תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 15:56 
זו הוצאה להורג חד וחלק. זה שהיא בחיים זו תקלה מבחינתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Officer Barbrady כתב:
NARKOTIKA כתב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4708951,00.html
אני חושב שהיא לא נהרגה.
אם היא באמת חוסלה,
זאת הוצאה להורג ללא משפט. אין דרך אחרת לתאר את זה.

נו, ומה כזה נורא בזה?

לא מפתיע אותי שעונשי מוות ללא משפט לא מזעזעים אותך, עוד פאשיסט דתי שאם זה היה תלוי בו גם היו סוקלים אותי באבנים במדינת ההלכה לעתיד שלכם.
מקווה שימחקו אתכם מהר מאוד כשיגיע היום.

מזל שאני מכיר את השם משתמש שלך מהפורום ואני יודע שאתה לא יותר מאשר וואנבי שמאלני, מגיב אימפולסיבי שלא שונה מהישראלי מיינסטרים הממוצע. אתה אולי רואה את עצמך כאחד שהוא נגד הזרם, אבל אתה הזרם בהתגלמותו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
רואים אשה מדברת בטלפון וביד השניה מחזיקה סכין ומנופפת בה קלות בצורה מביכה, או שזה חלק מהדיבור עם היד בטלפון.
4 או 5 נשקים מכוונים עליה וצועקים לה להוריד את הסכין.
באוויר נשמעות כרגיל צעקות של אזרחים שדורשים במותה המיידי.
אט אט מתקרבים אליה החבר'ה עם הרובים והאקדחים והיא בשלה- ממשיכה לדבר בטלפון עם הסכין ביד השניה.
לפתע מתקרב לזירה שוטר שבהליכה נחושה אל היעד, מגיע ויורה באישה עם הסכין 3 או 4 כדורים.
יש הבדל גדול אם הוא היה יורה כדור או שניים לבין 3 ו4 כדורים. ההבדל הוא שלא ניתן לאמר שהיה כאן ניסיון ניטרול הגיוני. באם היא היתה תוקפת, או מנסה להמלט אחרי הכדור הראשון, מילא, אבל למה היה צריך 3-4 או אולי 5 כדורים?
ואגב, ללא קשר כנראה, היא לא פגעה באף אחד. לא הצליחה לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
דווקא מעניין אם אתה לא בא לשפוט

מה בדיוק הוא המעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:24 
מצחיק איך כל פעם מחדש אתה מנסה לעקוץ באותו סגנון כאילו יש מישהו בצד השני שלוקח אותך ברצינות או את הדעה שלך בתור איזה משהו ראציונאלי. אם אתה מכיר אותי אתה כבר אמור לדעת שלא ממש מזיז לי ניותחי אישיות מאנשים שמסובבים תרנגולת כמה פעמים מעל הראש שלהם.
עכשיו תכבה את המחשב, תכף שבת, חבל שהצום שלך יהיה לחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
טוב, עריכה. היריות היו לעבר פלג גופה התחתון. עדיין לא ברור למה צריך 3-4 כדורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:28 
מאחר והיא לא הורידה את הסכין והמשיכה לנפנף
אותו באוויר, הירי לחלק הגוף התחתון מוצדק.
ביום שמחבל כזה יישא עליו חגורת נפץ ויפוצץ את עצמו
על כולם, אז רק אז אולי אנשים יבינו מדוע יורים במחבלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

תירה 1-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אבל אם יש לה חגורת נפץ, גם ירי לרגליים לא יעזור, אז בוא נירה לה בראש וזהו אה?

אני חולה על מכחישי 'היד הקלה על ההדק'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
ומעניין לאן נעלם מהעולם פתאום האקדח טיזר ההוא, המחשמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:37 
dino כתב:
לירון האדום כתב:

תירה 1-2

הקצין של הגנ"א שהוריד את המחבל בת"א ירה 5 כדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
red_man כתב:
dino כתב:
לירון האדום כתב:

תירה 1-2

ההבדל הוא שאז המחבל רץ עדיין וזה יכול להתפרש כהמשך ניסיון תקיפה.
אני טוען לבעיה, אם וכאשר המחבל לא נראה כמי שבורח/ממשיך במסע החבלה, או כאחד שהסביבה נמצאת בגללו באותו הרגע בסכנה.
המקרה הזה עם האישה, הוא לא נראה בריא. הסיום שלו. 3-4 כדורים על גורם שלא נראה שמסכן במיוחד את הסביבה ושאפשר לנטרל אותו בדרכים נוספות. חוץ מזה שנדמה לי שאחרי כדור אחד היא מיד נפלה לריצפה. מה הלחץ להכניס בה עוד 3 כדורים כשהיא על הריצפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:50 
dino כתב:
red_man כתב:
dino כתב:
לירון האדום כתב:

תירה 1-2

אני טוען לבעיה, אם וכאשר המחבל לא נראה כמי שבורח/ממשיך במסע החבלה, או כאחד שהסביבה נמצאת בגללו באותו הרגע בסכנה.
המקרה הזה עם האישה, הוא לא נראה בריא. הסיום שלו. 3-4 כדורים על גורם שלא נראה שמסכן במיוחד את הסביבה ושאפשר לנטרל אותו בדרכים נוספות.

השוטר ירה נכון? היא לא זרקה את הסכין ועוברות 30 שניות עד שפותחים לעברה באש ויכול להיות שהוא פיספס לה את הרגל כי ברגע שהיא נופלת הוא מפסיק לירות, רב הסיכויים שהוא היה בלחץ ובגלל זה הוא ירה יותר (בגלל זה הקצין ירה 5 כדורים עד שהוא פגע). דבר נוסף אתה היית מוכן ללכת ולנטרל את המחבלת (בהנחה שאין עליך אמצעי אל-הרג) בדרך אחרת שלא כוללת ירי? זה לא כזה דבר פשוט וכולם יודעים שברגע שהוא מתקרב אלי לטווח קצר אף אחד לא יוכל לירות אם היא מנסה לדקור והיא הייתה מנסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
לא ממש מצליחים לשמוע אם אמרו לה לזרוק את הסכין ולשכב על הרצפה (עלא ארד) אבל בד"כ מספיק גם סימון עם הרובה מהגוף שלה לכיוון הרצפה כדי שהיא תבין.
אם אחרי כל זה היא התעקשה לעמוד ולנופף בסכין שלה, ירי לפלג גוף תחתון (3-4 יריות זה סביר) הוא משהו שעומד בהוראות הפתיחה באש.

אגב, המג"בניקית שמחזיקה ארטיק שוקו וניל ואז גם נופלת לה המחסנית מהנשק - פרייסלס. מקצועיות מטורפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
red_man כתב:
dino כתב:
red_man כתב:
dino כתב:
לירון האדום כתב:

תירה 1-2

המקרה הזה עם האישה, הוא לא נראה בריא. הסיום שלו. 3-4 כדורים על גורם שלא נראה שמסכן במיוחד את הסביבה ושאפשר לנטרל אותו בדרכים נוספות.

השוטר ירה נכון? היא לא זרקה את הסכין ועוברות 30 שניות עד שפותחים לעברה באש ויכול להיות שהוא פיספס לה את הרגל כי ברגע שהיא נופלת הוא מפסיק לירות, רב הסיכויים שהוא היה בלחץ ובגלל זה הוא ירה יותר (בגלל זה הקצין ירה 5 כדורים עד שהוא פגע). דבר נוסף אתה היית מוכן ללכת ולנטרל את המחבלת (בהנחה שאין עליך אמצעי אל-הרג) בדרך אחרת שלא כוללת ירי? זה לא כזה דבר פשוט וכולם יודעים שברגע שהוא מתקרב אלי לטווח קצר אף אחד לא יוכל לירות אם היא מנסה לדקור והיא הייתה מנסה.

עכשיו בצפייה חוזרת, היו 6 יריות. כנראה 4 מאחד ו2 מאחר.
אחרי הירי הראשון היא מיד נופלת. זה היה ירי רצוף של 6 כדורים, ללא קשר למצב האישה. כולם מחכים עד שבא השוטר שהתקרב אליה לטווח 0 וירה. מיד לאחר שנפלה ואחרי הירי, אפשר לשמוע את אחד מהשוטרים\ חיילים שואל את השוטר "למה אבל למה" כמאין חבל שירה, או שירה כמה כדורים מיותרים.
יש להוסיף ולציין את מיימדי האשה הקטנים ושוב את העובדה שהיא דיברה בטלפון ולא היתה בפוזיציית תקיפה.
איך לנטרל? אם ירי אז מספיקה פגיעה אחת בה ספציפית. שוטרים גם לומדים הגנה עצמית מול סכין ויכולים לנסות. אקדח טיזר הידוע לשמצה שהם מפעילים אותו רבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
מילא מחסלים מחבלים , למה המחבל מדימונה לא חוסל?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לא רואה מצב שהג'יהאד האיסלאמי לא יגיב הלילה או בבוקר על הרג המפגינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
טקנו - אתה חושב שבמדינה נאורה כמו פורטוגל לשם הדוגמא
לא היו יורים במחבל שהרגע דקר וניסה לרצוח??

ברור שלא היו יורים בו, ואם במקרה איזה שוטר היה מחסל מישהו ללא משפט באמצע הרחוב כשהוא כבר לא מהווה סכנה - לא רק שזה היה הופל לשערורייה רצינית, העסק היה נגמר במאסר ממושך ליורה.
וזה לא מיוחד לפורטוגל, ככה זה בכל מדינה מתוקנת (ואפילו בחוק הישראלי, דרך אגב).

החוק הישראלי מתיר ירי על מנת לנטרל איום.
הפקודות הצהליות והמשטרטיות מאשרות את זה גם כן.
ו גם בפורטוגל אם היה מחבל יורה לכל עבר ורץ עם נשק שלוף היו יורים בו.
ואם לא זה רק מסיבה אחת - שאין לאותם שוטרים מושג מה לעשות במקרה כזה כי הם לא נתקלים במקרה כזה.
לא יעזור לך כלום - כאשר מחבל שזה הרגע ניסה לרצוח ממשיך להסתובב מייד לאחר ניסיון הרצח עם כלי הרצח בידו יש לירות בו על מנת לנטרל אותו

אם היו רואים מחבל רץ עם נשק שלוף ויורה לכל עבר ברור שהיו יורים בו, בכל מדינה ובכל מקום.
אבל כבר ביססנו את העובדה ש זה ממש לא המקרה שאנחנו מדברים עליו . כמו שאתה בעצמך כותב, הוא לא רץ עם נשק שלוף ולא ירה בכל הסובבים אלא התהלך, מוקף שוטרים, כשבידו סכין (אגב, גם סביב זה יש אי בהירות עד כמה שהבנתי) .

אני מבין למה נוח לך לקחת את הדיון מהמציאות למקום שבו כולם מסכימים איתך, אבל למרבה הצער המציאות לא תלך איתנו לאזור הנוחות שלנו.

אני לא שמעתי על איזשהי אי בהירות.
לא ראיתי בסרטון את אותו מחבל מרים ידיים לאוויר או נשכב על הרצפה ונכנע.
אותו מחבל שמספר דקות לפי דקר מישהו, באותה מידה ייתכן ויש לו גם נשק או שהוא נושא עליו חגורת נפץ.
הנה רק עכשיו בפיגוע באחרון בעיר העתיקה, המחבל גנב את הנשק מהנדקר והתחיל לירות וחוסל.
יש הבדל בין קטטה בין מספר אנשים לבין מחבלים.

http://mekomit.co.il/%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%A4%D7%90%D7%93%D7%99-%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%9F/

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

ככל הנראה החמאס עורך מסיבת עיתונאים ב22:00
הוזמנת עם האפור?

כבר ירו שני טילים שנפלו ברצועה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
dino כתב:

ככל הנראה החמאס עורך מסיבת עיתונאים ב22:00
הוזמנת עם האפור?

כבר ירו שני טילים שנפלו ברצועה

זאת רק ההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 21:46 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
[quote="לירון האדום"] טקנו - אתה חושב שבמדינה נאורה כמו פורטוגל לשם הדוגמא
לא היו יורים במחבל שהרגע דקר וניסה לרצוח??

ברור שלא היו יורים בו, ואם במקרה איזה שוטר היה מחסל מישהו ללא משפט באמצע הרחוב כשהוא כבר לא מהווה סכנה - לא רק שזה היה הופל לשערורייה רצינית, העסק היה נגמר במאסר ממושך ליורה.
וזה לא מיוחד לפורטוגל, ככה זה בכל מדינה מתוקנת (ואפילו בחוק הישראלי, דרך אגב).

החוק הישראלי מתיר ירי על מנת לנטרל איום.
הפקודות הצהליות והמשטרטיות מאשרות את זה גם כן.
ו גם בפורטוגל אם היה מחבל יורה לכל עבר ורץ עם נשק שלוף היו יורים בו.
ואם לא זה רק מסיבה אחת - שאין לאותם שוטרים מושג מה לעשות במקרה כזה כי הם לא נתקלים במקרה כזה.
לא יעזור לך כלום - כאשר מחבל שזה הרגע ניסה לרצוח ממשיך להסתובב מייד לאחר ניסיון הרצח עם כלי הרצח בידו יש לירות בו על מנת לנטרל אותו

אם היו רואים מחבל רץ עם נשק שלוף ויורה לכל עבר ברור שהיו יורים בו, בכל מדינה ובכל מקום.
אבל כבר ביססנו את העובדה ש זה ממש לא המקרה שאנחנו מדברים עליו . כמו שאתה בעצמך כותב, הוא לא רץ עם נשק שלוף ולא ירה בכל הסובבים אלא התהלך, מוקף שוטרים, כשבידו סכין (אגב, גם סביב זה יש אי בהירות עד כמה שהבנתי) .

אני מבין למה נוח לך לקחת את הדיון מהמציאות למקום שבו כולם מסכימים איתך, אבל למרבה הצער המציאות לא תלך איתנו לאזור הנוחות שלנו.

אני לא שמעתי על איזשהי אי בהירות.
לא ראיתי בסרטון את אותו מחבל מרים ידיים לאוויר או נשכב על הרצפה ונכנע.
אותו מחבל שמספר דקות לפי דקר מישהו, באותה מידה ייתכן ויש לו גם נשק או שהוא נושא עליו חגורת נפץ.
הנה רק עכשיו בפיגוע באחרון בעיר העתיקה, המחבל גנב את הנשק מהנדקר והתחיל לירות וחוסל.
יש הבדל בין קטטה בין מספר אנשים לבין מחבלים.

http://mekomit.co.il/%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%A4%D7%90%D7%93%D7%99-%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%9F/ [/quote]

רצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2015, 23:56 
הפוזיציה שהיא נמצאת בה לא רלוונטית ובמשך קצת יותר משלושים שניות היא ממשיכה להחזיק את הסכין למרות כמות הקנים שמופנים אליה ואני בטוח שהיא הבינה שהם רוצים שהיא תזרוק את הסכין, וגם הפלאפון שכנראה היא מדברת בו לא משנה כלום לטובתה. שוטרים מסתובבים עם טייזר כל הזמן? זה לא כזה פשוט להשתלט על בן אדם עם סכין (זה לא בלתי אפשרי כן) אבל שוב אתה היית מוכן ללכת ולנטרל בידיים מחבלת שחמושה בסכין? יש לה אמצעי כוונה ויכולת הם יכלו לירות בה ולהרוג אותה ואף אחד לא היה אומר על זה כלום, גם אם היא הייתה דוקרת מישהו זורקת את הסכין ובורחת הם יכלו לירות לה ברגליים כי היא חשודה בפשע מסוכן. בכל מקרה אחרי היריה הראשונה די בודאות היא לא נופלת זה נראה כאילו היא זזה בגלל הירי לכיוון ולא בגלל פגיעה. עוד משהו כן אם היו עליהם אמצעי אל הרג אני חושב שהם היו חייבים להשתמש בהם אבל באוירה הכללית שכולם רוצים לראות דם וראשים עפים וכולם צועקים עליך תירה בו תירה ובכל הפייסבוק רשום מחבל נורה לא נורא וכולם בפאניקה... לא צריך להוסיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
red_man כתב:
הפוזיציה שהיא נמצאת בה לא רלוונטית ובמשך קצת יותר משלושים שניות היא ממשיכה להחזיק את הסכין למרות כמות הקנים שמופנים אליה ואני בטוח שהיא הבינה שהם רוצים שהיא תזרוק את הסכין, וגם הפלאפון שכנראה היא מדברת בו לא משנה כלום לטובתה. שוטרים מסתובבים עם טייזר כל הזמן? זה לא כזה פשוט להשתלט על בן אדם עם סכין (זה לא בלתי אפשרי כן) אבל שוב אתה היית מוכן ללכת ולנטרל בידיים מחבלת שחמושה בסכין? יש לה אמצעי כוונה ויכולת הם יכלו לירות בה ולהרוג אותה ואף אחד לא היה אומר על זה כלום, גם אם היא הייתה דוקרת מישהו זורקת את הסכין ובורחת הם יכלו לירות לה ברגליים כי היא חשודה בפשע מסוכן. בכל מקרה אחרי היריה הראשונה די בודאות היא לא נופלת זה נראה כאילו היא זזה בגלל הירי לכיוון ולא בגלל פגיעה. עוד משהו כן אם היו עליהם אמצעי אל הרג אני חושב שהם היו חייבים להשתמש בהם אבל באוירה הכללית שכולם רוצים לראות דם וראשים עפים וכולם צועקים עליך תירה בו תירה ובכל הפייסבוק רשום מחבל נורה לא נורא וכולם בפאניקה... לא צריך להוסיף

יש לי שתי מילים בשבילך: ישי שליסל

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 00:31 
teknoboy כתב:
red_man כתב:

יש לי שתי מילים בשבילך: ישי שליסל

איפה הצדקתי ירי בערבים ואמרתי שזה בסדר לא לירות ביהודים שדוקרים? עוד משהו כל התירה! תירה! הזה גם אם המחבל באמצע התקיפות עדיין עדיף לירות ברכיים ומטה כי הסיכוי לפספס תמיד קיים והכדור יכול לעבור דרך המחבל ולפגוע בחף מפשע. במקרה של המחבלת לא היה אף אחד מאחוריה ככה שירי לברכיים ומטה במקום לסכן את הלוחמים או השוטרים שהיו שם בהשתלטות ביידים (מה גם שהסיטואציה שנוצרה שונה שליסל ברח מהשוטרים בשביל לדקור עוד אזרחים המחבלת עמדה עם הפנים אליהם וכל אחד שהיה מנסה לעצור אותה בידיים היא הייתה מנסה לדקור אותו) אם היו להם אמצעי אל הרג (טייזר, ספרי פלפל) היה עדיף שישתמשו בו למרות שמבחינה חוקית מה שהם עשו הוא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 00:32 
אם בנייה היא התשובה לטרור אז אפשר לצפות שהמדינה תחבר עכשיו את היישובים הבדואים הלא מוכרים לחשמל, מים ותחבורה ציבורית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
red_man כתב:

לגבי זה שהיא לא הקשיבה להוראות הרובאים, זה לא רלוונטי במיוחד לבחירת התגובה במקרה הזה, היות והיא לא נראת כמסכנת את שלום הרובאים או הציבור, כך שלא בגלל זה יורים בה 4 או 6 כדורים.
אולי היא משוגעת? אולי התקף פסיכותי? אולי הלם? אם אני הייתי מוכן לנטרל אותה? אם הייתי לומד להיות שוטר אז יש מצב גדול שכן. ושוב, אני מתעמק פה על עניין כמות הכדורים שנורו לעברה מטווח קצר. לנטרל בירי? בסדר, אם אין ברירה אז בסדר. תירה בה(למרות שזה הזוי בהתחשב באיך שהיא נראת ומתנהלת ובהתחשב בזה שיש שם מולה 6 או 7 גברים חסונים), תירה בה כדור ברגל, תירה בה שני כדורים. למה השוטר יורה בה ממרחק נגיעה 4 כדורים וכנראה עוד אחד קיבל דרייב והכניס בה עוד 2. אגב, אם הם החטיאו ממרחק כזה אז שיפרשו מחר מהמשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 00:44 
האופן שבו אנשי ביטחון מבצעים ירי לעבר חשודים שלא בכפוף להוראות הפתיחה באש ובמקום לנטרל את המחבל, נוטלים חיים על אף שהיה אפשר להסתפק בירי כדור בודד לברכיים ומטה, זה מצב מסוכן והזוי שלא אמור לקרות במדינה דמוקרטית ונדרשת מנהיגות שתטפל בתופעה הזאת ביד קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
פרוספר כתב:
האופן שבו אנשי ביטחון מבצעים ירי לעבר חשודים שלא בכפוף להוראות הפתיחה באש ובמקום לנטרל את המחבל, נוטלים חיים על אף שהיה אפשר להסתפק בירי כדור בודד לברכיים ומטה, זה מצב מסוכן והזוי שלא אמור לקרות במדינה דמוקרטית ונדרשת מנהיגות שתטפל בתופעה הזאת ביד קשה.

עשו היום לינץ',
המוני, בערבי,
כשהוא לא עשה שום דבר,
בפוסט של הפאקינג יהודי שהגן עליו וסיפר על המקרה וכמה הוא מביש, אנשים התעצבנו למה לא הרגו אותו!

ישראל נמצאת במקום שאי אפשר לחזור ממנו.

אני מודה שטעיתי כל השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 08:41 
דינו- חמוש מנטרלים באמצעות ירי ולא באמצעות הידיים!
היא ראתה שמכוונים אלייה נשק ולא זרקה את הסכין, אלא ההפך
היא נופפה בו. ככה מחבל לא נכנע וממשיך להוות איום.
במידה ויש עליה חגורת נפץ, אף חייל/שוטר לא צריך להתקרב אליה פיזית
ולקחת את הסיכון שהיא תתפוצץ עליו או תדקור אותו וכו.
לכן ירי לאיזור הרגליים זה ירי על מנת לנטרל איום.
לעניין מספר הכדורים , אתה לא לוקח סיכון שאת הכדור הראשון פוגע לה
ברגל ובמקביל היא לוחצת על המטען.
סה״כ השוטרים והחיילים פעלו כמצופה מהם.

אדום נחמד - ירי לאיזור התחתון של הגוף דווקא כן יכול לנטרל
חגורת נפץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 08:44 
פרוספר כתב:

ירי בודד ? אתה מוכן לקחת סיכון שאחרי הירי, המחבל יצליח הפעיל את המטען שיש עליו?
או לירות בנשק ?
נוטלים חיים? המחבלת מעפולה לא נהרגה.
אבל בסדר, פעם הבאה אולי צריך להתחנן כלפי המחבל להניח את הסכין בצד
ולהתלוות לשוטרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: