תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Wake up call לחלק מגולשי הפורום
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
פתיחת עונה רעה, ופתאום הכל לא בסדר - המבנה הניהולי לא בסדר, ההנהלה לא בסדר, שיטת המשחק לא בסדר, צריך להתערב יותר, צריך לפטר, צריך להביא רוכש. וואלה מה קרה?!
כל תופעת "הדשא של השכן" הזאת לא רצינית כ"כ. אז בסדר נפלנו עם קטש, ודי ברור שצריך לעשות שינוי מקצועי.
אבל חלאס עם ההיסטריה הזאת. הבחירה של קטש בזמנו היתה בחירה הגיונית מאד. הבחירה ללכת איתו עוד עונה גם אחרי עונה לא טובה היא כזאת "הזויה" שגם הפועל ירושלים עם פי כמה תקציב עשתה אותה עם אותו קטש, ומכבי ה"מופת לניהול" עשתה אותה עכשיו עם פי 10 תקציב וגודס.
כולנו מעדיפים פי אלף את ההנהלה שלנו על פני ג'ף רוזנים ומוטי אמסלמים. ניסו למצוא דרך לעשות קבוצה יותר טובה עם תקציב זהה למרבית הליגה, לקחת מאמן טוב יותר ולשלם פחות לשחקנים. זאת כזאת שיטה נוראה שעם אדלשטיין בעונה האחרונה שלו זה עבד מצוין, אותו אדלשטיין שפתאום משתפכים עליו.
ומי שחושב שרמי כהן ושות' נהנים לנהל את המועדון שלנו בהתנדבות, ולא מתים שיבוא כבר איזה מולטי מיליונר ויקח מהם את הכאב ראש הזה, שיתפוס אותם פעם אחת לשיחה וישמע כמה מהחיים הפרטיים שלהם הם מקריבים כדי שתהיה לנו בכלל קבוצת כדורסל.

אני מבין לחלוטין את העצבים והרצון לראות שינוי מקצועי ועכשיו. וגם לי יש השגות על ניהול המועדון, ואני אפילו לא מתאפק ואומר אותן בשקט לפעמים לחברי הנהלה. אבל די כבר עם ההיסטריה הזאת. אפשר להתעצבן על פתיחת עונה גרועה ולחשוב מה צריך לשנות מקצועית גם בלי ההתלהמות הזאת שחוטאת למצבנו האמיתי הלא ממש יוצא דופן בלשון המעטה (דהיינו - פתיחת עונה גרועה לקבוצה עם הנהלה טובה, תקציב זהה למרבית הליגה ומאמן שנחשב מאמן ליגה טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Wake up call לחלק מגולשי הפורום
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
המצאת מישהו שלא קיים, אולי בן.
זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
אני מתייחס פה לכמה תגובות שראיתי ושמעתי מאז אתמול. לאו דווקא מאותו בנאדם (למרות שבמקרה של בן רובן כנראה כן באות מאותו בנאדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 09:47 
זה לא משנה אם אדם הוא מתנדב או בשכר, אם הוא לוקח עליו אחריות ציבורית הוא חשוף לביקורת, גם אני מתנדב למשל מנהל גוף מסויים בהתנדבות ומודע לכך בהתאם. ההנהלה בראשות רמי מקבלת מעט מאוד ביקורת שכזו, ולרוב היא נעשית בטונים מינוריים מאוד, כך שלבוא בטענות זה פשוט מגוחך שלא לדבר שאין כאן שום היסטריה וזה הכל בראש שלך, ונכתבו כל כך הרבה יותר שבחים מביקורות שנדמה שמי שרוצה להעיר משהו לא מרגיש נוח אם הוא לא מציין לפני ההערה שלו שההנהלה עושה עבודה מצויינת .
מה שיש לפחות לטעמי, הוא ביקורת עניינית על חוסר היכולת של ההנהלה לפטר מאמן, מה שנראה בעיה מערכתית כי גם עם הקודם זה מה שקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
או לשלוט על המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
מי שבעיניו לא לפטר מאמן עם רקורד טוב אחרי עונה+4 מחזורים לא טובים, או לא לקבוע לו אם לשחק עם 3 זרים גבוהים או שניים זה "חוסר יכולת לשלוט על המאמן", אין לי מה להתווכח איתו כ"כ.
בעיניי הראשון זו התנהלות סבירה (למרות שאני לא מסכים איתה במקרה הזה) שאפילו אצלנו בליגה מקובלת מאד (למשל להפועל ירושלים עם קטש ומכבי ת"א עם גודס שיש להן פי כמה תקציב וציפיות מהפועל), והשני זו מגלומניות ניהולית שאני מקווה שלעולם לא נגיע אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
אז איפה יש חלק מקצועי חוץ ממאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 09:58 
תתייחס לנקודה שלך עצמך, מותר או אסור להעביר ביקורת? או שכל אחד צריך צריך לעבור דרכך לפני שהוא מעלה טענה כלשהי כדי שתפסוק אם זה מותר או אסור. זה פורום ציבורי במדינה דמוקרטית וכל אחד כותב מה שבא לו, גם אני לא אוהב חלק גדול של הדברים שנכתבים כאן, זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 10:01 
הכישלון המחפיר בעונה שעברה פלוס ארבעה משחקים נגד קבוצות חלשות מאיתנו שבהם הוא הצליח להפסיד שלושה, זה רקורד טוב?
סבבה. אז שיאריכו למאמן המופלא הזה את החוזה בעוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
לכל אלו שמעוניינים בהנהלה חזקה שלא עושה חשבון, שלא מפחדת לקחת סיכונים כלכליים על חשבון העתיד, שתעשה ה-כ-ל על מנת למצוא רוכש
יש לי מועמד מצויין בשבילכם, ואפילו יש לו עבר עשיר במועדון: ש.א.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
תתייחס לנקודה שלך עצמך, מותר או אסור להעביר ביקורת? או שכל אחד צריך צריך לעבור דרכך לפני שהוא מעלה טענה כלשהי כדי שתפסוק אם זה מותר או אסור. זה פורום ציבורי במדינה דמוקרטית וכל אחד כותב מה שבא לו, גם אני לא אוהב חלק גדול של הדברים שנכתבים כאן, זה מה יש.

מה זה "מותר"? מותר לעשות הכל. מותר להעביר ביקורת, מותר גם להעביר ביקורת על הביקורת.
אבל יש גם דרך להעביר ביקורת, ויש גם עיתוי. חלק מהביקורת שאני רואה פה היא שטחית בסגנון "הדשא של השכן", חלק מתלהמת, חלק פופוליסטית (כן נכון, רמי היה צריך לקבוע לקטש אם יהיו שני גארדים זרים או שלושה. בחיאת) וחלק מתייחסת בזלזול עד רמיזות זדוניות לאנשים שמתנדבים בסופו של דבר כאילו הם נאחזים בכח בקרנות המזבח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הכישלון המחפיר בעונה שעברה פלוס ארבעה משחקים נגד קבוצות חלשות מאיתנו שבהם הוא הצליח להפסיד שלושה, זה רקורד טוב?
סבבה. אז שיאריכו למאמן המופלא הזה את החוזה בעוד שנתיים.

כן, לקטש היה רקודד טוב לפני שהגיע להפועל. לא מספיק טוב בשביל הפועל ירושלים, אבל מספיק טוב בשביל 90% מהקבוצות בליגה. העונה + 4 מחזורים האחרונים לא טובים.
כתבתי את זה בצורה מאד ברורה, וההודעה שלך היא דוגמה קלאסית להתלהמות שאני מדבר עליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
ההודעה שהגיעה עכשיו בדוא"ל :cry: :bang:

קיבלתם מה שרציתם, עכשיו הכל יהיה סוכריית טופי ענקית...

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 10:59 
הפועל כתב:
joshsoos כתב:

מה זה "מותר"? מותר לעשות הכל. מותר להעביר ביקורת, מותר גם להעביר ביקורת על הביקורת.
אבל יש גם דרך להעביר ביקורת, ויש גם עיתוי. חלק מהביקורת שאני רואה פה היא שטחית בסגנון "הדשא של השכן", חלק מתלהמת, חלק פופוליסטית (כן נכון, רמי היה צריך לקבוע לקטש אם יהיו שני גארדים זרים או שלושה. בחיאת) וחלק מתייחסת בזלזול עד רמיזות זדוניות לאנשים שמתנדבים בסופו של דבר כאילו הם נאחזים בכח בקרנות המזבח.

אנחנו בישראל, ואנשים בוטים כאן, בוקר טוב. לא מאמין שיש מנהל, בשכר או לא, שקיבל אי פעם מחמאות באיזשהי קבוצה כמו רמי כהן, ומגיע לו. אבל גם ביקורת יכולה להגיע. עמדתי בסביבה שלו בשבוע שעבר בחיפה ותאמין לי שהוא היה עצבני יותר ממני שלא קשה היה לדמיין מה הוא חושב על מה שקורה במגרש, כך שזה לא היה קשור לדעה להערכתי על תפקוד המאמן. ועדיין, אף אחד לא ניגש אליו ביציע להגיד מילה ולו קטנה. מכבדים אותו וסומכים עליו, אבל עד הצעד שנעשה זה עתה, ההרגשה היא שההנהלה נכנעת טוטאלית למאמנים ולא מגיבה בזמן שאלה לא מתפקדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
joshsoos כתב:

מסכים איתך שלפעמים עוברים פה את הגבול. מצד שני זה פורום אינטרנטי ולפעמים אנשים מנצלים אותו גם להוציא קיטור כי כואב להם על המצב של הקבוצה. אתה מצידך אוהב להכנס לנעלי המבוגר האחראי פה ולהאשים בפופוליסטיות כל מי שמביע דיעה. אני מסכים שאפשר למתן לעיתים את הטונים והדעתנות פה אבל אתה גם לא השומר בחומות הפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אז מותר להעביר ביקורת על הביקורת או לא? או שמותר להיות בוטה רק כלפי ההנהלה, אבל אסור להיות בוטה כלפי המבקרים, כי מי שעושה את זה הוא סתם יפה נפש "מבוגר אחראי"?

אמרתי, ואגיד שוב - זה בסדר להעביר ביקורת, ואפילו לא לברור מילים. יש לי בעצמי לא מעט מזה.
אבל להתחיל עם רמיזות שההנהלה לא רוצה למצוא רוכש, שצריך לקבוע אם יש גארד זר אחד או שניים (איזה מועדון רציני לעזאזל עושה את זה?!), שההתנהלות עד עכשיו היא "כניעה למאמן" כשלמעשה זאת התנהלות של חצי מהמועדונים בעולם ובארץ כולל הגדולים ביותר, ולקרוא להנהלה להתפטר - זה בדיחה ועלוב, וכן זה משהו שלא מזיק להעמיד מולו מראה וקצת פרופורציות.

אני בשבוע שעבר אמרתי כבר שצריך לפטר את קטש ושאנחנו נראים בושה וחרפה. פה, בווצאפ, לחברי הנהלה. איכשהו ידעתי לעשות את זה בלי כל הנ"ל. ואני אמנם מחזיק מעצמי לא מעט, אבל אני לא כזה פלא מהלך. אפשר בלי הנ"ל. זה לא קשה בכלל, זה דווקא קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אז מותר להעביר ביקורת על הביקורת או לא? או שמותר להיות בוטה רק כלפי ההנהלה, אבל אסור להיות בוטה כלפי המבקרים, כי מי שעושה את זה הוא סתם יפה נפש "מבוגר אחראי"?

אמרתי, ואגיד שוב - זה בסדר להעביר ביקורת, ואפילו לא לברור מילים. יש לי בעצמי לא מעט מזה.
אבל להתחיל עם רמיזות שההנהלה לא רוצה למצוא רוכש, שצריך לקבוע אם יש גארד זר אחד או שניים (איזה מועדון רציני לעזאזל עושה את זה?!), שההתנהלות עד עכשיו היא "כניעה למאמן" כשלמעשה זאת התנהלות של חצי מהמועדונים בעולם ובארץ כולל הגדולים ביותר, ולקרוא להנהלה להתפטר - זה בדיחה ועלוב, וכן זה משהו שלא מזיק להעמיד מולו מראה וקצת פרופורציות.

אני בשבוע שעבר אמרתי כבר שצריך לפטר את קטש ושאנחנו נראים בושה וחרפה. פה, בווצאפ, לחברי הנהלה. איכשהו ידעתי לעשות את זה בלי כל הנ"ל. ואני אמנם מחזיק מעצמי לא מעט, אבל אני לא כזה פלא מהלך. אפשר בלי הנ"ל. זה לא קשה בכלל, זה דווקא קל

אתה מודע לזה שזה פורום של אוהדים ולא איזה פרוטוקול של ישיבת דירקטוריון? כמו שאמרתי, ברור שעדיף להעביר ביקורת בצורה עניינית ולהמנע מכל ה"תתפטר" ועריפת ראשים, בטח אל מול אנשים שעושים הכל בהתנדבות. אתה פתחת אשכול שלם על הדבר הזה, כאילו תשעים אחוז מהפורום משתולל ומקלל ותוקף את ההנהלה. תמיד יהיו כאלה שיגזימו וסתם יירו מהמותן, אתה יכול פשוט להתווכח איתם נקודתית ותהיה בוטה כלפיהם כמה שאתה רוצה, במקום מצג שווא שכאילו כולם כאן תוקפים נון סטופ את המועדון. אגב עוד מטרום העונה משתמשים רציניים מאוד פה העבירו ביקורת עניינית ובונה על בניית הקבוצה, ככה שהטענה שלך כאילו כולם מתעוררים רק עכשיו שרע היא גם לא כ"כ נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
לא מדובר בתשעים אחוז מהפורום. ולו מהסיבה הפשוטה שתשעים אחוז מהפורום כותב הודעה פעם בחודש. אבל כמה וכמה משתמשים, כולל משתמשים "ותיקים" שמייחסים פה חשיבות לדעתם (גם אני) כתבו את מה שהתייחסתי אליו בהודעה הפותחת (כל או חלק).

אכן הטענה שכולם מתעוררים רק עכשיו אכן לא נכונה. אבל זה לא מה שאני אומר. לא אמרתי שיש פה מצג שווא, לא אמרתי שהכל מושלם. מה שאני עושה פה זה בדיוק מה שאתה מבקש - מתווכח איתם ומסביר להם שהם טועים ובצורה (יחסית) בוטה. אין לי שום בעיה עם ביקורת, אני שותף בעצמי לחלק גדול ממנה. אחזור שוב - הטענה שלי היא על ביקורת שהיא כבר מעבר ללא עניינית, היא הזויה ומתלהמת.
וכן - הזוי ומתלהם זה בדיוק הכינוי המתאים לקריאות להנהלה להתפטר, לרמיזות כאילו לא מעוניינים שיהיה משקיע לקבוצה, ש"נכנעים למאמן" כי לא קובעים לו את כמות הגארדים הזרים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: