תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 10:16 
19 כתב:
deep red כתב:
פאביו כתב:
dr.avi כתב:
KingAlpaca כתב:
פאביו חושב שהוא שמאלן
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

אאל"ט המחנ"צ שייכים לצד השמאלי של המפה.

אתה ואני טועים שמגיבים לטרול מטונף

אמיר טקנו עוד שונאי ישראל נורמליים
זה טרול מטונף

אתה מבין שחלק מלחיות הדמוקרטיה זה לקבל שדעות שונות משלך הן לגיטימיות? שלא כל מי שחושב שונה ממך הוא שונא ישראל?
זה אפילו לא להיות שמאל, גם ימין בדמוקרטיה אמור לקבל את חוקי המשחק האלה.
כל פוסט שלך יוצא יותר חשוך מהשני.
תשתה מים קרים, קח רגיעון. די.

זה מה יש בישראל. צריך לברוח מהמקום הזה, מקווה שיהיה לי את האומץ.

אמור לי, למה צריך אומץ בשביל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 10:25 
כי יש לי פה משפחה, וחברים, וכנ"ל לבת הזוג שלי. ועבודה שאני מאד אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 10:28 
אני חושב שההתלהמות והגידופים מגיעים בעיקר מהדרך שבה מתנהל הדיון ולא בגלל התוכן שלו
אנשים פה אוהבים להתנשא אחד על השני ולעשות צחוק מאנשים אחרים
זה קצת מוזר,
מוזר להיעלב או להיפגע ממישהו שאתה לא מכיר
מוזר להעליב או לפגוע מישהו שאתה לא מכיר
בריאות לכולם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

יש פתרון,אתה מעדיף להתעלם ממנו

הבנתי
אז בגלל התקרית ההיא,לא בגלל הכיבוש
מזל
חששתי שאתה חי תחת כיבוש עם כל האנרכיסטיים פה בפורום באיזה מדינה סודית.

אגב,יש לי שאלה
אני מבחין באינטילגנציה הרבה שנשפכת ממך במיוחד בהיסטוריה,ואני מעריך את זה
איזה עם אתה מכיר שמהלל את "שהידיו" ושאחד מבניו מחוסל תוך ניסיון רצח מחלקים סוכריות על מותו?
איזה עם אתה מכיר שמבטיח 72 בתולות לרוצחיו?
איזה עם אתה מכיר שמהלל את המוות ?
איזה עם אתה מכיר ששולח ילד בן 13 לרצוח,ואחרי חיסולו המנהיגים שלו מכריזים עליו כעל חלל שהוצא להורג בידי האויב ?
אשמח להשכיל.
תודה
פאביו כתב:
המשתמש אמיר לילה טוב
עדיין מחכה לתשובה.

• במהלך המרד ההודי הגדול, תחת הנהגתה של רני לאקשמיבאי המורדים הוציאו אזרחים, נשים וטף במיראט והרגו אותם אחד אחד לעיניי הקהל, והיא עדיין נחשבת זינה הנסיכה הלוחמת שלהם.
  • פנצ'ו וייה, אחד מהגיבורים הלאומיים הכי בולטים של מקסיקו היה עוצר רכבות, מוריד מהם את האזרחים האמריקאים מעמיד אותם בשורה ויורה בהם.
  • בקניה יש פסלים למנהיגי המאו מאו שבין היתר רצחו ועינו נשים וילדים חפים מפשע.
  • באלג'יריה עד היום מנהיגי המלחמה מול צרפת נחשבים גיבורים לאומיים, כולל אלו שהיו מעורבים בטביחה של אזרחים צרפתיים.

וזה באמת על קצה המזלג, תאמין לי, לא חסרות דוגמאות, מלחמות, במיוחד מלחמות לא סימטריות הן עניין מלוכלך מאד, ויש הרבה אנשים מהרבה עמים (שאני מנחש שלא היית מגדיר אותם כצמאי דם באופן קולקטיבי) שמעריצים גיבורים שעשו מעשים די נוראיים.
אפילו בישראל לא חסרים לך אנשים שמעריצים רוצחים.

ועכשיו יש מצב שאולי תפנק אותי בלספר מה הפתרון שלך?
אם אפשר במילים ברורות ולא ברמזים וחידות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
תגיד,רני לאקשמיבאי הזו הבטיחה לכל אחד שימות שיש לו 72 בתולות למעלה?
תגיד למאו מאו הייתה תעשיית מוות והשתמש בילדים שלו כמגן אנושי והתגאה על כך?
לא חיפשתי מלחמות אכזריות בין עמים
מחפש עם שמהלל את המוות ומעדיף את המוות על פני החיים,ושוב תודה מראש

הנה אחד ממנהיגי הפלשתינים חבר פרלמנט מטעם חמאס, פתחי חמאד, ב-2008:
ציטוט:
"המוות אצל העם הפלסטיני הפך לתעשייה, שמצטיינות בה הנשים, ומצטיין בה כל מי שעל פני האדמה הזאת. מצטיינים בה הזקנים, מצטיינים בה לוחמי הג'יהאד, ומצטיינים בה הילדים. לפיכך הם [הפלסטינים] יצרו מגן אנושי מהנשים, מהילדים, מהזקנים ומלוחמי הג'יהאד כנגד מכונת ההפצצה הציונית, כאילו שהם אומרים לאויב הציוני: 'אנו שואפים למוות כפי שאתם שואפים לחיים.'"

לגבי הפתרון - לא תמיד יש פתרון אך ניסיתי
סיפרתי עד כמה שיכולתי
אם יש משהו לא ברור אשמח להסביר שוב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 14 אוקטובר 2015, 10:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את הדבר הזה - עם שמעדיף את המוות..
אם הם מעדיפים את המוות למה הם לא מתאבדים בבתים שלהם?

הם מוכנים למות בשביל מטרה מסוימת.
ישראל מנסה להציג את זה (עם עזרה מגורמים פנאטים בצד הפלסטיני) שהמטרה היא אחד - להרוג יהודים.
עובדתית, זה לא נכון, כי ערבים מסתובבים בינינו כל הזמן ורק מיעוט שבמיעוט הורג יהודים
עובדתית, זה מתעלם גם מהקונטקסט ההסטורי של מה שקרה בארץ הזו מתחילת הציונות.

להניח שהעם הזה יעדיף להמשיך להלחם גם לאחר שתהיה לו מדינה עצמאית, זו קפיצה מחשבתית די גדולה.

אגב, הימנים כל הזמן טוענים שאין פלסטינים, והם למעשה מצרים ירדנים וסורים שהיגרו לפה ממש לא מזמן.
או קיי, אז המזרים הירדנים והסורים חיים די בסבבה עם ישראל לידה. אז למה בכל זאת הפלסטינים פתחו כזו שנאה יוקדת לישראל?
באמת שאלה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 10:47 
19 כתב:
כי יש לי פה משפחה, וחברים, וכנ"ל לבת הזוג שלי. ועבודה שאני מאד אוהב.

אז זה לא עניין של אומץ בעצם. זה עניין של שיקול, מה יותר חשוב לך בחיים.
חוויתי (ולצערי אני ממשיך לחוות בעוצמה גם עכשיו) את הקונפליקט הזה, משני צדדיו של העולם. יש יתרונות וחסרונות לכל צד שתבחר, קשה מאד לשים דברים על המאזניים, כי זו לא השוואה של תפוחים לתפוחים. גם אחרי שהייתי בשני הצדדים זה מאד קשה. אולי אתה צריך לנסות. לחזור לכאן תמיד אפשר, אבל אולי תגלה כשתהיה בחו"ל שעבורך זה לא כזה קונפליקט. יש כאן בפורום גם כמה אנשים כאלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

ציטוט:
"המוות אצל העם הפלסטיני הפך לתעשייה, שמצטיינות בה הנשים, ומצטיין בה כל מי שעל פני האדמה הזאת. מצטיינים בה הזקנים, מצטיינים בה לוחמי הג'יהאד, ומצטיינים בה הילדים. לפיכך הם [הפלסטינים] יצרו מגן אנושי מהנשים, מהילדים, מהזקנים ומלוחמי הג'יהאד כנגד מכונת ההפצצה הציונית, כאילו שהם אומרים לאויב הציוני: 'אנו שואפים למוות כפי שאתם שואפים לחיים.'"

סיפרתי עד כמה שיכולתי

לא חסרים מרטירים דתיים שהאמינו שהם עולים לגן עדן על זה שהם נהרגו ורצחו אנשים, אתה רוצה עוד רשימה? אני באמת שואל כי נראה לי שאתה לא ממש ממש מתעניין בזה.
לגבי העם הפלשתינאי, אתה יכול לדבר בסיסמאות על תעשיית המוות, אבל עובדתית, אם אתה משווה את המאבק הפשלתינאי למאבקים לאומיים אחרים לעצמאות (אתה יכול להתחיל מהדוגמאות שהבאתי) אז אתה רואה שבעובדות ומספרים הוא לא קרוב ללהיות המאבק הכי אלים, הכי אכזרי או הכי קטלני בהיסטוריה, אפילו לא באותו אזור חיוג.
האמונה שלך שיש משהו בעם הפלשתינאי (זה גנטי?) שעושה אותו יותר רצחני מכל עם אחר בהיסטוריה האנושית לא עומדת במבחן העובדתי. נהפוך הוא, פחות או יותר כל עם שהוחזק במצב דומה לפלשתינאים הגיב בסופו של דבר באלימות, אלימות שהיא בהמון מקרים הרבה יותר רצינית ממה שהולך בגדה ובעזה.

ואולי החמצתי את ההודעה שלך, אשכול גדול וכל זה, אבל לא ראיתי איפה אתה מציע פתרון, יש מצב שתפנק בלינק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
פאביו כתב:

ציטוט:

סיפרתי עד כמה שיכולתי

לא חסרים מרטירים דתיים שהאמינו שהם עולים לגן עדן על זה שהם נהרגו ורצחו אנשים, אתה רוצה עוד רשימה? אני באמת שואל כי נראה לי שאתה לא ממש ממש מתעניין בזה.
לגבי העם הפלשתינאי, אתה יכול לדבר בסיסמאות על תעשיית המוות, אבל עובדתית, אם אתה משווה את המאבק הפשלתינאי למאבקים לאומיים אחרים לעצמאות (אתה יכול להתחיל מהדוגמאות שהבאתי) אז אתה רואה שבעובדות ומספרים הוא לא קרוב ללהיות המאבק הכי אלים, הכי אכזרי או הכי קטלני בהיסטוריה, אפילו לא באותו אזור חיוג.
האמונה שלך שיש משהו בעם הפלשתינאי (זה גנטי?) שעושה אותו יותר רצחני מכל עם אחר בהיסטוריה האנושית לא עומדת במבחן העובדתי. נהפוך הוא, פחות או יותר כל עם שהוחזק במצב דומה לפלשתינאים הגיב בסופו של דבר באלימות, אלימות שהיא בהמון מקרים הרבה יותר רצינית ממה שהולך בגדה ובעזה.

ואולי החמצתי את ההודעה שלך, אשכול גדול וכל זה, אבל לא ראיתי איפה אתה מציע פתרון, יש מצב שתפנק בלינק?

רוצה את הרשימה,בהחלט
אל תתחמק
אולי עם ישראל ילמד מאותם אלו שתביא דוגמאות

ויש מצב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
kobster כתב:
dr.avi כתב:
kobster כתב:
אלפקה, אין לך איך לנצח את הדמוגרפיה. לי יש שני ילדים ולאחי שחזר בתשובה יש אוטוטו חמישה וזה בערך היחס בין כל משפחה חילונית למשפחה דתית כך הסיכוי של היהודים החילוניים להדביק את הפער הוא שואף לאפס עד לא קיים.
אתה כן יכול לקחת את המספרים ולשחק איתם כדי שהמצב יהיה פחות נורא.
קודם כל היפרדות מהפלסטינים ומתן אפשרות למי מערביי ישראל שירצה לעבור לשם, את כל היהודים שמעבר לקו הירוק אתה מכניס אליך למדינה ומפזר אותם בצורה נכונה ולא כמו שעשו למשל בהתנתקות. לא כל מי שגר שם הוא דתי (יש לדוגמא הבדל בין מי שגר בפצאל לאיתמר) וגם אצל הדתיים יש חלוקה בין חרדים לדתיים-לאומיים וכדומה. שלוש מדינות לשני עמים לא יהיו פה לצערי אז הדבר הכי קרוב לזה הוא הקמת מדינה לפסלטינים שתבטיח רוב יהודי מדינת ישראל לדורות הבאים וחלוקה דמוגרפית יותר סבירה בתוך מדינת ישראל. המצב הנוכחי לא יכול להימשך ובקצב הזה אנחנו לא רחוקים מהשמדה עצמית.

קובסטר,
1. אחרי ביצוע התכנית שלך, מה יהיה עם עזה? הציפיה שלך שבעקבות הסכם כזה החמאס ושאר הארגונים יניחו את נשקם?
2. מה עם פתיחת מעברי הגבול וכן מתן חופש ימי ואווירי?
3. מה בנוגע לחיבור בין עזה לגדה? יש לך פיתרון לזה?

1. נראה לי שהדבר הכי טוב זה לא להתעסק בפוליטיקה הערבית הפנימית, ברור שיש לנו אינטרס שחמאס לא ישלוט שם אבל זה דבר שהם צריכים לפתור בעצמם.
אין לי ציפיה שמישהו יניח את הנשק ביום בהיר אחד כי זה לא מתג שמכבים ומדליקים ויש כאן 67 שנים של שנאה הדדית, זה לא יגמר ביום אחד או שנה אחת או אפילו בחמש, אבל זו כן התחלה של תהליך שבסופו נוכל לחיות אחד לצד השני בצורה סבירה במקום לחיות מאירוע לאירוע. לא קורא לזה שלום ולא קורא לזה הסכם אלא הסדר ביטחוני-מדיני שיבטיח קודם כל שבמדינת ישראל יהיה רוב יהודי כי אנחנו בדרך הבטוחה לאבד גם את זה.
2. לגבי מעברי הגבול והנמלים, גם זה לא חייב להיות בזבנג אחד אלא תהליך שמלווה בכוח בינ"ל מוסכם, כל עוד חמאס ברצועה ברור שאין מה לפתוח את המעבר לשם אבל בתוך הגדה שינועו לאן שבא להם, זו המשמעות של מדינה משלהם. במעברים מפלסטין לישראל יהיו כוחות משני הצדדים כמו שיש בגשר אלנבי ובטאבה, אם זה עובד מול ירדן ומצרים אין סיבה שזה לא יעבוד מול הפלסטינאים. תקבע ארבעה-חמישה מעברים מצפון לדרום (גלבוע,אייל,תפוח, קלנדיה ותרקומיא) וסגרת עניין.
3. פתרונות למעבר בין הגדה לרצועה יש למכביר, אני עוד הייתי מאלה שאיבטחו את המעבר הבטוח מארז לתרקומיא ואפשר להקים מעבר עילי או תת קרקעי על התוואי הזה. גם זה משהו שיהיה תלוי במי ישלוט בעזה אבל הפתרון הטכני קיים.

:ROSE:

הנה הפתרון MORE OR LESS אם היה רק מישהו בצד השני...

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
מאחר וציטטת אני טיפל'ה ארחיב :
1. מדינה פלסטינית מפורזת בגבולות כביש 60 ל 90 (העלתי בזמנו מפה אפילו), כל הערים הפלסטיניות ישארו בשטח מדינה זו מלבד קלקיליה וטול כרם, אין סיבה שלא יזכו למעמד דומה לטייבה ובאקה.
2. מתן אפשרות למעבר אזרחים בין המדינות עד לתאריך יעד מסוים. כל היהודים שיעברו מפלסטין לישראל יפוזרו בצורה שווה ונכונה, בלי שכונות קרוואנים מחפירות כמו למפוני עזה אלא בתים אמיתיים, עם תשתית ראויה וסביבה תומכת.
3. זכות שיבה מוגבלת לשטח המדינה הפלסטינית בלבד לפי מכסות שנתיות שיקבעו מראש
3. ירושלים המזרחית שטח בין לאומי בריבונות פלסטינית, מצדי שיקבעו שם את הבירה שלהם אם הם רוצים. בלי צבא שלהם ובלי צבא שלנו שם.
4. קביעת ארבעה-חמישה מעברי גבול מסודרים בין פלסטין לישראל כפי שנכתב קודם (גלבוע,אייל,תפוח, קלנדיה ותרקומיא)
5. כביש 1 מירושלים המזרחית ועד לחיבור עם כביש 90 יהיה כביש בינ"ל ללא נוכחות צבאית משני הצדדים, כנ"ל גם לאורך הגדר עם ירדן.
6. ביום שתהיה הנהגה נורמלית בעזה, נדבר על המעבר מהגדה לעזה. כפי שצוין, פתרונות טכנים קיימים ואף יושמו בעבר, זה יותר שאלה של מי ישלוט שם. כנ"ל לגבי נמל תעופה אזרחי ונמל ימי.
7. הפסקה הדרגתית של כספי הסיוע שלנו אליהם. ככל שהם יצברו מומנטום כמדינה עצמאית, כך אנחנו נוכל להשקיע את הכספים האלו במדינה שלנו.

הקטע שאנחנו גם לא חייבים לחתום את ההסכם ישירות מול הפלסטינים. אפשר לכנס ועידה אזורית בהשתתפות המדינות הערביות המתונות (מצרים, ירדן, סעודיה), יגיע אדון אובמה שרוצה להשאיר כאן משהו אחרי שילך, יגיע הגנרל הכל יכול פוטין, יגיע אדון באן קי מון חובב זכויות האדם ויסגרו עניין. הרי כל מה שאנחנו צריכים זה ערבויות בינלאומיות וגיבוי במקרה וההסדר הזה יופר. הבעיה שאין לאף אחד את הביצים לעשות את זה, משני הצדדים, ושלמען האמת הסכסוך הישראלי-פלסטיני כבר לא ממש מעניין מישהו בעולם תודות לשנים של קיפאון מדיני ואי ניצול הזדמנויות. אפילו בעימות של הדמוקרטים אתמול הנושא הזה לא עלה פעם אחת, רק היה חסר שישאלו את הילארי מה היא חושבת עלינו ועל הפלסטינים והיא היתה אומרת "מזיז".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
1. מדינה פלסטינית מפורזת בגבולות כביש 60 ל 90 (העלתי בזמנו מפה אפילו), כל הערים הפלסטיניות ישארו בשטח מדינה זו מלבד קלקיליה וטול כרם, אין סיבה שלא יזכו למעמד דומה לטייבה ובאקה.
2. מתן אפשרות למעבר אזרחים בין המדינות עד לתאריך יעד מסוים. כל היהודים שיעברו מפלסטין לישראל יפוזרו בצורה שווה ונכונה, בלי שכונות קרוואנים מחפירות כמו למפוני עזה אלא בתים אמיתיים, עם תשתית ראויה וסביבה תומכת.
3. ירושלים המזרחית שטח בין לאומי בריבונות פלסטינית, מצדי שיקבעו שם את הבירה שלהם אם הם רוצים. בלי צבא שלהם ובלי צבא שלנו שם.
4. קביעת ארבעה-חמישה מעברי גבול מסודרים בין פלסטין לישראל כפי שנכתב קודם (גלבוע,אייל,תפוח, קלנדיה ותרקומיא)
5. כביש 1 מירושלים המזרחית ועד לחיבור עם כביש 90 יהיה כביש בינ"ל ללא נוכחות צבאית משני הצדדים, כנ"ל גם לאורך הגדר עם ירדן.
6. ביום שתהיה הנהגה נורמלית בעזה, נדבר על המעבר מהגדה לעזה. כפי שצוין, פתרונות טכנים קיימים ואף יושמו בעבר, זה יותר שאלה של מי ישלוט שם. כנ"ל לגבי נמל תעופה אזרחי ונמל ימי.
7. הפסקה הדרגתית של כספי הסיוע שלנו אליהם. ככל שהם יצברו מומנטום כמדינה עצמאית, כך אנחנו נוכל להשקיע את הכספים האלו במדינה שלנו.

הקטע שאנחנו גם לא חייבים לחתום את ההסכם ישירות מול הפלסטינים. אפשר לכנס ועידה אזורית בהשתתפות המדינות הערביות המתונות (מצרים, ירדן, סעודיה), יגיע אדון אובמה שרוצה להשאיר כאן משהו אחרי שילך, יגיע הגנרל הכל יכול פוטין, יגיע אדון באן קי מון חובב זכויות האדם ויסגרו עניין. הרי כל מה שאנחנו צריכים זה ערבויות בינלאומיות וגיבוי במקרה וההסדר הזה יופר. הבעיה שאין לאף אחד את הביצים לעשות את זה, משני הצדדים, ושלמען האמת הסכסוך הישראלי-פלסטיני כבר לא ממש מעניין מישהו בעולם תודות לשנים של קיפאון מדיני ואי ניצול הזדמנויות. אפילו בעימות של הדמוקרטים אתמול הנושא הזה לא עלה פעם אחת, רק היה חסר שישאלו את הילארי מה היא חושבת עלינו ועל הפלסטינים והיא היתה אומרת "מזיז".

אני חותם
אבל אני חבר שלך אז לא נחשב

מעניין אם החבר הבריטי , הטרול ו BDS חותמים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
dr.avi כתב:
kobster כתב:
dr.avi כתב:
kobster כתב:
אלפקה, אין לך איך לנצח את הדמוגרפיה. לי יש שני ילדים ולאחי שחזר בתשובה יש אוטוטו חמישה וזה בערך היחס בין כל משפחה חילונית למשפחה דתית כך הסיכוי של היהודים החילוניים להדביק את הפער הוא שואף לאפס עד לא קיים.
אתה כן יכול לקחת את המספרים ולשחק איתם כדי שהמצב יהיה פחות נורא.
קודם כל היפרדות מהפלסטינים ומתן אפשרות למי מערביי ישראל שירצה לעבור לשם, את כל היהודים שמעבר לקו הירוק אתה מכניס אליך למדינה ומפזר אותם בצורה נכונה ולא כמו שעשו למשל בהתנתקות. לא כל מי שגר שם הוא דתי (יש לדוגמא הבדל בין מי שגר בפצאל לאיתמר) וגם אצל הדתיים יש חלוקה בין חרדים לדתיים-לאומיים וכדומה. שלוש מדינות לשני עמים לא יהיו פה לצערי אז הדבר הכי קרוב לזה הוא הקמת מדינה לפסלטינים שתבטיח רוב יהודי מדינת ישראל לדורות הבאים וחלוקה דמוגרפית יותר סבירה בתוך מדינת ישראל. המצב הנוכחי לא יכול להימשך ובקצב הזה אנחנו לא רחוקים מהשמדה עצמית.

קובסטר,
1. אחרי ביצוע התכנית שלך, מה יהיה עם עזה? הציפיה שלך שבעקבות הסכם כזה החמאס ושאר הארגונים יניחו את נשקם?
2. מה עם פתיחת מעברי הגבול וכן מתן חופש ימי ואווירי?
3. מה בנוגע לחיבור בין עזה לגדה? יש לך פיתרון לזה?

1. נראה לי שהדבר הכי טוב זה לא להתעסק בפוליטיקה הערבית הפנימית, ברור שיש לנו אינטרס שחמאס לא ישלוט שם אבל זה דבר שהם צריכים לפתור בעצמם.
אין לי ציפיה שמישהו יניח את הנשק ביום בהיר אחד כי זה לא מתג שמכבים ומדליקים ויש כאן 67 שנים של שנאה הדדית, זה לא יגמר ביום אחד או שנה אחת או אפילו בחמש, אבל זו כן התחלה של תהליך שבסופו נוכל לחיות אחד לצד השני בצורה סבירה במקום לחיות מאירוע לאירוע. לא קורא לזה שלום ולא קורא לזה הסכם אלא הסדר ביטחוני-מדיני שיבטיח קודם כל שבמדינת ישראל יהיה רוב יהודי כי אנחנו בדרך הבטוחה לאבד גם את זה.
2. לגבי מעברי הגבול והנמלים, גם זה לא חייב להיות בזבנג אחד אלא תהליך שמלווה בכוח בינ"ל מוסכם, כל עוד חמאס ברצועה ברור שאין מה לפתוח את המעבר לשם אבל בתוך הגדה שינועו לאן שבא להם, זו המשמעות של מדינה משלהם. במעברים מפלסטין לישראל יהיו כוחות משני הצדדים כמו שיש בגשר אלנבי ובטאבה, אם זה עובד מול ירדן ומצרים אין סיבה שזה לא יעבוד מול הפלסטינאים. תקבע ארבעה-חמישה מעברים מצפון לדרום (גלבוע,אייל,תפוח, קלנדיה ותרקומיא) וסגרת עניין.
3. פתרונות למעבר בין הגדה לרצועה יש למכביר, אני עוד הייתי מאלה שאיבטחו את המעבר הבטוח מארז לתרקומיא ואפשר להקים מעבר עילי או תת קרקעי על התוואי הזה. גם זה משהו שיהיה תלוי במי ישלוט בעזה אבל הפתרון הטכני קיים.

:ROSE:

הנה הפתרון MORE OR LESS אם היה רק מישהו בצד השני...

עזוב שניה לדבר על הצד השני, תדבר עלינו.
ההנהגה אצלנו מוכנה לדבר כזה? אז בוא נתחיל את השינוי כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
יאללה,בוא נתחיל
ההנהגה שלנו פח זבל,אלימה,בריונית ושחצנית
בקלפי בפעם הבאה אולי (אמן) נצליח לשנות אותה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

רוצה את הרשימה,בהחלט
אל תתחמק

ויש מצב

זה מתחיל להיות די מעייף הקטע הזה שבוא אתה לא מגיב לשום נקודה שאני מעלה בהודעה ורק שולך אותי לתת לך עוד שיעורים בהיסטוריה.
יש מצב שאתה עונה על משהו שכתבתי?
משהו כמו למה אתה חושב שהפלשתינאים הם עם צמא דם באופן יוצא דופן למרות שהיסטורית מאבקים לאומיים לעצמאות היו לרוב הרבה הרבה יותר אלימים ואכזריים.

אבל אם אתה רוצה עוד רשימה (באמת אחרונה) אז לכנסיה הקתולית יש עשרות קדושי מלחמה, אנשים קיבלו קדושה על זה שהם נלחמו למען הנצרות, לרוב במלחמות דת, לא מעט פעמים המשמעות של זה היתה טבח של מוסלמים ויהודים. הם קדושים עד היום.
בבורמה יש קדושים בודהיסטים שהרגו ונהרגו במלחמה שלהם לעצמאות (ובמלחמות שלהם עם עצמם) שהמדינה מכירה בהם באופן רשמי.
יש לא מעט אנשים בישראל שחושבים שברוך גולדשטיין הוא קדוש שמת על קידוש השם.

פאביו כתב:
kobster כתב:

אני חותם

אם אתה בעד הסכם כזה, למה אתה מפמפם פה כבר חמישה עמודים על איך הם העם הכי רצחני בהיסטוריה של העולם?
אני לא יודע אם הפלשתינאים יסכימו למתווה כזה (אני מנחש שלא) אבל מי שמונע דיונים בכיוון זה ישראל, לא הפלשתינאים.
או במילים, למה אתה לא בה בטענות לממשלה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

מאחר ושלטון החמאס שם הוא שלטון דיקטטורי, סביר להניח שאם נטיל עליהם סגר ונמשיך לאיים עליהם (בצדק מבחינתנו) האחיזה שלהם שם לא תעלם.
אני מוכן לקבל שהסכם עתידי לא יכלול תחילה את עזה כל עוד חמאס שולטים שם, אבל צריך שהוא יכלול הסכמה על איך מפילים את החמאס. זה צריך להגביל את היכולת שלנו לתקוף שם מתי שרק רוצים, וחייב לכלול תוכנית איך מחזקים שם את הכוחות האחרים ושאנחנו נתמוך בתוכנית זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:42 
אמיר כתב:
joshsoos כתב:

מה שהוא לא היה עושה (במקרה שלו עדיף לא לדמיין ) לא היה מונע תופעה כזו או אחרת. אפשר לדבר על ביבי עד מחר ולקוות שמתישהו ניפטר ממנו, ואפשר להיות חברים פעילים בBDS כמו כמה משתמשים כאן, ואפשר גם להסתכל לצד השני ולראות מה קורה שם. ילדים בני 13 לא הולכים לדקור ככה סתם, עובד בזק לא דורס ודוקר כי הוא מסכן ומקופח ותושב אום אל פאחם לא נכנס ב'טעות' בתחנת אוטובוס. אז ביבי מתנהל מול הרשות בזלזול ושחצנות, וגייסות בנט פורעות וצריכות להיות מוצאות מחוץ לגדר ולקבל טיפול באגרוף ברזל, ויש לנו חלק לא מבוטל במצב הכללי. אבל החכ"ים הערביים, והפלג הצפוני של ראאד סלאח והרשות של אבו מאזן אשמים ללא קשר, הם הסיבה לפרעות האלה ולא אחרים. ההסתה הפרועה של כולם לחוד וביחד, מתוכניות טלויזיה, לעצרות המוניות, לדרשות במסגדים ובמקומות אחרים, פרובוקציות ושקרים אין ספור. את סעיב עריקאת אתמול ראית? בכל הכבוד לביבי ולהחלפתו, זה לא הענין ברגע זה.

באמת?
אתה חושב שאם רק היו להם ח"כים אחרים הם היו מוכנים לשבת בשקט חצי מאה בלי זכויות אדם בסיסיות?

מי, הדורס מאול פאחם? הדוקרת מנצרת? שרשרת המחבלים מג'בל מוכבר? לכל אלה אין זכויות אדם בסיסיות?
או שלזכויות אדם אין קשר, כי אם זה היה העניין כל הגדה הייתה בוערת, ומדובר בהיענות להסתה חוזרת ונשנית של שנים ארוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
kobster כתב:

מאחר ושלטון החמאס שם הוא שלטון דיקטטורי, סביר להניח שאם נטיל עליהם סגר ונמשיך לאיים עליהם (בצדק מבחינתנו) האחיזה שלהם שם לא תעלם.
אני מוכן לקבל שהסכם עתידי לא יכלול תחילה את עזה כל עוד חמאס שולטים שם, אבל צריך שהוא יכלול הסכמה על איך מפילים את החמאס. זה צריך להגביל את היכולת שלנו לתקוף שם מתי שרק רוצים, וחייב לכלול תוכנית איך מחזקים שם את הכוחות האחרים ושאנחנו נתמוך בתוכנית זו.

חותם על כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
אדום אופטימי כתב:
joshsoos כתב:
לא, מה פתאום הוא אשם, זה לא שבערוץ הרשמי של הרשות ובערוצים האחרים מתנהלת הסתה פרועה שנים ארוכות. זה ביבי שאחראי לזה שילדים בני 13 הולכים לדקור, ולא ערוץ 'הופ מחבלים' שמלמד ילדים בני 5 שצריך להרוג יהודים.
ביבי אשם במספיק דברים אחרים, דקירות של ילדים בני 13 היו קורות גם במשמרת של הבוז'י הליצן שלך.

ככל שזכור לי אתה יהודי ורגליך מטונפות. ראוי שתיזכור זאת עד סוף ימי חייך.

צודק. זה מה שהצית את גל האלימות:

ציטוט:
יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן תקף אמש (16.9.15) בחריפות את ישראל על רקע העימותים האלימים שאירעו בשבוע האחרון בהר הבית. בפגישה שקיים בלשכתו ברמאללה עם נציגים ממזרח ירושלים, הכריז אבו מאזן כי "לא ייתן לישראל להמשיך בצעדיה", שנועדו לדבריו לחלק את הר הבית. יו"ר הרשות אמר לנוכחים: " מסגד אל-אקצא הוא שלנו. אין להם זכות ללכלך אותו ברגליהם המטונפות, לא נאפשר להם לעשות זאת ". דבריו פורסמו בסוכנות הידיעות הפלסטינית הרשמית, "וופא".

מטונפות = לא רחוצות, לא?
למיטב זכרוני מי שנכנס להתפלל באל-אקצא שוטף קודם פנים, ידיים ורגליים.

מילא ד"ר אבי, הדוקטורט שלו עסק במשהו אחר, אבל שג'ושסוס, שמעיד פה כל שלושה-ארבעה ימים על היכרותו העמוקה עם עולמם החברתי והתרבותי של ערביי ישראל, לא יידע דבר כזה בסיסי על האיסלם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
פאביו כתב:

רוצה את הרשימה,בהחלט
אל תתחמק

ויש מצב

זה מתחיל להיות די מעייף הקטע הזה שבוא אתה לא מגיב לשום נקודה שאני מעלה בהודעה ורק שולך אותי לתת לך עוד שיעורים בהיסטוריה.
יש מצב שאתה עונה על משהו שכתבתי?
משהו כמו למה אתה חושב שהפלשתינאים הם עם צמא דם באופן יוצא דופן למרות שהיסטורית מאבקים לאומיים לעצמאות היו לרוב הרבה הרבה יותר אלימים ואכזריים.

אבל אם אתה רוצה עוד רשימה (באמת אחרונה) אז לכנסיה הקתולית יש עשרות קדושי מלחמה, אנשים קיבלו קדושה על זה שהם נלחמו למען הנצרות, לרוב במלחמות דת, לא מעט פעמים המשמעות של זה היתה טבח של מוסלמים ויהודים. הם קדושים עד היום.
בבורמה יש קדושים בודהיסטים שהרגו ונהרגו במלחמה שלהם לעצמאות (ובמלחמות שלהם עם עצמם) שהמדינה מכירה בהם באופן רשמי.
יש לא מעט אנשים בישראל שחושבים שברוך גולדשטיין הוא קדוש שמת על קידוש השם.

פאביו כתב:
kobster כתב:

אני חותם

אם אתה בעד הסכם כזה, למה אתה מפמפם פה כבר חמישה עמודים על איך הם העם הכי רצחני בהיסטוריה של העולם?
אני לא יודע אם הפלשתינאים יסכימו למתווה כזה (אני מנחש שלא) אבל מי שמונע דיונים בכיוון זה ישראל, לא הפלשתינאים.
או במילים, למה אתה לא בה בטענות לממשלה שלך?

מעולם לא אמרתי שהפלשתינים העם הרצחני בהיסטוריה

אמרתי שמעשיהם ובמיוחד ההסתה הפרועה שלהם מצביעים על כך שהם צמאי דם ומוות
בולט אצלם במיוחד אהבת המוות
בוא נודה (כולל אתה) שהארגון שזכה שם בבחירות חורט זו על דגלו , אל נא תתעלם מכך

כן טענתי שהעם הזה לא מקיים אף הסכם ביניים שחתם עליו
כן טענתי שהעם הזה לא מפסיק להחמיץ הזדמנויות לחתום על הסכמי שלום שיפסיקו את הסכסוך הזה

לממשלה שלי אני בא בטענות יום יום , חבל שאתה מוסת פה על ידי הטרול/חבורת BDS
לציבור אני בא בטענות יותר קשות שהעלה את הפסיכיים הללו לשלטון,אבל זה מה שהציבור רצה שיהיה

יש כאלו שאוהבים לטנף את המדינה ויש כאלו שעדיין אוהבים את המדינה גם שהמדינה לא הולכת בדרך הישר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:46 
kobster כתב:

אבו מאזן בשלהי 'כהונתו', אחריו מי שיגיע יהיה במקרה הטוב רג'וב/דחלאן ובמקרה הרע חמאס, לעומת כל אלה הוא פציפיסט.
לאובמה נשאר זמן קצר והוא בלשון המעטה לא אדם שיזיז משהו, מקסימום קרי יגיע לעוד איזה חמישה סיבובים מהם ייצא הזוי כהרגלו. כרגיל במחוזותינו, הזמן ינהל את התהליך ולא התהליך את הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:47 
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
אדום אופטימי כתב:
joshsoos כתב:
לא, מה פתאום הוא אשם, זה לא שבערוץ הרשמי של הרשות ובערוצים האחרים מתנהלת הסתה פרועה שנים ארוכות. זה ביבי שאחראי לזה שילדים בני 13 הולכים לדקור, ולא ערוץ 'הופ מחבלים' שמלמד ילדים בני 5 שצריך להרוג יהודים.
ביבי אשם במספיק דברים אחרים, דקירות של ילדים בני 13 היו קורות גם במשמרת של הבוז'י הליצן שלך.

צודק. זה מה שהצית את גל האלימות:

ציטוט:
יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן תקף אמש (16.9.15) בחריפות את ישראל על רקע העימותים האלימים שאירעו בשבוע האחרון בהר הבית. בפגישה שקיים בלשכתו ברמאללה עם נציגים ממזרח ירושלים, הכריז אבו מאזן כי "לא ייתן לישראל להמשיך בצעדיה", שנועדו לדבריו לחלק את הר הבית. יו"ר הרשות אמר לנוכחים: " מסגד אל-אקצא הוא שלנו. אין להם זכות ללכלך אותו ברגליהם המטונפות, לא נאפשר להם לעשות זאת ". דבריו פורסמו בסוכנות הידיעות הפלסטינית הרשמית, "וופא".

מטונפות = לא רחוצות, לא?

מילא ד"ר אבי, הדוקטורט שלו עסק במשהו אחר, אבל שג'ושסוס, שמעיד פה כל שלושה-ארבעה ימים על היכרותו העמוקה עם עולמם החברתי והתרבותי של ערביי ישראל, לא יידע דבר כזה בסיסי על האיסלם?

אני קישרתי את הנאום הספציפי שלו למשהו, ד"ר טיבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
אדום אופטימי כתב:
joshsoos כתב:

מטונפות = לא רחוצות, לא?

אני קישרתי את הנאום הספציפי שלו למשהו, ד"ר טיבי?

טעיתי והשארתי קטעים מהציטוט מלבד זה שהתייחסתי אליו (עכשיו תיקנתי).
התייחסתי ספציפית להערה שלך כאילו מישהו חושב שרגליהם של יהודים מטונפות באופן אינהרנטי.

עריכה: טעות שלי, הבור שהעיר את ההערה הזאת היה מישהו אחר לגמרי.
ג'וש, עמך הסליחה.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 14 אוקטובר 2015, 13:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

מעולם לא אמרתי שהפלשתינים העם הרצחני בהיסטוריה

אמרתי שמעשיהם ובמיוחד ההסתה הפרועה שלהם מצביעים על כך שהם צמאי דם ומוות
בולט אצלם במיוחד אהבת המוות
בוא נודה (כולל אתה) שהארגון שזכה שם בבחירות חורט זו על דגלו , אל נא תתעלם מכך

כן טענתי שהעם הזה לא מקיים אף הסכם ביניים שחתם עליו
כן טענתי שהעם הזה לא מפסיק להחמיץ הזדמנויות לחתום על הסכמי שלום שיפסיקו את הסכסוך הזה

לממשלה שלי אני בא בטענות יום יום , חבל שאתה מוסת פה על ידי הטרול/חבורת BDS
לציבור אני בא בטענות יותר קשות שהעלה את הפסיכיים הללו לשלטון,אבל זה מה שהציבור רצה שיהיה

יש כאלו שאוהבים לטנף את המדינה ויש כאלו שעדיין אוהבים את המדינה גם שהמדינה לא הולכת בדרך הישר

אני אומר שמידת האלימות והאכזריות של המאבק הפלשתינאי לעצמאות היא לא יוצאת דופן באופן היסטורי ושאין באמת סיבה טובה להאמין שההתנהגות שלהם תהיה בהגדרה שונה ממה שראינו בהיסטוריה, בטח שלא ברמה שצריכה למנוע ממך לעשות הסכם איתם.
אתה יכול לנסות לא להסכים, אבל זה באמת יעזור אם תנסה לגבה את הדעה שלך במשהו טיפה יותר מוצק מסוכריות לשאהידים.

ומעבר לזה, למה זה בדיוק משנה למשהו?
אתה בעד הסכם, לא?
אתה חושב שיד קשה תשנה את ה"אופי של העם" הפלשתינאי?

joshsoos כתב:

מי, הדורס מאול פאחם? הדוקרת מנצרת? שרשרת המחבלים מג'בל מוכבר? לכל אלה אין זכויות אדם בסיסיות?
או שלזכויות אדם אין קשר, כי אם זה היה העניין כל הגדה הייתה בוערת, ומדובר בהיענות להסתה חוזרת ונשנית של שנים ארוכות.

אתה באמת חושב שאין לזה קשר לכיבוש או לעובדה שערביי ישראל הם אזרחים סוג ב'?
אתה מתווכח בשביל סתם או שאתה באמת מאמין בזה?
אני גם לא מבין מה אתה רוצה ברמה הפרקטית, יעני אם יעצרו את חברי הכנסת הערביים, זה יעזור למשוה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
המשתמש אמיר , אשמח אם גם תתיחס לשאלות ולא תתחמק
אשמח אם תענה לפני שתשאל שאלות משתמשים אחרים
זה נימוס בסיסי
וזה אפילו מעשה לא יהודי לענות בשאלות

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 12:05 
מה, אתה אמיתי? בכח אתה רוצה שלא יקחו אותך ברצינות?

על איזה שאלה לא קיבלת תשובה? ואם יש אחד כזאת מתוך ה10 ששאלת, איך זה עומד במול רצף הטענות הנגדיות שקיבלת ולא הגבת עליהן אפילו פעם אחת לעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

על איזה שאלה לא קיבלת תשובה? ואם יש אחד כזאת מתוך ה10 ששאלת, איך זה עומד במול רצף הטענות הנגדיות שקיבלת ולא הגבת עליהן אפילו פעם אחת לעניין?

אהלן וסהלן ציון אמיר
יש קטע כזה אצל ה BDS שאתה מנהל דיון עם מישהו ישר איזה עו"ד טמבל קופץ כמו איזה אהבל

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 12:13 
אמיר כתב:
פאביו כתב:

joshsoos כתב:

אתה באמת חושב שאין לזה קשר לכיבוש או לעובדה שערביי ישראל הם אזרחים סוג ב'?
אתה מתווכח בשביל סתם או שאתה באמת מאמין בזה?
אני גם לא מבין מה אתה רוצה ברמה הפרקטית, יעני אם יעצרו את חברי הכנסת הערביים, זה יעזור למשוה?

לא אני זה שמדבר בסיסמאות, אלא אתה. את הפיגוע אתמול בירושלים ביצע תושב ג'בל מוכבר ועובד בזק, מה אתה חושב הביא אותו לעשות את זה, כיבוש ואזרחות דרג ב'? אתה באמת מאמין בזה או שאתה מתווכח סתם? הסתה הביאה אותו. ומתי דיברת פעם אחרונה עם ערביי ישראל שהחלטת בשמם שמה שמביא אותם לדקור זו אזרחות דרג ב'? יש הרבה קבוצות בישראל שמרגישות עצמן כרגע או במשך שנים כדרג עוד יותר נמוך מב', לא ראיתי שזה הביא לדקירות המוניות.
אתה זה שבוחר לעצום עיניים מול ההסתה המטורפת שנמשכת ברצף עוד מימי זקני ציון ולגלגל אותן לעבר ה"כיבוש" וה"דרג ב", לאלימות הזו יש הקשר אחד בלבד- הסתה אלימה על רקע דתי.

אני רוצה להפסיק את ההסתה, אם זה באמת לא היה ברור ( גם מהצד שלנו ). נראה לי שזה יעזור 'טיפה' למצב הכללי של האזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 12:30 
פאביו כתב:
NARKOTIKA כתב:

אהלן וסהלן ציון אמיר
יש קטע כזה אצל ה BDS שאתה מנהל דיון עם מישהו ישר איזה עו"ד טמבל קופץ כמו איזה אהבל

למה ככה? :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2015, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
לירון האדום כתב:
Serp und Molot כתב:
פאביו כתב:
Serp und Molot כתב:
למי שפוחד מהתחמשות של פלסטינאים, כשתהיה להם מדינה.
ידוע לכם שבגבול ישראל היו וישנן מדינות שלמות חמושות בטנקים, מטוסים טילים וכו׳, כמו סוריה, מצרים ולבנון.
במה תהיה שונה מדינה פלסטינאית ממדינת מצרים, למשל?

צודק
צריך לתת להם להכניס לפה טילים טנקים מטוסים
אם אפשר גם כימי שיכניסו - לסוריה יש כימי ועובדה שלא השתמשו

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

שאלה לגבי ההבדל. מה ההבדל בין מדינת פלסטין (ככל המדינות, עם כל המשתמע מכך) לבין סוריה/מצרים?
אבל למה לקרוא את השאלה כשיש סיסמאות מוכנות מהבית.

ההבדל הוא עצום, בעוד מאז ומתמיד מצרים וסוריה היו מדינות עוד בזמן שלנו לא היתה מדינה
וכך גם העבודה שהגבול של פלסטין יהיה ישראל ים ומצריים, בלי עוד מדינות.
אני בעד לתת להם מדינה, בעד חילוק ירושלים, אבל בלי לתת להם התחמשות של צבא.
שטח מפורז כמו בסיני

עיקר ההבדל זה המרחק הגאוגרפי
בנוסף לכך, למצרים/ירדן/סוריה היה צבאות עוד לפנינו - אם לישראל היה דרך למנוע התחמשות שלהן היא הייתה עושה את זה אבל היא לא יכלה
מדינה שלא מביעה נכונות לפירוז והתפרקות מנשק לא נשמעת כמו פרטנר אמיתי לשלום

למה? נראה לך שישראל תביע נכונות לפירוז והתפרקות מנשק?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: