אמיתי שומר בחמש רמות יותר טוב מבלאט, וכשאלה שתי האופציות היחידות ליד באטל אז מן הסתם הוא חייב לשחק כמות כזאת של דקות. היום גם קבלת ההחלטות שלו הייתה טובה ברוב המקרים, הפעיל מצוין את הגבוהים, לא כפה את עצמו על המשחק. הבעיה כמו שזה נראה כרגע שמבחינה מנטלית הוא לגמרי לא שם, כל פעם שהוא מנסה לתקוף את הסל או לוקח זריקה חשובה הוא עושה את זה בצורה כל כך מפוחדת והתוצאה בהתאם.
Fez כתב:
אני מאמין בוויליאמסון ומאמין שישתפר, מאוד אהבתי אותו בנהריה. אין סרט כזה שהוא הופך מאחד הזרים הטובים בליגה לחסר מושג. הוא מלכתחילה כנראה לא הגיע לעונה במצב פיזי טוב ועל זה התלבשה פציעה לא קלה שגם מנעה ממנו להכנס לעונה. הוא מחטיא זריקות מחצי מרחק שהיו אוטומט אצלו עונה שעברה, הוא לא לגמרי בשטף, גם מהעונשין הוא לא פוגע וזה מראה לך שחקן שלא בעניינים. אבל במחצית השניה הוא הראה ניצוצות בהגנה ובפיזיות.
הייתי מחליף אותו ב2-3 או אם אין ברירה אז בגבוה ברמה באמת גבוהה, אבל לא בכוח. אם מחליפים אותו בגבוה אחר אפשר בקלות להביא שחקן פחות טוב ומתאים ממנו לטווח הרחוק שסתם יבזבז לנו כסף, יבזבז מקום במכסה ולא ישפר אותנו בכלל. התועלת השולית הגדולה ביותר תהיה להחליף אותו ב2-3 אבל אני מניח שזה לא יקרה אחרי היום.
הכל נכון, אין סיבה ללכת עכשיו ולהחליף את וויליאמסון בגבוה אחר למרות שהוא לא נראה אותו שחקן שהיה בנהריה.
אבל קבוצה שלא מגיעה ל-6 שלשות במשחק ועוד עושה את זה באחוזים מזעזעים פשוט לא תגיע לשום מקום. זה גם לא שיש שחקנים שבנו על הקליעה שלהם והם לא מספקים את הסחורה, אין ממי לצפות בכלל. אנחנו פשוט קבוצה נטולת איום מבחוץ לחלוטין, בזמן שזה הפרמטר הכי חשוב בכדורסל היום בלי ספק בכלל בכל רמה שהיא, מה-NBA, דרך היורוליג והיורוקאפ ועד לליגה שלנו. בלי סווינגמן שיהיה באנקר של 2-3 שלשות במשחק ובנוסף ייצר לעצמו וייקח את המשחק על עצמו כשהמשחק יהיה תקוע אנחנו לא נגיע לשום מקום ואני לא מבין איך אפשר לא לראות את זה.