תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4466 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 149  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:12 
Noam כתב:
בינתיים, אגב, מעמידים את בית"ר לדין על השיר הבא:
"הו הו הו הו הו הו הו
יגאל יגאל יגאל עמיר".
אפילו שרת הספורט מזועזעת.
מסתבר שחופש הביטוי לא כולל לומר את שמו של רוצח ראש הממשלה.

התכוונת לכתוב מאושרת ולהוסיף את בנימין.

גם אני כמה למדינה בה רוצח הגיבור האצילי של האומה מאז הפלמ"ח ו-תש"ח (חלקו הקריטי בהקמת צה"ל עורפל), הופך למושא להערצה פומבית. השלב הבא הוא דאע"ש והיטלר רק בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
בינתיים, אגב, מעמידים את בית"ר לדין על השיר הבא:
"הו הו הו הו הו הו הו
יגאל יגאל יגאל עמיר".
אפילו שרת הספורט מזועזעת.
מסתבר שחופש הביטוי לא כולל לומר את שמו של רוצח ראש הממשלה.

אני לא אכנס לדיון האם צריך להעמיד את ביתר לדין על השיר הזה או לא
מה שאני כן אגיד, זה שלא ברורה לי ההתממות ב-"לומר את שמו של רוצח ראש הממשלה".
למשל, אם היו אומרים "יגאל עמיר נבלה", זה לא כמו להגיד "יגאל עמיר המלך".

והאם חופש הביטוי צריך לאפשר הילולים לרוצחים? לא יודע.
בנתיים, על הרבה פחות מזה עוצרים ערבים שכותבים סטטוסים בפייסבוק, אז אני לא רואה צורך לנהל על זה דיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:36 
אתה לא יכול לומר שאתה לא נכנס לדיון הזה, כשזה כל הדיון.
גם על השירים הגרועים יותר על רבין לא הייתי מעמיד אף אחד לדין, קל וחומר שלא על שיר שמלבד להלל את הרוצח אין לו נגיעה לרבין עצמו.
ואנחנו, בתור אבירי חופש הביטוי (בלי ציניות), שבוודאי שרנו דברים הרבה יותר חמורים מאשר "יגאל יגאל יגאל עמיר", הראשונים שצריכים להתייחס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2015/2016
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:39 
תמשיכו לרחם על אוהדי בית"ר ולתהות למה מענישים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
מזל שלא שיגרו בדיוק טילים לת"א. זה היה עלול לפגוע בריכוז כה גדול של אוכלוסייה כל כך טובה, יפה ונחוצה שם בבלומפילד...
איך לא הפרידו שם את הכמות הזאת וסיכנו אוצר כזה גדול למדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:49 
אני לא מרחם על אף אחד, ומקווה שאוהדי בית"ר יתפוצצו יחד עם הר הבית.
אבל מספיק עם הצביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אתה לא יכול לומר שאתה לא נכנס לדיון הזה, כשזה כל הדיון.
גם על השירים הגרועים יותר על רבין לא הייתי מעמיד אף אחד לדין, קל וחומר שלא על שיר שמלבד להלל את הרוצח אין לו נגיעה לרבין עצמו.
ואנחנו, בתור אבירי חופש הביטוי (בלי ציניות), שבוודאי שרנו דברים הרבה יותר חמורים מאשר "יגאל יגאל יגאל עמיר", הראשונים שצריכים להתייחס לזה.

אני בהחלט אומר את זה. אני אומר שהדיון על השיר הוא מיותר, כשעל הרבה פחות מזה המשטרה מתערבת, כשמדובר בערבים.
אגב, שירים על רבין פחות יפריעו לי כמו שיר שמהלל את הרצח שלו. ההבדל בעיני משמעותי.
ואם אדבר בשמי בלבד, אני כן מרגיש שחופש הביטוי חשוב לי, אבל חופש הביטוי לא כולל הכל. אני חושב שיש המון אמירות שאסור שיאמרו. גזענות זו אחת מהן. הילול רצח גם כן.
כשהימין דורש חופש ביטוי זה כלום מלבד ניצול ציני של ערכי מוסר, שהימין מעולם לא מחויב להם, אלא אם זה מסתדר לו באותו הרגע. אין שום עקרון מוסרי מנחה שממנו ניתן לגזור החלטות כאלה או אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 10:02 
אל תכניס את הערבים. אני מסכים איתך, אבל אני חושב שהפתרון לזה הוא לא לדרדר את מצב החברה למצב שלהם, אלא להפך. אנחנו רק יורים לעצמנו ברגל כשמתנהגים ככה.
בעניין השני, מה הסיבה שאסור לשיר שיר ליגאל עמיר אבל מותר לשיר על אובארוב/פנאן/פואד/השואה? (יחי ההבדל בין כל אחד מהמקרים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אל תכניס את הערבים. אני מסכים איתך, אבל אני חושב שהפתרון לזה הוא לא לדרדר את מצב החברה למצב שלהם, אלא להפך. אנחנו רק יורים לעצמנו ברגל כשמתנהגים ככה.
בעניין השני, מה הסיבה שאסור לשיר שיר ליגאל עמיר אבל מותר לשיר על אובארוב/פנאן/פואד/השואה? ( יחי ההבדל בין כל אחד מהמקרים)

אתה שואל למה, ואז כותב יחי ההבדל?
יש הבדל, והוא המשמעותי
השירים לאובארוב פנאן פואד מזרחי או השואה אמנם לא נעימים לשמיעה, אבל לא מהללים רצח. אוהדי ביתר כן
ואני מבטיח להיות עקבי אם אוהדי הפועל יהללו רצח של אדם שנוא, בין אם זה ביבי, זהבי או שמעון מזרחי.

ואולי לא הבנת, אבל המצב בחברה שלנו הוא כבר גרוע כמו בחברה "שלהם". פשוט עליהם יש 7 עיניים וליהודים עושים הקלות. אז לפני שאני אגן על זכותם של אוהדי ביתר להלל רוצח, אני אלחם על שוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 10:23 
את החלק השני אני מבין מצוין, אבל אני חושב שבן אדם מסוגל לנהל יותר ממערכה אחת בו זמנית. מותר לנו להילחם על כך שערבים יוכלו לכתוב דברים בפייסבוק, ובו זמנית על זה שלא תהיה בכדורגל דיקטטורת מחשבות.
ובעניין השירים, אני חושב שזו צביעות לשמה. אם זה לגיטימי לשיר נגד פנאן, או להלל את פואד (וזה כמובן לגיטימי לגמרי), אז זה גם לגיטימי לשיר שיר תמיכה ביגאל עמיר.
(לצורך העניין, כתבתי יחי ההבדל הקטן כדי לשלול כל ספק שאני משווה פה בין פואד ליגאל עמיר, כי אני חד משמעית לא מתכוון לזה.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Noam כתב:
בעניין השני, מה הסיבה שאסור לשיר שיר ליגאל עמיר אבל מותר לשיר על אובארוב/פנאן/פואד/השואה? ( יחי ההבדל בין כל אחד מהמקרים)

יש הבדל, והוא המשמעותי
השירים לאובארוב פנאן פואד מזרחי או השואה אמנם לא נעימים לשמיעה, אבל לא מהללים רצח. אוהדי ביתר כן
ואני מבטיח להיות עקבי אם אוהדי הפועל יהללו רצח של אדם שנוא, בין אם זה ביבי, זהבי או שמעון מזרחי.

ואולי לא הבנת, אבל המצב בחברה שלנו הוא כבר גרוע כמו בחברה "שלהם". פשוט עליהם יש 7 עיניים וליהודים עושים הקלות. אז לפני שאני אגן על זכותם של אוהדי ביתר להלל רוצח, אני אלחם על שוויון.

שיר על השואה לא מהלל רצח?
או שאתה מיתמם או שאתה טיפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:09 
אדום נחמד כתב:
Noam כתב:

יש הבדל, והוא המשמעותי

הם מלבים שנאה ויש שיכלילו אותם בהגדרה של הסתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:34 
לא, לשיר שיר הלל לרוצח זה לא כמו לקלל (גם אם זה המילים הכי "רעות" שאפשר לעלות על הדעת) את האנשים ששיכים ליריבה הספורטיבית.
אני די בהלם שצריך להסביר את זה לבן אדם מבוגר.

תנסה לשיר באצטדיון בגרמניה שיר הלל להיטלר (יחי ההבדל הקטן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:
שיר על השואה לא מהלל רצח?
או שאתה מיתמם או שאתה טיפש

או קיי, אז אני מניח שאתה חושב ש"שואה למכבי" מהלל רצח.
תואיל להרחיב על זה בבקשה?
איזה מוות אנחנו מהללים כשאנחנו שרים שואה למכבי?

KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:

ענק.

הלוואי שהייתי מבין מהתגובה שלך מה עמדתך בנושא. לצערי אני לא מספיק מתוחכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
Noam כתב:

יש הבדל, והוא המשמעותי

הם אכן שירי שנאה. כמו המון שירים אחרים ששרים אוהדים של המון קבוצות, ומעולם לא הבענו עליהם תרעומת פה בפורום.
אתה טוען ש"כל אדום צריך לרגום" שקול לשיר הלל ליגאל עמיר? אני משום מה חושב שיש הבדל ביניהם עדיין..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:57 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
Noam כתב:

יש הבדל, והוא המשמעותי

הם אכן שירי שנאה. כמו המון שירים אחרים ששרים אוהדים של המון קבוצות, ומעולם לא הבענו עליהם תרעומת פה בפורום.
אתה טוען ש"כל אדום צריך לרגום" שקול לשיר הלל ליגאל עמיר? אני משום מה חושב שיש הבדל ביניהם עדיין..

ראשית, איפה ראית אותי טוען את זה?
אני לא מדבר על שנאה, אני מדבר על הסתה, על ליבוי שנאה. "כל אדום צריך לרגום" זו הסתה. גם "שמעון מזרחי תתאבד כבר" וגם "בא לי לדחוף שוטר על םסי רכבת".
אני כן חושב שזיג הייל שקול לשיר הלל ליגאל עמיר. זה כן.
ואני כן חושב שקריאות השואה והנאצים, שאלוהים יודע מאיפה נכנסו לרפרטואר שלנו הם זוועה. הן לא אומרות כלום, אין להן תוכן אמיתי, רק רצון להיות גועל. ובבקשה אל תפנה אותי למה שקבוצות אחרות עושות. זה שבית"ר י-ם קיימת עדיין בליגה הזו זה נשגב מבינתי. אני מתעסק בנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 11:59 
NARKOTIKA כתב:
לא, לשיר שיר הלל לרוצח זה לא כמו לקלל (גם אם זה המילים הכי "רעות" שאפשר לעלות על הדעת) את האנשים ששיכים ליריבה הספורטיבית.

זו היתה תגובה אליי?
אני די בהלם שאתה חושב שכל שיר שאנחנו שרים הוא קללה. בבירור זה מראה שאתה לא מבין את משמעות המילים של חלק מהשירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא מדבר על שנאה, אני מדבר על הסתה, על ליבוי שנאה. "כל אדום צריך לרגום" זו הסתה. גם "שמעון מזרחי תתאבד כבר" וגם "בא לי לדחוף שוטר על םסי רכבת".
ואני כן חושב שקריאות השואה והנאצים, שאלוהים יודע מאיפה נכנסו לרפרטואר שלנו הם זוועה. הן לא אומרות כלום, אין להן תוכן אמיתי, רק רצון להיות גועל. ובבקשה אל תפנה אותי למה שקבוצות אחרות עושות. זה שבית"ר י-ם קיימת עדיין בליגה הזו זה נשגב מבינתי. אני מתעסק בנו

שוב, כל נושא השיחה הוא האם שיר הלל לרוצח ראוי לדיון מיוחד, שונה משאר הנושאים.
המשתמש המוזר "אשתי זאת הפילגש שלי" (אגב, כינוי מזעזע), חושב שלא.

זה ששירי שנאה יכלוים להיות מתויגים כהסתה זה עניין אחר ואולי ראוי לדיון נפרד.
פה יש משהו מאוד ברור, שאני לא חושב שאפשר להשוות אותו למשהו שנאמר על ידי קהל כלשהו בליגה, ולכן ראוי שנבחן אותו בפני עצמו, ולא בהשוואה לשירים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 12:33 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

שוב, כל נושא השיחה הוא האם שיר הלל לרוצח ראוי לדיון מיוחד, שונה משאר הנושאים.
המשתמש המוזר "אשתי זאת הפילגש שלי" (אגב, כינוי מזעזע), חושב שלא.

זה ששירי שנאה יכלוים להיות מתויגים כהסתה זה עניין אחר ואולי ראוי לדיון נפרד.
פה יש משהו מאוד ברור, שאני לא חושב שאפשר להשוות אותו למשהו שנאמר על ידי קהל כלשהו בליגה, ולכן ראוי שנבחן אותו בפני עצמו, ולא בהשוואה לשירים אחרים.

קודם כל, אני בספק אם ביציעי מכבי לא תשמע שירים כאלה, אבל זה כבר נושא אחר.
כמו שכתבתי קודם, בית"ר י-ם לא צריכה להיות בליגה שלנו, לא בגלל האוהדים שלה, אלא בגלל המוטו שלה לאורך כל השנים שלא להביא שחקן על סמך הדת שלו והמוצא שלו.
חוץ מזה, שירת סלים טועמה מחבל (הסתה לשמה) נשמעת כל משחק בטדי וגם ע"י אוהדי מכבי.
אז נכון, השיר על יגאל עמיר מזעזע, שיר על רוצח של ראש ממשלה, נקודה כואבת ופצע פתוח אצל כולנו. ועדיין, חלק גדול מהאוהדים שלנו מתייחסים בסלחנות כלפי קריאות שואה למיניהן (פצע פתוח לא פחות מרצח רבין) ואני לא אכנס לדיון של המילה נאצי ושואה בסלנג היומיומי שלנו, כי זה בודאי לא מה שהקריאות של חלק מאוהדי הפועל מככון אליו ובטח לא בקונטקסט ובהד שזה מקבל.
בסוף יש חוק. אין מה לעשות. אם לשיר יגאל עמיר זה בניגוד לחוק, קחו את האנשים ושימו בכלא. אותו דבר לגבי שירים אחרים כולל שמעון מזרחי ותתאבד.
אני לא צריך את השיר על יגאל עמיר בשביל לדעת שחלק גדול מקהל אוהדי בית"ר הן חלאות אדם שמקומם בכלא ואני בטח לא מצפה ממירי רגב שהצטלמה עם אנשים שלובשיחם חולצות כהנא חי ולה פמיליה שזה מה שיזעזע אותה.
במדינה שלנו יש חופש ביטוי. יש גם חופש מוסר (אני לא יכול להגיד שזה לצערי, אבל יש דברים שאם הייתי שומע את הבן שלי אומר הוא לא היה יוצא מהבית). איפה שהחוק מתנגש עם חופש הביטוי, צריכה להכנס המשטרה, נגד המסיתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 12:36 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

זו היתה תגובה אליי?
אני די בהלם שאתה חושב שכל שיר שאנחנו שרים הוא קללה. בבירור זה מראה שאתה לא מבין את משמעות המילים של חלק מהשירים

בבירור אתה לא מבין שהסתה מדביקים לביטוי שמסית מישהו.
אז אפשר לדבר פה תיאוריה על מה יכול להיות, אבל אני לא ראיתי אוהד הפועל שהולך לרצוח מכביסטים, אז לדבר על הסתה נשאר קליק קליק.
זה קצת כמו ההתבכיינות של מפלגה כמו בנט שצועקים ששלי יחימוביץ' מסיתה נגדם. אני יודע שאתה נורא אוהב תיאוריה, אבל אני אחסוך מעצמי.

וגם אם הייתי מקבל את השיר כהסתה (ואני לא), זה מדרגה אחת מתחת לשיר הלל לרוצח, שם אין בכלל עניין של פרשנות, רק קידוש האלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 12:50 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

זו היתה תגובה אליי?

בבירור אתה לא מבין שהסתה מדביקים לביטוי שמסית מישהו.
אז אפשר לדבר פה תיאוריה על מה יכול להיות, אבל אני לא ראיתי אוהד הפועל שהולך לרצוח מכביסטים, אז לדבר על הסתה נשאר קליק קליק.
זה קצת כמו ההתבכיינות של מפלגה כמו בנט שצועקים ששלי יחימוביץ' מסיתה נגדם. אני יודע שאתה נורא אוהב תיאוריה, אבל אני אחסוך מעצמי.

וגם אם הייתי מקבל את השיר כהסתה (ואני לא), זה מדרגה אחת מתחת לשיר הלל לרוצח, שם אין בכלל עניין של פרשנות, רק קידוש האלימות.

אלוהים ישמור!
בא לי לזרוק שוטר על פסי רכבת זו לא הסתה בעיניך, אני מבין.
הרי אוהדי הפועל לא גם עשו פה ושם מעשים (חילול הקבר של הורי חולדאי לדוגמא - או שזה בסדר כי זה לא נסיון רצח?).
ואם אני עכשיו אצא החוצה ואצעק לרצוח את ביבי זה ייחשב להסתה רק אם מישהו אשכרה יילך וינסה לעשות את זה?
ולגבי המדרגות, אולי אני מסכים איתך, אבל זה כבר באמת ניואנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
יובל כתב:
dino כתב:
טביב רכש או רוקאביצה או זאת השאלה?
אם אפשר דבר ראשון מחר בבוקר לתת עליו חוזה יפה, לפני שכל הליגה תעשה את זה, אז אשמח.
אם הוא חופשי בתום העונה, אז גם אם ישנה אופציה עליו, טביב לא ישתנה ויוציא הרבה כסף עליו.
מצד שני, אם הוא של טביב, הוא יגבה עליו הרבה מאוד.
בכל אופן, פאשלה שלא הבאנו אותו.

חתם בבית"ר לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת.

מעניין על כמה האופצייה.

אוקיי, ספורט5 עונים לי

לטביב יש אופציה עליו של חוזה בשכר של 250 אלף יורו(80 אלף יורו יותר מהיום), שזה הרבה לדעתי בשביל בנאדם כמו טביב שלא כל כך משלם סכומים כאלו לטווח ארוך ובקושי לטווח קצר, אם בכלל.
אבל, יש סעיף המאפשר את שחרורו של רוקאביצה, אם קבוצה תשלם לביטר 450 אלף יורו. אין מה להגיד, טביב יודע עסקים.
בכל אופן, להביא. אגב, הוא עובד על אזרחות ישראלית, כך שהוא יהיה מאוד מבוקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2015/2016
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
תיפול איינוגבה, תיפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2015, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
במחצית שמו חסות ''יותר שקט ממשחק רדיוס'' תרתי משמע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2015, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
לפחות חיפה מפרקת מצחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2015, 20:36 
אם האין עבירה של הבלם של חיפה זה אדום אז של זיין חיים זה בורדו.

בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2015, 21:06 
KingAlpaca כתב:
לפחות חיפה מפרקת מצחוק

תודה לך באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2015, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
זה משנה משהו?

זה אפילו יותר נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2015, 21:08 
ירדנו מתחת לקו האדום...
רעננה, חיפה, עכו ומכבי פ״ת
זה מה שנשאר לנו עד לסוף הסיבוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4466 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 149  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: