תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 22:36 
bruno conti כתב:
הסלע האדום כתב:
מתוך הידיעה של צנציפר:
ציטוט:
אגב, קבוצת אנשי עסקים התנתה פרויקט ענק אצל האדומים במינויו של גוטמן לתפקיד.

:WHOME:

לגמרי

אז אדרבא אסור לקחת אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 22:43 
מותר אסור
כנראה שזה מה שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
קראתי.
אל תתפסו על מילים, מאוד יכול להיות שצנציפר כותב מנג'ר, זה בעצם מאמן ולא תפקיד המנג'ר.

עריכה: בוואלה גם כתוב לגבי תפקיד המנהל המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
מותר אסור
כנראה שזה מה שיהיה

ביחס לשאר האופציות, נתפלל שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלי גוטמן
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
מה הוא עוזר לנו בתור מנג'ר חוץ מלרוקן לנו את הקופה? מאמן רק מאמן!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 02:56 
למנג'ר יש פירושים מזה של פרגוסון לזה של ג'ורדי. בתור "ג'ורדי" אין לו מה לעשות אצלנו.
מה שצריך הוא "פרגוסון" עם עוזר מאמן לנקודות הבינוניות שהן:
1 עזרה אמיתית בניהול משחק. וזה לא בדיר הזהיר וחסר הניסיון. כי עם שניהם הפועל תיכנס לפריזר. בעבר היה אבוקסיס. בעיה כי איני מכיר אחד כזה באגודה. אני תמיד בעד שלום תקווה באגודה ואפשר להתחיל בתפקיד יועץ מה גם שהאיש נראה גמיש.
2 עזרה בצד המנטלי והמורלי וגם קשר עם השחקנים. בדאבל זה היה אבוקסיס. בדיר יכול להיכנס למשבצת. ואגב, שלום תקווה שעשה רבות גקם בתחום זה כשהציל את הפועל של שייע מירידה ברוטלית יכול לעזור במידת מה.
3 וכמובן, סקאוטינג עם דגש על חו"ל זה אפרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 06:12 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן מנג'ר כשוואליד עובד תחתיו נשמע הזוי קצת .
לעומת זאת גוטמן מאמן וואליד עוזר זה צוות מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אלי גוטמן
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 06:48 
הסלע האדום כתב:
מתוך הידיעה של צנציפר:

מה זה אומר בעצם? "מימון חיצוני" לגוטמן? לא ברור איזה פרויקט ענק (בסדר גודל של הפועל) אפשר עוד לעשות אחרי הקיץ האחרון...

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 07:10 
כפיר אדום כתב:
הסלע האדום כתב:
מתוך הידיעה של צנציפר:

מה זה אומר בעצם? "מימון חיצוני" לגוטמן? לא ברור איזה פרויקט ענק (בסדר גודל של הפועל) אפשר עוד לעשות אחרי הקיץ האחרון...

הבאת עומר דמארי נחשב לפרוייקט ענק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
הסלע האדום כתב:
מתוך הידיעה של צנציפר:

בניית אצטדיון חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
בכל אופן, כמו שכבר נאמר פה, תפקיד המנהל המקצועי, זה בין התפקידים האחרונים בעולם שהייתי נותן לגוטמן.
הייתי נותן לו להיות מעסה קודם, או מאמן שוערים. זה לא רק שהוא לא יהיה טוב בזה, זה גם נזק שהוא יעשה.
התפקיד שלו זה מאמן. זה הכל. אם רוצים מנהל מקצועי, שזה מבורך ונכון, אז לדעתי גם כאן בשוק הזר יש הרבה יותר אופציות(כמו גם לעמדת המאמן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 09:33 
מקווה שגוטמן ווואליד יובילו את הפועל.
אם זה מאמן ועוזר מאמן, מנג'ר ומאמן, מנהל מקצועי ומנג'ר.
וכל שקר אחר, הטייטל לא משנה בכלל.
העיקר שגם גוטמן וגם באדיר יובילו את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/151330

הפועל תנסה ללחוץ על גוטמן לחתום באמצעות מקורבים למועדון

כתבה קצת הזויה, אם כי זה מסתדר גם עם מה שצנציפר טען, על "אנשי עסקים" שמתנים פרוייקט גדול בכך שגוטמן יצטרף.
אגב, פרוייקט ענק שצנציפר כתב, בהקשר של גוטמן, זה יכול להיות הכוונה שבינואר ינסו להחזיר את ורמוט ודמארי/שכטר. וורמוט הוא הבייבי של גוטמן. יכול להיות מצב, שאיש עסקים מחליט שההשקעה בx וy שווה אם גוטמן המאמן. בדיוק כמו שאנשי עסקים לעיתים מוכנים לתת כסף רק על שחקן שהם אוהבים או סומכים עליו. באם כך הדבר, הרי שמבחינת ההנהלה יש לעניין הזה של הבחירה בגוטמן, עוד אספקטים נוספים שיכולים לתת הכרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 11:03 
Fez כתב:
רוני, אני לא מאמין בכל הססמאות האלה. מהניסיון שלי חלק גדול מהססמאות היפות האלה, כשמעמידים אותם למבחנים עובדתיים וסטטיסטיים לא נשאר הרבה. אני גם לא מאמין בריכוזיות שאתה מתאר פה, ולא משוכנע שזו הדרך הנכונה בהכרח להתנהל או להשתדרג. בעיני יש דרכים הרבה יותר יעילות להשתדרג מאשר להביא אדם אחד, לקרוא לו מנג׳ר ולחשוב שהוא קוסם שיהפוך אותנו לברצלונה. יש היום מועדונים קטנים-בינוניים בעולם שעובדים בשיטות הרבה יותר מעניינות וחדשניות מזה, ומגיעים להישגים מרשימים מאוד.
כך או כך, כרגע המועדון לא מחפש מנג׳ר. הוא מחפש מאמן. אם בעתיד נחפש מנג׳ר אולי כל זה יהיה רלוונטי.

השאלה היא אם אתה מאמין בבניית מערכת. עזוב עכשיו סיסמאות. ברור שבשביל לעשות את מה שאני חולם עליו, צריך כסף. הבעיה היא שיש אולי מאמן ישראלי אחד או שניים שיכולים לשפר את הפועל כרגע. רב"ש (שאני בדעת מיעוט לגביו פה, אני יודע, אבל לא אכפת לי :) ), ברק בכר, ואולי עוד מאמן אחד.
גוטמן בעיניי ישפר קצת, כי הוא בהחלט יודע להעמיד קבוצה על המגרש וללמד דברים בסיסיים והוא גם יכול לתת איזה כאפה לשחקנים חסרי משמעת (ספורי, ושות'), אבל אני לא אוהב אותו. לא את הכדורגל שלו ולא את גניבת הדעת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:
מדובר במאמן הישראלי הכי טוב כרגע בשוק. להזכירכם הפועל שיחקה מבחינה קבוצתית בצורה מצויינת בתקופתו, הבקיעה הכי הרבה שערים בליגה והייתה בעלת הגנה מפחידה .
מעבר לזה בגלל ההצלחה יש לו חיבור מסוים למועדון. לא רואה שום סיבה לאור המצב של הפועל לא לנסות להחתים אותו לכמה שנים.

אה?

היתה לנו הגנה טובה מאוד, גם שוער אבל כל הקבוצה היתה טובה וסגרה כמו שצריך. הייתה תחושה שיש צורה של קבוצה ושיטת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:03 
דל פיירו כתב:
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:
מדובר במאמן הישראלי הכי טוב כרגע בשוק. להזכירכם הפועל שיחקה מבחינה קבוצתית בצורה מצויינת בתקופתו, הבקיעה הכי הרבה שערים בליגה והייתה בעלת הגנה מפחידה .
מעבר לזה בגלל ההצלחה יש לו חיבור מסוים למועדון. לא רואה שום סיבה לאור המצב של הפועל לא לנסות להחתים אותו לכמה שנים.

אה?

היתה לנו הגנה טובה מאוד, גם שוער אבל כל הקבוצה היתה טובה וסגרה כמו שצריך. הייתה תחושה שיש צורה של קבוצה ושיטת משחק.

נו באמת, היה כסף, היה סגל מדהים. בעונה הראשונה שהתמודדנו על האליפות לא שיחקנו טוב. שיש לו שחקנים אז בסדר, שאין לו, הוא מאמן טוב, לא יותר מזה. מעל הממוצע הישראלי, אבל זה לא אומר הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
דל פיירו כתב:
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:

אה?

נו באמת, היה כסף, היה סגל מדהים. בעונה הראשונה שהתמודדנו על האליפות לא שיחקנו טוב. שיש לו שחקנים אז בסדר, שאין לו, הוא מאמן טוב, לא יותר מזה. מעל הממוצע הישראלי, אבל זה לא אומר הרבה.

בוא רגע נזכר במה באמת קרה, לגוטמן לא היה סגל נוצץ.
גילי ורמוט היה בגדר פוטנציאל לא ממומש, איתי שכטר היה ילד פרוע שלא כבש יותר מ-7 שערים בעונה, ערן זהבי ונאתכו היו כלום ושום דבר, דה סילבה היה קשר אחורי שירד ליגה עם כפר סבא, אביחי ידין היה כישרון צעיר מכפר סבא, ללה היה חלוץ שהגיע מהליגה הלאומית.
הבאנקרים היחידים היו אניימה, וואליד באדיר שהיה נראה שהוא לקראת סוף הקריירה, ויבואה שהיה אחד החלוצים הזרים הטובים בליגה.

זה שהוא שדרג את השחקנים האלה והפך אותם לסגל נוצץ תוך שנה-שנתיים זה נטו לזכותו, אבל לא היה מדובר בסגל עמוס כוכבים אלא בקבוצה עם הרבה צעירים בעלי פוטנציאל, מזכיר את מה שיש היום בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:28 
כל השחקנים שצויינו פה (חוץ מביברס וזהבי) ואפילו עמרי קנדה, דדי בן דיין ומהארן לאלה. כל אלה שחקנים שאלי גוטמן הביא אותם לשיא הקריירה שלהם.
לפניו ואחריו, הם לא הראו חצי מהיכולת שהראו תחתיו.
להגיד "היה כסף וסגל מדהים" זו גניבת דעת.
מי שהפך את הסגל הזה למדהים זה אלי גוטמן, ואמנם היה כסף, אבל זה לא שהיה לנו את התקציב הכי גבוה בליגה.

הלוואי שיחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:41 
גם יבואה עלה רמה וחדל רק כשנאמר באמצע העונה הלחש "צ.ס.ק.א" שגמר אותו לתמיד.
גם אניימה ההשתפר.
נכון שהבולגרים היו טובים גם לפנינו, אבל הרבה זרים שהגיעו לארץ לא שחזרו את הרמה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
דל פיירו כתב:
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:

אה?

לי זכורה הגנה רעה שרק בגלל שהיינו ב5 רמות מעל הליגה + אניימה בשער לא ספגנו הרבה יותר שערים.

קנדה/בונדר בצד ימין היה נורא ובאדיר שהמשיך לשחק שנה אחרי שנה בהרכב שהוא הרבה מעבר לשיא, אה וכמובן החלטורה של ביוואן פרנסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:58 
RedFox כתב:
redrony כתב:
דל פיירו כתב:
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:

אה?

בוא רגע נזכר במה באמת קרה, לגוטמן לא היה סגל נוצץ.
גילי ורמוט היה בגדר פוטנציאל לא ממומש, איתי שכטר היה ילד פרוע שלא כבש יותר מ-7 שערים בעונה, ערן זהבי ונאתכו היו כלום ושום דבר, דה סילבה היה קשר אחורי שירד ליגה עם כפר סבא, אביחי ידין היה כישרון צעיר מכפר סבא, ללה היה חלוץ שהגיע מהליגה הלאומית.
הבאנקרים היחידים היו אניימה, וואליד באדיר שהיה נראה שהוא לקראת סוף הקריירה, ויבואה שהיה אחד החלוצים הזרים הטובים בליגה.

זה שהוא שדרג את השחקנים האלה והפך אותם לסגל נוצץ תוך שנה-שנתיים זה נטו לזכותו, אבל לא היה מדובר בסגל עמוס כוכבים אלא בקבוצה עם הרבה צעירים בעלי פוטנציאל, מזכיר את מה שיש היום בהפועל.

זה לזכותו, אני לא לוקח את זה ממנו. אבל אני פשוט חושב שכל השחקנים האלה היו הרבה יותר בשלים ממה שיש היום בהפועל. אבל חוץ מזה, אני פשוט לא אוהב את הכדורגל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 16:16 
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:

אה?

לי זכורה הגנה רעה שרק בגלל שהיינו ב5 רמות מעל הליגה + אניימה בשער לא ספגנו הרבה יותר שערים.

קנדה/בונדר בצד ימין היה נורא ובאדיר שהמשיך לשחק שנה אחרי שנה בהרכב שהוא הרבה מעבר לשיא, אה וכמובן החלטורה של ביוואן פרנסמן.

אחרי הדאבל כל החלטורות היו של טביב . שחנק את גוטמן תקציבית. ואגב, גם אישית (טביב מכיר רק את עמדת המנג'ר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 16:18 
מה הכוונה שהם היו בשלים יותר ממה שיש היום בהפועל?
מי היה בשל? שכטר? ורמוט? ידין? דגלאס? אז איך זה שאף אחד מהם לא הצליח לשחזר אחרי אותה תקופה יכולת שאפילו הייתה דומה למה שהציג תחת גוטמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 16:20 
redrony כתב:

זה לזכותו, אני לא לוקח את זה ממנו. אבל אני פשוט חושב שכל השחקנים האלה היו הרבה יותר בשלים ממה שיש היום בהפועל. אבל חוץ מזה, אני פשוט לא אוהב את הכדורגל שלו.

לא הבנתי מה אתה לא אוהב. זה ה-87 שערים וה+61 בהפרש הגולים מול הספיגות שמרתיע אותך?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
redrony כתב:

לא הבנתי מה אתה לא אוהב. זה ה-87 שערים וה+61 בהפרש הגולים מול הספיגות שמרתיע אותך?

נראה לי אלו התצוגות בליגה האירופית וליגת האלופות שלא באות לו טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
משהו שראיתי בפייסבוק, לגבי החימום לפני משחק של ישראל.

https://www.facebook.com/FL.Football.Lo ... 3981258524

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 16:39 
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:

אה?

אז כנראה שכחת את דויד רוצ'לה, טיאגו קוסטה, מרקו שולר, פטקוביץ', פנטסיל ופרנסיס בנג'מין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:
Idandosh כתב:
דל פיירו כתב:

אה?

אז כנראה שכחת את דויד רוצ'לה, טיאגו קוסטה, מרקו שולר, פטקוביץ', פנטסיל ופרנסיס בנג'מין.

א. הלוואי שהייתי שוכח.
ב. מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 16:47 
האדום הצורר כתב:
redrony כתב:

אתה מדבר על עונה או שתיים שלהפועל היה את הסגל הכי טוב בליגה, ובליגה של 16 קבוצות שחלקן מאוד חלשות. היה מאוד כיף, אני לא אומר, אבל תנסה להיזכר בסיום העונה של 2011 (10 משחקים אחרונים) ובמשחקי עונה בחיפה שהפועל התבטלו שם באופן כמעט קבוע (כולל אובדן של 2 אליפויות שבאנו ממקום ראשון).
אני לא אכנס עכשיו לדברים ברזולוציה הרבה יותר ממוקדת ונמוכה, אבל אני אומר כך, גוטמן תלוי בשחקנים שלו לגמרי. הוא יודע לשים אותם יחד ברב המקרים (גם פה יש יוצאי דופן, כמו ציוותים של מנטש וידין יחד בקישור אחורי במשחקים קשים שמביאים את התוצאה ההפוכה או חילופים הגנתיים בשביל לשמור על תוצאה שגם עושים רק נזק) והוא יודע להעמיד אותם בצורה בסיסית על המגרש. שהקבוצה חזקה מספיק מבחינת שחקנים, זה עובד.
הוא גם לא מאמן שדוגל בלחץ בחלק המגרש של היריב. אז שוב, בליגה שלנו, הפועל בסגל שלה, היתה עושה את זה כי רב המשחקים היו נגד קבוצות מתבטלות, אבל זה לא היה מספיק.
בשורה התחתונה, אלישע, מאמן שאני לא מת עליו, לקח עם מכבי חיפה 2 אליפויות ואיבד עוד אחת בדקה 90 עם סגל שלפחות 2 עונות היה פחות מוכשר משל הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 17:49 
לאלישע, גם ב-09 וגם ב-2010, היה תקציב יותר גדול מזה של הפועל. ב-2011 התקציב היה שווה לדעתי. בכל מקרה, המקרה היחיד בו הפועל הגיעה לקרית אליעזר בשלוש השנים האלו מהמקום הראשון היה ב-10/11. עונה שבה ניצחנו את חיפה 2-0 בקרית אליעזר. בכלל, בשתי עונות השיא של גוטמן ניצחנו את חיפה הרבה יותר משהפסדנו לה, נתנו לכל הליגה חמישיות, שישיות ושביעיות, והפרש השערים שלנו היה אסטרונומי. בדרבים הראו עליונות מוחלטת מול מכבי, גדולה יותר מזו שהם מראים מולנו עם התקציב הבלתי נגמר שיש להם עכשיו. 4 שנים עם גוטמן, הפסד אחד בפוקס בדרבי, ושליטה כמעט מוחלטת בכל השאר.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: