הפועל כתב:
אז מותר להעביר ביקורת על הביקורת או לא? או שמותר להיות בוטה רק כלפי ההנהלה, אבל אסור להיות בוטה כלפי המבקרים, כי מי שעושה את זה הוא סתם יפה נפש "מבוגר אחראי"?
אמרתי, ואגיד שוב - זה בסדר להעביר ביקורת, ואפילו לא לברור מילים. יש לי בעצמי לא מעט מזה.
אבל להתחיל עם רמיזות שההנהלה לא רוצה למצוא רוכש, שצריך לקבוע אם יש גארד זר אחד או שניים (איזה מועדון רציני לעזאזל עושה את זה?!), שההתנהלות עד עכשיו היא "כניעה למאמן" כשלמעשה זאת התנהלות של חצי מהמועדונים בעולם ובארץ כולל הגדולים ביותר, ולקרוא להנהלה להתפטר - זה בדיחה ועלוב, וכן זה משהו שלא מזיק להעמיד מולו מראה וקצת פרופורציות.
אני בשבוע שעבר אמרתי כבר שצריך לפטר את קטש ושאנחנו נראים בושה וחרפה. פה, בווצאפ, לחברי הנהלה. איכשהו ידעתי לעשות את זה בלי כל הנ"ל. ואני אמנם מחזיק מעצמי לא מעט, אבל אני לא כזה פלא מהלך. אפשר בלי הנ"ל. זה לא קשה בכלל, זה דווקא קל
אתה מודע לזה שזה פורום של אוהדים ולא איזה פרוטוקול של ישיבת דירקטוריון? כמו שאמרתי, ברור שעדיף להעביר ביקורת בצורה עניינית ולהמנע מכל ה"תתפטר" ועריפת ראשים, בטח אל מול אנשים שעושים הכל בהתנדבות. אתה פתחת אשכול שלם על הדבר הזה, כאילו תשעים אחוז מהפורום משתולל ומקלל ותוקף את ההנהלה. תמיד יהיו כאלה שיגזימו וסתם יירו מהמותן, אתה יכול פשוט להתווכח איתם נקודתית ותהיה בוטה כלפיהם כמה שאתה רוצה, במקום מצג שווא שכאילו כולם כאן תוקפים נון סטופ את המועדון. אגב עוד מטרום העונה משתמשים רציניים מאוד פה העבירו ביקורת עניינית ובונה על בניית הקבוצה, ככה שהטענה שלך כאילו כולם מתעוררים רק עכשיו שרע היא גם לא כ"כ נכונה.