האדום הצורר כתב:
redrony כתב:
זה לזכותו, אני לא לוקח את זה ממנו. אבל אני פשוט חושב שכל השחקנים האלה היו הרבה יותר בשלים ממה שיש היום בהפועל. אבל חוץ מזה, אני פשוט לא אוהב את הכדורגל שלו.
לא הבנתי מה אתה לא אוהב. זה ה-87 שערים וה+61 בהפרש הגולים מול הספיגות שמרתיע אותך?
אתה מדבר על עונה או שתיים שלהפועל היה את הסגל הכי טוב בליגה, ובליגה של 16 קבוצות שחלקן מאוד חלשות. היה מאוד כיף, אני לא אומר, אבל תנסה להיזכר בסיום העונה של 2011 (10 משחקים אחרונים) ובמשחקי עונה בחיפה שהפועל התבטלו שם באופן כמעט קבוע (כולל אובדן של 2 אליפויות שבאנו ממקום ראשון).
אני לא אכנס עכשיו לדברים ברזולוציה הרבה יותר ממוקדת ונמוכה, אבל אני אומר כך, גוטמן תלוי בשחקנים שלו לגמרי. הוא יודע לשים אותם יחד ברב המקרים (גם פה יש יוצאי דופן, כמו ציוותים של מנטש וידין יחד בקישור אחורי במשחקים קשים שמביאים את התוצאה ההפוכה או חילופים הגנתיים בשביל לשמור על תוצאה שגם עושים רק נזק) והוא יודע להעמיד אותם בצורה בסיסית על המגרש. שהקבוצה חזקה מספיק מבחינת שחקנים, זה עובד.
הוא גם לא מאמן שדוגל בלחץ בחלק המגרש של היריב. אז שוב, בליגה שלנו, הפועל בסגל שלה, היתה עושה את זה כי רב המשחקים היו נגד קבוצות מתבטלות, אבל זה לא היה מספיק.
בשורה התחתונה, אלישע, מאמן שאני לא מת עליו, לקח עם מכבי חיפה 2 אליפויות ואיבד עוד אחת בדקה 90 עם סגל שלפחות 2 עונות היה פחות מוכשר משל הפועל