תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 20:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה, אין לך איך לנצח את הדמוגרפיה. לי יש שני ילדים ולאחי שחזר בתשובה יש אוטוטו חמישה וזה בערך היחס בין כל משפחה חילונית למשפחה דתית כך הסיכוי של היהודים החילוניים להדביק את הפער הוא שואף לאפס עד לא קיים.
אתה כן יכול לקחת את המספרים ולשחק איתם כדי שהמצב יהיה פחות נורא.
קודם כל היפרדות מהפלסטינים ומתן אפשרות למי מערביי ישראל שירצה לעבור לשם, את כל היהודים שמעבר לקו הירוק אתה מכניס אליך למדינה ומפזר אותם בצורה נכונה ולא כמו שעשו למשל בהתנתקות. לא כל מי שגר שם הוא דתי (יש לדוגמא הבדל בין מי שגר בפצאל לאיתמר) וגם אצל הדתיים יש חלוקה בין חרדים לדתיים-לאומיים וכדומה. שלוש מדינות לשני עמים לא יהיו פה לצערי אז הדבר הכי קרוב לזה הוא הקמת מדינה לפסלטינים שתבטיח רוב יהודי מדינת ישראל לדורות הבאים וחלוקה דמוגרפית יותר סבירה בתוך מדינת ישראל. המצב הנוכחי לא יכול להימשך ובקצב הזה אנחנו לא רחוקים מהשמדה עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אלפקה, אין לך איך לנצח את הדמוגרפיה. לי יש שני ילדים ולאחי שחזר בתשובה יש אוטוטו חמישה וזה בערך היחס בין כל משפחה חילונית למשפחה דתית כך הסיכוי של היהודים החילוניים להדביק את הפער הוא שואף לאפס עד לא קיים.
קודם כל היפרדות מהפלסטינים ומתן אפשרות למי מערביי ישראל שירצה לעבור לשם, את כל היהודים שמעבר לקו הירוק אתה מכניס אליך למדינה ומפזר אותם בצורה נכונה ולא כמו שעשו למשל בהתנתקות. לא כל מי שגר שם הוא דתי (יש לדוגמא הבדל בין מי שגר בפצאל לאיתמר) וגם אצל הדתיים יש חלוקה בין חרדים לדתיים-לאומיים וכדומה. שלוש מדינות לשני עמים לא יהיו פה לצערי אז הדבר הכי קרוב לזה הוא הקמת מדינה לפסלטינים שתבטיח רוב יהודי מדינת ישראל לדורות הבאים וחלוקה דמוגרפית יותר סבירה בתוך מדינת ישראל. המצב הנוכחי לא יכול להימשך ובקצב הזה אנחנו לא רחוקים מהשמדה עצמית.

קובסטר, אחרי ביצוע התכנית שלך, מה יהיה עם עזה?
הציפיה שלך שבעקבות הסכם כזה החמאס ושאר הארגונים יניחו את נשקם?
מה עם פתיחת מעברי הגבול וכן מתן חופש ימי ואווירי?
מה בנוגע לחיבור בין עזה לגדה? יש לך פיתרון לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
kobster כתב:

קובסטר,
1. אחרי ביצוע התכנית שלך, מה יהיה עם עזה? הציפיה שלך שבעקבות הסכם כזה החמאס ושאר הארגונים יניחו את נשקם?
2. מה עם פתיחת מעברי הגבול וכן מתן חופש ימי ואווירי?
3. מה בנוגע לחיבור בין עזה לגדה? יש לך פיתרון לזה?

1. נראה לי שהדבר הכי טוב זה לא להתעסק בפוליטיקה הערבית הפנימית, ברור שיש לנו אינטרס שחמאס לא ישלוט שם אבל זה דבר שהם צריכים לפתור בעצמם.
אין לי ציפיה שמישהו יניח את הנשק ביום בהיר אחד כי זה לא מתג שמכבים ומדליקים ויש כאן 67 שנים של שנאה הדדית, זה לא יגמר ביום אחד או שנה אחת או אפילו בחמש, אבל זו כן התחלה של תהליך שבסופו נוכל לחיות אחד לצד השני בצורה סבירה במקום לחיות מאירוע לאירוע. לא קורא לזה שלום ולא קורא לזה הסכם אלא הסדר ביטחוני-מדיני שיבטיח קודם כל שבמדינת ישראל יהיה רוב יהודי כי אנחנו בדרך הבטוחה לאבד גם את זה.
2. לגבי מעברי הגבול והנמלים, גם זה לא חייב להיות בזבנג אחד אלא תהליך שמלווה בכוח בינ"ל מוסכם, כל עוד חמאס ברצועה ברור שאין מה לפתוח את המעבר לשם אבל בתוך הגדה שינועו לאן שבא להם, זו המשמעות של מדינה משלהם. במעברים מפלסטין לישראל יהיו כוחות משני הצדדים כמו שיש בגשר אלנבי ובטאבה, אם זה עובד מול ירדן ומצרים אין סיבה שזה לא יעבוד מול הפלסטינאים. תקבע ארבעה-חמישה מעברים מצפון לדרום (גלבוע,אייל,תפוח, קלנדיה ותרקומיא) וסגרת עניין.
3. פתרונות למעבר בין הגדה לרצועה יש למכביר, אני עוד הייתי מאלה שאיבטחו את המעבר הבטוח מארז לתרקומיא ואפשר להקים מעבר עילי או תת קרקעי על התוואי הזה. גם זה משהו שיהיה תלוי במי ישלוט בעזה אבל הפתרון הטכני קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 10:02 
kobster כתב:
אלפקה, אין לך איך לנצח את הדמוגרפיה. לי יש שני ילדים ולאחי שחזר בתשובה יש אוטוטו חמישה וזה בערך היחס בין כל משפחה חילונית למשפחה דתית כך הסיכוי של היהודים החילוניים להדביק את הפער הוא שואף לאפס עד לא קיים

אני מדביק את הפער :)

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 08 אוקטובר 2015, 10:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dr.avi כתב:
kobster כתב:

קובסטר,
1. אחרי ביצוע התכנית שלך, מה יהיה עם עזה? הציפיה שלך שבעקבות הסכם כזה החמאס ושאר הארגונים יניחו את נשקם?
2. מה עם פתיחת מעברי הגבול וכן מתן חופש ימי ואווירי?
3. מה בנוגע לחיבור בין עזה לגדה? יש לך פיתרון לזה?

1. נראה לי שהדבר הכי טוב זה לא להתעסק בפוליטיקה הערבית הפנימית, ברור שיש לנו אינטרס שחמאס לא ישלוט שם אבל זה דבר שהם צריכים לפתור בעצמם.
אין לי ציפיה שמישהו יניח את הנשק ביום בהיר אחד כי זה לא מתג שמכבים ומדליקים ויש כאן 67 שנים של שנאה הדדית, זה לא יגמר ביום אחד או שנה אחת או אפילו בחמש, אבל זו כן התחלה של תהליך שבסופו נוכל לחיות אחד לצד השני בצורה סבירה במקום לחיות מאירוע לאירוע. לא קורא לזה שלום ולא קורא לזה הסכם אלא הסדר ביטחוני-מדיני שיבטיח קודם כל שבמדינת ישראל יהיה רוב יהודי כי אנחנו בדרך הבטוחה לאבד גם את זה.
2. לגבי מעברי הגבול והנמלים, גם זה לא חייב להיות בזבנג אחד אלא תהליך שמלווה בכוח בינ"ל מוסכם, כל עוד חמאס ברצועה ברור שאין מה לפתוח את המעבר לשם אבל בתוך הגדה שינועו לאן שבא להם, זו המשמעות של מדינה משלהם. במעברים מפלסטין לישראל יהיו כוחות משני הצדדים כמו שיש בגשר אלנבי ובטאבה, אם זה עובד מול ירדן ומצרים אין סיבה שזה לא יעבוד מול הפלסטינאים. תקבע ארבעה-חמישה מעברים מצפון לדרום (גלבוע,אייל,תפוח, קלנדיה ותרקומיא) וסגרת עניין.
3. פתרונות למעבר בין הגדה לרצועה יש למכביר, אני עוד הייתי מאלה שאיבטחו את המעבר הבטוח מארז לתרקומיא ואפשר להקים מעבר עילי או תת קרקעי על התוואי הזה. גם זה משהו שיהיה תלוי במי ישלוט בעזה אבל הפתרון הטכני קיים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
אדום נחמד כתב:
20, זה אינטרס ישראלי ראשון במעלה שיהיה שיתוף פעולה פורה עם היישות הפלסטינית שתקום.

היישות הפלסטינית זה הקונטרה ליישות הציונית?
קוראים לזה מדינה.
האינטרס הראשון במעלה זה שתקום מדינה פלסטינית ויוסר האיום של מדינה דו לאומית וקץ הציונות.
שיתוף פעולה פורה זה בונוס חשוב. אבל בונוס

הציונות "חיה" אי שם בחצי הראשון של המאה שעברה. עכשיו היא כבר על ערש דווי. וזה בסדר, תנועות לאומיות גדולות הרבה יותר קרסו ונעלמו, אין סיבה שהציונות תישאר לנצח.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
החלטת הביבי לאסור עליית חברי כנסת לא תיושם לצערי
החלטה טובה אבל עם אדי הדלק והקיצוניים משני הצדדים זה "קצת" מאוחר מידיי

הנה הפושע הראשון,מסית זבל שלא מבין שיש לו אחריות , טיפש
ציטוט:
ח"כ ג'מאל זחאלקה (הרשימה המשותפת) הגיע לפתח מתחם הר הבית בניסיון להיכנס למרות הוראת הממשלה, ואמר: "נתניהו לא המלך. הוא לא החוק ואני מצפצף על ההחלטה שלו". הוא הוסיף כי "אני לא יודע אם זה בכלל חוקי לאסור את העלייה להר".

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 11:42 
"אני מצפצף על ההחלטה שלו". מה עוד יש לומר? זה המקור לכל מה שקורה במדינה. כולם שמים זין על החוק וההחלטות שמתקבלות. מדינה שאין בה חוק וענישה תקבל טרור.
ואין לי כח לדבר על זחאלקה, זועבי וטיבי שמסיתים בלי סוף ומוגנים. כמה ריקבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אני לא יודע אם זה חוקי לאסור את העליה להר

איך אומר הטרול? עצום.
נהדר יא מטומטם , שכולם יעלו להר , ווואלה אתה צודק
אתה
זועבי
אורי אריאל
בן גביר
ויהיה כיף

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 11:51 
טקנובוי - אם נחזור קצת אחורה, שים לב שבפיגועים האחרונים המחבלים נתפסים בעודם בחיים ולא יורים בהם.
כך שבמקרה ההוא זה שירו במחבל כנראה הצריך סיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
טקנובוי - אם נחזור קצת אחורה, שים לב שבפיגועים האחרונים המחבלים נתפסים בעודם בחיים ולא יורים בהם.

יקירי, ברמת העקרון, זה שמשהו קרה לא אומר שהיתה לזה סיבה טובה ומוצדקת*.
למקרה שלפנינו: זה שירו בו ולא יורים בבאים אחריו, לאו דווקא אומר שהיה צורך לירות בו ובאחרים לא.
יכול להיות, למשל, שאחרי שירו בו והוציאו אותו להורג בלי משפט הופקו לקחים ואף יושמו, כך שפשעים חמורים כאלה לא יחזרו על עצמם.

* רק לשם הדוגמה העקרונית, ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, לפי אותו היגיון: (ואני אדגיש כדי שלא יהיו טעויות: אני רק משתמש בלוגיקה שלך בהקשר אחר כדי להראות כמ היא כושלת) רוב העמים לא הושמדו, אז אם השמידו את היהודים, הצוענים והארמנים - כנראה שהיתה לזה סיבה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

למקרה שלפנינו: זה שירו בו ולא יורים בבאים אחריו, לאו דווקא אומר שהיה צורך לירות בו ובאחרים לא.
יכול להיות, למשל, שאחרי שירו בו והוציאו אותו להורג בלי משפט הופקו לקחים ואף יושמו, כך שפשעים חמורים כאלה לא יחזרו על עצמם.

* רק לשם הדוגמה העקרונית, ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, לפי אותו היגיון: (ואני אדגיש כדי שלא יהיו טעויות: אני רק משתמש בלוגיקה שלך בהקשר אחר כדי להראות כמ היא כושלת) רוב העמים לא הושמדו, אז אם השמידו את היהודים, הצוענים והארמנים - כנראה שהיתה לזה סיבה.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=949006495156548&id=875945932462605

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 12:22 
מה אתה בא להראות בזה? שינון מגל הוא דביל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 12:23 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

זה לא אומר שהיתה סיבה טובה, אבל אפשר אולי להסיק מהאירועים האחרונים שדווקא האירוע ההוא עם הסרטון הוא היוצא מן הכלל ואף אולי היתה סיבה הגיונית לירי על המחבל.

אתה באמת חושב שזה פשע חמור לירות במחבל*?
*שאלה רטורית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

קודם כל, כן
שנית, ינון מגל הוא לא איזה פובליציסט, הוא חבר קואליציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

קודם כל, כן

חבר קואליציה ? יריב לוין וחיים כץ שרים בממשלה ונאמו בהפגנה נגד מדיניות הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

זה לא אומר שהיתה סיבה טובה, אבל אפשר אולי להסיק מהאירועים האחרונים שדווקא האירוע ההוא עם הסרטון הוא היוצא מן הכלל ואף אולי היתה סיבה הגיונית לירי על המחבל.

אני שב וחוזר, כי נראה לי שלא ירדת לסוף דעתי:
זה שמשהו קרה לא אומר שהיתה סיבה טובה\הגיונית שזה יקרה.
זה שמישהו עשה פעולה כלשהי לא אומר שהפעולה חוקית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
סומך כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

קודם כל, כן

ברור, לא חסרים משיגענ'עס בקואליציה ובממשלה.
פשוט הוא, ספציפית, קרא לאנשים לעשות לינץ'. זה קשור לנושא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
kobster כתב:
סומך כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

קודם כל, כן

ברור, לא חסרים משיגענ'עס בקואליציה ובממשלה.
פשוט הוא, ספציפית, קרא לאנשים לעשות לינץ'. זה קשור לנושא...

הוא היה חייב לצאת ביציאה דרסטית, אחרת אנשים בחיים לא היו מצליחים להיזכר מי זה ינון מגל ומי זה שרון גל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 14:15 
עוד פיגוע דקירה, הפעם בתל אביב.
מישהו מצליח לעקוב? כמה היו עד עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
עוד פיגוע דקירה, הפעם בתל אביב.
מישהו מצליח לעקוב? כמה היו עד עכשיו?

חכה למלר, לקראת סוף המחצית הוא תמיד סופר כמה היו עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 14:30 
זחאלקה :PUKE:
טינופת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
זחאלקה :PUKE:
טינופת

אחראי עם הקיצוניים דוגמת אורי אריאל למותם של כל כך הרבה ערבים ויהודים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
וברצינות רגע
באיזו זכות ביבי מחליט מי הולך לאן ומתי?
זו לא דיקטטורה..

חוץ מזה, שכל מה שקשור לשלטון החוק במקום בו החוק הישראלי לא קיים בצורה מלאה (מזרח ירושלים ושאר הגדה), כולם צריכים לצפצף על ביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
וברצינות רגע
באיזו זכות ביבי מחליט מי הולך לאן ומתי?
זו לא דיקטטורה..

חוץ מזה, שכל מה שקשור לשלטון החוק במקום בו החוק הישראלי לא קיים בצורה מלאה (מזרח ירושלים ושאר הגדה), כולם צריכים לצפצף על ביבי

אם זחאלקה יכול לעלות לשם גם איתמר בן גביר יעלה
סבבה לך ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
במישור התאורטי, לא הבדלתי בין בני אדם.

במישור הפוליטי, אני מתנגד נחרצות לדרישה הישראלית לזכויות במתחם הר הבית ממש כפי שאני אתנגד אם יקומו כמה יצורים ויחליטו שהם רוצים זכויות בשכם או ג'נין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
במישור התאורטי, לא הבדלתי בין בני אדם.

במישור הפוליטי, אני מתנגד נחרצות לדרישה הישראלית לזכויות במתחם הר הבית ממש כפי שאני אתנגד אם יקומו כמה יצורים ויחליטו שהם רוצים זכויות בשכם או ג'נין.

לגיטימי שיהודים יתפללו בהר הבית, לגטימי שאני בתור איש שוחר שלום וסקרן יוכל להיכנס לכיפת הסלע לראות איך היא נראית. צריך לדבר ולהגיע להבנות כמו בני אדם ולא לעשות הופעות תקשורתיות בהר הבית ולהכריז שבקרוב יוקם שם בית המקדש השלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
בטח לגיטימי. אני לגמרי בעד*

*לאחר שיוסדרו כל ענייני הפרת הזכויות מהנהר לים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאפשר לטפל בחינוך במקביל לבעיות סביבתיות ולבעיות מדינתיות. אפשר לפתור בעיות הקשורות לחוסר שוויון, ועדיין לאפשר ליהודים להתפלל בהר הבית זה לא סותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2015, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: