיטואציה שונה ובתפקיד שונה (בעיקר לתת גיבוי לרוברט ואלן ולתת כמה דקות במקרה הצורך) הוא יכול להיות מספיק.
ב. זה מה שיש. אין אופציה יותר טובה, ואנחנו פשוט חייבים להביא סווינגמן במקום וויליאמסון.

על המשחק היום אין יותר מה להגיד, פשוט נשדדנו. עם שיפוט נורמלי אנחנו מנצחים לדעתי בלי הרבה קושי. אני מאוד מרוצה מבאטל שנתן שני משחקים כמעט מושלמים, לא יודע אם זה בגלל אברהמי אבל הוא נראה שחקן אחר לגמרי ורק שימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 00:17 
הלוואי עלינו תומר גינת או יועד בית יוסף.
לצערי הם הכוכבים של שתי קבוצות עם יומרות עליה, ואף אחד לא ישחרר לנו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
השופטים הרגו אותנו. לא זוכר כבר שנים תצוגת שיפוט כזאת עוינת.
מעבר לזה צריך לאמר - ויליאמסון לא מספק את הסחורה. אני יכול להבין את הרצון להיות אופטימיים ולקוות שהכל יתחבר בכ"ז, אבל אנחנו מתחילים להתקרב לעונה אבודה. התסריט האופטימי הוא לסיים את הסיבוב הזה עם 4 נצחונות. שזה מאזן של קבוצה מחוץ לפלייאוף. כך שאין לנו זמן לחכות עד שויליאמסון ייכנס לעניינים, אם בכלל.
לא יודע מבחינה חוזית/תקציבית אם יש על מה לדבר. אבל אם כן, אז לבצע שינוי ולהביא גארד במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 00:37 
התסריט האופטימי הוא 5-6 ניצחונות
4 זה מאסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מעבר לזה צריך לאמר - ויליאמסון לא מספק את הסחורה. אני יכול להבין את הרצון להיות אופטימיים ולקוות שהכל יתחבר בכ"ז, אבל אנחנו מתחילים להתקרב לעונה אבודה. התסריט האופטימי הוא לסיים את הסיבוב הזה עם 4 נצחונות. שזה מאזן של קבוצה מחוץ לפלייאוף. כך שאין לנו זמן לחכות עד שויליאמסון ייכנס לעניינים, אם בכלל.
לא יודע מבחינה חוזית/תקציבית אם יש על מה לדבר. אבל אם כן, אז לבצע שינוי ולהביא גארד במקום.

לא, בשום מצב התסריט האופטימי הוא לא לנצח רק 2 משחקים מתוך 5, גם אם אתה חושב שהסיכויים נמוכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 01:03 
אגב, אוואנס ממשחק למשחק מתגלה בתור שחקן שהוא יותר 4 לליגה שלנו מאשר 3. במשחקים האחרונים סביב 8-9 ריב׳ למשחק, כמעט כל הנקודות שלו מתחת לסל, היכולת שלו להתחיל מהלך מבחוץ אפסית והוא קלע רק שלשה אחת בשלושה משחקים, בהגנה גארדים עוברים אותו בהליכה. בשביל הליגה שלנו זה יותר 4 מאשר 3, גם אם הוא נורא רוצה לחשוב שהוא גארד. פשוט יותר קל להחביא חסרונות של שחקן כזה בליגה שלנו כשיש לידו 3 שחקני קו חוץ.
הקבוצה לא מאוזנת ונטולת משחק פרימטר. באטל באמת מתעלה על עצמו בשני המשחקים האחרונים ואפילו זה לא מספיק כדי להסתיר את זה. הקליעה מבחוץ פשוט לא קיימת, אף שחקן חוץ מבאטל לא מסוגל לעשות מהלך באחד על אחד, הקבוצה משותקת בקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 01:07 
השופטים שדדו אותנו לגמרי. ביזיון רציני וחבל שהקהל שלנו לא התייחס לזה יותר.

אני חושב שזה הזמן לוותר על וויליאמסון, הוא פשוט לא מספיק טוב. הייתי מביא 4 איכותי ומשחק ב-3 עם אוונס ומתן.
באטל משחק שני ברצף נראה טוב, סוף סוף חודר לסל ולדעתי אסור לוותר עליו.
מה שכן, אין שום סיבה בעולם שגיל אמיתי ישחק כ"כ הרבה דקות. ביכולת הנוכחית שלו, הוא ראוי לעודד מהספסל. הבן אדם אשכרה עשה העונה 1/12 ל-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 01:22 
אני מאמין בוויליאמסון ומאמין שישתפר, מאוד אהבתי אותו בנהריה. אין סרט כזה שהוא הופך מאחד הזרים הטובים בליגה לחסר מושג. הוא מלכתחילה כנראה לא הגיע לעונה במצב פיזי טוב ועל זה התלבשה פציעה לא קלה שגם מנעה ממנו להכנס לעונה. הוא מחטיא זריקות מחצי מרחק שהיו אוטומט אצלו עונה שעברה, הוא לא לגמרי בשטף, גם מהעונשין הוא לא פוגע וזה מראה לך שחקן שלא בעניינים. אבל במחצית השניה הוא הראה ניצוצות בהגנה ובפיזיות.
הייתי מחליף אותו ב2-3 או אם אין ברירה אז בגבוה ברמה באמת גבוהה, אבל לא בכוח. אם מחליפים אותו בגבוה אחר אפשר בקלות להביא שחקן פחות טוב ומתאים ממנו לטווח הרחוק שסתם יבזבז לנו כסף, יבזבז מקום במכסה ולא ישפר אותנו בכלל. התועלת השולית הגדולה ביותר תהיה להחליף אותו ב2-3 אבל אני מניח שזה לא יקרה אחרי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
אמיתי שומר בחמש רמות יותר טוב מבלאט, וכשאלה שתי האופציות היחידות ליד באטל אז מן הסתם הוא חייב לשחק כמות כזאת של דקות. היום גם קבלת ההחלטות שלו הייתה טובה ברוב המקרים, הפעיל מצוין את הגבוהים, לא כפה את עצמו על המשחק. הבעיה כמו שזה נראה כרגע שמבחינה מנטלית הוא לגמרי לא שם, כל פעם שהוא מנסה לתקוף את הסל או לוקח זריקה חשובה הוא עושה את זה בצורה כל כך מפוחדת והתוצאה בהתאם.

Fez כתב:
אני מאמין בוויליאמסון ומאמין שישתפר, מאוד אהבתי אותו בנהריה. אין סרט כזה שהוא הופך מאחד הזרים הטובים בליגה לחסר מושג. הוא מלכתחילה כנראה לא הגיע לעונה במצב פיזי טוב ועל זה התלבשה פציעה לא קלה שגם מנעה ממנו להכנס לעונה. הוא מחטיא זריקות מחצי מרחק שהיו אוטומט אצלו עונה שעברה, הוא לא לגמרי בשטף, גם מהעונשין הוא לא פוגע וזה מראה לך שחקן שלא בעניינים. אבל במחצית השניה הוא הראה ניצוצות בהגנה ובפיזיות.
הייתי מחליף אותו ב2-3 או אם אין ברירה אז בגבוה ברמה באמת גבוהה, אבל לא בכוח. אם מחליפים אותו בגבוה אחר אפשר בקלות להביא שחקן פחות טוב ומתאים ממנו לטווח הרחוק שסתם יבזבז לנו כסף, יבזבז מקום במכסה ולא ישפר אותנו בכלל. התועלת השולית הגדולה ביותר תהיה להחליף אותו ב2-3 אבל אני מניח שזה לא יקרה אחרי היום.

הכל נכון, אין סיבה ללכת עכשיו ולהחליף את וויליאמסון בגבוה אחר למרות שהוא לא נראה אותו שחקן שהיה בנהריה.
אבל קבוצה שלא מגיעה ל-6 שלשות במשחק ועוד עושה את זה באחוזים מזעזעים פשוט לא תגיע לשום מקום. זה גם לא שיש שחקנים שבנו על הקליעה שלהם והם לא מספקים את הסחורה, אין ממי לצפות בכלל. אנחנו פשוט קבוצה נטולת איום מבחוץ לחלוטין, בזמן שזה הפרמטר הכי חשוב בכדורסל היום בלי ספק בכלל בכל רמה שהיא, מה-NBA, דרך היורוליג והיורוקאפ ועד לליגה שלנו. בלי סווינגמן שיהיה באנקר של 2-3 שלשות במשחק ובנוסף ייצר לעצמו וייקח את המשחק על עצמו כשהמשחק יהיה תקוע אנחנו לא נגיע לשום מקום ואני לא מבין איך אפשר לא לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 02:17 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
עוד שני אופנסיב על תומאס.
זה פשוט משחק מכור. לא יכול להיות

כמו שאתם יודעים, אני כבר כמה שנים טוען שהליגה פה מכורה בצורה שקשה להאמין,
כמו שאתם יודעים, אני בד"כ לא אומר דברים סתם, אני מבין בסטטיסטיקה, אני מבין בBias (היי, פז),
אחד המקורות העיקריים שלי זה בחור אחד שחוזה מעבר לכל מובהקות סטטיסטית מה הולך לקרות בליגה לפי האירועים לפני,
זה מה שהוא שלח לי קצת לפני המשחק:
ציטוט:
תתכונן להפסד של הפועל . באתי לשלוח אשדוד וחסמו את ההימור

ציטוט:
מריח מאוד מכור, חבל בשבילכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 6 - מכבי אשדוד נ. הפועל ת
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
הפועל כתב:

לא, בשום מצב התסריט האופטימי הוא לא לנצח רק 2 משחקים מתוך 5, גם אם אתה חושב שהסיכויים נמוכים

בוא נדבר תכלס. מכבי וירושלים זה הפסד כמעט בטוח.
קרית גת בבית זה משחק שאמורים (על הנייר) לנצח.
נשאר הרצליה בחוץ וחולון בבית. שני משחקים קשים, כשלהרצליה נגיע שוב בלי רביב ועוד כשזה משחק שלישי בשבוע, ולחולון נגיע כנראה כשרביב זמן קצר אחרי החזרה מפציעה. בעיניי אם נצליח לנצח אחד מהמשחקים האלה, זה טוב כי אנחנו לא פייבוריטים באף אחד מהם.

לכל אחד יש את הערכת הסיכויים שלו. בעיניי הסיכוי שננצח שני משחקים עד סוף הסיבוב לא גבוה. ולכן זה התסריט האופטימי. הפסימי זה נצחון אחד.
כמובן שיש סיכוי שננצח 3 ומעלה. או נפסיד את כולם. אבל זה תסריטים עם סיכויים נמוכים מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 6 - מכבי אשדוד נ. הפועל ת"א - יום שבת 14.11.15 21:05
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 09:40 
הפועל כתב:
אחד האדומים כתב:
הפועל כתב:

בוא נדבר תכלס. מכבי וירושלים זה הפסד כמעט בטוח.
קרית גת בבית זה משחק שאמורים (על הנייר) לנצח.
נשאר הרצליה בחוץ וחולון בבית. שני משחקים קשים, כשלהרצליה נגיע שוב בלי רביב ועוד כשזה משחק שלישי בשבוע, ולחולון נגיע כנראה כשרביב זמן קצר אחרי החזרה מפציעה. בעיניי אם נצליח לנצח אחד מהמשחקים האלה, זה טוב כי אנחנו לא פייבוריטים באף אחד מהם.

לכל אחד יש את הערכת הסיכויים שלו. בעיניי הסיכוי שננצח שני משחקים עד סוף הסיבוב לא גבוה. ולכן זה התסריט האופטימי. הפסימי זה נצחון אחד.
כמובן שיש סיכוי שננצח 3 ומעלה. או נפסיד את כולם. אבל זה תסריטים עם סיכויים נמוכים מאד.

אני מאמין שרביב כבר יתלבש להרצליה
אתמול לפני המשחק ערך אימון קליעות ואחר כך התחמם קלות עם הקבוצה שכלל ריצות וקפיצות על הרגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 10:00 
למרות ההפסד ובניגוד להפסדים אחרים אצל עודד הפעם נראינו טוב מאוד לאורך רוב שלבי המשחק
יום הקליעה המטורף שלהם בתוספת השריקות המוגזמות של השופטים שגרמו לנו לשמיכה קצרה יותר, ולירידה באגרסיביות באופן אוטומטי וככה זה הכדורסל, שתי שריקות קריטיות ומגמתיות של השופטים משנות מומנטום בקלות במשחק חוץ ואנחנו גם ככה קבוצה עם סף שבירה נמוך.
ההגנה שלנו נראתה רע, פתחנו רכים וסיימנו רבע 1 עם 2 עבירות בלבד שאחד מהם אופנסיב, היינו לא מרוכזים והיה קשה לנו לרוץ ככה, למעשה חוץ מכמה דקות במחצית השנייה שעברנו לאיזורית דווקא שם אשדוד התקשו וזה הצליח לנו, ואם זה לא הספיק היה את סואן שפשוט שיחקו עליו כל שנייה שבלאט שמר עליו והחזיר אותם למשחק.
לגבי משחק ההתקפה יש שיפור, יותר תנועה, ציוותים יותר טובים ויחסית לקבוצה שיש לה 2 גארדים בסגל זה נחמד.

באטל נראה טוב, השתפר פלאים מפתיחת העונה דווקא אצל שרון, תוקף את הסל, מסיים יפה בצבע, לוקח זריקות טובות יחסית, אחראי עם הכדור.
ווילאמסון זה תעלומה, אתמול הוא שמר מדהים אבל השטף ההתקפי שלו לא טוב, ראו אתמול שכאשר הוא נכנס לדקות טובות הוא קלע איזה 6 נק ברצף אבל הוא נראה לא בכושר ומאוד אנמי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 10:32 
בניגוד להפסדים קודמים, זה מסוג ההפסדים שמשאיר מקום לאופטימיות והיו בו גם לא מעט נקודות אור. בסופו של דבר הפסדנו בגלל החלטות שיפוט שהרגו אותנו לגמרי ובגלל יום פסיכי של סוואן בחצי הראשון.

מה שכן, חייבים למצוא פתרון לבעיית העבירות של רותבארט ואלן, זה כבר משחק שלישי לדעתי ששניהם מסיימים בתחילת הרבע הרביעי ויושבים בחוץ המון בגלל עבירות. זה לוקסוס שאין לנו.

ועוד נקודת אור לטעמי הייתה מתן נאור, שנראה אתמול הרבה יותר טוב מאשר בפתיחת העונה. אפילו אמיתי היה סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בניגוד להפסדים קודמים, זה מסוג ההפסדים שמשאיר מקום לאופטימיות והיו בו גם לא מעט נקודות אור. בסופו של דבר הפסדנו בגלל החלטות שיפוט שהרגו אותנו לגמרי ובגלל יום פסיכי של סוואן בחצי הראשון.

מה שכן, חייבים למצוא פתרון לבעיית העבירות של רותבארט ואלן, זה כבר משחק שלישי לדעתי ששניהם מסיימים בתחילת הרבע הרביעי ויושבים בחוץ המון בגלל עבירות. זה לוקסוס שאין לנו.

ועוד נקודת אור לטעמי הייתה מתן נאור, שנראה אתמול הרבה יותר טוב מאשר בפתיחת העונה. אפילו אמיתי היה סביר.

סביר הגנתית בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
Fez כתב:
עוד שני אופנסיב על תומאס.
זה פשוט משחק מכור. לא יכול להיות

כמו שאתם יודעים, אני כבר כמה שנים טוען שהליגה פה מכורה בצורה שקשה להאמין,
כמו שאתם יודעים, אני בד"כ לא אומר דברים סתם, אני מבין בסטטיסטיקה, אני מבין בBias (היי, פז),
אחד המקורות העיקריים שלי זה בחור אחד שחוזה מעבר לכל מובהקות סטטיסטית מה הולך לקרות בליגה לפי האירועים לפני,
זה מה שהוא שלח לי קצת לפני המשחק:
ציטוט:
תתכונן להפסד של הפועל . באתי לשלוח אשדוד וחסמו את ההימור

ציטוט:
מריח מאוד מכור, חבל בשבילכם

איך זה עובר בשקט שסוגרים את ההימורים??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 11:25 
מביך לבכות על השיפוט.
הפועל שיחקה טוב, אשדוד שיחקה יותר טוב והיה להם קצת יותר מזל.
זה הכל.
אנשים פה רוצים גארד זר וזה יפה לרצות, כי כנראה שאם היה לנו שוטינג גארד זר ברמה היינו לוקחים פה אליפות בהליכה.
זה מה יש כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
קטש הביתה!!!!!!!11

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 11:33 
יהלום אדום כתב:
נועם שחם כתב:

סביר הגנתית בלבד

גם עזר יפה בהובלת הכדור, קיבל רוב הזמן התקפות טובות בהתקפה. מסכים שהוא עדין רחוק מלתת מה שמצפים ממנו, אבל גם זה שיפור גדול ביחס למשחקים קודמים, וכשסידרו לו קליעה טובה, הפעם הוא גם קלע אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 11:33 
שבתאי יחבס כתב:
קטש הביתה!!!!!!!11

די נו. נראינו אתמול הרבה יותר טוב מאשר תחת קטש. למרות ההפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
שבתאי יחבס כתב:
קטש הביתה!!!!!!!11

די נו. נראינו אתמול הרבה יותר טוב מאשר תחת קטש. למרות ההפסד.

בטוח שלא נראינו אתמול כמו במשחק נגד ראשלצ? (ואולי פחות טוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
יש לי שאלה למומחי הכדורסל פה, מה היינו עושים בסיטואציה כמו של אתמול בלי וויליאמסון? בקושי 4 היה לנו בלי רוברט, ג`ף ומתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: