תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
מה שמו של פאביו במציאות, מישהו יודע?

Noam

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
ItaiH6 כתב:
zapta כתב:
its-sick כתב:
https://www.facebook.com/livnenoam/post ... nref=story
Noam Livne כתב:
יהודי אחד נכנס לבנק ומבקש מהפקיד לפתוח חשבון. הפקיד עונה לו "אתה לא יכול". היהודי כועס ומבקש לדבר עם המנהל של הפקיד. גם הוא משיב לו "אתה לא יכול". זועם נכנס היהודי למשרד של מנהל הסניף ומוחה. המנהל מפרק אותו במכות וצועק "אתה לא פותח כאן חשבון!!!"
"אה...", אומר היהודי החבול, "מסבירים לי אני מבין."
את הבדיחה הזו שמעתי כשהייתי בצבא. סיפרו לי אותה על ערבי. זה כמו גמל שמספר בדיחה על דבשת.
כך כותב נעם שיזף:
ב-2012 לא נהרג אף ישראלי בגדה או במזרח ירושלים (לראשונה מזה 40 שנה). כמובן שלא חלה שום פריצת דרך מדינית על רקע השקט הזה, כי עבאס לא הכיר בישראל "כמדינה יהודית". בסוף אותה שנה, בבחירות לכנסת ה-19, שלי יחימוביץ הקפידה לא לומר "פלסטינים" לעולם, והמפלגות שהתעלמו מהכיבוש (יש עתיד, הבית היהודי) היו המנצחות הגדולות בבחירות; בשנה הבאה חל זינוק בבנייה בהתנחלויות של 123 אחוז, ועל ישראל השתלטה גישת "ניהול הסכסוך" ו"ירושלים המאוחדת לנצח". והנה, שבועיים של פיגועי סכינים, ופתאום כל המרכז הפוליטי שוב מדבר על חלוקה והיפרדות. אם הייתי פלסטיני הייתי מבין ש...
מאז שהתחיל הגל העכור הזה לא מצאתי שום דבר להגיד כאן. והסיבה היא דיסוננס בין השיפוט המוסרי לשיפוט הפוליטי שלי. מבחינה מוסרית, אני מתנגד לכל הרג של חפים מפשע. מבחינה פוליטית, וזה כואב לי ועצוב לי להגיד את זה, אני חושב שאין לפלסטינים שום סיכוי להשתחרר מהדיכוי הישראלי בלי הרג אזרחים (לחיילים הרוגים כבר התרגלנו מזמן).
מהלכים באו"ם? "טרור דיפלומטי".
חרמות? "אנטישמיות".
מחאה בלתי אלימה? "מחאה אלימה".
רגיעה? "הכל סבבה, מה בדיוק הבעיה?"
מצד אחד זה מעצבן אותי שלא שמעתי מנהיג פלסטיני אחד שמגנה בפה מלא ובקול ברור וצלול את רצח האזרחים. אבל מצד שני – מה יש לי להציע לו??? שב בשקט וקבל את עול הכיבוש? הרי השקט לא באמת הופר לפני שבועיים. הוא הופר *עבור היהודים* לפני שבועיים. עבור הפלסטינים מעולם לא היה שקט. פלסטינים מתים כל הזמן בגלל הכיבוש. אז באמת, מה נשאר לפלסטיני עם מעט כבוד עצמי שעוד לא ויתר על הסיכוי לחיות חופשי בארצו לעשות? מה הוא יכול לעשות? איזו בררה השארנו לו?
למגינת ליבם של היהודים, כל פלסטיני שמגנה את הרציחות, מגנה באותה הנשימה גם את המדיניות הישראלית. הקוזאק לא יקבל הכרה ב"גזילתו".
אין לי תשובה. אני רוצה שהרציחות ייפסקו. אבל אני גם רוצה שהכיבוש ייפסק; ולצערי הגדול אני לא רואה איך שני הדברים האלה קורים יחדיו. זו הטרגדיה.
בפעם הבאה שתראו אותי ואת חבריי קוראים לסירוב או לחרם על ישראל ותכעסו, תחשבו שוב. קוראים לזה מחאה לא אלימה. מה שאתם רואים עכשיו זו האלטרנטיבה.

:ROSE:

אני אוהב כשעושים מהם שה תמים , זה בדיוק המציאות
למה רק אנחנו אשמים? אתה באמת מאמין בזה?
אם הם רוצים שלום אז שיבואו לשולחן הדיונים, ללא תנאים מקדימים וכדומה
ישראל אולי לא הפרטנר הכי טוב אבל אם זה שלום אמיתי ויציב, מצב שבו לא נשקפת סכנה לעד היהודי בארץ ישראל בעד שטחים ואפילו מזרח ירושלים אני בטוח שרוב העם יצביע בעד
מה אתה חושב שיהיה בצד הפלסטיני? הם יסכימו?
יותר חשוב, מי ששולט שם יסכים? זה היעד שלו?
מי שחושב שהפיגועים האחרונים זה בגלל הכיבוש והדיכוי אז אולי צריך רענון קל
הפיגועים הם מעשי שינאה כלפי היהודים , תוצאה של שטיפת מוח וקיצוניות

אם זה נכון אז למה רק עכשיו התחילו פיגועים בשטח מדינת ישראל?

הר הבית

אבל ההסתה היא לא נקודתית. הרי לפי הטענות (המוצדקות בבסיסן) ההסתה היא מתמשכת ורציפה כבר לפחות 21-22 שנה, למה אם ככה פרקי השקט ליהודים בשטחי מדינת ישראל גדולים בהרבה מפרקי הטרור למיניו השונים לאורך כל הזמן הזה אם הגורם היחיד לפרקי הטרור הוא הסתה ושנאת יהודים?
הר הבית יכול להיות טריגר נקודתי שהתחיל דברים (כמו אינתיפאדת אל אקסא שחוץ מהאירוע של העלייה של שרון להר הבית שהיה טריגר לא היה לה שום קשר לאל אקסא וגדולי המפגעים בה היו מהתנזים החילוני, ויש שיאמרו אפילו שמאלני, של ברגותי), לא סיבה לזה שהם נמשכים כבר תכף חודש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אגב,יש לי שאלה
איזה עם אתה מכיר שמהלל את "שהידיו" ושאחד מבניו מחוסל תוך ניסיון רצח מחלקים סוכריות על מותו?
איזה עם אתה מכיר שמבטיח 72 בתולות לרוצחיו?
איזה עם אתה מכיר שמהלל את המוות ?
איזה עם אתה מכיר ששולח ילד בן 13 לרצוח,ואחרי חיסולו המנהיגים שלו מכריזים עליו כעל חלל שהוצא להורג בידי האויב ?

לא חסרות דוגמאות כשרובן ככולן יהיו שייכים לדת האיסלאם.
ראה את מפת הסכסוכים הכלל עולמית, ברובם מעורבים מוסלמים שרוצחים... מוסלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
אדום אופטימי כתב:
joshsoos כתב:
לא, מה פתאום הוא אשם, זה לא שבערוץ הרשמי של הרשות ובערוצים האחרים מתנהלת הסתה פרועה שנים ארוכות. זה ביבי שאחראי לזה שילדים בני 13 הולכים לדקור, ולא ערוץ 'הופ מחבלים' שמלמד ילדים בני 5 שצריך להרוג יהודים.
ביבי אשם במספיק דברים אחרים, דקירות של ילדים בני 13 היו קורות גם במשמרת של הבוז'י הליצן שלך.

ככל שזכור לי אתה יהודי ורגליך מטונפות. ראוי שתיזכור זאת עד סוף ימי חייך.

צודק. זה מה שהצית את גל האלימות:

ציטוט:
יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן תקף אמש (16.9.15) בחריפות את ישראל על רקע העימותים האלימים שאירעו בשבוע האחרון בהר הבית. בפגישה שקיים בלשכתו ברמאללה עם נציגים ממזרח ירושלים, הכריז אבו מאזן כי "לא ייתן לישראל להמשיך בצעדיה", שנועדו לדבריו לחלק את הר הבית. יו"ר הרשות אמר לנוכחים: " מסגד אל-אקצא הוא שלנו. אין להם זכות ללכלך אותו ברגליהם המטונפות, לא נאפשר להם לעשות זאת ". דבריו פורסמו בסוכנות הידיעות הפלסטינית הרשמית, "וופא".

מטונפות = לא רחוצות, לא?
למיטב זכרוני מי שנכנס להתפלל באל-אקצא שוטף קודם פנים, ידיים ורגליים.

מילא ד"ר אבי, הדוקטורט שלו עסק במשהו אחר, אבל שג'ושסוס, שמעיד פה כל שלושה-ארבעה ימים על היכרותו העמוקה עם עולמם החברתי והתרבותי של ערביי ישראל, לא יידע דבר כזה בסיסי על האיסלם?

תגיד לי, אתה רציני? זה מה שלקחת מהציטוט שהבאתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
ItaiH6 כתב:
פאביו, אין שום סיבה שתתאמץ כל כך לעשות את עצמך מטומטם.

הקללות הנלוזות שלך לא מזיזות לי תביצה
מבין ?
לרדת לרמה שלך קל מאד

נותן דןגמא של דב ליאור
איזה אהבל
מזל שלא נתת דןגמא של כהנא

זכויות אדם פלורליזם ודמוקרטיה אתה ודומיך משחקים אותה

לך תלמד טמבל

באמת מזל שלא מקדשים בישראל את כהנא
תמונה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
עזוב, כהנא,
זה כסף קטן,
כמה מקומות יש לך על שמו של דוד המלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
כהנא מתועב,אני מגנה את פועלו וכל מה שעשה
כל דעותיו מנוגדות לשלי

אגב, כמה ערבים כהנא רצח ?

עצוב מאוד שקראו רחוב על שמו אם השלט אותנטי
מאיזה יישוב זה?אור עקיבא?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
1.כל דעותיו מנוגדות לשלי
2. מאיזה יישוב זה?אור עקיבא?

1. עובדתית. לא נכון.
2. כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 19:12 
ציטוט:
אבל ההסתה היא לא נקודתית. הרי לפי הטענות (המוצדקות בבסיסן) ההסתה היא מתמשכת ורציפה כבר לפחות 21-22 שנה, למה אם ככה פרקי השקט ליהודים בשטחי מדינת ישראל גדולים בהרבה מפרקי הטרור למיניו השונים לאורך כל הזמן הזה אם הגורם היחיד לפרקי הטרור הוא הסתה ושנאת יהודים?
הר הבית יכול להיות טריגר נקודתי שהתחיל דברים (כמו אינתיפאדת אל אקסא שחוץ מהאירוע של העלייה של שרון להר הבית שהיה טריגר לא היה לה שום קשר לאל אקסא וגדולי המפגעים בה היו מהתנזים החילוני, ויש שיאמרו אפילו שמאלני, של ברגותי), לא סיבה לזה שהם נמשכים כבר תכף חודש

כמובן שהעניין מורכב אבל עניין גלי הטרור בעיקר נובע מהצורך של שני הצדדים להפסקה
אחרי כל גל אין פיתרון והסכסוך רק הולך ומעמיק אבל הצדדים צריכים את ההפסקה , הפלסטינים צריכים להתאושש מפעולות הנגד של ישראל (סגר, ביטול אשרות עבודה, הפסקת הזרמת משאבים)
וכמובן שאנחנו גם רוצים את השיגרה שלנו
כמובן שלנו יש יותר אוויר למלחמות האלו וכל פעם שהן נפסקות זה מגיע בעיקר כשהפלסטינים מוכנים להפסיק
אם לפלסטינים היה את המשאבים להמשיך הם היו ממשיכים
כמו מצור של ימי הביניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
איזה פייל זה להזכיר "מצור".
ועוד לשייך אותו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
ציטוט:
הר הבית יכול להיות טריגר נקודתי שהתחיל דברים (כמו אינתיפאדת אל אקסא שחוץ מהאירוע של העלייה של שרון להר הבית שהיה טריגר לא היה לה שום קשר לאל אקסא וגדולי המפגעים בה היו מהתנזים החילוני, ויש שיאמרו אפילו שמאלני, של ברגותי), לא סיבה לזה שהם נמשכים כבר תכף חודש

אחרי כל גל אין פיתרון והסכסוך רק הולך ומעמיק אבל הצדדים צריכים את ההפסקה , הפלסטינים צריכים להתאושש מפעולות הנגד של ישראל (סגר, ביטול אשרות עבודה, הפסקת הזרמת משאבים)
כמובן שלנו יש יותר אוויר למלחמות האלו וכל פעם שהן נפסקות זה מגיע בעיקר כשהפלסטינים מוכנים להפסיק
כמו מצור של ימי הביניים

יכול להיות שזה באמת ככה אבל נראה לי הרבה יותר הגיוני שלהנהגות בשני הצדדים (וגם לעם בצד אחד) נוח לשמור על סטטוס קוו כי ככה שני הצדדים לא צריכים לוותר על שום דבר ולא צריכים להתפשר על שום דבר.
מדי פעם העם הכבוש לוחץ מספיק בשביל שההנהגה שלו תצטרך לתת לו לשחרר קיטור.
מדי פעם העם הכובש צריך ללכת לבחירות וצריך להסיח את דעתו מזה שהכלכלה שלו מאוד מוצלחת אבל רק 100 אנשים מתוך 8 מיליון נהנים מזה אל החיים עצמם.
אז פה ההנהגה הכבושה אומרת אל אקסא ומשתמשת בזה בתור תירוץ לתת לשטח להתפרק.
אז פה ההנהגה הכובשת אומרת על פיגוע ככל הפיגועים "חטפו לנו 3 נערים" ומכניסים עם שלם למערבולת דורשת נקם ופעולת הנקם מובילה לעוד מבצע גדול בעזה (או אם נגמר המזל גם בגדה).
אחרי כמה הרוגים מפה וכמה הרוגים משם חוזרים לנוח עד הסבב הבא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
MANDALA כתב:
רגע רגע

עזבו את מידת הייצוג של הרב ליאור את אזרחי המדינה, אתם מקבלים את זה שהוא אכן דומה לראשי החמאס ?
איפה הוא הטיף לרצח תינוקות ערבים ?

(אגב, טקנו, למיטב ידיעתי- הרב גינזבורג לא רב יישוב ועל כן גם לא מקבל כסף מהמדינה)

לכל הפחות הוא עובד בישיבה שממומנת על ידי מדינת ישראל (ופועלת במבנה שצבא ישראל שומר עליו).

לגבי רצח תנוקות - הכוונה כמובן לספר "תורת המלך".
תרגיש חופשי להוסיף את מחבריו לרשימת הרבנים שמועסקים על ידי המדינה ו\או ממומנים על ידה חרף העובדה שהם עוסקים בהסתה פרועה.

כרגיל התחמקת

מה התחמקות פה? עניתי על השאלות שלו אחת אחת.
קודם הסברתי איך גינצבורג כן מקבל כסף מהמדינה אף שהוא לא רב של יישוב, ואז הסברתי שהביטוי "רצח תנוקות" התייחס לנושא של "תורת המלך" (דבר שלא היה ברור בהודעה המקורית שלי).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
אדום אופטימי כתב:
joshsoos כתב:
לא, מה פתאום הוא אשם, זה לא שבערוץ הרשמי של הרשות ובערוצים האחרים מתנהלת הסתה פרועה שנים ארוכות. זה ביבי שאחראי לזה שילדים בני 13 הולכים לדקור, ולא ערוץ 'הופ מחבלים' שמלמד ילדים בני 5 שצריך להרוג יהודים.
ביבי אשם במספיק דברים אחרים, דקירות של ילדים בני 13 היו קורות גם במשמרת של הבוז'י הליצן שלך.

ככל שזכור לי אתה יהודי ורגליך מטונפות. ראוי שתיזכור זאת עד סוף ימי חייך.

צודק. זה מה שהצית את גל האלימות:

ציטוט:
יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן תקף אמש (16.9.15) בחריפות את ישראל על רקע העימותים האלימים שאירעו בשבוע האחרון בהר הבית. בפגישה שקיים בלשכתו ברמאללה עם נציגים ממזרח ירושלים, הכריז אבו מאזן כי "לא ייתן לישראל להמשיך בצעדיה", שנועדו לדבריו לחלק את הר הבית. יו"ר הרשות אמר לנוכחים: " מסגד אל-אקצא הוא שלנו. אין להם זכות ללכלך אותו ברגליהם המטונפות, לא נאפשר להם לעשות זאת ". דבריו פורסמו בסוכנות הידיעות הפלסטינית הרשמית, "וופא".

מטונפות = לא רחוצות, לא?
למיטב זכרוני מי שנכנס להתפלל באל-אקצא שוטף קודם פנים, ידיים ורגליים.

מילא ד"ר אבי, הדוקטורט שלו עסק במשהו אחר, אבל שג'ושסוס, שמעיד פה כל שלושה-ארבעה ימים על היכרותו העמוקה עם עולמם החברתי והתרבותי של ערביי ישראל, לא יידע דבר כזה בסיסי על האיסלם?

תגיד לי, אתה רציני? זה מה שלקחת מהציטוט שהבאתי?

איך עשית את זה? ערכתי את ההודעה הזאת לפני שעות.
כמו שכתבתי קודם פה באשכול טעיתי בציטוט, וכמו שכתבתי קודם פה באשכול, גם ייחסתי לג'ושסוס אמירה של מישהו אחר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 22:10 
ItaiH6 כתב:
zapta כתב:
ציטוט:

כמו מצור של ימי הביניים

יכול להיות שזה באמת ככה אבל נראה לי הרבה יותר הגיוני שלהנהגות בשני הצדדים (וגם לעם בצד אחד) נוח לשמור על סטטוס קוו כי ככה שני הצדדים לא צריכים לוותר על שום דבר ולא צריכים להתפשר על שום דבר.
מדי פעם העם הכובש צריך ללכת לבחירות וצריך להסיח את דעתו מזה שהכלכלה שלו מאוד מוצלחת אבל רק 100 אנשים מתוך 8 מיליון נהנים מזה אל החיים עצמם.
אז פה ההנהגה הכובשת אומרת על פיגוע ככל הפיגועים "חטפו לנו 3 נערים" ומכניסים עם שלם למערבולת דורשת נקם ופעולת הנקם מובילה לעוד מבצע גדול בעזה (או אם נגמר המזל גם בגדה).

זה גם נכון, אין פה פרמטר אחד
אבל הסיכסוך היום עמוק מידי השנאה גדולה מידי וזה ממזמן כבר לא עוסק בטריטוריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
ItaiH6 כתב:
zapta כתב:
ציטוט:

כמו מצור של ימי הביניים

זה גם נכון, אין פה פרמטר אחד
אבל הסיכסוך היום עמוק מידי השנאה גדולה מידי וזה ממזמן כבר לא עוסק בטריטוריות

כל הבעיה היא בזה שאנשים פה ניסו בכח להפוך סכסוך טריטוריאלי לסכסוך דתי ועושה רושם שלפחות באופן חלקי הם הצליחו (זה עדיין סכסוך שיכול להיפתר ברובו, אם לא להיפטר בכללותו, ברגע שיהיו שני עמים חופשיים בארצותיהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 23:18 
פאביו כתב:
עזרא כתב:
מה שמו של פאביו במציאות, מישהו יודע?

Noam

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 00:59 
https://www.facebook.com/FLASHALOM/vide ... 697567467/

!כבוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
גאווה ישראלית :/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
כהנא מתועב,אני מגנה את פועלו וכל מה שעשה
כל דעותיו מנוגדות לשלי

אגב, כמה ערבים כהנא רצח ?

עצוב מאוד שקראו רחוב על שמו אם השלט אותנטי
מאיזה יישוב זה?אור עקיבא?

גם ביני כהנא מתועב ואני מגנה את כל פעילותו החברתית/פוליטית/תרבותית.
לא כל דעותיו מנוגדות לשלך וגם לא לשלי.

היו לכהנא כמה דעות שגם אתה מחזיק בהם.
למשל שמדינת ישראל (ולא משנה גבולותיה) היא מדינתו של העם היהודי.

בנושאים קיומיים לציונות אתה יותר קרוב בדעותך לכהנא מאשר מאשר לכל חברי הסיעה הערבית בכנסת שיא הסיעה הנערצת על ידי רבים מאוד בפורום.
אבל בשונה מהצבועים שאתה דן איתם על נושאים כאלה ואחרים אין לך בעייה לקרוא לו מתואב ובצדק.

חוץ מיזה ששיש לך עוד תכונה משותפת עם כהנא, אתה גזען ורגליך מטונפות כפי שטוען חסיד אומות העולם ומכחיש השואה שגם לו יש מקום של כבוד לא רק אצל מתנגדיך בפורום אפילו אצל חברך בפורום שבעת מצוקה כמו עכשיו טיפה התמרכז אבל לא תהיה לו בעייה להכניס לקואלציה חלק מחברי הסיעה הערבית אם רק היה יכול להקים קואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 07:46 
NARKOTIKA כתב:

זה סרטון בן 10 שנים כבר נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
NARKOTIKA כתב:

עזוב אחי
איזה טרנד זה בפורום שדים להיות אנרכיסט תומך התנועה האיסלמאית ולהציג את חיילי צהל כנאצים,קלגסים ורוצחי ערבים/גזענים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 08:41 
אבו מאזן אמר שישראל "מבצעת רצח בילדים" אחרי שהרגו את הילד התמים בן ה13 שרק יצא לקנות משחק עם עוד חבר בן 15 ותוך כדי רצו עם סכינים אחרי ילד.
אם לא היו מצלמות אנשים עוד היו מאשימים את אנשי הביטחון והשקרן העלוב היה נתפס כדובר אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 08:50 
אדום כתב:
אבו מאזן אמר שישראל "מבצעת רצח בילדים" אחרי שהרגו את הילד התמים בן ה13 שרק יצא לקנות משחק עם עוד חבר בן 15 ותוך כדי רצו עם סכינים אחרי ילד.
אם לא היו מצלמות אנשים עוד היו מאשימים את אנשי הביטחון והשקרן העלוב היה נתפס כדובר אמת.

אבו מאזן פשוט מנסה בכל הכוח להדליק את כל האיזור
זה פשוט לא יאומן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר ענייני אקטואליה פה
הרצאה של אהוד יערי מלפני חודש.

עזבו את דעתכם המוקדמת עליו. אומר כמה דברים מעניינים.
הפלסטינים החל מ27:20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
http://www.themarker.com/dynamo/1.2752486
גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 09:31 
פאביו כתב:
zink כתב:
NARKOTIKA כתב:

עזוב אחי
איזה טרנד זה בפורום שדים להיות אנרכיסט תומך התנועה האיסלמאית ולהציג את חיילי צהל כנאצים,קלגסים ורוצחי ערבים/גזענים.

מה הקשר בין ההערה שלי למה שאתה כתבת רק אללה יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
מחפשים מחבל בגבעתיים
אולי עוד מעט תיפטרו ממני , ויהיה לכם שקט

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
מחפשים מחבל בגבעתיים

זה אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2015, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
פאביו כתב:
מחפשים מחבל בגבעתיים

זה אני.

איפה תדקור אותי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: