נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
הכי מגניב זה כשהכשלון כבר יהיה ברור איתו בעוד חודשיים וחצי, יבואו צ'רלי וחבורתו ויגידו לנו שלא נתנו לו צ'אנס מההתחלה אז לא היה סיכוי.
אני פשוט חא מאמין שזה קורה.
בן אדם שלא אימן כבר שנתיים, בן71, שהעונה הטובה האחרונה שלו הייתה ב2006; ילך להסביר לשחקנים בני 20 איך לשחק כדורגל ב2015. בא לי לבכות.
מה ההבדל בין כדורגל ב-2006 לכדורגל ב-2015?
גם ב-2006 הוא כבר היה אובר דה היל. הכדורגל מתקדם כל הזמן, לא נראה לי שזה המקום להכנס לדיון הזה
תן לי שמות של שלושה מאמנים ישראלים שמאמנים בשיטות מתקדמות.
קודם כל, מראש אני אומר, אין הרבה. הכדורגל הישראלי נראה כמו שהוא נראה גם בגלל באין אנשי מקצוע טובים (בנוסף כמובן על הנחיתות בטכניקה ובפיזיות). הכדורגלן הישראלי לא מבין מספיק את המשחק, לא משחק כדורגל פשוט, ומתרכז בדברים התפלים של הכדורגל. אותו דבר המאמנים.
שני המאמנים הישראלים שכרגע הייתי מביא להפועל הם בן שמעון ובכר, עם עדיפות לבכר כי לפחות כרגע הוא חף מכל המניירות וזיוני המח של בן שמעון. הם משחקים כדורגל מודרני, משלבים בין החזקת כדור, תנועה בלי כדור משחק לחץ ומשחק לעומק.
הנה, מכל זיוני המח על שוערים וכמה שזה התפקיד הכי חשוב, ברק בכר חסך כסף והביא שוער ליגה טוב, אבל לא יותר מזה, כי הוא מבין שקבוצה כמו שלו, ברגע שהיא לוחצת ומחזיקה כדור, השוער פחות רלוונטי.
יש לו שני קשרים אחוריים הכי טובים בארץ שמחזיקים לו את כל האמצע וכשרון בהתקפה. אפילו המגינים הם בסדר, אבל לא יותר מזה.
זו תפיסת הכדורגל שאני אוהב וחושב שהיא כמעט לא קיימת בארץ.
חיים סילבס עוד לא הוכיח את עצמו כמאמן בקבוצה שיוזמת, אז קשה ממש להתרשם ממנו.
ועדיין, לפני קשטן, הייתי מביא לפחות 3 מאמנים. אלי כהן (החיפאי), אלישע, יוסי מזרחי. אני כן חושב שהפועל היו צריכים למצוא איש מקצוע מבחוץ, עם חינוך של כדורגל אירופאי ומודרני. כנראה שזה לא כזה פשוט