red_man כתב:
הפוזיציה שהיא נמצאת בה לא רלוונטית ובמשך קצת יותר משלושים שניות היא ממשיכה להחזיק את הסכין למרות כמות הקנים שמופנים אליה ואני בטוח שהיא הבינה שהם רוצים שהיא תזרוק את הסכין, וגם הפלאפון שכנראה היא מדברת בו לא משנה כלום לטובתה. שוטרים מסתובבים עם טייזר כל הזמן? זה לא כזה פשוט להשתלט על בן אדם עם סכין (זה לא בלתי אפשרי כן) אבל שוב אתה היית מוכן ללכת ולנטרל בידיים מחבלת שחמושה בסכין? יש לה אמצעי כוונה ויכולת הם יכלו לירות בה ולהרוג אותה ואף אחד לא היה אומר על זה כלום, גם אם היא הייתה דוקרת מישהו זורקת את הסכין ובורחת הם יכלו לירות לה ברגליים כי היא חשודה בפשע מסוכן. בכל מקרה אחרי היריה הראשונה די בודאות היא לא נופלת זה נראה כאילו היא זזה בגלל הירי לכיוון ולא בגלל פגיעה. עוד משהו כן אם היו עליהם אמצעי אל הרג אני חושב שהם היו חייבים להשתמש בהם אבל באוירה הכללית שכולם רוצים לראות דם וראשים עפים וכולם צועקים עליך תירה בו תירה ובכל הפייסבוק רשום מחבל נורה לא נורא וכולם בפאניקה... לא צריך להוסיף
לגבי זה שהיא לא הקשיבה להוראות הרובאים, זה לא רלוונטי במיוחד לבחירת התגובה במקרה הזה, היות והיא לא נראת כמסכנת את שלום הרובאים או הציבור, כך שלא בגלל זה יורים בה 4 או 6 כדורים.
אולי היא משוגעת? אולי התקף פסיכותי? אולי הלם? אם אני הייתי מוכן לנטרל אותה? אם הייתי לומד להיות שוטר אז יש מצב גדול שכן. ושוב, אני מתעמק פה על עניין כמות הכדורים שנורו לעברה מטווח קצר. לנטרל בירי? בסדר, אם אין ברירה אז בסדר. תירה בה(למרות שזה הזוי בהתחשב באיך שהיא נראת ומתנהלת ובהתחשב בזה שיש שם מולה 6 או 7 גברים חסונים), תירה בה כדור ברגל, תירה בה שני כדורים. למה השוטר יורה בה ממרחק נגיעה 4 כדורים וכנראה עוד אחד קיבל דרייב והכניס בה עוד 2. אגב, אם הם החטיאו ממרחק כזה אז שיפרשו מחר מהמשטרה.