תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק נגד ראשלצ
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 16:46 
קודם כל בלאט שומר נהדר לדעתי.
דבר שני הבנאדם הוא פוטנציאל אבל הוא לא יצליח לממש אותו ולהשתפר עם יתנו לו לשחק דקה מסכנה כל משחק.
זה נראה לא טוב ההתנהלות איתו. צריכים לתת לו לשחק אנחנו בתחילת העונה וזה הזמן לראות מה הוא יכול לתת ומה לא בדיוק כמו שבודקים עם אמיתי ועם ווילי.
גם במחיר של להפסיד משחק שבמילא זה היה ברור שנגיע לסוף המשחק בלי סיכוי לנצח אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 17:04 
לא מסכים עם אף מילה בהודעה הזאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 17:26 
ממש. במיוחד עם השורה האחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 17:40 
מעדיף לראות את רבינוביץ או צוף בן משה לפני תמיר בלאט בכל יום
שחקן עם פוטנציאל מאוד נמוך לדעתי, נמוך מאוד, איטי מאוד

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 09:19 
red pepper כתב:
כשוויליאמסון יחזור הסגל אמור להיות הרבה יותר מאוזן. מתן אמור לשחק יותר 3, אמיתי יותר 2, רביב ובאטל אמורים יותר לנוח, ובלאט יותר לשחק.
בוא מקווה שזה מה שיהיה

לצערי אני חושש שאתה טועה.
אני אשמח להתבדות, אבל יש לי הרגשה שמתן ימשיך לפתוח ולשחק בעיקר בעמדה 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 10:20 
לא מאמין שויליאמסון לא יפתח בחמישיה.
לגבי זה שמתן ישחק 4 זה כנראה תלוי במול מי נשחק...
אגב, לדעתי הרכב שכולל את מתן , ג'ף וג'ון יכול ליצר הגנה חזקה מאוד והרבה עצירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 12:37 
its-sick כתב:
זה לא "בסך הכל מחזור שני", זה יותר "כבר עונה שניה". אי אפשר להתייחס לקטש בלי להתייחס לבזיון של העונה הקודמת.

כל פעם שאתם לא מצליחים להתאפק ואתם מרגישים שעומדים לברוח לכם מושגים כמו ביזיון, תזכירו לעצמכם לכמה קבוצות בליגה יש תקציב שחקנים גבוה מלנו ואז תחשבו שוב אם הניסוח הזה הכרחי.

פרוויס, אז בוא ניתן לו צ'אנס לספק נצחונות במקום לחכות לו בפינה אחרי שני מחזורים, טוב?
את העונה הזאת קטש יסיים בהפועל אם עדיין לא הפנמתם את זה. אם גם העונה הזאת תיגמר בהרגשה לא טובה כנראה שהוא לא ימשיך לעוד אחת,
אבל עד אז אני מציע לכם להיות קצת יותר חיוביים ולנסות לעזור לקבוצה לעשות דברים יפים במקום לקטול ולבקר את כולם בכל הזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה שויליאמסון עדיין לא 100% זה לא בלתי נתפס דווקא שיפתח מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 13:14 
עשב שוטה כתב:
its-sick כתב:
זה לא "בסך הכל מחזור שני", זה יותר "כבר עונה שניה". אי אפשר להתייחס לקטש בלי להתייחס לבזיון של העונה הקודמת.

כל פעם שאתם לא מצליחים להתאפק ואתם מרגישים שעומדים לברוח לכם מושגים כמו ביזיון, תזכירו לעצמכם לכמה קבוצות בליגה יש תקציב שחקנים גבוה מלנו ואז תחשבו שוב אם הניסוח הזה הכרחי.

פרוויס, אז בוא ניתן לו צ'אנס לספק נצחונות במקום לחכות לו בפינה אחרי שני מחזורים, טוב?
את העונה הזאת קטש יסיים בהפועל אם עדיין לא הפנמתם את זה. אם גם העונה הזאת תיגמר בהרגשה לא טובה כנראה שהוא לא ימשיך לעוד אחת,
אבל עד אז אני מציע לכם להיות קצת יותר חיוביים ולנסות לעזור לקבוצה לעשות דברים יפים במקום לקטול ולבקר את כולם בכל הזדמנות.

לא מבין את ההתקרבנות הזאת. מהתקציבים שפורסמו בתחילת העונה אנחנו בחצי העליון של הליגה, אתה כבר כמה ימים מספר פה שאנחנו מאוד מסכנים לעומת כל היריבות שלנו עד כה אבל בפועל יש לנו תקציב יותר גבוה משל נס ציונה ודי קרוב לראשון ואילת (הבדלים של 10-20% לכל היותר שזה הרבה אבל לא ״פי 2״ וכל מיני מציאויות שמנסים לצייר פה). קטש עצמו הוא בטופ 4 של המאמנים היקרים בליגה ויש ציפיה לגיטימית שהוא יצדיק את זה. אם אנחנו מקדישים למאמן חלק גדול מהתקציב על חשבון תקציב השחקנים ואז יש תירוצים כמו ״תקציב השחקנים נמוך יותר אז המאמן לא אשם״, אני מקווה שברור לך אינטואיטיבית שזה מלכוד שלא יוביל אותנו לשום מקום. אם המאמן מקבל יותר על חשבון שחקנים אז הוא צריך להצדיק את זה ולא להגיד ״יש לי תקציב שחקנים נמוך יותר״ (מה גם שתקציב השחקנים שלנו בסדר גמור העונה).
אני מסכים שכרגע קטש פה כנראה עד סוף העונה וצריך לתת לו עוד צ׳אנס, אבל אני לגמרי לא מקבל את הנמכת הציפיות המעושה והמאוסה הזאת. אנחנו צריכים להיות קודם כל כנים עם עצמנו, עם השאיפות שלנו ועם הציפיות שלנו ולא לעודד את כל גניבת הדעת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
ההבדלים בינינו לאילת וראשלצ הם לדעתי יותר מ20%. ובכל מקרה ברמות האלה 20% זה לא מעט.
וסה"כ בשני המשחקים מול 2 הקבוצות האלו התמודדנו לא רע. זה לא שחטפנו בראש. היו משחקים צמודים שלא הצלחנו לקחת.
אפשר עדיין לא להתייאש לגמרי בקיצור :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 13:28 
Fez כתב:
עשב שוטה כתב:
its-sick כתב:

לא מבין את ההתקרבנות הזאת. מהתקציבים שפורסמו בתחילת העונה אנחנו בחצי העליון של הליגה, אתה כבר כמה ימים מספר פה שאנחנו מאוד מסכנים לעומת כל היריבות שלנו עד כה אבל בפועל יש לנו תקציב יותר גבוה משל נס ציונה ודי קרוב לראשון ואילת (הבדלים של 10-20% לכל היותר שזה הרבה אבל לא ״פי 2״ וכל מיני מציאויות שמנסים לצייר פה). קטש עצמו הוא בטופ 4 של המאמנים היקרים בליגה ויש ציפיה לגיטימית שהוא יצדיק את זה. אם אנחנו מקדישים למאמן חלק גדול מהתקציב על חשבון תקציב השחקנים ואז יש תירוצים כמו ״תקציב השחקנים נמוך יותר אז המאמן לא אשם״, אני מקווה שברור לך אינטואיטיבית שזה מלכוד שלא יוביל אותנו לשום מקום. אם המאמן מקבל יותר על חשבון שחקנים אז הוא צריך להצדיק את זה ולא להגיד ״יש לי תקציב שחקנים נמוך יותר״ (מה גם שתקציב השחקנים שלנו בסדר גמור העונה).
אני מסכים שכרגע קטש פה כנראה עד סוף העונה וצריך לתת לו עוד צ׳אנס, אבל אני לגמרי לא מקבל את הנמכת הציפיות המעושה והמאוסה הזאת. אנחנו צריכים להיות קודם כל כנים עם עצמנו, עם השאיפות שלנו ועם הציפיות שלנו ולא לעודד את כל גניבת הדעת הזאת.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 15:08 
הפועל כתב:
ההבדלים בינינו לאילת וראשלצ הם לדעתי יותר מ20%. ובכל מקרה ברמות האלה 20% זה לא מעט.
וסה"כ בשני המשחקים מול 2 הקבוצות האלו התמודדנו לא רע. זה לא שחטפנו בראש. היו משחקים צמודים שלא הצלחנו לקחת.
אפשר עדיין לא להתייאש לגמרי בקיצור :)

התייחסתי לנתונים שפורסמו בישראל היום (אנחנו 8, ראשון 8.5 ואילת 10 לפי מה שכתוב שם), אני מניח שהם לא לגמרי מדויקים (ראשון בטוח עם תקציב יותר גבוה) אבל כך או כך לא מדובר בהבדלים אסטרונומיים. המשתמש שהגבתי לו טען נניח שלאילת יש "תקציב גבוה פי כמה משלנו" (ציטוט מדויק) וגם ש-"לכל הקבוצות ששיחקנו מולן עד עכשיו יש תקציב יותר גבוה משלנו" (ממש לא נכון לגבי נס ציונה) ואני בטוח שהוא גם מאמין בזה, כי חלקנו מספרים לעצמנו את סיפורי הקורבן והאנדרדוג כבר יותר מדי שנים.
אני לגמרי לא מתייאש אלא להפך, חייבים להתחיל ממקום של כנות עם עצמנו וציפיות ושאיפות ברורות. גם ההנהלה שלנו אומרת את זה ואתה תראה את רמי אומר בראיונות בפה מלא שהפועל תל אביב זה מועדון גדול שהמטרה המוצהרת שלו היא 1-4 (ובצדק). ההתקרבנות וההתמסכנות שלכולם יש תקציב יותר גבוה ואנחנו קטנים וחלשים זה לא הפועל תל אביב וזה גם לא קשור למציאות. יש לך העונה שני ישראלים בכירים מאוד שהם בטופ 5 (לכל הפחות) מחוץ למכבי וי-ם, יש לך תקציב זרים לגיטימי ברמות של שאר הליגה, יש לך מאמן שהוא אולי היקר בליגה מחוץ למכבי וי-ם (לא יודע נתונים מדויקים), כמה אפשר להתמסכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 17:07 
Fez כתב:
עשב שוטה כתב:
its-sick כתב:

אף פעם לא אמרתי שאנחנו מסכנים, אני רק מנסה לגרום לכם להפסיק להתבכיין ולנגב רגע את הדמעות מהעיניים.
אולי כשהן יהיו יבשות תוכלו לראות דרכן גם את המציאות ולקלוט שהפעם יש לנו הזדמנות לאחלה עונה, ושלפחות כרגע הקיטורים האוטומטיים שלכם לא במקום.
זה מאוד יפה שאתה זורק לי נתונים (לא מדוייקים למיטב ידיעתי) על התקציב של העונה ואז דורש שקטש יתפקד בהתאם ויצדיק את השכר שלו,
השאלה אם אתה זוכר שהעונה עדיין לא הייתה לו אפשרות לעשות את זה (במיוחד אם אירועים כמו ההדחה של ירושלים בכלל לא נספרים פה), ושכדי לדעת אם הוא יצדיק או לא צריך לחכות לסוף העונה.
בשום מקום לא ראית אותי אומר שפחות ממקומות 1-4 השנה יהיה הישג אז לא ברור לי למה אתה חושב שאני מנמיך ציפיות או גונב דעת.
פחות מ-1-4, אם זה לא ילווה בהישגים יוצאי דופן אחרים, אכן יהיה כישלון. אני פשוט מציע שקודם כל נדע שאנחנו לא בדרך למקומות האלה ואחר כך נתחיל לקטר ולקטול את קטש.
לגביי התקציב של העונה - אני לא יודע למה אתה מדבר על 10%-20%, אני מכיר מספרים אחרים לגמרי אבל יכול להיות שאני טועה.
בכל מקרה מדובר בהפרש של כמה מיליוני שקלים בינינו לבין אילת וראשון, וגם זה לפני שאנחנו נכנסים לנושא של תקציב כללי לעומת תקציב שחקנים.
אף אחת מהקבוצות ששיחקנו מולן עד עכשיו לא הוציאה כמונו מיליוני שקלים על אקדמיה ומחלקת נוער. בעיניי זאת הוצאה נכונה וטובה אבל זה דיון אחר ואפשר גם לחשוב שזאת טעות איומה,
רק צריך לשים לב שהציפייה שרמת הזרים תהיה נגזרת ישירה של התקציב הכללי היא פשוט לא מציאותית, בעיקר כי מבחינת תקציב השחקנים אנחנו נופלים מאילת וראשון בהרבה ולדעתי (הלא מבוססת) נופלים גם מנס ציונה.
ושוב, עם כל זה גם אני חושב שפחות ממקומות 1-4 העונה זה לא מספיק טוב. רק בואו נראה שאנחנו לא בדרך לשם לפני שאנחנו מתחילים עם הביקורת האוטומטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 18:07 
אז בעיני ההתבכיינות האמיתית היא להציג אותנו כנחותים תמידית מכל פיקציה עירונית בליגה הזאת שמשחקת באולם בית ספר עם 500 אוהדים (וגם עם תקציב נמוך משלנו) כמו נס ציונה. והמציאות היא בטח לא לספר סיפורים איך לאילת וראשון יש תקציב ״פי כמה״ יותר גדול משלנו ולעוות נתונים. שוב, לפי הנתונים שפורסמו התקציב שלנו מקום 5-6 בליגה ולא כזה רחוק ממקומות 3-4, אנחנו לא האנדרדוגים הנצחיים שאתה רוצה להפוך אותנו אליהם. וגם ברמת הסגל כאמור להפועל יש שני ישראלים שחקני נבחרת בטופ של הליגה, מאמן מהיקרים בליגה ותקציב זרים דומה לשאר הקבוצות. פלוס הנהלה, קהל, אולם, מסורת ושם שקבוצות אחרות יכולות לחלום עליהם. יש פה את כל הכלים כדי להצליח ואי אפשר להמשיך לספר סיפורים.
כתבתי שלקטש מגיע עוד צ׳אנס ובטח שאף אחד לא שופט אותו על תוצאות בשני מחזורים, זה סתם straw man. הבעיה שלי היא עם כל ההתמסכנות הזאת והגישה התבוסתנית שמנמיכה ציפיות כל הזמן. ולגבי קטש, כמו שאמרתי - אם הסיבה שתקציב השחקנים נמוך נובעת בין השאר מהשקעה עודפת במאמן, אז הוא צריך לתת ערך מוסף שיביא אותנו למקום יותר גבוה מתקציב השחקנים (אחרת הוא לא שווה את הכסף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 18:43 
כן התקציב שלנו לא נופל משמעותית משאר קבוצות דרג הביניים בליגה. אבל אני לא מבין למה זה הדיון, גם הסגל שלנו לא.
וגם התוצאות שלנו לא.

היה ברור מי הקבוצה הטובה יותר בנצחון על נ"צ ובמשך רוב המשחק היינו גם טובים יותר מראשון בשני מחזורי הליגה.
בגביע וינר נצחנו את ירושליים (ומודה לא ראיתי את המשחק מול אילת, הייתי על מטוס). אז על מה בדיוק הויכוח.
לטעמי זו הקבוצה המוכשרת ביותר של הפועל בגלגול הנוכחי שלה ואני בהחלט מאמין ומצפה שנסיים את העונה במקומות 3-5. בינתיים יש לנו הפסד אחד מרגיז
בסגל חסר (להזכירכם ויליאמס הרשים לפני שנפצע) וכבר מתחילים פה לריב ולהתווכח מי אשם ולמה.
אף אחד לא אשם, הפסדנו, קורה, לומדים וממשיכים הלאה. עוד יהיו המון חגיגות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: