תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
מסתמן ששוטר נפצע קשה מירי של כוחותינו, כשניטרלו את המחבל שדקר בפיגוע האחרון.

יוסי, תושב העיר שביקר באזור בזמן הפיגוע, סיפר: "הייתי ברחבה כשמישהו דקר שני שוטרים. הם נשכבו על הגב ושוטרים אחרים התחילו לטפל בהם. באותו הזמן, כל מי שהיה לו אקדח ירה בפוגע. עשו אותו מסננת. היו שם מאה יריות". לדבריו, "הפוגע ישב בשפת הכיכר וכל מי שהיה לו אקדח ירה - שוטרים, אזרחים. זה היה תוך שניות מרגע שדקר עד שירו בו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
זה ידוע שנשק הוא מציל חיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 17:31 
מקווה מאד שפציעת השוטר תגרום לאנשים
להפסיק לירות לכל עבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
מקווה מאד שפציעת השוטר תגרום לאנשים
להפסיק לירות לכל עבר...

ראש העיר של ירושלים, יצא בקריאה לכל האזרחים שיש ברשותם נשק, לצאת איתו לרחובות.
קריאה מאוד נרגשת ומרגשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 17:50 
Nishri כתב:
KingAlpaca כתב:
חבל שלא גינית את רצח העם באפריקה, ואת הטבח בבתי הספר בארצות הברית. נוצר הרושם שאתה נהנה כשילדים מתים.

אם זה הרושם שקיבלת ממני(וגם אם לא) אני מאחל לך בריאות שלמה.

אני חושב שזה בדיוק מה שהוא התכוון - אין הרבה טעם בלגנות כאן בפורום את הפיגועים, כי זה ברור מאליו (בדיוק כפי שברור שאתה נגד רצח העם באפריקה ונגד הטבח בבתי הספר בארצות הברית). מצד שני, כן יש טעם לדון על הטיפול המשטרתי במחבלים, כי כאן יש חילוקי דעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
Nishri כתב:
אני קורא את מה שכותבים פה ולא מצליח להבין את הראש.
אני לא כותב פה כמעט ולא מתכוון להיכנס לדיון מעמיק, אבל קחו לעצמכם שלוש דקות תקראו את התגובות באשכול ביחס לפיגועים של ערבים אל מול ״תקלות״ שלנו בתור צבא/משטרה לטפל בבעיות הללו.
האדישות פה לטרור אל מול ההתלהמות וההתלהבות לבקר את המשטרה והצבא היא לא פחות מהזויה.
נכון, יש פה מיליון ואחת שגיאות של הממשלה בכל הסיפור הזה במיוחד מצד העומד בראשה, ובמקום להרגיע את המצב כדי לצמצם נפגעים(ולא אמרתי רחמנא ליצלן למצוא איזשהו פתרון) יש תחושה של התססה מתמדת.
ונכון, היו מספיקים שניים-שלושה כדורים ולא שישה, אבל ראבאק תראו את מספר התגובות שקיבל פה המקרה אל מול העובדה שחית אדם יצאה עם סכין מהבית במטרה לרצוח בני אדם. אפשר להתבלבל ולחשוב שהיא מקבלת פה סוג של לגיטימציה.
אם הביקורת נובעת מאכפתיות והיא לא תוצאה של פשוט מי שאתם, אז קצת אמפתיה לעם שלכם...עזבו לעם, לאנשים חפים מפשע חשובה לא פחות מלחפש את הטעויות שאנחנו עושים בכל פעם שמישהו בא לרצוח אותנו.

לא מגיע לתגובה כזו שיענו לה בציניות אז אני אשתדל להיות הכי אמיתי.
אין הצדקה לטרור ולפגיעה מחפים מפשע. מלחמה מנהלים צבא מול צבא ולא מול אזרחים ובעיניי כל ארגוני הטרור, כולל חמאס וחיזבאללה והג'יהאד האיסלמי ומי שלא תרצה, הם חבורת פחדנים עלובים שצריך לפרק ולהשמיד מהיסוד אתמול, כי לא רק שהם פוגעים באזרחים שלנו אלא כתוצאה מהתגובה הצפויה שלנו הם פוגעים גם באזרחים שלהם. כל מי שבא לפגוע בנו ללא הבחנה צריך לפגוע בו ואני גם תמכתי ועדיין תומך במדיניות הסיכולים הממוקדים שבידיים הנכונות הייתה מאוד מועילה.
אבל סיכול ממוקד זו דוגמה לפעולה יזומה שלנו, ופה הטענה הגדולה לממשלת ישראל בשש השנים האחרונות תחת הפחדן הסו קולד חזק בביטחון. אנחנו לא יוזמים כלום אלא רק מגיבים ובמשך כל הזמן הזה אנחנו גוררים רגליים מול הפלסטינים ובמקום ללכת למהלכים של היפרדות אנחנו רק מגדילים את השליטה שלנו שם, מבטלים את אבו מאזן ויוצרים תסכול אצל מאות אלפים שחיים שנים תחת כיבוש ולא רואים את הסוף שלו.
אז עברנו 3 מבצעים בעזה שלא יצא מהם כלום ובזמן הזה אבו מאזן הצליח להחזיק את השטח כדי שלא יבער במקביל, אבל כל בנאדם עם טיפה שכל בקדקוד ידע שבסוף חבית חומר הנפץ שבשטחים תתפוצץ, והיא אכן מתפוצצת, רק שבניגוד לעזה שיש שם שטח סגור מכל הכיוונים - ברגע שמאבדים שליטה בשטחים זה זולג לכל כיוון ואף מקום בארץ לא בטוח. הכי גרוע שלתוך הפיצוץ הזה מוסיפים את מדיניות עצימת העיניים כלפי הטרור היהודי (שחבר שלך ליציע נפגע ממנה רק לפני שבוע), טרוריסטים שבמשך שנים המנהיגים מהימין הקפידו לטפח כדי לשמור על הכיסא שלהם ואני לא יכול לתאר לך כמה מחבלים כאלה אני עצרתי אישית רק כדי לראות אותם משתחררים אחרי שעתיים וחוזרים עם חיוך על הפנים לעשות את מה שהם עשו מקודם.

אני לא שופט את כוחות הביטחון וכתבתי שהמקרה הספציפי אתמול בעפולה עומד בסה"כ בהוראות הפתיחה באש, אבל הטענות המוצדקות של כל מי שמוגדר פה שמאלני הזוי או ווטאבר היא נגד הממשלה והעומד בראשה. קטע כזה, אפשר להיות ישראלי ולעשות צבא ולאהוב את המדינה ובמקביל להבין למה הצד השני מתנהג כמו שהוא מתנהג ולא לצדד אוטומטית בהתנהלות שלנו, ואת זה אפילו אמר אחד שהיה החייל המעוטר ביותר בתולדות צה"ל, רמטכ"ל ושר ביטחון. אין מה לבוא בטענה לטרוריסטים, תמיד היו ותמיד יהיו לצערי כאלה, תנסה לשנות את המציאות שמייצרת אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 19:07 
למקרה שלא שמו פה קודם, אורי משגב ביום חמישי האחרון בהארץ:

http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2746370

ציטוט:
מכיוון שאתם שם בימין ובשלטון התרגלתם ליהנות משמאל רפוי, רופס, מפוחד, חסר ביטחון, מהוסס, מתנצל, מתייסר, הולך על בהונות, אכול רגשות אשמה ושנאה עצמית, שמוציא שם רע למונח אלטרנטיבה ושובר שיאי פרודיה על רעיון האופוזיציה, חשוב מאוד בימים אלה להזכיר לכם: אמרנו לכם.

אמרנו לכם בדיוק נמרץ, שכל מה שקורה עכשיו וכל מה שעוד עתיד לקרות, יקרה. הסברנו, התרענו, הזהרנו — אבל לא רציתם להקשיב. גם עכשיו, בדרך לתהום, אתם לא רוצים להקשיב, וזה לא מפתיע. אחרי שהגדלתם שוב ושוב את סכום ההימור, נאטמתם ונסתמתם, הלכתם עם הראש בקיר וכל מה שנותר לכם הוא להתרסק עליו. רק מדבר אחד לא ניתן לכם ליהנות: מהזכות להמשיך ולממש את הנטיות האובדניות שלכם בלי הפרעה, כשכל מה שיריביכם החיוורים בפוליטיקה ובתקשורת מעזים לסנן לעברכם עוסק ב"שמירת הביטחון" וב"ירושלים מאוחדת".

אמרנו לכם שמפעל הכיבוש וההתנחלות יהרוס את ישראל מבחוץ ומבפנים. אמרנו לכם שלא ניתן לכבוש לנצח ולדכא עד עפר עם אחר עם שאיפות לאומיות (אלא, אולי, אם אתה סין או רוסיה; אנחנו לא). אמרנו לכם שהקולוניאליזם שייך לעידן אחר וגווע במאה הקודמת. אמרנו לכם שהמשך הכיבוש יביא אינתיפאדה שלישית ורביעית וחמישית. אמרנו לכם שלא נוכל להמשיך לחיות כאן בגבולות לא ברורים ולא מוכרים. אמרנו לכם שללא תוכנית מדינית ובלי פתח של תקווה הכל יתפוצץ. אמרנו לכם שהמחסומים והמעצרים והכתרים והסגרים לעולם לא יביאו ביטחון מלא, רק ידחו את הקץ, ובינתיים יגדלו דורות של פלסטינים מושפלים ותאבי נקמה. אמרנו לכם שהאפרטהייד בשטחים ילך בדרכו של כל אפרטהייד.

אמרנו לכם שהסלחנות והעלמת העין כלפי מחבלים יהודים תבעיר את השטח, והנה הוא בוער. אמרנו לכם שהר הבית נפיץ ואסור לשחק בו באש, והנה הוא מתפוצץ. אמרנו לכם שאתם ונתניהו שלכם גוררים אותנו למחוזות תרפ"ט, והנה התחילו הפגנות גם ביפו. אמרנו לכם שאין דבר כזה "לנהל את הסכסוך", והנה הוא מנהל אתכם.

אמרנו לכם שמעולם לא הצעתם חזון או פתרון. רק תציעו משהו. 20 שנה אתם משתלחים בהסכמי אוסלו? בטלו אותם. מאוהבים בשטחים הכבושים ובהתנחלויות? ספחו אותם לישראל ושאו בהשלכות המקומיות והבינלאומיות. רוצים להיפרד מהפלסטינים? שרטטו מפה ותוכנית היפרדות, ותתמודדו עם היישום. רוצים קונפדרציה? גייסו את העולם ותתחילו לבנות אותה.

אמרנו לכם. זה לא אומר שאנחנו לא עצובים, להפך. אין דבר קודר יותר מכרוניקה של מוות ידוע מראש. אנחנו מתאבלים על כל הרוג, מתייסרים עם כל פצוע, נשברים מול כל יתום ואלמנה. משני הצדדים, בניגוד אליכם. לעולם לא נעודד אלימות ולא נקדש דם ואדמה, רק את החיים.

אבל אל תצפו מאתנו לשתוק בנימוס לנוכח מצעד ההרג וההרס. גם לא לשכוח אותו לנוכח הפוגה זמנית. גם אם זה כבר מאוחר מדי, אמרנו לכם ונמשיך לומר לכם, עד נשמת אפנו האחרונה: אתם והכיבוש שלכם הורסים את ישראל, מחריבים את הבית השלישי כמו קודמיכם בגלי קנאות יהודית, וסופכם להפוך את המדינה לאפיזודה חולפת. ההיסטוריה תשפוט אתכם. בפעם האלף: ראו הוזהרתם.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
טקטס מושלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 20:02 
ישראלי שהעלה תמונה של עצמו עם כיתוב על היד, אהבת חינם וסובלנות אלה ערכים, חטף מלא נאצות, ומספיק אנשים התלוננו עליו בשביל שפייסבוק תחסום אותו.

http://mobile.mako.co.il/nexter-interne ... cebookMako

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 21:38 
אותו הם חסמו, אבל את מני סמרלי לא. יופי, צוקרברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
טילים על עוטף עזה אשקלון וקרית גת.
נחמד מצידם שמארגנים לנו מלחמת סתיו ולא בחמסין השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
ותודות לשר החינוך נפתלי "עמדת נתניהו היא לא עמדת הממשלה" בנט, גם כפר קאסם הצטרפו לבלאגן עם הפרות סדר לאורך כל הערב.
בן זונה, בגללו אין באשה בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 02:44 
kobster כתב:
Nishri כתב:
אני קורא את מה שכותבים פה ולא מצליח להבין את הראש.
אני לא כותב פה כמעט ולא מתכוון להיכנס לדיון מעמיק, אבל קחו לעצמכם שלוש דקות תקראו את התגובות באשכול ביחס לפיגועים של ערבים אל מול ״תקלות״ שלנו בתור צבא/משטרה לטפל בבעיות הללו.
האדישות פה לטרור אל מול ההתלהמות וההתלהבות לבקר את המשטרה והצבא היא לא פחות מהזויה.
נכון, יש פה מיליון ואחת שגיאות של הממשלה בכל הסיפור הזה במיוחד מצד העומד בראשה, ובמקום להרגיע את המצב כדי לצמצם נפגעים(ולא אמרתי רחמנא ליצלן למצוא איזשהו פתרון) יש תחושה של התססה מתמדת.
ונכון, היו מספיקים שניים-שלושה כדורים ולא שישה, אבל ראבאק תראו את מספר התגובות שקיבל פה המקרה אל מול העובדה שחית אדם יצאה עם סכין מהבית במטרה לרצוח בני אדם. אפשר להתבלבל ולחשוב שהיא מקבלת פה סוג של לגיטימציה.
אם הביקורת נובעת מאכפתיות והיא לא תוצאה של פשוט מי שאתם, אז קצת אמפתיה לעם שלכם...עזבו לעם, לאנשים חפים מפשע חשובה לא פחות מלחפש את הטעויות שאנחנו עושים בכל פעם שמישהו בא לרצוח אותנו.

לא מגיע לתגובה כזו שיענו לה בציניות אז אני אשתדל להיות הכי אמיתי.
אין הצדקה לטרור ולפגיעה מחפים מפשע. מלחמה מנהלים צבא מול צבא ולא מול אזרחים ובעיניי כל ארגוני הטרור, כולל חמאס וחיזבאללה והג'יהאד האיסלמי ומי שלא תרצה, הם חבורת פחדנים עלובים שצריך לפרק ולהשמיד מהיסוד אתמול, כי לא רק שהם פוגעים באזרחים שלנו אלא כתוצאה מהתגובה הצפויה שלנו הם פוגעים גם באזרחים שלהם. כל מי שבא לפגוע בנו ללא הבחנה צריך לפגוע בו ואני גם תמכתי ועדיין תומך במדיניות הסיכולים הממוקדים שבידיים הנכונות הייתה מאוד מועילה.
אבל סיכול ממוקד זו דוגמה לפעולה יזומה שלנו, ופה הטענה הגדולה לממשלת ישראל בשש השנים האחרונות תחת הפחדן הסו קולד חזק בביטחון. אנחנו לא יוזמים כלום אלא רק מגיבים ובמשך כל הזמן הזה אנחנו גוררים רגליים מול הפלסטינים ובמקום ללכת למהלכים של היפרדות אנחנו רק מגדילים את השליטה שלנו שם, מבטלים את אבו מאזן ויוצרים תסכול אצל מאות אלפים שחיים שנים תחת כיבוש ולא רואים את הסוף שלו.
אז עברנו 3 מבצעים בעזה שלא יצא מהם כלום ובזמן הזה אבו מאזן הצליח להחזיק את השטח כדי שלא יבער במקביל, אבל כל בנאדם עם טיפה שכל בקדקוד ידע שבסוף חבית חומר הנפץ שבשטחים תתפוצץ, והיא אכן מתפוצצת, רק שבניגוד לעזה שיש שם שטח סגור מכל הכיוונים - ברגע שמאבדים שליטה בשטחים זה זולג לכל כיוון ואף מקום בארץ לא בטוח. הכי גרוע שלתוך הפיצוץ הזה מוסיפים את מדיניות עצימת העיניים כלפי הטרור היהודי (שחבר שלך ליציע נפגע ממנה רק לפני שבוע), טרוריסטים שבמשך שנים המנהיגים מהימין הקפידו לטפח כדי לשמור על הכיסא שלהם ואני לא יכול לתאר לך כמה מחבלים כאלה אני עצרתי אישית רק כדי לראות אותם משתחררים אחרי שעתיים וחוזרים עם חיוך על הפנים לעשות את מה שהם עשו מקודם.

אני לא שופט את כוחות הביטחון וכתבתי שהמקרה הספציפי אתמול בעפולה עומד בסה"כ בהוראות הפתיחה באש, אבל הטענות המוצדקות של כל מי שמוגדר פה שמאלני הזוי או ווטאבר היא נגד הממשלה והעומד בראשה. קטע כזה, אפשר להיות ישראלי ולעשות צבא ולאהוב את המדינה ובמקביל להבין למה הצד השני מתנהג כמו שהוא מתנהג ולא לצדד אוטומטית בהתנהלות שלנו, ואת זה אפילו אמר אחד שהיה החייל המעוטר ביותר בתולדות צה"ל, רמטכ"ל ושר ביטחון. אין מה לבוא בטענה לטרוריסטים, תמיד היו ותמיד יהיו לצערי כאלה, תנסה לשנות את המציאות שמייצרת אותם.

השתחררתי לפני חודשיים מהנחל. שובו אחים, צוק איתן, קונטרה, שכם, ג׳נין חברון טפו טפו בלי עין הרע טעמתי מהכל.
אני לא מדבר פה על הביקורת כשלעצמה. בתור השמאלן(למקרה שחשבת אחרת) אוהד הפועל הבודד בצוות הייתי מתווכח עם חברים ומפקדים שלי בלי סוף. בתוך עזה, בזמן מעצרים ולאחריהם. לא קיבלתי את הדברים כמובנים מאליהם לרגע אחד ואני לא מבקש מכם. אבל, וזה אבל גדול, הביקורת פה היא לא הוגנת. היא לא בונה בשום צורה ולרוב היא חסרת פרופרציות בעליל ביחס(!) לביקורת שקיימת כאן אל מול הצד השני. ואני מצטער, אבל אני לא קונה את העובדה שחוסר התגובות פה לפיגועים מצדם נובעות מהעובדה שהגינוי הוא ״מובן מאליו״. הוא פשוט לא. לשם השוואה, אם חוסר גינוי לפעולה מסוימת, שהיא על הנייר נוראה באופן מוחלט, מדוע אנחנו מחפשים פה בתור קהל(ושלא תגידו שזה לא נכון) את הגינוי מכל בן אדם שרק אפשר לפגיעה ביורי? או שאנחנו מחפשים גינוי מצד כל גורם בממשלת הימין לשריפת התינוק בכפר דומא? הסיבה היא שמה לעשות גינוי צריך להשמיע בקול רם(או בכתב לצורך העניין) וברגע שזה לא קורה אז מה לעשות...זה מעלה ספקות. והספקות שעולות לי הן שפגיעה בערבי/ה צורמות פה לאנשים יותר(ואני מדגיש את היותר שלא תטעו ותחשבו שאני רומז למשהו שאני לא) מאשר פגיעה ביהודי. ואין לי מה להוסיף בנושא יותר חוץ מאשר שאני מקווה שאני טועה באופן גורף.

*התגובה מופנית גם כלפי הבחור שהגיב לי מקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 03:07 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יכול לדבר בשם כולם אבל לא נראה שיש פה מישהו שלא כואב לו לשמוע על עוד פיגוע ועוד דקירה ועוד רקטות שנוחתות מעזה על ישראל, וברור שגם השמאלנים הרבים שיש כאן בפורום הם לא עוכרי ישראל והם כן אוהבים את המדינה והם נגד פגיעה בחפים מפשע. אבל זה עובד לשני הצדדים. אין כאן צודקים אלא שני צדדים שטועים ומאחר ואנחנו לא ממש יכולים לבוא בטענות לאנשי הג'יהאד האיסלמי כי הם לא מייצגים אותנו בשום צורה, אנחנו כן יכולים לבוא בטענות למי שאמור לייצג אותנו ולשמור על הביטחון שלנו כי בשביל זה הוא נבחר. ואם אותו שלטון לא רק שכושל בטיפול שלו מול טרוריסטים מבחוץ אלא גם מגדל טרוריסטים מבפנים (ואם עשית קו שכם אתה בוודאי מכיר את החבר'ה הנחמדים מחוות גלעד, יצהר והר ברכה) אז הוא יקבל את כל הביקורת שרק אפשר כי אנחנו לא חיות. לירות במחבל כפות זה להיות חיה. לבצע לינץ' בערבי רק בגלל שהוא ערבי זה להיות חיה. לשים חזיר על מחבל שמקבל טיפול רפואי זה להיות חיה, והקטע שמי שעושה את כל הדברים האלה בטוח שאנחנו העם הנבחר אבל הם רק הולכים ומתבהמים.
ואגב, גם אליך יגיעו. אם עוד לא הבנת אז אתה, בתור שמאלני אוהד הפועל, הפכת למטרה. לא אכפת להם שטחנת 3 שנים במקומות האלו ולא אכפת להם על ה 15 שנים שאני ביליתי שם, ברגע שאתה במעגל הזה אז האצבע שלהם תהיה קלה על המקלדת כמו היד שתזרוק עליך אבן או תוריד לך מוט ברזל בראש. ולשלטון שטיפח את הבהמות האלו מגיעה כל מילה של ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 04:48 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ישראלי שהעלה תמונה של עצמו עם כיתוב על היד, אהבת חינם וסובלנות אלה ערכים, חטף מלא נאצות, ומספיק אנשים התלוננו עליו בשביל שפייסבוק תחסום אותו.

http://mobile.mako.co.il/nexter-interne ... cebookMako

זה מעבר לפארודיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 05:44 
אני מבין שאם מספיק אנשים יתלוננו , יחסמו גם פייסבוק של סרטי חתולים.
האם זה אומר שפשוט לא מספיק אנשים מתלוננים על דפים של לה פמיליה ולהבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
לפי רוטר, פיגוע התאבדות בניסיון לפגוע במטה משטרה.

בעד מי אמורים להיות?

*תרגעו, רק בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
אני מבין שאם מספיק אנשים יתלוננו , יחסמו גם פייסבוק של סרטי חתולים.
האם זה אומר שפשוט לא מספיק אנשים מתלוננים על דפים של לה פמיליה ולהבה?

מתלוננים הרבה לדעתי. אני חושב שיותר בקלות חוסמים אנשים פרטיים פשוט. הם לא הכי חכמים שם במדיניות החסימה בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 09:29 
ציטוט:
יאיר לפיד בריאיון לאולפן וואלה! NEWS: "יש לירות כדי להרוג אדם עם סכין, זה חלק מההרתעה"

"פחדו שיש לה מטען"
"היא היוותה סכנה כשמולה היו רק 20 חיילים עם נשק"

הנה, שחור על גבי לבן, הפוליטיקאים פה אומרים את זה בלי להשתמש בתירוצים עלובים.
וזה עוד מראש הממשלה השפוי הבא.
ההרתעה גם עובדת על ערסים? מתי הרגו פה בן אדם שהשתמש בסכין במועדון או בקטטה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא ממש מצליחים לשמוע אם אמרו לה לזרוק את הסכין ולשכב על הרצפה (עלא ארד) אבל בד"כ מספיק גם סימון עם הרובה מהגוף שלה לכיוון הרצפה כדי שהיא תבין.
אם אחרי כל זה היא התעקשה לעמוד ולנופף בסכין שלה, ירי לפלג גוף תחתון (3-4 יריות זה סביר) הוא משהו שעומד בהוראות הפתיחה באש.

אגב, המג"בניקית שמחזיקה ארטיק שוקו וניל ואז גם נופלת לה המחסנית מהנשק - פרייסלס. מקצועיות מטורפת.

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
עמוס הראל כתב:
ב-4 באוקטובר לפנות בוקר ירה שוטר סיור למוות בצעיר פלסטיני נושא סכין ברחוב הנביאים בירושלים, אחרי שזה דקר נער יהודי בן 15 (בסרטון המנציח תקרית זו נשמעים אזרחים מעודדים את השוטר "תירה בו"). בדיעבד, אנשי הביטחון מטילים ספק אם אכן היה כאן פיגוע דקירה . ייתכן שהיתה שם קטטה, והצעיר שלף סכין תוך כדי עימות עם נערים יהודים.

http://www.haaretz.co.il/news/politics/ ... -1.2748719

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
עמוס הראל כתב:
ב-4 באוקטובר לפנות בוקר ירה שוטר סיור למוות בצעיר פלסטיני נושא סכין ברחוב הנביאים בירושלים, אחרי שזה דקר נער יהודי בן 15 (בסרטון המנציח תקרית זו נשמעים אזרחים מעודדים את השוטר "תירה בו"). בדיעבד, אנשי הביטחון מטילים ספק אם אכן היה כאן פיגוע דקירה . ייתכן שהיתה שם קטטה, והצעיר שלף סכין תוך כדי עימות עם נערים יהודים.

מי היה מאמין ששוטר שיורד מניידת ויורה תוך חמש שניות בבנאדם שהוא מוצא בזירה עלול לטעות? בלתי נתפס.

לטובת הקורא לירון האדום: זאת הסיבה שמשפטי שדה אינם חלק ממערכת המשפט בישראל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 12:23 
תמונה

פאשיסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
עובד מצוין ההרתעה הזאת. פשוט יופי טופי.
לא להאמין כמה ילדותיות וחוסר מחשבה יש בהנהגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:12 
אנרכיה
מדינה בתיאוריה. חצי מהח"כים פה פעם בחודש קוראים לציבור לעבור על החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:14 
הנהגה? איך אפשר לקרוא לזה הנהגה?
כל מילה שיוצאת להם מהפה הכתיבו להם 1001 יועצים שונים. אין לאף אחד שם באמת אידיאולוגיה או דעה. הם עושים את מה שישיב את התחת שלהם בכיסא.

אין באמת הבדל בין יאיר לפיד לבוז'י הרצוג או משה כחלון. כולם פלקטים עם בעלי אינטרסים מאחוריהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:20 
teknoboy כתב:
ערן כתב:
עמוס הראל כתב:

מי היה מאמין ששוטר שיורד מניידת ויורה תוך חמש שניות בבנאדם שהוא מוצא בזירה עלול לטעות? בלתי נתפס.

מעולם לא טענתי שאני בעד משפט שדה, מעולם לא טענתי שמשפט שדה הוא חלק או אמור להיות חלק ממערכת המשפט של ישראל.
כפי שאמרתי כבר, אם יש מקרה בו בוצע ירי שלא על פי ההנחיות, יש להעמיד את אותו יורה לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
ערן כתב:
עמוס הראל כתב:

מעולם לא טענתי שאני בעד משפט שדה, מעולם לא טענתי שמשפט שדה הוא חלק או אמור להיות חלק ממערכת המשפט של ישראל.
כפי שאמרתי כבר, אם יש מקרה בו בוצע ירי שלא על פי ההנחיות, יש להעמיד את אותו יורה לדין.

אתה התעקשת שבמקרה הספציפי הזה הירי היה מוצדק, כעסת על מי שהעז להטיל בכך ספק והאשמת אותו בתמיכה במחבלים, ואף הגדלת לעשות כשהסברת שסביב הנסיבות אין שום "אי בהירות" (המרכאות שם כי זה ציטוט ישיר מדבריך).

כמו כן החיסולים האלה במקום הם משפטי שדה בהגדרה. אתה לא יכול להיות גם בעדם וגם נגד משפטי שדה באותו זמן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 14:23 
ממה שראיתי בסרטון וממה שהוצג שם - לא היה שם משפט שדה.
אתה סתם מיתמם.

האם אתה חושב שהירי לעבר המחבלת מעפולה לא היה מוצדק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: