Fez כתב:
עשב שוטה כתב:
its-sick כתב:
זה לא "בסך הכל מחזור שני", זה יותר "כבר עונה שניה". אי אפשר להתייחס לקטש בלי להתייחס לבזיון של העונה הקודמת.
כל פעם שאתם לא מצליחים להתאפק ואתם מרגישים שעומדים לברוח לכם מושגים כמו ביזיון, תזכירו לעצמכם לכמה קבוצות בליגה יש תקציב שחקנים גבוה מלנו ואז תחשבו שוב אם הניסוח הזה הכרחי.
פרוויס, אז בוא ניתן לו צ'אנס לספק נצחונות במקום לחכות לו בפינה אחרי שני מחזורים, טוב?
את העונה הזאת קטש יסיים בהפועל אם עדיין לא הפנמתם את זה. אם גם העונה הזאת תיגמר בהרגשה לא טובה כנראה שהוא לא ימשיך לעוד אחת,
אבל עד אז אני מציע לכם להיות קצת יותר חיוביים ולנסות לעזור לקבוצה לעשות דברים יפים במקום לקטול ולבקר את כולם בכל הזדמנות.
לא מבין את ההתקרבנות הזאת. מהתקציבים שפורסמו בתחילת העונה אנחנו בחצי העליון של הליגה, אתה כבר כמה ימים מספר פה שאנחנו מאוד מסכנים לעומת כל היריבות שלנו עד כה אבל בפועל יש לנו תקציב יותר גבוה משל נס ציונה ודי קרוב לראשון ואילת (הבדלים של 10-20% לכל היותר שזה הרבה אבל לא ״פי 2״ וכל מיני מציאויות שמנסים לצייר פה). קטש עצמו הוא בטופ 4 של המאמנים היקרים בליגה ויש ציפיה לגיטימית שהוא יצדיק את זה. אם אנחנו מקדישים למאמן חלק גדול מהתקציב על חשבון תקציב השחקנים ואז יש תירוצים כמו ״תקציב השחקנים נמוך יותר אז המאמן לא אשם״, אני מקווה שברור לך אינטואיטיבית שזה מלכוד שלא יוביל אותנו לשום מקום. אם המאמן מקבל יותר על חשבון שחקנים אז הוא צריך להצדיק את זה ולא להגיד ״יש לי תקציב שחקנים נמוך יותר״ (מה גם שתקציב השחקנים שלנו בסדר גמור העונה).
אני מסכים שכרגע קטש פה כנראה עד סוף העונה וצריך לתת לו עוד צ׳אנס, אבל אני לגמרי לא מקבל את הנמכת הציפיות המעושה והמאוסה הזאת. אנחנו צריכים להיות קודם כל כנים עם עצמנו, עם השאיפות שלנו ועם הציפיות שלנו ולא לעודד את כל גניבת הדעת הזאת.
אף פעם לא אמרתי שאנחנו מסכנים, אני רק מנסה לגרום לכם להפסיק להתבכיין ולנגב רגע את הדמעות מהעיניים.
אולי כשהן יהיו יבשות תוכלו לראות דרכן גם את המציאות ולקלוט שהפעם יש לנו הזדמנות לאחלה עונה, ושלפחות כרגע הקיטורים האוטומטיים שלכם לא במקום.
זה מאוד יפה שאתה זורק לי נתונים (לא מדוייקים למיטב ידיעתי) על התקציב של העונה ואז דורש שקטש יתפקד בהתאם ויצדיק את השכר שלו,
השאלה אם אתה זוכר שהעונה עדיין לא הייתה לו אפשרות לעשות את זה (במיוחד אם אירועים כמו ההדחה של ירושלים בכלל לא נספרים פה), ושכדי לדעת אם הוא יצדיק או לא צריך לחכות לסוף העונה.
בשום מקום לא ראית אותי אומר שפחות ממקומות 1-4 השנה יהיה הישג אז לא ברור לי למה אתה חושב שאני מנמיך ציפיות או גונב דעת.
פחות מ-1-4, אם זה לא ילווה בהישגים יוצאי דופן אחרים, אכן יהיה כישלון. אני פשוט מציע שקודם כל נדע שאנחנו לא בדרך למקומות האלה ואחר כך נתחיל לקטר ולקטול את קטש.
לגביי התקציב של העונה - אני לא יודע למה אתה מדבר על 10%-20%, אני מכיר מספרים אחרים לגמרי אבל יכול להיות שאני טועה.
בכל מקרה מדובר בהפרש של כמה מיליוני שקלים בינינו לבין אילת וראשון, וגם זה לפני שאנחנו נכנסים לנושא של תקציב כללי לעומת תקציב שחקנים.
אף אחת מהקבוצות ששיחקנו מולן עד עכשיו לא הוציאה כמונו מיליוני שקלים על אקדמיה ומחלקת נוער. בעיניי זאת הוצאה נכונה וטובה אבל זה דיון אחר ואפשר גם לחשוב שזאת טעות איומה,
רק צריך לשים לב שהציפייה שרמת הזרים תהיה נגזרת ישירה של התקציב הכללי היא פשוט לא מציאותית, בעיקר כי מבחינת תקציב השחקנים אנחנו נופלים מאילת וראשון בהרבה ולדעתי (הלא מבוססת) נופלים גם מנס ציונה.
ושוב, עם כל זה גם אני חושב שפחות ממקומות 1-4 העונה זה לא מספיק טוב. רק בואו נראה שאנחנו לא בדרך לשם לפני שאנחנו מתחילים עם הביקורת האוטומטית.