תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מאמן
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 08:41 
joshsoos כתב:
Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
אלי גוטמן הוא מאמן בינוני, שפן סדרתי, פוליטיקאי מצחין ואדם מתועב ואין בי שמץ קצהו של רצון לראות אותו בהפועל. THAT BEING SAID, המצב שלנו, קבוצה חדשה ללא מאמן ועם חוסר מושג טוטאלי של הבעלים והמאמן הקיים באשר להתנהלות מקצועית, מדרדר את הפועל למאבקי תחתית ואיבוד המומנטום שהחזיר טיפת אמון מצד הקהל וכדי לעצור את כדור השלג הזה דרושה סמכות מקצועית. מאחר והבעלים איבד את זה לחלוטין ונעול רק על גוטמן ככזו, לפחות שיביא אותו עכשיו, ברגע זה, היום, מחר. כל רגע עם באדיר מרחיק אותנו מהליגה ואוהדים מהמגרש.

נו בסדר, גוטמן מצחין, רוני לוי חלאה ורב"ש גנב דעת.
אני לא בטוח שיש מאמן ישראלי אחד שאתה לא שופך עליו רפש בארגזים (ואם יש זו בטח תהיה עוד הברקה שלך כמו יובל אבידור)

שכחת להוסיף לרשימה שאולג נדודה ילד קטן ומטומטם. כל כך מטומטם, שלא הבין מה שכתבתי. כל כך קטן, שכהרגלו יורד לרמה אישית וגם גונב דעת ודוחף לי למקלדת דברים שלא נכתבו ( נגיד בעדינות שלא הייתי בוטה כלפי רבש והיו כאן מאות שכיסחו אותו לחלוטין, ובטח שלא כתבתי מה שילד קטן ומטומטם אחר המציא על אבידור ואתה נדבק לזה למרות שבטוח שאפילו לא קראת את זה בזמן אמת כי אחרת היית יודע ).

ומילא היית מתכתב עם המציאות, זו שגילתה להמוני אוהדים בשנים האחרונות מי זה גוטמן- לפרטים דפדף קצת בפורום - ורק על סמך דמותו הציבורית ( שמספרים קצה קצהו של מי הוא בדמותו הפרטית ) וזו שמכיר כל אוהד מכבי חיפה שהתוודע להריסות שהשאיר הדיקטטור הפסיכופט רוני לוי בקדנציה הראשונה שלו שם. זה לא אני, טמבל, זו המציאות. עכשיו תחזור לגנון ולמוצץ.

אתה כזאת זונת מקלדת בשקל. הרי שנינו יודעים שאת כל הרפש שאתה מוציא פה כל יומיים אתה יכול להוציא רק פה, הכי רחוק שאפשר. כמה צחקתי ביום שקישרו עבורי את הפרצוף שלך לשם משתמש.
מזל שיש את הפורום כדי שאנשים פחדנים כמוך יוכלו לשחרר קיטור

פחחח ליצן בשקל, יש פה הרבה אנשים שמכירים אותי ושמעו ממני את אותם דברים וגרועים בהרבה פנים אל פנים ולא בדיוק בלחש, כל מי שמכיר אותי מהיציע או מחוצה לו יודע שאת הפה אני לא סותם ועוד יחשבו כאן שאתה אשכרה מכיר אותי, חתיכת שקרן דביל. וכזה פחדן אני להביע דעה על מאמנים, שאחרי שמאות אנשים מתפזרים בשקט שלשום אחרי ההפסד המביך בחיפה, צעקתי לקטש בזמן שאנחנו יורדים במדרגות בגשם שוטף והיצור הזה עומד מחוץ לאולם ומעשן בשלווה מה אני חושב על איך שהוא מתפקד. למרות שיש משתמש בפורום שהיה עד לזה, פעם הבאה אני אתעד במיוחד בשבילך.

פאקה פאקה.
בן אדם מאוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
דרור קשטן זה פיתרון טוב בערך כמו לשלוף באקראי זקן סנילי מאיזה בית אבות ולמנות אותו למאמן. אני לא מאמין שיש סיכוי שזה יקרה, אבל מתי כבר ניפטר מהבחישות של "הגורמים הוותיקים סביב ההנהלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יאלה תחתימו כבר את אלישע ועזבו אותי מקשטן וגוטמן עם חוזה לכל החיים. ונראה שכל החברה של מושיקו תאומים חיים ובועטים.

בהחלט. אם כדי להביא את גוטמן צריך לתת לו חוזה מטורף בשכר מטורף לחמש שנים, אז תודה, אבל לא תודה.
אלישע עכשיו, ובעונה הבאה, אם אלישע לא יביא תוצאות, להחתים את סילבס, רב"ש או מישהו אחר שמגיע עם מוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:23 
הכל שטויות.
ידוע מזה זמן שמחכים לגוטמן בעיתוי הנכון מבחינה לדעתו מבחינה מקצועית.

והמקצועית כולל גם מנטלית. שזה מה שזר לאוהדים רבים, אבל מרגיש שתואם את שקוליו של גוטמן -
לעבור את מכבי ואולי גם את חיפה. ולבנות את התינוק המנטלי ב-3 שלבים: עד ינואר, ינואר ואחרי ינואר.
ספק אם אפשר לחזור על תרופת חיזוק מנטלי פעמיים.

אפילו קלופ אינו קוסם מנטלי, אלא בונה שיטתי ומשביח של סגל ובמקביל שיטה. גוטמן בודאי שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
ואולי גוטמן פשוט סוחר ממולח. הוא מושך זמן ביודעו שעם לוח משחקים כזה הפועל רק תחטוף ותחטוף, הפאניקה תגבר ואז החוזה יגדל בהתאמה....
אגב, בעניין השכר קשטן רודף בצע לא קטן ממנו, ראה החוזה שסחט מהפועל ערב המשחק מול מילאן ב-2002.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
ואולי גוטמן פשוט סוחר ממולח. הוא מושך זמן ביודעו שעם לוח משחקים כזה הפועל רק תחטוף ותחטוף, הפאניקה תגבר ואז החוזה יגדל בהתאמה....
אגב, בעניין השכר קשטן רודף בצע לא קטן ממנו, ראה החוזה שסחט מהפועל ערב המשחק מול מילאן ב-2002.

היום כבר אין לו על מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
הבנייה הזאת על גוטמן כאילו הוא איזה גאון מקצועי בכדורגל, שמוכנים לחכות לו עד החורף וגם אז זה באיזה חוזה עתק עם יציאות החוצה ובתפקיד לא ברור, זה עלול להזיק בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:53 
יאללה שיביא את אלישע, בלי משחקים של אגו ופוזות ומנג'ר וחרטא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 10:26 
אלישע עד סוף העונה, ולהתחיל לחפש מאמן זר לעונה הבאה כבר מעכשיו. חלאס עם כל השטויות האלה של גוטמן כמנג'ר או קשטן כמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 10:30 
Gili כתב:
אלישע עד סוף העונה, ולהתחיל לחפש מאמן זר לעונה הבאה כבר מעכשיו. חלאס עם כל השטויות האלה של גוטמן כמנג'ר או קשטן כמאמן.

ואז בטוח אלישע יבוא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 10:54 
יובל כתב:
דרור קשטן זה פיתרון טוב בערך כמו לשלוף באקראי זקן סנילי מאיזה בית אבות ולמנות אותו למאמן. אני לא מאמין שיש סיכוי שזה יקרה, אבל מתי כבר ניפטר מהבחישות של "הגורמים הוותיקים סביב ההנהלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 10:55 
ורק לשמוע שחושבים על קשטן מבהיר לי שאנחנו נשיג את מכבי כנראה שהמשיח יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:38 
זה בעיקר אומר שתאומים עדיין בעניינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:44 
NARKOTIKA כתב:
זה בעיקר אומר שתאומים עדיין בעניינים

לא בטוח, כבירי ובמיוחד בן זאב נראים לי קצת שבויים בגישה הזו (שתאומים מייצג אותה נאמנה) שמאמינה לכל הקלישאות שמספרים לנו כמו שהפועל היא קבוצה של 0:1 קטן וכאלה. כלומר, האופציה הבאה אחרי קשטן זה שייע וגוטמן הוא חצי אלוהים. אנשים שלא מסוגלים לשחרר את העבר (כמוני במוזיקה לדוגמא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:47 
המקום האחרון שכל אחת ואחד מאיתנו רוצה להיות בשבועות האחרונים, זה בנעליים של החבר כבירי.
הכל היה נראה מצויין בתהליך הבנייה. אמנם לא הכל הלך חלק, בבניית הסגל, אבל עד שלב מסויים, הבעיות נראו פתירות.
אז הגיעו משחקי האימון והשאלות התחילו לצוץ, בעיקר בעמדת המאמן.
בסופו של תהליך, מהר מהצפוי, החבר מאמן פוטר והעמדה נשארה פנויה.

עד כאן מהלך העניינים, כפי שאני זוכר אותו.
לא אופטימלי, אבל עדיין אנחנו בתחילת העונה ואפשר עדיין להציל אותה.
מכאן העניינים התחילו להסתבך, עד לשבוע האחרון, בו כולם בלחץ בעיקר מהדרבי הקרוב.

נשאלת השאלה מה עושים להמשך ?
את הדרבי הקרוב אי אפשר להציל, וצריך לקוות לטוב.

מחזור שמיני מאחורינו, עוד מעט גם התשיעי, וכולם מסכימים שוואליד עם כל האהבה אליו, זה לא האיש הנכון להוביל את הפועל.
השאלה את מי מביאים ?

האופטימלי בשוק המקומי כיום זה גוטמן.
אוהב את האישיות שלו או לא, זה מעניין לי את הביצה השמאלית.
איש מקצוע טוב, הכי טוב בשוק המקומי, שיסכמו ויתחיל לעבוד.

אם בכל זאת מחליטים על אופציית חו"ל, והיא עדיין האופציה העדיפה מבחינתי, אז עם כל הקושי והכאב, צריך לאלתר משהו לעונה הקרובה + מקצה שיפורים בינואר ולהתחיל לשבת על העונה הבאה.
אלתור מבחינתי זה גם קשטן. כל מאמן בשוק המקומי עם קצת נסיון, יותר טוב מוואליד נכון להיום.

באופן אישי, הייתי בוחר באפשרות השנייה.
מוותר על אופציית גוטמן, בוחר מישהו מקומי לעונה הקרובה, ומעביר הילוך לבדיקת מאמן מהשוק הלא מקומי לעונה הבאה.

קיימים מספיק אפשרויות של מאמנים צעירים ומוכשרים, שרק מחעים להזדמנות שלהם.

רק אתמול שוחחתי עם מישהו, והבאתי לו את הדוגמא של המאמן הזמני החדש של בורוסיה מנשנגלדבך, אנדרה שוברט.
הבחור היה שחקן בליגות נמוכות, במקומות שגם עם מפה של גבולות הרייך, את טמרה תמצאו יותר מהר (בלי להשתמש בגוגל מפות).
סיים את קריירת המשחק ב- 2002, כאשר במקביל סיים תואר בחינוך גופני וגרמנית באוניברסיטה ואימן קבוצות נוער מקומיות.
ב- 2004 סיים את האקדמיה למאמנים והוסמך באופן רשמי.
במקביל ללימודי המאמן, ולעבודתו כאחראי מטעם ההתאחדות הגרמנית במדינת האסן, עבד עם נבחרות הנוער של גרמניה, ועבר השתלמויות במספר קבוצות, כחלק מתהליך הלימוד.
מ- 2006 עד 2011, היה בפאדבורן, תחילה כמאמן הקבוצה השנייה ובהמשך העלה את הקבוצה הבוגרת מהליגה האזורית לבונדסליגה השנייה.
2011-2012 עבר בסט. פאולי ללא הצלחה מיוחדת.
2013 עבד כיועץ בקבוצה מהליגה האזורית.
2014 עבד עם הנוער עד גיל 15 של ההתאחדות הגרמנית.
ב- 2015 עבד עם הקבוצה השניה של בורוסיה מנשנגלדבך, עד שקיבל את הקבוצה הבוגרת לפני מספר שבועות.
נכון להיום הוא עדיין על תקן זמני, למרות 5 נצחונות רצופים.

כמוהו, יש מספיק באזור הזה של אירופה.
בעלי מקצוע מעולים, כאלו שהתחילו מלמטה וקיבלו בסיס טוב, ורק מחכים להראות את היכולות שלהם בקבוצה בוגרת.
מאמנים עם נסיון אימון, רגע לפני הפריצה, שגם כלכלית לא יעלו הרבה.

עם כל הצער והכאב, הייתי מוותר בצורה מסויימת על העונה הנוכחית, אבל מתחיל לחשוב קדימה לעונות הבאות.
במצב כזה, לוותר על ההשקעה בגוטמן והתחייבות למספר שנים קדימה איתו.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
מסכים איתך בלומי ב99 אחוז(חוץ מהחצי מילה על דרור קשטן)
אופציית גוטמן, שהיא גם לדעתי אולי בין הטובות בשוק המקומי, אך אם לצאת מהקופסא המקומית, גוטמן יסנדל לנו את האפשרות להביא כישרון גדול ממנו בהרבה בעמדת המאמן לשנים הבאות. אחד שאפשר בהחלט למצוא בשוק הזר הרווי הרבה יותר ובעיקר המתקדם והמודרני הרבה יותר ועם סטנדרטים אחרים(כן גם משל גוטמן "הגרמני")
ודי כבר עם השטויות של חוסר הסתגלות לביצה המקומית. זאת ראיה שגויה ולא נכון ללכת לפי הפחד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:56 
כן, אבל מאמן זר לא על הפרק, זה כבר די ברור וזה מה יש. מהישראלי אני מעדיף את אלישע אבל אם הוא החליט על גוטמן יאללה קדימה, קו אדום לפנינו תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 12:02 
בשביל עונת תחתית עדיף את אלישע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 12:16 
מה כל כך קשה לכבירי אני לא מבין בלומי? הוא אוהד או בעלים? הגיע הזמן להחליט.
אם הוא אוהד, שיחכה למשיח גוטמן ויחתים אותו על חוזה התאבדות לכל החיים, על הדרך תחריב את הקבוצה שבנית במשחקים שנותרו כדי שאדון נוסטלגיה יסכים להיות מנג׳ר. ומי הוא בכלל שיהיה מנג׳ר? אתה צריך מאמן ולא פוליטקאי.
גם הבחישות של תאומים ושות׳ מתחילות להיות יותר ויותר ברורות, וזה הדבר הכי מאכזב שיכול להיות.

תמנה את אלישע לוי, הפארסה של גוטמן רומס את הכבוד של כל המועדון הזה, ואת זה רמון עשה מספיק טוב עד היום.
אין הרבה התקדמות בצד הניהולי, להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 13:27 
chimpfive,

מסכים איתך בהחלט, שנכון להיום הגיע הזמן להחליט.
בימים שלאחר פיטורי מנדיונדו, חשבתי שיש לקחת זמן על מנת לקבל החלטה נכונה.
היום אנחנו כבר אחרי, וצריך לקבל החלטה על כיוון ולמנות מאמן לפי הקונספציה עליה החליטו.

מה כל כך קשה לכבירי ?
אני מאמין שזה שילוב של מספר גורמים.
בעיקר כלכלית, אמוציונאלית, עסק חדש, אנשים חדשים.
להכיר את שמות האנשים בתור אוהד, זה לא כמו לעבוד ישירות מולם.
בעיקר לא אם מדובר בעסק חדש לבעלים.

בסה"כ כבירי עד עכשיו קיבל אצלי ציון טוב פלוס.
אני מאמין או לפחות רוצה להאמין, שהוא לומד את העסק תוך כדי התקדמות, ואת השיפורים נראה בשנים הקרובות.

אין לכבירי כיס פתוח לכל טעות, לפחות זה הרושם שהתקבל אצלי.
לכן, צריך להיות סבלנים (עד גבול מסויים).
בנושא המאמן, הסבלנות כבר עברה, וגם לדעתי צריך לקבל החלטה.

וואליד באדיר הוא זמני, ולא החלטה.
הפועל תל אביב צריכה מאמן עד סוף העונה או לשנים קדימה שיכוון אותה.
צריך לקבל החלטה.

על איזה מאמן אני הייתי מחליט, כבר ציינתי בהודעה הקודמת שלי.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אם הוא אוהד, שיחכה למשיח גוטמן ויחתים אותו על חוזה התאבדות לכל החיים, על הדרך תחריב את הקבוצה שבנית במשחקים שנותרו כדי שאדון נוסטלגיה יסכים להיות מנג׳ר. ומי הוא בכלל שיהיה מנג׳ר? אתה צריך מאמן ולא פוליטקאי.
גם הבחישות של תאומים ושות׳ מתחילות להיות יותר ויותר ברורות, וזה הדבר הכי מאכזב שיכול להיות.

תמנה את אלישע לוי, הפארסה של גוטמן רומס את הכבוד של כל המועדון הזה, ואת זה רמון עשה מספיק טוב עד היום.

אני חושש שהדחף להתלונן מעוור אותך.
המשחק מול באר שבע היה מהקשים לצפייה שראיתי בחיי (מהצד שלנו לפחות), ובכל זאת מצבנו שונה לחלוטין מהעונה שעברה. הפועל תל אביב תחת שלל הקדנציות של רמון הייתה "סמרטוטית", לא משנה מה היה מיקום הקבוצה בטבלה בעונה כזו או אחרת.
מעדיף את כבירי כבעלי הקבוצה על פני כל גידאמק או גולדהאר.

נערך לאחרונה על ידי arik8989 בתאריך 29 אוקטובר 2015, 00:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
מעדיף את כבירי כבעילי הקבוצה על פני כל גידאמק או גולדהאר.

:LOL2: :BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מאמן
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 19:35 
על גאידמק- צודק.
על גולדהאר- לך תיבדק.
צריך לתת לדרבי לעבור ולשים סוף לפארסה הזאת עם מאמן מקומי. כ״א כאן רושם את המושג ״מאמן זר״ כאילו איזה הצלחה היתה כאן למעט אלה של מכבי שקיבלו תקציב של קבוצה ממוצעת באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 19:59 
מה קשטן מה כושילרבאק? במה חטאתי? :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
chimpfive כתב:

המשחק מול באר שבע היה מהקשים לצפייה שראיתי בחיי (מהצד שלנו לפחות), ובכל זאת מצבנו שונה לחלוטין מהעונה שעברה. הפועל תל אביב תחת שלל הקדנציות של רמון הייתה "סמרטוטית", לא משנה מה היה מיקום הקבוצה בטבלה בעונה כזו או אחרת.
מעדיף את כבירי כבעילי הקבוצה על פני כל גידאמק או גולדהאר.

אתה לא יכול לשים את גאיידמק וגולדהאר באותה שורה, אחד הגיע כדי להשתלב בפוליטיקה והשני פה כדי להישאר ומשקיע לא מעט.
כבירי עשה כמה דברים חשובים אבל אני לא בטוח שמבחינה כלכלית יש לו את היכולת להחזיק אותנו הרבה שנים בלי גב כלכלי חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
אסביר את עצמי טוב יותר: כרגע אי אפשר לשפוט לא את בעלי מכבי ולא את בעלי הפועל, נעשה זאת בדיעבד.
בשורה האחרונה של ההודעה כתבתי את ההעדפה שלי, מכיוון שכבירי נראה לי כבעלים בסגנון יעקב שחר. אולי עם פחות כסף, אבל עם יותר אהבה לקבוצה.
גולדהאר נראה לי כמו הבעלים של פ.ס.ז. כרגע הכסף שלו מבדיל את מכבי משאר הליגה, אבל אם אני צריך להמר מי יהיה כאן עוד עשור, הוא או כבירי, אהמר על כבירי.
אבל שוב, זו רק הדעה שלי והתייחסתם רק לשורה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
אסביר את עצמי טוב יותר: כרגע אי אפשר לשפוט לא את בעלי מכבי ולא את בעלי הפועל, נעשה זאת בדיעבד.
בשורה האחרונה של ההודעה כתבתי את ההעדפה שלי, מכיוון שכבירי נראה לי כבעלים בסגנון יעקב שחר. אולי עם פחות כסף, אבל עם יותר אהבה לקבוצה.
גולדהאר נראה לי כמו הבעלים של פ.ס.ז. כרגע הכסף שלו מבדיל את מכבי משאר הליגה, אבל אם אני צריך להמר מי יהיה כאן עוד עשור, הוא או כבירי, אהמר על כבירי.

ניהול לפני כסף.
על זה אנחנו מסכימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 08:59 
עד המ!!ת הפועל כתב:
מה קשטן מה כושילרבאק? במה חטאתי? :SHOCK:

אם קשטן באמת יגיע, זה כנראה כי כבירי רוצה מישהו עם ניסיון ובתפקיד
מנהל מקצועי גם.
דרך אגב בן כמה קשטן כבר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 09:05 
arik8989 כתב:
chimpfive כתב:

מעדיף את כבירי כבעלי הקבוצה על פני כל גידאמק או גולדהאר.

בעיקר העניין של התרפסות מועדון שלם בפני מאמן מזכיר לי את ימי רמון, אנחנו מועדון גדול שלא צריך להתבטל בפני אף אחד, בטח לא מר גוטמן.
ואם קשה לך להתייחס לגופו של עניין, אז דפדף הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 09:49 
arik8989 כתב:

אני מהמר על גולדהאר, בגדול ובלי לחשוב פעמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 855 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: