תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מאמן
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 11:19 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
הכי מגניב זה כשהכשלון כבר יהיה ברור איתו בעוד חודשיים וחצי, יבואו צ'רלי וחבורתו ויגידו לנו שלא נתנו לו צ'אנס מההתחלה אז לא היה סיכוי.
אני פשוט חא מאמין שזה קורה.
בן אדם שלא אימן כבר שנתיים, בן71, שהעונה הטובה האחרונה שלו הייתה ב2006; ילך להסביר לשחקנים בני 20 איך לשחק כדורגל ב2015. בא לי לבכות.

מה ההבדל בין כדורגל ב-2006 לכדורגל ב-2015?

גם ב-2006 הוא כבר היה אובר דה היל. הכדורגל מתקדם כל הזמן, לא נראה לי שזה המקום להכנס לדיון הזה

תן לי שמות של שלושה מאמנים ישראלים שמאמנים בשיטות מתקדמות.

תן לי שמות של שלושה מאמנים ישראלים שאמרנו שאנחנו רוצים פה.

ובלי קשר, פעם היה אפשר לסבול את החסרונות של קשטן כי הכדורגל שלו עוד היה רלוונטי. היום גם זה לא. גם ב2006 זה היה על הקצה, אבל היה מספיק כשרון בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 11:32 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
הכי מגניב זה כשהכשלון כבר יהיה ברור איתו בעוד חודשיים וחצי, יבואו צ'רלי וחבורתו ויגידו לנו שלא נתנו לו צ'אנס מההתחלה אז לא היה סיכוי.
בן אדם שלא אימן כבר שנתיים, בן71, שהעונה הטובה האחרונה שלו הייתה ב2006; ילך להסביר לשחקנים בני 20 איך לשחק כדורגל ב2015. בא לי לבכות.

גם ב-2006 הוא כבר היה אובר דה היל. הכדורגל מתקדם כל הזמן, לא נראה לי שזה המקום להכנס לדיון הזה

קודם כל, מראש אני אומר, אין הרבה. הכדורגל הישראלי נראה כמו שהוא נראה גם בגלל באין אנשי מקצוע טובים (בנוסף כמובן על הנחיתות בטכניקה ובפיזיות). הכדורגלן הישראלי לא מבין מספיק את המשחק, לא משחק כדורגל פשוט, ומתרכז בדברים התפלים של הכדורגל. אותו דבר המאמנים.
שני המאמנים הישראלים שכרגע הייתי מביא להפועל הם בן שמעון ובכר, עם עדיפות לבכר כי לפחות כרגע הוא חף מכל המניירות וזיוני המח של בן שמעון. הם משחקים כדורגל מודרני, משלבים בין החזקת כדור, תנועה בלי כדור משחק לחץ ומשחק לעומק.
הנה, מכל זיוני המח על שוערים וכמה שזה התפקיד הכי חשוב, ברק בכר חסך כסף והביא שוער ליגה טוב, אבל לא יותר מזה, כי הוא מבין שקבוצה כמו שלו, ברגע שהיא לוחצת ומחזיקה כדור, השוער פחות רלוונטי.
יש לו שני קשרים אחוריים הכי טובים בארץ שמחזיקים לו את כל האמצע וכשרון בהתקפה. אפילו המגינים הם בסדר, אבל לא יותר מזה.
זו תפיסת הכדורגל שאני אוהב וחושב שהיא כמעט לא קיימת בארץ.
חיים סילבס עוד לא הוכיח את עצמו כמאמן בקבוצה שיוזמת, אז קשה ממש להתרשם ממנו.
ועדיין, לפני קשטן, הייתי מביא לפחות 3 מאמנים. אלי כהן (החיפאי), אלישע, יוסי מזרחי. אני כן חושב שהפועל היו צריכים למצוא איש מקצוע מבחוץ, עם חינוך של כדורגל אירופאי ומודרני. כנראה שזה לא כזה פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:

חיים סילבס, בן שמעון, ברק בכר.
ועדיין לא חושב שקשטן החלטה כזו רעה, בטח ביחס לאיווניר או קלינגר. זה שהם צעירים מקשטן לא עושה אותם מתקדמים יותר, מה הם עשו בקריירה שלהם חוץ מלהתפטר או להיות מפוטרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 11:46 
באיזה שיטות מתקדמות סילבס מאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 11:49 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:

קודם כל, מראש אני אומר, אין הרבה. הכדורגל הישראלי נראה כמו שהוא נראה גם בגלל באין אנשי מקצוע טובים (בנוסף כמובן על הנחיתות בטכניקה ובפיזיות). הכדורגלן הישראלי לא מבין מספיק את המשחק, לא משחק כדורגל פשוט, ומתרכז בדברים התפלים של הכדורגל. אותו דבר המאמנים.
שני המאמנים הישראלים שכרגע הייתי מביא להפועל הם בן שמעון ובכר, עם עדיפות לבכר כי לפחות כרגע הוא חף מכל המניירות וזיוני המח של בן שמעון. הם משחקים כדורגל מודרני, משלבים בין החזקת כדור, תנועה בלי כדור משחק לחץ ומשחק לעומק.
הנה, מכל זיוני המח על שוערים וכמה שזה התפקיד הכי חשוב, ברק בכר חסך כסף והביא שוער ליגה טוב, אבל לא יותר מזה, כי הוא מבין שקבוצה כמו שלו, ברגע שהיא לוחצת ומחזיקה כדור, השוער פחות רלוונטי.
יש לו שני קשרים אחוריים הכי טובים בארץ שמחזיקים לו את כל האמצע וכשרון בהתקפה. אפילו המגינים הם בסדר, אבל לא יותר מזה.
זו תפיסת הכדורגל שאני אוהב וחושב שהיא כמעט לא קיימת בארץ.
חיים סילבס עוד לא הוכיח את עצמו כמאמן בקבוצה שיוזמת, אז קשה ממש להתרשם ממנו.
ועדיין, לפני קשטן, הייתי מביא לפחות 3 מאמנים. אלי כהן (החיפאי), אלישע, יוסי מזרחי. אני כן חושב שהפועל היו צריכים למצוא איש מקצוע מבחוץ, עם חינוך של כדורגל אירופאי ומודרני. כנראה שזה לא כזה פשוט

בוא, בכר לא בנה את הסגל שיש לו, הוא קיבל אותו מן המוכן ורוב הסגל זה בכלל אלישע לוי בחר.

ולהגיד שיוסי מזרחי יותר מודרני מדרור קשטן, בחיאת?

אני מעדיף גם את אלישע, אבל בגדול, מה שאני בא לומר, זה שאין באמת בארץ מאמנים מתקדמים מדי. צריך להביא מאמן מחו"ל וכנראה שצריך יותר זמן כדי למצוא אחד כזה. זה לא שלא ניסו.
אני אגב גם מחבב מאד את ברק בכר, אבל הוא לא רלוונטי לנו. אנחנו כרגע צריכים לראות מי המאמנים שקיימים בשוק ואותם לנסות ולהביא. אין כאלו כמעט, ובנסיבות האלו, ההחלטה להביא את קשטן לא כזו רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
חיים סילבס זה בן אדם שלפני חמש שנים ניהל סופר בטירה.
על מה אתם מדברים בכלל? הולך לו קלף ברעננה אבל אין לו סיכוי להצליח בקבוצה אמיתית.

היינו חייבים להביא מאמן זר ואם לא אז את גוטמן, ברגע ששתי האופציות האלה נפלו אז אכלנו אותה חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 11:56 
נועם שחם כתב:

בוא, בכר לא בנה את הסגל שיש לו, הוא קיבל אותו מן המוכן ורוב הסגל זה בכלל אלישע לוי בחר.

ולהגיד שיוסי מזרחי יותר מודרני מדרור קשטן, בחיאת?

אני מעדיף גם את אלישע, אבל בגדול, מה שאני בא לומר, זה שאין באמת בארץ מאמנים מתקדמים מדי. צריך להביא מאמן מחו"ל וכנראה שצריך יותר זמן כדי למצוא אחד כזה. זה לא שלא ניסו.
אני אגב גם מחבב מאד את ברק בכר, אבל הוא לא רלוונטי לנו. אנחנו כרגע צריכים לראות מי המאמנים שקיימים בשוק ואותם לנסות ולהביא. אין כאלו כמעט, ובנסיבות האלו, ההחלטה להביא את קשטן לא כזו רעה.

לגבי המשפט הראשון שלך, זה רק מראה את ההבדל בין שני המאמנים. ב"ש של השנה משחקת כדורגל הרבה יותר טוב (ולדעתי באופן משמעותי) ממה ששיחקו עם אלישע. כדורגל הרבה יותר נכון בשביל קבוצה עם היומרות שלהם.
לגבי מזרחי אני חלוק איתך, אבל זה כבר סיון זוטא.
לגבי השאר, מסכים ב-100% חוץ מהמשפט שקשטן זו אופציה לא רעה. הבן אדם לא מתעסק בכדורגל, הוא מתעסק משחקי כח ואגו ואני שוב אחזור, הכדורגל שלו מיושן. אבל אני כן מסכים שמבחינת מה שיש בארץ אי איזה שוס מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 11:58 
לא רוצה לגרוע מההצלחה של בכר כרגע, אבל יש שלוש סיבות עיקריות להצלחה הנוכחית של ב"ש -

1. מאור מליקסון חזר לכושר משחק. הבנאדם בכושר הטוב בקריירה.

2. נוואקמה.

3. הפציעות של בוזגלו ושהר שאיפשרו למליקסון ונוואקמה לקבל את המושכות. להזכירך שעד הפציעה של בוזגלו ב"ש צלעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:02 
ברק בכר זה בלוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:05 
נועם שחם כתב:
לא רוצה לגרוע מההצלחה של בכר כרגע, אבל יש שלוש סיבות עיקריות להצלחה הנוכחית של ב"ש -

1. מאור מליקסון חזר לכושר משחק. הבנאדם בכושר הטוב בקריירה.

2. נוואקמה.

3. הפציעות של בוזגלו ושהר שאיפשרו למליקסון ונוואקמה לקבל את המושכות. להזכירך שעד הפציעה של בוזגלו ב"ש צלעה.

אני מצטער, לא מסכים איתך. כמובן שיכולת אישית של שחקנים היא חשובה ושחקנים שלהם נמצאים בכושר, אבל כל הצורה שהם משחקים היא שונה. לוחצים הרבה יותר בשטח של היריב מניעים כדור חכם (עם נפילות גדולות באמצע המשחק אגב, אבל הם משתפרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
ברק בכר זה בלוף
אה, וקשטן הוא מינוי מתאים ומוצלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:22 
ערן כתב:
bruno conti כתב:
ברק בכר זה בלוף

ימים יגידו .
בלוף הוא לא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
"קשטן כבר לא קשור לענף", "תראה מה היה ב-2006", "מה הוא עשה מאז שסיים בנבחרת?"

מי שלא מכיר את ההיסטוריה, עלול לחשוב שקשטן פרש מאימון ב-2006 וחזר רק היום, וגם אז הוא היה כישלון מוחלט.
אז לטובת הילדים שקוראים בפורום, ועל מנת שלא תשוכתב כאן ההיסטוריה ע"י אלו שדעתם נגנבה ע"י רב"ש או אלו שמוכנים לחכות לגוטמן גם עד אפריל 2018, הנה תמצית העניין על קצה המזלג:

בקיץ 2005 הפועל היתה מפורקת. אחרי אחת העונות הגרועות בתולדותיה בה כמעט נשרה לליגה השניה, התפזר הדירקטוריון העלוב ש"ניהל" את הקבוצה באותה עונה (בראשות.... חיים רמון....) ו"קבוצת הראל" (בראשות מוני הראל) קיבלה את זכויות הניהול מ"קבוצת סגול-תאומים". המהלך כולו ארך זמן וכך הפועל החלה את ההכנות שלה לעונה שתבוא באיחור. הראל החזיר את קשטן אחרי שנת הפסקה (בהפועל פ"ת) והאחרון שיכנע את הכישרון הצעיר והעולה גילי ורמוט להעדיף את הפועל על פני מכבי חיפה. הוא הביא ממכבי שחקן בכיר כמו ברוך דגו, ומחיפה את באדיר וברדה, והביא עימו את איליה יבוריאן מהפועל פ"ת ועוד כהנה וכהנה שחקנים.
בישראל של קיץ 2005 היתה קבוצה אחת מעל הליגה, כמו בשנים האחרונות, אלא שאז זו היתה מכבי חיפה. ואכן מכבי חיפה סיימה את הסיבוב הראשון עם 11 נצחונות ב-11 משחקים ולמעשה גמרה את העונה מבחינתה כאלופה, שוב, בפעם השלישית ברציפות ובפעם ה-5 ב-6 שנים.
להפועל של קשטן למעשה נותרו 2 מטרות: סגנות וגביע. זה היה המקסימום באותה עונה (כמו בא"ש וק"ש בשנתיים האחרונות). את זה קשטן הביא. מקום שני על חשבון בית'ר ירושלים של גאידמק-פרננדז-לרואה עם הפרש שערים השני בטיבו אחרי האלופה, הפועל כבשה הכי הרבה שערים בליגה מלבד חיפה וספגה הכי מעט בליגה. קשטן הביא גביע על גבה של בני יהודה שבאותה עונה סיימה בצמרת והיוותה יריב שקול וקשה בגמר הדרמטי ההוא (שער של יבוריאן, רכש של קשטן, מבישול של זיטו, עוד בן טיפוחים שלו).
כך שלטעון שקשטן נכשל אז?! רחוק מן המציאות.

אח"כ קשטן הלך לנבחרת. כצפוי הוא "הצליח" שם כמו קודמו (גרנט) או יורשו (גוטמן) וכמו אלו שהיו לפניהם ויהיו אחריהם....

כשסיים את פרק הנבחרת חזר קשטן לליגה ואימן את בני יהודה ב-2 עונות (כשבתווך חצי עונה בהפועל). בכל האחת מהעונות הללו בני יהודה סיימה במקום ה-4. בעונתו השלישית והאחרונה בני יהודה נכנסה למשבר וקשטן לקח אחריות והתפטר.
בחצי עונה בהפועל, קשטן ניסה לבנות מחדש את הקבוצה אחרי שזו התפרקה למעשה בקיץ מרוב כוכביה (אניימה, שהר, שכטר, ורמוט, זהבי ועוד) ואיבדה כאמור לנבחרת את מי שאימן במועדון תקופה ארוכה, גוטמן.
כצפוי, התקשו חלק מהמחליפים להיכנס לנעליהם של הכוכבים שעזבו וגם רכש שקשטן רצה (טב"ח למשל) לא הגיע בסוף. למרות זאת, בניגוד לקבוצות עשירות יותר דוגמת האלופה מכבי חיפה ומכבי של גאידמק, הפועל רצה במשך חצי עונה לאליפות עד ששפכה מנוע וגם היא לא יכלה לתופעה הנדירה של קרית שמונה מודל 2012. כך או כך, קשטן סירב להיענות לקפריזות של טביב שדרש להתערב בבחירת ההרכב ושמר על עצמאותו המקצועית, להבדיל למשל מכל המאמנים שעברו במכבי חיפה או ק"ש בשנים האחרונות..... הסוף היה בלתי נמנע וטביב שלח את קשטן הביתה כשהפועל במקום ה-2. אגב, הקבוצה שבנה קשטן זכתה באותה עונה בגביע שלישי רצוף.

יצא ארוך, שונאי קשטן מוזמנים לדלג, ואתם הדור הצעיר בפורום כדאי שתקראו לפני שתהפכו גם אתם לכאלה, כלפי מי שבעצם בנה את הפועל ת"א של המאה ה-21, זו שמצליחה באירופה, בליגה ובגביע המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:33 
תגיד, גם כשיהיה בן 80 תמשיך לטעון שהוא קבלן תארים ושצריך להביא אותו? מה רלוונטי מה היה פעם? אם זה הטיעון בוא נביא את אמציה לבקוביץ' על אליפויותיו המפוארות בהפועל באר שבע. דרור קשטן התאים לפעם, היום הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:47 
joshsoos כתב:
תגיד, גם כשיהיה בן 80 תמשיך לטעון שהוא קבלן תארים ושצריך להביא אותו? מה רלוונטי מה היה פעם? אם זה הטיעון בוא נביא את אמציה לבקוביץ' על אליפויותיו המפוארות בהפועל באר שבע. דרור קשטן התאים לפעם, היום הוא לא.

לדעתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:48 
bruno conti כתב:
ערן כתב:
bruno conti כתב:
ברק בכר זה בלוף

ימים יגידו .
בלוף הוא לא...

זה שאתה החלטת מי בלוף ומי לא, זה יופי. גם נימקת יפה שזה בכלל מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:49 
Charlie כתב:

מי שלא מכיר את ההיסטוריה, עלול לחשוב שקשטן פרש מאימון ב-2006 וחזר רק היום, וגם אז הוא היה כישלון מוחלט.
אז לטובת הילדים שקוראים בפורום, ועל מנת שלא תשוכתב כאן ההיסטוריה ע"י אלו שדעתם נגנבה ע"י רב"ש או אלו שמוכנים לחכות לגוטמן גם עד אפריל 2018, הנה תמצית העניין על קצה המזלג:

בקיץ 2005 הפועל היתה מפורקת. אחרי אחת העונות הגרועות בתולדותיה בה כמעט נשרה לליגה השניה, התפזר הדירקטוריון העלוב ש"ניהל" את הקבוצה באותה עונה (בראשות.... חיים רמון....) ו"קבוצת הראל" (בראשות מוני הראל) קיבלה את זכויות הניהול מ"קבוצת סגול-תאומים". המהלך כולו ארך זמן וכך הפועל החלה את ההכנות שלה לעונה שתבוא באיחור. הראל החזיר את קשטן אחרי שנת הפסקה (בהפועל פ"ת) והאחרון שיכנע את הכישרון הצעיר והעולה גילי ורמוט להעדיף את הפועל על פני מכבי חיפה. הוא הביא ממכבי שחקן בכיר כמו ברוך דגו, ומחיפה את באדיר וברדה, והביא עימו את איליה יבוריאן מהפועל פ"ת ועוד כהנה וכהנה שחקנים.
בישראל של קיץ 2005 היתה קבוצה אחת מעל הליגה, כמו בשנים האחרונות, אלא שאז זו היתה מכבי חיפה. ואכן מכבי חיפה סיימה את הסיבוב הראשון עם 11 נצחונות ב-11 משחקים ולמעשה גמרה את העונה מבחינתה כאלופה, שוב, בפעם השלישית ברציפות ובפעם ה-5 ב-6 שנים.
להפועל של קשטן למעשה נותרו 2 מטרות: סגנות וגביע. זה היה המקסימום באותה עונה (כמו בא"ש וק"ש בשנתיים האחרונות). את זה קשטן הביא. מקום שני על חשבון בית'ר ירושלים של גאידמק-פרננדז-לרואה עם הפרש שערים השני בטיבו אחרי האלופה, הפועל כבשה הכי הרבה שערים בליגה מלבד חיפה וספגה הכי מעט בליגה. קשטן הביא גביע על גבה של בני יהודה שבאותה עונה סיימה בצמרת והיוותה יריב שקול וקשה בגמר הדרמטי ההוא (שער של יבוריאן, רכש של קשטן, מבישול של זיטו, עוד בן טיפוחים שלו).

אח"כ קשטן הלך לנבחרת. כצפוי הוא "הצליח" שם כמו קודמו (גרנט) או יורשו (גוטמן) וכמו אלו שהיו לפניהם ויהיו אחריהם....

כשסיים את פרק הנבחרת חזר קשטן לליגה ואימן את בני יהודה ב-2 עונות (כשבתווך חצי עונה בהפועל). בכל האחת מהעונות הללו בני יהודה סיימה במקום ה-4. בעונתו השלישית והאחרונה בני יהודה נכנסה למשבר וקשטן לקח אחריות והתפטר.
בחצי עונה בהפועל, קשטן ניסה לבנות מחדש את הקבוצה אחרי שזו התפרקה למעשה בקיץ מרוב כוכביה (אניימה, שהר, שכטר, ורמוט, זהבי ועוד) ואיבדה כאמור לנבחרת את מי שאימן במועדון תקופה ארוכה, גוטמן.
כצפוי, התקשו חלק מהמחליפים להיכנס לנעליהם של הכוכבים שעזבו וגם רכש שקשטן רצה (טב"ח למשל) לא הגיע בסוף. למרות זאת, בניגוד לקבוצות עשירות יותר דוגמת האלופה מכבי חיפה ומכבי של גאידמק, הפועל רצה במשך חצי עונה לאליפות עד ששפכה מנוע וגם היא לא יכלה לתופעה הנדירה של קרית שמונה מודל 2012. כך או כך, קשטן סירב להיענות לקפריזות של טביב שדרש להתערב בבחירת ההרכב ושמר על עצמאותו המקצועית, להבדיל למשל מכל המאמנים שעברו במכבי חיפה או ק"ש בשנים האחרונות..... הסוף היה בלתי נמנע וטביב שלח את קשטן הביתה כשהפועל במקום ה-2. אגב, הקבוצה שבנה קשטן זכתה באותה עונה בגביע שלישי רצוף.

יצא ארוך, שונאי קשטן מוזמנים לדלג, ואתם הדור הצעיר בפורום כדאי שתקראו לפני שתהפכו גם אתם לכאלה, כלפי מי שבעצם בנה את הפועל ת"א של המאה ה-21, זו שמצליחה באירופה, בליגה ובגביע המדינה.

לא האוךך זו הבעיה, יצא פשוט לא רלוונטי ולא קשור למציאות ולנימוקים נגדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
מה הנימוקים נגדו? שהוא זקן, ולא עשה כלום כבר 10 שנים וגם אז זה לא היה משהו.
נו, אז אתם צודקים, הוא בן 71. מעבר לזה? הכל השמצות והבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:54 
איזה מזל שהרוב פה לא ילדים, ואיזה מזל שהוא באמת לא פרש ב2006 ככה שהרוב ראו בעיניים את מה שצריך לראות כדי לא להקשיב לערימת שטויות וסיסמאות שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:56 
Charlie כתב:

יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:57 
צ'ארלי כמובן צודק, אבל לסוגדי הדימויים השטחיים שהפורום הזה רווי בהם זה לא יפריע לאג'נדה. אותם אנשים שמעדיפים את פאקינג מוטי איוניר על רן בן שמעון יפסלו את קשטן כי הוא "לא רלוונטי". מה זה לא רלוונטי מבחינתם? מישהו שעבר את גיל 70. למה? ככה! כי הוא עבר את גיל 70!!!

מה שעצוב זה שהכל עטוף באיזה צלופן אינטליגנטי שכזה. מגוחך למדי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:58 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
ערן כתב:
bruno conti כתב:
ברק בכר זה בלוף

ימים יגידו .
בלוף הוא לא...

לגבי בכר דעתי שהוא בלוף וזה יתגלה עם השנים .
לגבי קשטן אפשר לומר שהוא בלוף? הוא עשה ועבר הכל בכדורגל.
זילות בכלל לכתוב את שמות השניים באותו משפט

נערך לאחרונה על ידי bruno conti בתאריך 02 נובמבר 2015, 13:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 12:59 
הגיל שלו ממש לא מעניין אותי, לא רוצה שהוא יבוא בגלל שתי הקדנציות האחרונות שלו שבהן הוא נכשל בבני יהודה ואצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:00 
מה זה דעתך? בלי נימוקים זה כמו שדעתך שייצא עץ או פלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:01 
Yalla Hapoel כתב:
הגיל שלו ממש לא מעניין אותי, לא רוצה שהוא יבוא בגלל שתי הקדנציות האחרונות שלו שבהן הוא נכשל בבני יהודה ואצלנו

אין דבר כזה מאמן שרק הצליח ,
מה קורה פה זה דיונים מגוחכים ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:01 
קשטן ממש לא נכשל אצלנו. הפיטורים שלו היו אידיוטיים לחלוטין וגמרו לנו עונה שהייתה יכולה ללכת לכיוון אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:06 
bruno conti כתב:
redrony כתב:
bruno conti כתב:
ערן כתב:
bruno conti כתב:
ברק בכר זה בלוף

ימים יגידו .
בלוף הוא לא...

לגבי בכר דעתי שהוא בלוף וזה יתגלה עם השנים .
לגבי קשטן אפשר לומר שהוא בלוף? הוא עשה ועבר הכל בכדורגל.
זילות בכלל לכתוב את שמות השניים באותו משפט

אה, "זה יתגלה עם השנים", טוב שעכשיו לפחות נימקת.
אני לא כתבתי שקשטן הוא בלוף, כתבתי שהוא כבר לא רלוונטי. לא מבחינת הישגים ולא מבחינת תפיסת הכדורגל שלו ורמת המשחק של הקבוצות שהוא אימן בעשר שנים האחרונות כולל הנבחרת.
תוסיף על כל זה שהוא טיפוס ממורמר עם אגו בשמיים שמתעסק כל היום במאבקי כוחות וקיבלת את כל הסיבות למה לא (זו גם תשובה לצ'ארלי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:17 
רוני, אל תספר לאף אחד, אבל הנבחרת של קשטן השיגה מבחינת אחוזים את הישג השיא של נבחרת ישראל בקמפיינים באירופה מאז ומעולם. וזה עוד ברמה בינלאומית. אבל ששששש... הוא לא רלוונטי(!!!).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:23 
האדום הצורר כתב:
רוני, אל תספר לאף אחד, אבל הנבחרת של קשטן השיגה מבחינת אחוזים את הישג השיא של נבחרת ישראל בקמפיינים באירופה מאז ומעולם. וזה עוד ברמה בינלאומית. אבל ששששש... הוא לא רלוונטי! !!

אני מתנצל, האחוזים לא מעניינים אותי. אני מניח שמבחינת אחוזים גם אם אני ואתה היינו מאמנים את הנבחרת היינו משיגים אותם אחוזים.
מעניין אותי הכדורגל וכן, הנבחרת זו לא הפלטפורמה לבחון מאמן בהכרח גם מבחינת רמה. אני מסתכל על העונות שלו בהפועל, בבני יהודה וגם על העובדה שהוא לא אימן כבר שנתיים.
העונה שלו בהפועל ב-2012 הן מבחינת רמת המשחק ובעיקר העובדה שהוא לא התמודד על האליפות מול ק"ש היא כשלון חרוץ. ב-2006 זה נחמד לכתוב שחיפה היו ככה וככה, אבל מה עם שאר הליגה? חיפה זה שלושה משחקים בעונה, הפועל לא ראו אותם עם משקפת והעונה נגמרה במחזור 10 בערך, עם כל הכבוד לגביע (גם ניצן וניר לוין זכו בגביע).
מה שעומד לזכות קשטן זה הקבלות שלו, 6 אליפויות. וזה, כבר לא רלוונטי, מה לעשות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 13:27 
האדום הצורר כתב:
קשטן ממש לא נכשל אצלנו. הפיטורים שלו היו אידיוטיים לחלוטין וגמרו לנו עונה שהייתה יכולה ללכת לכיוון אחר לגמרי.

כמו אליפות שהוא הפסיד לגזל ואזולאי בנוסף לגביע ששירזי הביא?
ומי שמדבר על רמת דיון שטחית רוויה בדימויים, נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: