תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: החלה מכירת הכרטיסים למשחק בחיפה
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 23:32 
די עודד די
שחרר מאיתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 23:33 
רדנקו כתב:
מתראיין בצורה עניינית? המאמן שלא מתבייש לומר שאחרי שג'אדג' עזב הרוטציה שלנו יותר בעייתית?

הוא צודק. גאדג היה כל כך גרוע שאפילו לא היה צריך לשקול לשלב אותו בסוף, ואז בחיים לא היו מקבלים טכני על חוק רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
מתראיין בצורה עניינית? המאמן שלא מתבייש לומר שאחרי שג'אדג' עזב הרוטציה שלנו יותר בעייתית?

הוא אמר את זה? סליחה פספסתי.
אפס שימות מחר :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 23:39 
שמעו, אני בדרך כלל לא אוהב ללכלך על שחקנים שלנו, אבל גיל אמיתי זה בושה וחרפה.
לא מבין מי נתן לדבר הזה לשחק כדורסל, עוד פחות מבין מי הביא אותו להפועל.
בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: החלה מכירת הכרטיסים למשחק בחיפה
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2015, 23:59 
עוד הפסד שכולו עודד קטש.

1. הלחץ של חיפה. אתה מדבר לפני המשחק על זה שחיפה הולכים ללחוץ, זה ברור לכולם שחיפה הולכים ללחוץ. איך אנחנו באים כל כך לא מוכנים לזה? בלי שום פיתרון לשבור את הלחץ? איך הם כמעט כל התקפה מכוונים אותנו לאן שהם רוצים לתוך הטראפ, ואיך אני לא זוכר אפילו פעם אחת שהענשנו אותם על הלחץ הזה ועל כל הדאבל אפים בסל קל? איך אנחנו מסיימים משחק כזה עם 20 איבודים כשזה הדבר היחיד שצריך להתכונן אליו מול חיפה? למה אילת ונהריה מול חיפה מסיימות עם 13-15 איבודים ורק הפועל תל אביב נראית כמו קבוצה לא מאומנת ולא מוכנה למשחק?

2. הבניה של הקבוצה. קיץ שלם צועקים פה להביא 2-3 עם קליעה, צורחים. אבל הבאת שני גבוהים זרים, התעקשת. אמרתי סבבה, אם באמת נעשה רוטציה של שלושה גבוהים שישחקו ביחד 80 דקות ומחליטים שמתן לא משחק יותר 4 בכלל אז יש בזה איזשהו היגיון, לפחות קונספט עם איזושהי לוגיקה גם אם אני נגדו. אבל אז אתה מגיע למאני טיים היום ומשחק כמעט כל המחצית השניה עם אחד מתוך השלושה (או רותבארט או אלן) כי אתה לא באמת מסוגל לוותר על ה-4 עם הקליעה (ואתה עדיין לא מבין שמתן נאור הוא לא כזה). אז בשביל מה? בשביל מה התעקשת כל כך שיהיו שני זרים גבוהים (בנוסף לאוואנס) אם כל הרבע הרביעי רק מתן ואוואנס משחקים 4? אם בכל המשחקים הקודמים מתן היה 4 פותח? אם מתן עדיין משחק 4 כל כך הרבה דקות במשחק, למה לעזאזל התעקשת על שני זרים בעמדה הזאת? כל הרבע האחרון מתוך 3 גבוהים שלך יש רק אחד על הפרקט ברגע נתון, בו בזמן שאתה שם כדורים מכריעים בידיים של תמיר בלאט וגיל אמיתי כי אין שום אופציה בקו האחורי. אפשר רק לדפוק את הראש בחוסר אמונה.

3. העבירה הטכנית בסוף (עם ה-4 זרים). וואלה, טעויות קורות (למרות שאני רואה כמעט כל משחק בליגה ועדיין לא ראיתי העונה טעות כזאת באף קבוצה). אבל מה שבאמת מטריד זה הטיימינג. זה כל כך מסמל את אובדן העשתונות הקבוע אצלנו במאני טיים במשחקים צמודים. זו לא טעות אקראית, מהסוג שפשוט קורה. זו טעות של פאניקה ושל חוסר תפקוד תחת לחץ. אנחנו כבר רגילים.

4. תכנית המשחק ברבע האחרון. אתה מאמן את כריס אוואנס כבר חודשיים, אתה חייב לדעת בשלב הזה למה הוא מסוגל ולמה הוא לא מסוגל. בטח שאתה חייב לדעת שלהתחיל מהלך אחד על אחד בכדרור מחוץ לקשת השלוש הוא לא מסוגל (בטח לא מול שומרים ברמה של חיפה). למה פעם אחר פעם אחר פעם אנחנו מנסים את זה? למה 4 פעמים ברבע האחרון מתחילים התקפה עם ניסיון אחד על אחד שלו שכל פעם מחדש כושל? ולמה את הכדור הכי חשוב של המשחק גיל אמיתי לוקח באחד על אחד? למה רותבארט כבר 3 משחקים קולע כמעט את כל הנקודות שלו מחצי מרחק ומבחוץ ולא מקבל כדורים לאזורים שלו? למה הוא צריך לטבוע בנהר הפיק אנד רול עם כל כך מעט ניסיונות אמיתיים לבודד אותו בצבע ולהשתמש ביכולות שלו עם הגב לסל? למה כל הקבוצה הזאת כל כך לא ממושמעת, למה שחקנים פעם אחר פעם לא שמים לב לשעון הזריקות ואפילו לא משחררים זריקה? אלו לא דברים שקורים במאסה הזאת במשחקי כדורסל בליגה, אלו דברים שאסור שיקרו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 27 אוקטובר 2015, 00:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 00:04 
כל מילה .
יש פוטנציאל ולא עושים איתו כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 00:16 
כל מילה של פז.
והמסקנה: על הבוקר להיפרד מקטש ולהחתים מאמן אחר.
די, נמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 00:22 
איזה פערים בין היום לבין המשחק מול נס ציונה. כאילו שתי קבוצות שונות. למעט אלן שהראה רצון ואגרסיביות, כל השאר היו כאלה כבויים וחלשים. לא יאומן. ודווקא מול קבוצה אגרסיבית כמו חיפה. איזה יופי הם שומרים. מזכיר לי את הפועל של ארז, עם רצח בעיניים. זה כמובן לא מצדיק את ה-20 איבודים השערורייתיים שלנו. היו שם מלא איבודים של זלזול וחוסר ריכוז. להגיע כ״כ הרבה פעמים לסוף שעון - זה אחריות של צוות מקצועי לצעוק לשחקנים, במיוחד שזה היה מהוצאות חוץ. לא רק קטש. גם שרון וכל מי שיש. כנ״ל לגבי טכנית החוק הרוסי. בשביל זה יש עוזרי מאמן. למרות שלא בגלל זה הפסדנו.
כשרביב בחוץ פצוע, אנחנו משחקים במשחק צמוד עם באטל בלאט ואמיתי. אין עוד קבוצה בליגה שיש לה דבר כזה. מהמשחק בגביע ווינר אני צועק שגיל אמיתי הוא חוצפן. ולא במובן הטוב של המילה.
אולי הוא אחלה בחור מחוץ למגרש, אבל הוא לא מבין את מקומו. סקוורר כמעט אף פעם לא לקח זריקה שלא צריך לקחת.
עשה את מה שמצופה ממנו, הרבה פעמים מעבר. גיל אמיתי עושה בדיוק ההיפך. איזה חילוף נוראי בין שניהם.
כל החמישייה, כולל בלאט, היתה עדיפה עליו בלזרוק את הזריקה הזאת, כי הם בניגוד אליו עשו סלים בדקות שקדמו לזה.
אבל אז מגיע שחקן הקלאץ׳ גיל אמיתי, ולוקח כדור לסל על 5 שחקנים שכמובן לא פוגע בטבעת. וזה לא הפעם הראשונה העונה. מרתיח, ושמישהו יסביר לילד שפה זה לא נס ציונה.
אנחנו משוועים לקלעי. לגארד שאשכרה ימשוך אליו מישהו החוצה ויפנה קצת את הצבע לגבוהים. וגם את זה אמרתי לפני פתיחת העונה. באסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 00:23 
לגבי מאמן - אם הבחירה בין אפי של היום לבין קטש - אני נשאר עם קטש. ואני לא מרוצה ממנו כרגע. ממש לא.
להגיד מחר בבוקר זה נחמד. השאלה את מי להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 00:29 
ranjef כתב:
לגבי מאמן - אם הבחירה בין אפי של היום לבין קטש - אני נשאר עם קטש. ואני לא מרוצה ממנו כרגע. ממש לא.
להגיד מחר בבוקר זה נחמד. השאלה את מי להביא.

יש כבר מחליף וזו רק שאלה של עיתוי. שרון אברהמי הגיע כדי שיחליף את קטש במידת הצורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 00:37 
אני מת עליו אבל הוא לא בשל כרגע לקבל את הפועל בליגת העל. אולי בעתיד. כרגע לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 00:43 
והכי גרוע שבלי רביב אנחנו גם לא פייבוריטים בבית מול נהריה. לא יודע מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 00:45 
מה חומרת הפציעה של רביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 00:47 
קטש אמר שהוא פסימי ושזה נראה לו חמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
קטש אמר שהוא פסימי ושזה נראה לו חמור

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 01:54 
בניגוד למשחק הקודם נגד ראשון ההפסד היום הוא באשמת עודד אבל בצורה הכי מרגיזה שיכולה להיות
קודם כל בהכנה למשחק, אני לא יודע מה חיפה משחקת ומה לא אבל אני בטוח שהם קבוצה לא יותר טובה מאיתנו באיכות שחקנים אבל אני רואה אותם מהשנייה הראשונה אגרסיבים, אינטנסיבים, המאמן קופץ על הקווים, עושים לחץ על הכדור ואת הפועל מצד שני רכה, לא מוכנה, כאילו הקפיצו אותה עכשיו מהפגרה זה הכנה לקוייה למשחק זה השפעה מינימלית של מאמן וחוסר תפקוד מוחלט.
הקבוצה גמגמה והייתה מתוחה ברמה שלא יכלה להוציא כדור אווט בפשטות כאילו אנחנו משחקים נגד ממפיס, לא חודרים לא מוצאים עבירות פשוט מפחדים להיכנס לצבע החזק של רמי הדר. אפס ביטחון עצמי מצד כל הקבוצה.

דבר שקורה לנו הרבה משחקים עם עודד וקרה היום (שנה שעברה נגד חולון וראשון גם) , זה המשחקים האלה שברבע שעה האחרונה מפגרים 6-7 הפרש שזה על פניו הפרש מחיק, אבל מרוב החוסר באנרגיות וחוסר התשוקה והאנמיות זה נראה כמו 20 הפרש וזה פשוט דבר עצוב.
אני משפשף את העניים ולא מאמין שהוא שיחק עם תמיר בלאט כל רבע 4,פשוט מביך או מצחיק
למה לעלות בחמישייה אחת גם את מתן וגם את בלאט? איפה ווילאמסון שפתאום נעלם?

לגבי בניית הקבוצה, הכתובת הייתה על הקיר.
המשחק יצירה שלנו שואף לאפס ודועך מטה, באטל קלע 2 לייאפים אבל זה לא זה, הבחור לא מאיים על הסל לא מסתכל לסל בכלל , אוואנס לא שחקן אחד על אחד טבעי, המשחק העומד נראה מאוד מביך אם לא קורה איזה פירצה כזו או אחרת, כדורסל קשה לעין.

הקבוצה הזאת נבנתה ללא שחקן שמסוגל לנצח משחקים, לא זרים לא ישראלים
שחקן שקונים בשבילו כרטיס כמו שהיה את קרלון, ראיתי את אילת שבוע שעבר נגד חיפה פיגרה 5-3 הפרש, בא פאלמר עשה 9 נק מהירות
לנדסברג אתמול טחן לבד את ירושלים, לא אומר איזה שחקן יורוליג כמו קרלון אבל מישהו כמו שהיה היום את ורגאס, מישהו שמרתיע את היריבות.
אוואנס עם כל הכבוד משחק שני ברציפות לא קולע ברבע האחרון נדמה לי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 01:57 
וכמובן הכי חשוב מהכל
החלמה מהירה רביב :ROSE: :HEART2: :HEART2:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 03:04 
כמה נק':

מתן + אמיתי + בלאט - 46 דקות, 5 נק', סל שדה אחד ב- 1/10.
ברמתם עכשיו בספק האם מתאימים לליגת העל, וכיוון שהם המחליפים הישראלים היחידים, בחוק הרוסי אי אפשר בסגל כזה להגיע לכלום. אם רביב לא משחק זה כבר מתכון לקטסטרופה.

וויליאמסון פתח בחמישיה במקום ג'ף אלן, עם 1/6 מהשדה, 2 איבודים, 16- במדד +/-, וגם לא סוגר את השחקן שלו לריבאונד. נקווה שלא מלמד על התרומה העתידית שלו.

אחרי 3 מחזורים אנחנו עם מס' הנק' הנמוך ביותר למשחק -71.1, באחוזים גרועים מכל הטווחים - פחות מ- 45% מה-2, 60% מהעונשין. וכל זה למרות שמובילים את הליגה בריבאונד הגנה ובריבאונד התקפה.

ובשורה התחתונה עם קטש, אי שיטת המשחק שלו והבעיות המובנות העתיד לא נראה ורוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 03:26 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
עוד הפסד שכולו עודד קטש.

1. הלחץ של חיפה. אתה מדבר לפני המשחק על זה שחיפה הולכים ללחוץ, זה ברור לכולם שחיפה הולכים ללחוץ. איך אנחנו באים כל כך לא מוכנים לזה? בלי שום פיתרון לשבור את הלחץ? איך הם כמעט כל התקפה מכוונים אותנו לאן שהם רוצים לתוך הטראפ, ואיך אני לא זוכר אפילו פעם אחת שהענשנו אותם על הלחץ הזה ועל כל הדאבל אפים בסל קל? איך אנחנו מסיימים משחק כזה עם 20 איבודים כשזה הדבר היחיד שצריך להתכונן אליו מול חיפה? למה אילת ונהריה מול חיפה מסיימות עם 13-15 איבודים ורק הפועל תל אביב נראית כמו קבוצה לא מאומנת ולא מוכנה למשחק?

2. הבניה של הקבוצה. קיץ שלם צועקים פה להביא 2-3 עם קליעה, צורחים. אבל הבאת שני גבוהים זרים, התעקשת. אמרתי סבבה, אם באמת נעשה רוטציה של שלושה גבוהים שישחקו ביחד 80 דקות ומחליטים שמתן לא משחק יותר 4 בכלל אז יש בזה איזשהו היגיון, לפחות קונספט עם איזושהי לוגיקה גם אם אני נגדו. אבל אז אתה מגיע למאני טיים היום ומשחק כמעט כל המחצית השניה עם אחד מתוך השלושה (או רותבארט או אלן) כי אתה לא באמת מסוגל לוותר על ה-4 עם הקליעה (ואתה עדיין לא מבין שמתן נאור הוא לא כזה). אז בשביל מה? בשביל מה התעקשת כל כך שיהיו שני זרים גבוהים (בנוסף לאוואנס) אם כל הרבע הרביעי רק מתן ואוואנס משחקים 4? אם בכל המשחקים הקודמים מתן היה 4 פותח? אם מתן עדיין משחק 4 כל כך הרבה דקות במשחק, למה לעזאזל התעקשת על שני זרים בעמדה הזאת? כל הרבע האחרון מתוך 3 גבוהים שלך יש רק אחד על הפרקט ברגע נתון, בו בזמן שאתה שם כדורים מכריעים בידיים של תמיר בלאט וגיל אמיתי כי אין שום אופציה בקו האחורי. אפשר רק לדפוק את הראש בחוסר אמונה.

3. העבירה הטכנית בסוף (עם ה-4 זרים). וואלה, טעויות קורות (למרות שאני רואה כמעט כל משחק בליגה ועדיין לא ראיתי העונה טעות כזאת באף קבוצה). אבל מה שבאמת מטריד זה הטיימינג. זה כל כך מסמל את אובדן העשתונות הקבוע אצלנו במאני טיים במשחקים צמודים. זו לא טעות אקראית, מהסוג שפשוט קורה. זו טעות של פאניקה ושל חוסר תפקוד תחת לחץ. אנחנו כבר רגילים.

4. תכנית המשחק ברבע האחרון. אתה מאמן את כריס אוואנס כבר חודשיים, אתה חייב לדעת בשלב הזה למה הוא מסוגל ולמה הוא לא מסוגל. בטח שאתה חייב לדעת שלהתחיל מהלך אחד על אחד בכדרור מחוץ לקשת השלוש הוא לא מסוגל (בטח לא מול שומרים ברמה של חיפה). למה פעם אחר פעם אחר פעם אנחנו מנסים את זה? למה 4 פעמים ברבע האחרון מתחילים התקפה עם ניסיון אחד על אחד שלו שכל פעם מחדש כושל? ולמה את הכדור הכי חשוב של המשחק גיל אמיתי לוקח באחד על אחד? למה רותבארט כבר 3 משחקים קולע כמעט את כל הנקודות שלו מחצי מרחק ומבחוץ ולא מקבל כדורים לאזורים שלו? למה הוא צריך לטבוע בנהר הפיק אנד רול עם כל כך מעט ניסיונות אמיתיים לבודד אותו בצבע ולהשתמש ביכולות שלו עם הגב לסל? למה כל הקבוצה הזאת כל כך לא ממושמעת, למה שחקנים פעם אחר פעם לא שמים לב לשעון הזריקות ואפילו לא משחררים זריקה? אלו לא דברים שקורים במאסה הזאת במשחקי כדורסל בליגה, אלו דברים שאסור שיקרו.

מסכים עם כל מילה, פסיק ונקודה בהודעה הזאת. אחת לאחת המחשבות שלי בזמן המשחק ואחריו.

הלחץ והטראפים של חיפה - אין מילים לתאר כמה זה מרתיח וכמה חובבנית ההכנה של הקבוצה לדבר כזה. הרי בתחילת העונה שעברה היה לקטש בדיוק את אותו משחק נגדם, לא הצלחנו לעבור את החצי (21 איבודים) והפסדנו 24 הפרש. כבר שיחקנו כמה פעמים נגד הקבוצה הזאת שיש לה סימני היכר כל כך בולטים. רק לפני חודש וחצי היה לנו משחק אימון נגדם שבו באטל, אמיתי ובלאט בקושי הצליחו לעבור את החצי. אז איך מגיע עוד משחק נגדם אנחנו מאבדים שלושה-ארבעה כדורים על השטות הזאת, במקום שיהיה ההפך, נעניש אותם על זה עם סלים קלים, במיוחד כשיש לנו פינישרים ברמה גבוהה שיכולים לנצל יתרון מספרי וללכת לסל.

הבנייה של הקבוצה מצד אחד והשימוש בסגל מצד שני זה באמת בין עצוב למצחיק. אמרתי מספיק מה דעתי על הבנייה של הסגל. ואין פה שום הפתעה שהפסדנו עכשיו שני משחקים שבהם קלענו 4/16 ו-4/18 מהשלוש ולא הגענו ל-70 נקודות (משחקים שנגמרו ב-6-7 הפרש, משחקים שבפירוש היו חסרים לנו כמה סלים במהלך כדי לנצח וגם היה אפשר להרגיש את זה, שפשוט חסרים לנו סלים). בכל זאת אמרתי לעצמי לפני שבוע-שבועיים שוואלה, אלן שחקן טוב, וויליאמסון שחקן טוב, שניהם ורוברט יכולים לשחק 4 ו-5 בכל ציוות אפשרי וזה יכול לתת קו קדמי חזק במשך 40 דקות, ואוונס מראה קליעה טובה מאוד מבחוץ, זה עוד יכול לעבוד באיזשהו אופן למרות החסרונות הברורים, אם היתרונות ינוצלו כמו שצריך. אבל מה זה שווה שיש לנו שני זרים שהם בול בעמדה 4, אם 19 דקות מתוך ה-40 אנחנו משחקים עם מתן/אוואנס בעמדה הזאת (בעיקר מתן שלא פוגע בכלום, שלשות קץ'-אנד-שוט פנויות לגמרי בקושי פוגעות בטבעת), ואז משחקים לידם עם גארדים שלא קשורים לרמה הזאת. והקטע הוא שזה גם לא מפתיע אף אחד. קטש תמיד שיחק משחק של גארדים, ותמיד שיחק עם שלושה או שלושה וחצי גארדים בחמישייה, אבל העיקר שהוא רוצה שני זרים לעמדה 4. למה? אין לי מושג. באמת שזו לא יותר מגחמה.

ורשימת הכשלים בשיטת המשחק ובניהול שלו בלתי מתקבלת על הדעת. רוברט שלושה משחקים מוציא מים מהסלע. כמעט כל המהלכים שלו זה זריקות משלושת-רבעי מרחק (זריקה של אחוזים נמוכים מאוד) ומהלכים שהוא מתחיל לבד מההיי-פוסט. הוא מוציא מזה עד 10 נקודות ב-50% מהשדה רק כי הוא סופר-מוכשר. למה שלושה משחקים הוא לא מקבל כדורים בצבע שצריך רק לסיים? למה אף שחקן לא חודר ומשאיר לו לסיים? עם הגובה והטאץ' שלו, אי אפשר להפריע לו לסיים בצבע. מה עם לסדר לו תרגיל לפוסט-אפ? הרי בסך הכל יש לו את משחק הפוסט אולי הכי טוב בליגה. כמו שכתבתי בקיץ, רוברט שחקן מיוחד עם יתרונות וחסרונות מובהקים, ופה החשיבות של מאמן איך לנצל את היתרונות ולהחביא את החסרונות גדולה במיוחד. אבל במקרה שלו רצו "ישראלי בכיר" והוא היה פנוי אז הביאו אותו, בלי שום מחשבה איך לבנות את הקבוצה סביבו ואיך להתאים לו חלק משיטת המשחק (בלי קשר לכך שההחתמה שלו היא מהלך מצוין והוא נותן עד עכשיו תפוקה טובה למרות הכל).

כריס אוואנס פינישר אדיר (עד עכשיו כמעט 20 נקודות למשחק באחוזים מטורפים), בין אם בסיומת באיזור הסל או בקליעה מבחוץ, אבל האחד-על-אחד שלו לא קיים ואת זה היה אפשר לראות עוד ממשחקי האימון. איך יכול להיות שמשחק שני רצוף הוא מגיע ל-17-20 נקודות בשלושה רבעים ואז ברבע הרביעי מפסיקים ליצור בשבילו, ורק נותנים לו לשחק בידודים מביכים שלא נגמרים בכלום? למה חיפה (קבוצה עם מעט כישרון התקפי) בהתקפות מפתח יכולה לשחק בצורה מסודרת ולהגיע לזריקות פנויות, ואנחנו בהתקפות חשובות בהכרח נפסיק פתאום לשחק כדורסל ונתחיל לשחק אחד-על-אחד (בין אם זה באטל, אמיתי או אוואנס)? כמות הפעמים שנגמר לנו הזמן בלי שאפילו שחררנו זריקה (אני לא מדבר על זריקות קשות בסוף שעון, זה יכול לקרות) בשלושת המשחקים האחרונים זו כמות שמספיקה לסיבוב שלם לפחות.

למעשה יש משפט אחד בהודעה של פז שאני לא מסכים איתו וזה המשפט הראשון. זה לא "עוד הפסד של קטש". כי המשפט הזה יכול לרמוז על משהו נקודתי. כאילו את המשחק הזה הוא הפסיד אבל עד למשחק הבא הוא יכול לעשות כמה תיקונים ולנצח לנו. רק שזה לא המצב, אני לא רואה מה יכול להשתנות. זאת עדיין תהיה אותה קבוצה של קטש. עם אותה בנייה עקומה של הסגל והשימוש העוד יותר עקום בו. אותה הכנה חובבנית למשחקים. אותה שיטת משחק בלי שום ניסיון להתאים אותה לשחקנים. אותו ניהול משחק נונשלנטי, אדיש, חסר תחכום, חסר יכולת תגובה, למעשה כל החלק של ניהול משחק פשוט לא קיים אצל קטש. אותו חוסר אונים במאני-טיים.

ספציפית שבוע הבא אנחנו נגד נהריה שהיא אחלה קבוצה. ניצחה את אילת היום בלי אחד הזרים שהיה חולה (אמנם הזר החלש שלהם אבל עדיין זר שיכול לתת דקות). בנויה טוב מאוד, עם רכז שמאוד מתאים לסיטואציה הזאת (ברקוביץ'), עם סקורר מוכח כמו אומה, עם מפלצת של נקודות וריבאונדים מתחת לסל (האוול) ועוד כמה פורוורדים אמריקאים שיכולים לעשות נקודות כולל מתאזרח שהיה זר בכיר בלאומית בעונות האחרונות (בזמן שהפועל תל אביב מעלה מהספסל את גיל אמיתי ומתן נאור). אם רביב לא משחק אני מאוד מודאג לגבי סיכויי הניצחון שלנו, עם קו אחורי של באטל, אמיתי ובלאט קשה לי לראות איך אנחנו מנצחים. ואז שבוע אחר כך יש לנו אילת בחוץ שזה מגרש מנחוס שיש לנו בו מאזן נוראי וגם שם קשה לחשוב על ניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 07:04 
עם עודד קטש הפועל לא פייבוריטית בשום משחק. גם לא מול ליגה לאומית. קטש צריך ללכת ומפה צריך להתקדם. אבל אצלנו הרי יחכו לשרשרת הפסדים שאחריהם העונה תהיה גמורה. אז אין סיכוי שנגד נהריה יהיה מאמן אחר.
כבר נגמרו לי המילים על ההכנה המביכה, על ניהול המשחק, על בניית הסגל, על העובדה ששוב נבנתה קבוצה בלי שום גארד יוצר, על זה שאין שום ניסיון לנצל את רוברט ואת באטל (שהוא פשוט שחקן מצוין).
המילים היחידות שלי הן להנהלה. עוד היום מאמן חדש. וזהו.
לא להתמהמה, לא להגיד שזה רק מחזור שלישי. זו הפועל תל אביב. העונה בדרך לאבדון. וממה שאני חושב גם לקהל נמאס. בעצם נמאס לו מקטש עוד בעונה שעברה. ההחלטה להשאיר מאמן שכשל בצורה מחפירה לעונה נוספת היא גרועה מאוד. אז לתת לו מעבר לשלושה מחזורים שבהם הפסיד פעמיים לקבוצות נחותות?
לא מקובל בכלל. עוד היום להחליף את קטש. זה מה שההנהלה צריכה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת משתדל להיות חיובי ולא לפסוק דין אחרי 3 מחזורים. אבל קשה אחרי אתמול.
זה לא שהפסדנו ב30 כמו שנה שעברה. אבל הדבר הכי מדכא בהפסד הזה (בדומה לרבע האחרון מול ראשלצ), זה שזה כ"כ מזכיר את עונה שעברה.
החלפנו חצי סגל בסגל חד משמעית יותר מוכשר, הקהל מת לתמוך ולדחוף, המועדון עושה הכל כדי להביא אוהדים ולמכור מנויים. אבל עברה עונה שלמה ואנחנו באותה נקודה, עם אותו כדורסל פרימיטיבי, עם אותו היעדר זיק בעיניים וקבוצה שנראית לא מחוברת, לא מוכנה למשחקים, לא מאומנת ורוצה שהעונה תיגמר (במחזור שלישי כבר!).
בעונה שעברה באותה נקודה עוד אמרנו - טוב אם נחליף את בראון ומיימון, ואם יהיה עוד קצת כסף לזרים אז משהו ישתנה. עכשיו יש סגל טוב, וזרים טובים. חד משמעית (אחרי השחרור של גאדג). אבל אין לי שום סיבה להאמין שפתאום יקרה נס וניראה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 08:00 
רמי כהן עמד רוב המשחק לא רחוק ממני, והיה עצבני בדיוק כל כמו כל אוהד. אין מצב שהוא לא רואה מה שכולנו רואים, השאלה היא רק אם בד.נ.א שלו לפטר, כי עד עכשיו זה לא נראה ככה. אי אפשר להמשיך עם קטש, הוא קובר אותנו.
ואם רביב בחוץ לזמן ממושך אנחנו קבוצת תחתית רשמית, למרות שאני בטוח שגיל אמיתי יחליף אותו בקלילות עם הכשרון והחוצפה הטבעיים שלו. אוי א ברוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
ובכלל צריך לזכור שבעצם חיפה שיחקה בלי גרייבס, שהוא כנראה הזר הכי טוב שלה. איתו לכו תדעו איך זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני באמת משתדל להיות חיובי ולא לפסוק דין אחרי 3 מחזורים. אבל קשה אחרי אתמול.
זה לא שהפסדנו ב30 כמו שנה שעברה. אבל הדבר הכי מדכא בהפסד הזה (בדומה לרבע האחרון מול ראשלצ), זה שזה כ"כ מזכיר את עונה שעברה.
החלפנו חצי סגל בסגל חד משמעית יותר מוכשר, הקהל מת לתמוך ולדחוף, המועדון עושה הכל כדי להביא אוהדים ולמכור מנויים. אבל עברה עונה שלמה ואנחנו באותה נקודה, עם אותו כדורסל פרימיטיבי, עם אותו היעדר זיק בעיניים וקבוצה שנראית לא מחוברת, לא מוכנה למשחקים, לא מאומנת ורוצה שהעונה תיגמר (במחזור שלישי כבר!).
בעונה שעברה באותה נקודה עוד אמרנו - טוב אם נחליף את בראון ומיימון, ואם יהיה עוד קצת כסף לזרים אז משהו ישתנה. עכשיו יש סגל טוב, וזרים טובים. חד משמעית (אחרי השחרור של גאדג). אבל אין לי שום סיבה להאמין שפתאום יקרה נס וניראה יותר טוב.

תוריד את שמות הכדורסל, תחליף "חצי" ב"כל" ומדהים כמה ההודעה הזאת רלוונטית גם לכדורגל.
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
זה דיון לא קשור, אבל זאת בדיוק הסיבה שבכדורגל אני הרבה פחות מאוכזב. מה שקורה שם זה ניסיון להתאושש מקטסטרופה ניהולית, בתוספת של סגל חדש לחלוטין. מבחינתי לפחות זה אומר שמגיעה להם הרבה יותר סבלנות. קטש מרוויח ביושר את העצבים פה לעומת זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 08:44 
לפי ערוץ רקנאטי רביב עם מתיחה במפשעה, אני בספק גדול מאוד אם ישחק במשחק הבא.
נוכל להנות מדקות רבות של גיל אמיתי. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 09:08 
אני לא אוהב את ההפיכה של גיל אמיתי לשעיר לעזאזאל בכלל
מה ציפיתם לקבל שהוא חתם? 12 נק למשחק? הוא שחקן משלים עם תרומה התקפית יותר טובה משל סקוורר לאורך זמ, שחקן משלים! ולא הגארד השלישי בטיבו בבסגל, אפילו בנס ציונה הוא לא היה גארד אחד מבין שלוש אלא תמיד היו לפניו ברוטציה את טפירו, נואלס, הניקאט, גודס.

הבעיה היא שפה עודד בנה סגל עם 3 שחקנים בעמדות 1-2 ובגלל זה החסרונות של גיל אמיתי כל כך בולטים, ומעבר לזה זה יוצר חוסר עומק ושבוע הבא רביב כנראה לא ישחק ואז נראה באמת תמונות קשות. אני יעדיף את אמיתי על פני בלאט כל יום כל שעה וכל שנייה, אבל אמיתי הוא שחקן משלים ולא מספיק מוכשר כדי להיות שלישי ברוטצית הגארדים.
הוא סובל מחוסר ביטחון מופגן ולא הוא הבעיה של הפועל ת"א. נ.ב גם אני חושב שבשני משחקים ההאחרונים הוא לא נראה כמו שחקן ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
נכון להיום בלאט, שחקן שאמור להיות סוגר חורים לכמה דקות לכל היותר, יותר טוב מאמיתי.
נכון שהציפיות לא היו גבוהות מאמיתי שהוא בסה"כ מחליף סביר וזול לסקוורר. ועדיין זו אכזבה. חלק מזה באשמתו, חלק מזה באשמת קטש שבאין-שיטה שלנו שחקן כמו אמיתי הולך לאיבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2015, 09:36 
כל ההבדל בינינו לבין חיפה אתמול היה בעמדת המאמן, לחיפה יש מאמן (ואפילו מצויין) ולנו אין. בתחילת השידור אתמול ארז אמר שקטש סבור שכדורסל הוא משחק "פשוט". היה ברור שארז אינו מסכים עם הסברה הזו ודעתו שונה, והוא גם צודק. המשחק שלנו פשוט מידי, שקוף מידי, מבוסס על מקריות ועל הברקות נקודתיות, אין שיטה, אין תרגילים, אין הגנה שיטתית, אין התקפה שיטתית, משחק שכונתי. מוזר שבראיון בסוף המשחק קטש אמר שחיפה קבוצה "מאומנת", ואנחנו??!!
מיותר לציין שאני מסכים לחלוטין עם דבריהם של רוב המגיבים כאן, ולכל מילה של פז ופרוויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: